dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 38.562
- Πόντοι
- 22.936
to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι![]()

to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι![]()
Τις ελιές και τα παντζάρια ξέχασες!!to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι![]()
Αν:to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι![]()
Σώβρακο να αλλάξεις.φασολαδα,ρεγγα στη λαδοκολα,ασκορδουλακους,φετα απο τενεκε και ελιες ξυδατες
haters gonna hateΤις ελιές και τα παντζάρια ξέχασες!!
Φλερτάρεις επικίνδυνα με ισόβιο Μπαν !!
οχιΑν:
α)είναι άγριες αγγινάρες
β)είναι ωμό και καθαρισμένο
γ)το λούσεις σε μπόλικο λεμόνι και ολίγον αλάτι
δ)πίνεις ρακί
το κοτσάνι είναι μια χαρά.
Ώρα είναι τώρα μαζί με τις καπότες να κυκλοφορούμε και με πεχαμετρο για να μετράμε την χλωρίδα της ευαισθητης περιοχής πριν χώσουμε μέσα την μουσούδα μαςΑς βάλουν όσες ελιές θέλουν, τις κάνω στην άκρη να τις φάνε οι άλλοι... που τους αρέσει το μουνί με ph 7,5!
Για μουνι μόνο ph 4,5 επιλέγουν όσοι ξέρουν!
ΥΓ έπρεπε να βάλω παράθεση και το μνμ του αιδιογλυφτη
Τι παιδάκια τυπε?Και σήμερα εννοείται τριγωνο, καλυβια. Φιλέτο μουσκαρι μιντιουμ ρερ και παιδάκια.
Να στείλεις μαν λεπτομέρειες τι μασαΣε καμία ώρα τραπεζωμα σε Αντώνη![]()
Ζυγούρι τυπεΤι παιδάκια τυπε?
Ψαγμέ.φασολαδα,ρεγγα στη λαδοκολα,ασκορδουλακους,φετα απο τενεκε και ελιες ξυδατες
Εκει τους εμαθα!!Ψαγμέ.
Ασκορδουλάκοι εκλεκτό έδεσμα, γιατί δεν τους λες βολβούς ,από την Κρήτη είσαι;
Χτες ντράπηκα να γράψω γιατί έφαγα ΜΠΑΜΙΕΣ, ναι μπάμιες. Όχι με κοτόπουλο στο φούρνο που τις σώζει λιγο, με πατάτες. Στην κατσαρόλα. Ναι ντρέπομαι, το είπα. Στο τσακ ήμουν να τις ρίξω στα σκουπίδια αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ φαγητό.
Ελπίζοντας να γλιτωσω το ban και την αναφορά, σήμερα το μενού έχει σπαγγέτι νο 10 με κιμά. Με κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας. Χωρίς ψωμιά εννοείται.
Σχωρατε με αδέρφια!!