argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.101
- Πόντοι
- 9.297
Το φαι μου.
Και έχω και τη λόξα τα όσπρια να τα τρώω κρύα.
Βαριέσαι να τα ζεστάνεις τα οσπρια η φοβάσαι μην χαλάσει η γεύση;
Το φαι μου.
Και έχω και τη λόξα τα όσπρια να τα τρώω κρύα.
Τρώγονται το ιδιο ευχάριστα και κρυα. Μην σου πω και με μεγαλυτερη ευχαρίστηση.
Βαριέσαι να τα ζεστάνεις τα οσπρια η φοβάσαι μην χαλάσει η γεύση;
Παλλα'ι'κη άμυνα....!!!Έβαλα τον μάγειρα και τον καμαριέρο να φτύνουν και να κατουρουν τον κήπο προληπτικά μην μας έρθει καμιά φωτιά και τρέχουμε
Όχι ρε παικτη ..ΕΛΕΟΣ...MERCY...για τα γεμιστά ,άντε πάει κι έρχεται...όσπρια;;;;Τρώγονται το ιδιο ευχάριστα και κρυα. Μην σου πω και με μεγαλυτερη ευχαρίστηση.
Καλαμάκια σπαστά η αυτά τα μοντέρνα τα πουστικα που μαραζώνουν μετά από δέκα λεπτά;Οκτώ καλαμακια στο φουρνο και σαλάτα αισμπεργκ.
Σπαρκ γουότερ.
Έκλεισε το καφενείο αυτή την εβδομάδα και κάνω τον πρετζατζικη γαμω το σπίτι μου.
Ναι οσπρια, γιατι θα χαλασει η γευση τους; Ειδικα τα οσπρια. Μια φορα πηγα και αγόρασα φασολαδα σε ενα μαγειριο. Πηγε να μου την ζεστσνει. Αστην οπως ειναι της λεω.Όχι ρε παικτη ..ΕΛΕΟΣ...MERCY...για τα γεμιστά ,άντε πάει κι έρχεται...όσπρια;;;;
Διάφορα θερμοκρασίας ανανεσα στο φαγητό και στο σώμα.......διαμαρτύρεται το πεπτικό σου σύστημα.Όταν τα τρώω κρύα τα όσπρια τρελαίνομαι στο κλασιμο,ακόμα κ αν από το ίδιο ακριβώς φαι όταν το έφαγα ζεστό από το κατσαρόλι εκλασα ελάχιστα ή κ καθόλου.Πως εξηγείται επιστημονικά αυτό;
Όταν πάω στο μαγειρείο τα παίρνω μαζί μου όπως είναι...όμως όταν φτάνω σπίτι τα ζεσταίνω.Ναι οσπρια, γιατι θα χαλασει η γευση τους; Ειδικα τα οσπρια. Μια φορα οηγα και αγορασσ φασολαδα σε ενα μαγειριο. Πηγε ν αμου την ζεστσνει. Αστην οπως ειναι της λεω.
Ειδικός είσαι σε κάτι τέτοια...Διάφορα θερμοκρασίας ανανεσα στο φαγητό και στο σώμα.......διαμαρτύρεται το πεπτικό σου σύστημα.
Μπα το κορίτσι είναι πιστό στον αφέντη της και στον φίλο του........όποιος κατάλαβε κατάλαβεΓαμημενη θα γυρίσει τύπε
Bλεπε να μαθαίνεις...και δωρεάν...τυχερακια.Ειδικός είσαι σε κάτι τέτοια...
Θέλω να Πληροφορήσω ότι η Ηλέκτρα γύρισε.. και τώρα την έχω στο δωμάτιο..
Τα στομαχάκια (και συκωτάκια) κοτόπουλου πάνε με ρύζι (κατά προτίμηση ολικής)...σαλατα ντοματα,αγγουρι,λευκο κρεμμυδι,πιπερια,μακαρονια με στομαχακια κοτοπουλου,ταμπασκο πρασινο για την σαλατα ,καυτερο τσιλι για το φαγητο
Να της μεταφέρεις τις ευχές μας κύριε Πανουλη. Να ναι πολύχρονη και καλογαμημενη στη ζωή της!Θέλω να Πληροφορήσω ότι η Ηλέκτρα γύρισε.. και τώρα την έχω στο δωμάτιο..
Ρε πανουλη ούτε σεναριογράφος σέ τσόντα νά ήσουν ρε μπαγασα.
Θά έβγαζες πολύ χρήμα.
Αφήστε ήσυχο το παιδί ρε καργιόληδεςΑνεξάντλητη φαντασία ο μπαγασας.
Παραμυθοπλάστης από τους λίγους.
Για σενα.. Δίνει ΚώλοΑφήστε ήσυχο το παιδί ρε καργιόληδες
Έχει και γενέθλια σήμερα
Είναι υπό την προστασία μου .
Πανούλη μου @Panos 1978 το δώρο μου θα σου το φέρω το απόγευμα .
Την μαγείρισσα θέλω έτοιμη , πλυμένη , ξουρισμένη , αρωματισμένη , με butt plug φορεμένο από το μεσημέρι για να μας μεταφέρει την τούρτα στην πισίνα