Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.098
- Πόντοι
- 2.046
Εχεις ραντεβού να υποθέσω ;Γιαούρτι κατσικίσιο με πέτσα και καρύδια με μέλι θυμαρίσιο από Κύθηρα.....
Εχεις ραντεβού να υποθέσω ;Γιαούρτι κατσικίσιο με πέτσα και καρύδια με μέλι θυμαρίσιο από Κύθηρα.....
Για επιδόρπιο?Γιαούρτι κατσικίσιο με πέτσα και καρύδια με μέλι θυμαρίσιο από Κύθηρα.....
Θα έχεις σηκωμαρες τύπεΓιαούρτι κατσικίσιο με πέτσα και καρύδια με μέλι θυμαρίσιο από Κύθηρα.....
Καλο βολι!Γιαούρτι κατσικίσιο με πέτσα και καρύδια με μέλι θυμαρίσιο από Κύθηρα.....
Καλοκαίρι,χαλαρά το βράδυ...Για επιδόρπιο?
Λείπει η άλλη,θα τον παίξω μάλλον....Θα έχεις σηκωμαρες τύπε
Μόνο η κάπα του τσοπάνη και τα τσαρούχια λείπουν από τη σκηνή που έχω μπροστά στα μάτια μουΓιαούρτι κατσικίσιο με πέτσα και καρύδια με μέλι θυμαρίσιο από Κύθηρα.....
Τριαντα χιλιομετρα ειναι τραβα...Καλοκαίρι,χαλαρά το βράδυ...
Λείπει η άλλη,θα τον παίξω μάλλον....
Θα ΧΕΣΤΕΙΣ..Για πρωινό σπέσιαλ ήδη ξεροχύνω....
Γιαούρτι με πέτσα και φρέσκο βύσσινο μαζί με διάφορα ξηροκάρπια και σταφίδες....
Κούμπωμα ομελέτα με βρώμη και ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά και ψιλοκομμένο κρεμμύδι.....
Όχι...Εχεις ραντεβού να υποθέσω ;
250...Τριαντα χιλιομετρα ειναι τραβα...
Μπα...Θα ΧΕΣΤΕΙΣ..
Με τα ποδια τρέχοντας θα πας; Θα σε γυρισει πισω ή θα το κοψεις παλι ποδαρατο στον γυρισμο;Όχι...
Πρωινό τρέξιμο,long run αύριο,ξεκίνημα 06.30.
Το τσομπάνικο είναι πρόβειο και βούτηγμα με ψωμί ζεστό χειροποίητο.Μόνο η κάπα του τσοπάνη και τα τσαρούχια λείπουν από τη σκηνή που έχω μπροστά στα μάτια μου
Πανο έχω μια στα υπ όψει αλλά είναι 27 και 1,75.Ψάχνω για μαγείρισσα .. να είναι απο 22 - 25 petite.. 1 65 - 55 κιλά με στηθος φυσικό , με κωλάρα και να καπίνει χυμούς.. φυσικούς η fanta μπλέ.
30, ξερω εγω τι λεω...
Έφυγε..Πανο έχω μια στα υπ όψει αλλά είναι 27 και 1,75.
Φευγει απο τα στάνταρ σου και φοβάμαι μη τη κόψεις
Μάλλον ξέρεις κάτι που δεν ξέρω εγώ....30, ξερω εγω τι λεω...
Είσαι σκληρός καργιόληςΈφυγε..
Το Νιώθω.. ο @dimigoall με δίδαξε. Ο @Odin_ Είναι το πρότυπο οσο αναφορά την σωματική διάπλαση.Είσαι σκληρός καργιόλης