fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.227
- Πόντοι
- 456
ΈγραψεςΜοσχαράκι (χτένι) κοκκινιστό με τσακώνικες μελιτζάνες,
χωριάτικη με βαρελίσια φέτα και Μάμος.
ΈγραψεςΜοσχαράκι (χτένι) κοκκινιστό με τσακώνικες μελιτζάνες,
χωριάτικη με βαρελίσια φέτα και Μάμος.
για την ώρα τρώω και πίνω πολύ καλάοταν πας Δομοκο μαζι με Μεγαλο Χαρτοπολεμο θα σου δινουν ζελεδακια μαρκας ρεκορ
πιο μετα να δειςγια την ώρα τρώω και πίνω πολύ καλά
έχεις δει πολλούς να καταλήγουν στη φυλακή?πιο μετα να δεις
ΝΑΙ...εσυ θα φροντισω προσωπικα εκτος και αν μετανοησεις ,πληρωσεις τα παντα ΕΝΤΟΚΑ και κανεις δηλωση μετανοιας στο σαι μαςέχεις δει πολλούς να καταλήγουν στη φυλακή?
να μιλήσεις με τον δικηγόρο μου ΤΟΝ ΑΛΕΞΝΑΙ...εσυ θα φροντισω προσωπικα εκτος και αν μετανοησεις ,πληρωσεις τα παντα ΕΝΤΟΚΑ και κανεις δηλωση μετανοιας στο σαι μας
Τώρα τύπε σωθηκεςνα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου ΤΟΝ ΑΛΕΞ
Τώρα τύπε σωθηκες
Κετογονική δίαιτα κάνεις παίχτη μου ?Μόνο τοματίνια, μήλα, και γιαούρτι ως τώρα.
Για το βράδυ ψάρι με χόρτα και βραστά κολοκυθάκια, κάπου παραθαλάσσια, στην μπαρουτοκαπνισμένη ατμόσφαιρα των ημερών, λέω.
Κετογονική δίαιτα κάνεις παίχτη μου ?
Ωχ .Ούτε καν. Απλά με τις φωτιές προέκυψε κατάσταση, εξού και τρώω ελαφρά για να είμαι σε εγρήγορση.
Ωχ .
Είσαι κοντά ?
Ολα καλα να πάνε μαν, δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτηΝαι, ναι. Δεν λέω λεπτομέρειες, αλλά με επηρεάζει άμεσα ο όλος χαμούλης που γίνεται.
αυτοί οι πλεγμένοι δικηγόροι με την κυβέρνηση την κάνουν καλά τη δουλειάΤώρα τύπε σωθηκες
Τσακο από τωραΈβαλα τον μάγειρα και τον καμαριέρο να φτύνουν και να κατουρουν τον κήπο προληπτικά μην μας έρθει καμιά φωτιά και τρέχουμε
Άμα δεν φτάσει το κατούρημα έχουμε και πισίναΤσακο από τωρα
Ναι θα σου φέρω σφικτη για τη σωλήναΆμα δεν φτάσει το κατούρημα έχουμε και πισίνα