Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 1.406
Μπέργκερ από Φραιντεις,καλό ήταν κ τούμπανο μερίδα,τώρα μπακλαβαδακια
Να υποθέσω ότι δεν είσαι σε αστικό περιβάλλον άρα πραγματικά είναι μακρυά σου ο γύρος;Καλησπέρα ναυάγια. Έχω μια πελώρια λαχτάρα για πιτογυρια.
O εγγονός του ιδρυτή είναι.Τα εχετε κάνει λίγο πουτανα νομοζω
Αν θυμάμαι καλά αυτός του Πανιωνίου μας άφησε χρόνους
Ο γέρος ιδρυτής που δούλευε στο Ζοναρς και τον έκανε μάγκα ο Κουμουνδουρος τον είχε στην απε έξω ένα γιο που είχε
Ο σουβλατζής δεν είναι γιος του ιδρυτή
Άσχετο όλα πλέον τα έχει η κοακολα επειδή υπάρχει ανταγωνισμος φυσικα
Μόνο τα ohonos δεν της ανήκουν ουσιαστικά
Παίζουν τα μπακλαβαδακιαααα....!!( Από σουξε του Μέγα Χρηστάκη!)..Μπέργκερ από Φραιντεις,καλό ήταν κ τούμπανο μερίδα,τώρα μπακλαβαδακια
Ήρθα στο χωριό, κοιτάω στο edood και δεν έχει τίποτα. Θα πάω σε λίγο να δω αν έχει καπνιστό λουκάνικο να κάνω στη ξυλοσόμπα με μυζηθρα.Να υποθέσω ότι δεν είσαι σε αστικό περιβάλλον άρα πραγματικά είναι μακρυά σου ο γύρος;
Στο μεταξύ δεν θέλω να στεναχωρήσω τπυς φίλους που κάτι ανέφεραν (καο) τα Φταιδεις έχουν πλέον Πακιστανους που φτιάχνουν τα φαγηταΜπέργκερ από Φραιντεις,καλό ήταν κ τούμπανο μερίδα,τώρα μπακλαβαδακια
Με άνοιξε η όρεξη μετά την βόλτα μου στον Πειραιά προ καιρού...έκλεισε απότομα όταν είδα λαθροπακηδες να ετοιμάζουν και να σερβίρουν το φαγητό μου...όπως καταλάβατε το μισό περίπου έμεινε άθικτο.Στο μεταξύ δεν θέλω να στεναχωρήσω τπυς φίλους που κάτι ανέφεραν (καο) τα Φταιδεις έχουν πλέον Πακιστανους που φτιάχνουν τα φαγητα
ΑγαπητέΜε άνοιξε η όρεξη μετά την βόλτα μου στον Πειραιά προ καιρού...έκλεισε απότομα όταν είδα λαθροπακηδες να ετοιμάζουν και να σερβίρουν το φαγητό μου...όπως καταλάβατε το μισό περίπου έμεινε άθικτο.
Δεν υπάρχουν Έλληνες να κάνουν τέτοιες δουλειές ρε πουστη μου;Αγαπητέ
Δεν θελω να σου γκρέμισω το μύθο αλλά όλες οι κουζίνες πλέον εχπυν Παβία
Μπορείς να περάσεις ένα βράδυ καθημερινή κατά τη 01.00 στη στάση της Γλυφάδας ππυ φεύγει το Χ96 να δεις πόσοι περιμενουν
Εννοείται πως σε όλα τα μαγαζιά της Γλυφάδας μπαίνουν ΜΟΝΟ από την πίσω πόρτα και σχεδόν τους απαγορεύουν να κατπυρησπυν στων πελατων
Είμαστε όλοι ινφλουενσερ τυπεΔεν υπάρχουν Έλληνες να κάνουν τέτοιες δουλειές ρε πουστη μου;
Όλοι θέλουν να γίνουν ινφλουενσερς;;;;
Όσο δεν τους βλέπω,το μαγαζί κηρύσσεται αθώο λόγω αμφιβολιών...Στο μεταξύ δεν θέλω να στεναχωρήσω τπυς φίλους που κάτι ανέφεραν (καο) τα Φταιδεις έχουν πλέον Πακιστανους που φτιάχνουν τα φαγητα
Έλα μια βόλτα στα Φραιδεις στη Γκθφαφα αλλά διάλεξε τραπέζι μέσα κοντά στην κουζίνα να ζήσεις το μύθο σου ψαχαχαχαΌσο δεν τους βλέπω,το μαγαζί κηρύσσεται αθώο λόγω αμφιβολιών...
Τότε είμαστε για τον πουτσο ...Είμαστε όλοι ινφλουενσερ τυπε
Ξέρεις τι σκληρή δπυλεια ειναι αυτξ που λέει και η Μαριποζα και η Τουνη
Χλωμό....φοβούμαι γαρ....Έλα μια βόλτα στα Φραιδεις στη Γκθφαφα αλλά διάλεξε τραπέζι μέσα κοντά στην κουζίνα να ζήσεις το μύθο σου ψαχαχαχα
Δηλαδή εσεις που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ να τρώτε εκεί δεν έχετε επιλογές άλλες η απλώς δεν θέλετε να γυρισετε την πλάτη στο κατάστημα;Έλα μια βόλτα στα Φραιδεις στη Γκθφαφα αλλά διάλεξε τραπέζι μέσα κοντά στην κουζίνα να ζήσεις το μύθο σου ψαχαχαχα
"Τυπε είμαστε με τον ανθρωπο"Δηλαδή εσεις που ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ να τρώτε εκεί δεν έχετε επιλογές άλλες η απλώς δεν θέλετε να γυρισετε την πλάτη στο κατάστημα;
...ο άνθρωπος είναι με εμάς;Αμφιβάλω..."Τυπε είμαστε με τον ανθρωπο"
Καλημέρα, θέλει και κανελλιτσα μαν...καλημέρα ζεστη ζεστη