ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.893
- Πόντοι
- 5.006
Δε βάζω μαν μόνο αχνη.Καλημέρα, θέλει και κανελλιτσα μαν...
Δε βάζω μαν μόνο αχνη.Καλημέρα, θέλει και κανελλιτσα μαν...
Μπογατσα?καλημέρα ζεστη ζεστη
Με άνοιξε η όρεξη μετά την βόλτα μου στον Πειραιά προ καιρού...έκλεισε απότομα όταν είδα λαθροπακηδες να ετοιμάζουν και να σερβίρουν το φαγητό μου...όπως καταλάβατε το μισό περίπου έμεινε άθικτο.
Εσύ αν μπεις σε γυραδικο πάνω και ζητήσεις "με από όλα" μην περιμένεις τζατζίκι αν δεν το ζητήσεις ονομαστικά.Σε άνοιξε ?
Πες μου ότι και στο λεωφορείο φωνάζεις : οδηγέ άνοιξε με από πίσω
Θα μας κάνεις να αναθεωρήσουμε για πολλά κύριε αργυροτέτοιε μας
Το ξέρω μαν μου , το τζατζίκι περιλαμβάνεται στις αλοιφές extraΕσύ αν μπεις σε γυραδικο πάνω και ζητήσεις "με από όλα" μην περιμένεις τζατζίκι αν δεν το ζητήσεις ονομαστικά.
Kατω το έχουν σε τόσο περίοπτη θέση ώστε το "με από όλα" σημαίνει "με τζατζίκι".Το ξέρω μαν μου , το τζατζίκι περιλαμβάνεται στις αλοιφές extra
Κότσι χοιρινό (Χ 6) μαριναρισμένο , πατάτες , γεμιστά μανιτάρια με κρέμες γάλακτος , μπέικον κτλ , σπαλομπριζόλες χοιρινές κάρβουνα , σαλάτα πράσινη , τυριά , ποικιλία αλλαντικών , σβήσιμο με κορμό σοκολάταςΚλέφτικο στο φούρνο σαλάτες τυριά ταλαγανια πατατες αρνάκι μπυρες για μετα
Πω ρε πουστηΚότσι χοιρινό (Χ 6) μαριναρισμένο , πατάτες , γεμιστά μανιτάρια με κρέμες γάλακτος , μπέικον κτλ , σπαλομπριζόλες χοιρινές κάρβουνα , σαλάτα πράσινη , τυριά , ποικιλία αλλαντικών , σβήσιμο με κορμό σοκολάτας
Φερε όταν έρθειςΓουρουνοπουλο, Λουκάνικα, πατατες φούρνου, σαλάταρες.
Μετά έχει βασιλόπιτα και γαλακτομπούρεκο.
Καλή χρονιά σε όλους.
Δεν το βλέπω να περισσεύει αδερφέ.Φερε όταν έρθεις
Φερε προϊόντα ρεΔεν το βλέπω να περισσεύει αδερφέ.
Αλλά για πάρτη σου κάτι θα κάνω. Ακόμα το έχω στον φούρνο να σιγοψηνεται.
Και μετά το δεκατιανό τι εφαγες;;;Κότσι χοιρινό (Χ 6) μαριναρισμένο , πατάτες , γεμιστά μανιτάρια με κρέμες γάλακτος , μπέικον κτλ , σπαλομπριζόλες χοιρινές κάρβουνα , σαλάτα πράσινη , τυριά , ποικιλία αλλαντικών , σβήσιμο με κορμό σοκολάτας