ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.397
- Πόντοι
- 6.256
Φασολάδα

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίος μανΣήμερα λιγκουίνι με γαρίδες και μύδια και πράσινη σαλάτα με σως 1000 νησιά
![]()
Φασολάδα
Ωραίος μανΣήμερα λιγκουίνι με γαρίδες και μύδια και πράσινη σαλάτα με σως 1000 νησιά
![]()
Γιατι ρε συ, μια χαρα ξηγηθηκε ο Ελγαναδορος με την φασολαδα.
Όποτε έχουμε επικεντρώνομαι στη ρέγγα και στο καρβέλι ψωμίΓιατι ρε συ, μια χαρα ξηγηθηκε ο Ελγαναδορος με την φασολαδα.
Σκέτη δε λέει, θέλει και κανένα λουκάνικο, σύγκλινο, κατιτις τέλος πάντωνΓιατι ρε συ, μια χαρα ξηγηθηκε ο Ελγαναδορος με την φασολαδα.
Την ρεγγα φατην μονος σου.Όποτε έχουμε επικεντρώνομαι στη ρέγγα και στο καρβέλι ψωμί![]()
Έρχεται πιτσαρα 10 all fornoΓιατι ρε συ, μια χαρα ξηγηθηκε ο Ελγαναδορος με την φασολαδα.
Πάρε και τάπας καργακανω διατροφη πηρε κιλακια στις γιορτες![]()
Μονο μην εχει αντζουγιες μεσα.Έρχεται πιτσαρα 10 all forno
posa kila eisaiταλιάτα με πατάτες μπειμπι
σαλάτα μια μυστήρια ούτε κατάλαβα τι είχε μέσα
ρολό κοτόπουλο παρμεζάνα
κρασί κόκκινο τίμιο
μπράουνι παγωτό
τώρα εσπρέσσο
τσίμπησα ελαφρά![]()
θα τα πάρω σε μπόιposa kila eisai
Πάρε και τάπας καργακανω διατροφη πηρα κιλακια στις γιορτες![]()
Το ενα τριων ετων αγορακι ξανθο, το αλλο κοριτσακι διχρονο, του γειτονα ειναι, τα ψαχνει απο χθες…Τι παιδάκια τυπε?
Έλα τσακο ουρανια ρεΜεσημέρι κοτόπουλο φιλέτο μπουτι, σαλάτα σεφ, κοκακολα. Τώρα έχω μπλέξει τα μπουτια μου, ξυπνησα πριν καμια ωρα, με βλέπω να τρώω αργά και να βελαζω όλη νυχτα.
αμα φας ενα γιαουρτι και κοιμηθης δεν θα εισαι φιλος μου πια......Μεσημέρι κοτόπουλο φιλέτο μπουτι, σαλάτα σεφ, κοκακολα. Τώρα έχω μπλέξει τα μπουτια μου, ξυπνησα πριν καμια ωρα, με βλέπω να τρώω αργά και να βελαζω όλη νυχτα.
Όχι ρε σπεσιαλΜονο μην εχει αντζουγιες μεσα.
Δεν είμαι κοντά μανΈλα τσακο ουρανια ρε