gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.315
- Πόντοι
- 4.027
Θα είχε διαγραφεί ο λογαριασμός σου, μαν, καλύτερα που δεν το έκανες..και ευχαριστώ να λέτε που δεν σας έγραψα πουρε από κουνουπίδι
Θα είχε διαγραφεί ο λογαριασμός σου, μαν, καλύτερα που δεν το έκανες..και ευχαριστώ να λέτε που δεν σας έγραψα πουρε από κουνουπίδι
to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνιΘα είχε διαγραφεί ο λογαριασμός σου, μαν, καλύτερα που δεν το έκανες..
to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι
Τις ελιές και τα παντζάρια ξέχασες!!to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι
Αν:to agapimeno μου γεύμα είναι ρυζιγκοφρέτες βουτηγμένες σε πουρέ από κουνουπίδι και βραστές αγγυνάρες με το σιχαμερό κοτσάνι
Σώβρακο να αλλάξεις.φασολαδα,ρεγγα στη λαδοκολα,ασκορδουλακους,φετα απο τενεκε και ελιες ξυδατες
haters gonna hateΤις ελιές και τα παντζάρια ξέχασες!!
Φλερτάρεις επικίνδυνα με ισόβιο Μπαν !!
οχιΑν:
α)είναι άγριες αγγινάρες
β)είναι ωμό και καθαρισμένο
γ)το λούσεις σε μπόλικο λεμόνι και ολίγον αλάτι
δ)πίνεις ρακί
το κοτσάνι είναι μια χαρά.
Ώρα είναι τώρα μαζί με τις καπότες να κυκλοφορούμε και με πεχαμετρο για να μετράμε την χλωρίδα της ευαισθητης περιοχής πριν χώσουμε μέσα την μουσούδα μαςΑς βάλουν όσες ελιές θέλουν, τις κάνω στην άκρη να τις φάνε οι άλλοι... που τους αρέσει το μουνί με ph 7,5!
Για μουνι μόνο ph 4,5 επιλέγουν όσοι ξέρουν!
ΥΓ έπρεπε να βάλω παράθεση και το μνμ του αιδιογλυφτη
Τι παιδάκια τυπε?Και σήμερα εννοείται τριγωνο, καλυβια. Φιλέτο μουσκαρι μιντιουμ ρερ και παιδάκια.
Να στείλεις μαν λεπτομέρειες τι μασαΣε καμία ώρα τραπεζωμα σε Αντώνη
Ζυγούρι τυπεΤι παιδάκια τυπε?
Ψαγμέ.φασολαδα,ρεγγα στη λαδοκολα,ασκορδουλακους,φετα απο τενεκε και ελιες ξυδατες