ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.662
- Πόντοι
- 5.006
Ταμ τουμ είσαι?
Και εγώ γιαουρτακι τρώω, αλλά μου έβαλαν και άλλα μέσα
Ταμ τουμ είσαι?
Oχι ρε. Καπου στα νοτια. Ταυλανδη σε 21.Τι είναι αυτό τρελογερε, γκνου?Ταϊλάνδη είσαι?
Αλαντιν.Ταμ τουμ είσαι?
Oχι ρε. Καπου στα νοτια. Ταυλανδη σε 21.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αλαντιν.
Σοβαρό φαγητό ο αλαντιν?πως το επαθες και πηγες καπου να φας σοβαρο φαγητο , με ολες τις μαλακιες που ετρωγες απο τους μπουφεδες
Σαν την Αν.Γερμανια επί Χόνεκερ και Στάζι έγινε το νήμα ρε μαλακηδες με τόσες αναφορές...Σοβαρό φαγητό ο αλαντιν?
Τσακω μια αναφορά
Σοβαρό φαγητό ο αλαντιν?
Τσακω μια αναφορά
Κάτι θυμάμαι που έβαζε δεκαεφτά φαγητά σ ενα πιατοτυπε γι αυτον ο Αλαντιν ειναι σαν να πηγε σε μισελενατο , μιλαμε για τυπο που ετρωγε σε πιατακια του καφε κάτι φαγητα σαν και αυτα τα ψευτικα που βαζουν στο ικεα για διακοσμηση
Κάτι θυμάμαι που έβαζε δεκαεφτά φαγητά σ ενα πιατο
Βαρυ ποινικό μητρώο ο μουρλογεροςκαι λίγα θυμασαι , ΚΑΙ ΛΙΓΑ
Ειχαμε αηδιάσει εδω οι γνώστες
Ειχε προταθει για μπανάρισμα απο IP και με VPN , επειδη παει εξωτερικό ο μουνης και το χρησιμοποιει ,
μιλάμε για παγκοσμιο μπανάρισμα απο Mac addresses κινητων κτλ
Ουτε οι στοιχηματικες εταιρίες δεν μπορουν να κανουν τετοιο μπανάρισμα
Ειχαμε αποκλεισει , ολη την Ταυλανδη , Κουβα , ολη την Ελλαδα, Κινα , Ιαπωνία κτλ
Αφου ηθελαν να λογκαρουν κατι συναγωνιστες απο Ασια και τρωγανε πορτα για τον πουστη αυτονα
Βαρυ ποινικό μητρώο ο μουρλογερος
Ε δε γυρίζουμε σαν και σένα όλο το βράδυ ρεΠρωί πρωί τρώτε ρε κοιμηθείτε λιγο
Οταν πεθάνει , που κοντευει η ωρα του, θα ταφεί σε χώρο που θαβουν τα χημικά αποβλητα , μιλάμε για τετοια μολυνση μπορει να κανει στο εδαφος ο τυπος ..
Καλά για καύση δεν το συζητανε καν , δεν υπαρχει παγκοσμια καποιος που να δεχεται να τον αναλάβει
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, τι φάση με τις ρυζογκοφρέτες?
Ποιος τρώει αυτή την μαλακία?
Είπα....έχω χάσει επεισόδια...ο Σαουλ ρε τυπε , δηλαδη δεν το πηρες χαμπαρι ;