dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.065
- Πόντοι
- 22.886
Μόλις φάς και μαζέψεις , παρήγγειλε τρία πιτόγυρα σε παρακαλώΓεμιστά ορφανά με ρύζι
Ψωμι και φέτα για συνοδεία
Μόλις φάς και μαζέψεις , παρήγγειλε τρία πιτόγυρα σε παρακαλώΓεμιστά ορφανά με ρύζι
Ψωμι και φέτα για συνοδεία
Αύριο πίτα γύροΜόλις φάς και μαζέψεις , παρήγγειλε τρία πιτόγυρα σε παρακαλώ
Και μουσακά και μελιτζανοσαλάτα?!?!Μουσακάς, γιατί καλοκαίρι χωρίς μουσακά δεν είναι είναι καλοκαίρι.
Σαλάτα χωριάτικη αλλά με γαλοτύρι αντί φέτα.
Μελιτζανοσαλάτα σπιτική.
Όλα άσπρα μαν και την τυπική ασφάλισηΝαι και μαύρα πληρωμή
Με γαμησες! Αυτο ειναι φαι.Γιουβαρλάκια
Αυγολέμονο εννοείται με μπόλικο μαύρο πιπέρι ...Γιουβαρλάκια
Μπούκοβο και μπυριτσαΑυγολέμονο εννοείται με μπόλικο μαύρο πιπέρι ...
Αυγολέμονο εννοείται με μπόλικο μαύρο πιπέρι ...
Και εγω αυγολεμονο ασπρα τα φτιαχνω και τα τρωω. Αλλα οταν τα μαγειρεύει η μανα μου τα κανει κοκκινα. Μαλλον θα της απαγορεψω να τα ξανα σιαξει οταν θα ειμαι εκει.Μπούκοβο και μπυριτσα
Κοκκινα δεν τα έχω φάει ποτέ.Και εγω αυγολεμονο ασπρα τα φτιαχνω και τα τρωω. Αλλα οταν τα μαγειρεύει η μανα μου τα κανει κοκκινα. Μαλλον θα της απαγορεψω να τα ξανα σιαξει οταν θα ειμαι εκει.
Ελα να σου κάνω το τραπεζι οταν τα μαγειρεψει η μανα μου. Και το χοιρινο με σελινο ετσι το φτιαχνει. Κοκκινο.Κοκκινα δεν τα έχω φάει ποτέ.
Εσυ τωρα σε οσους αρεσουν τα θαλασσινα, τους ΓΑΜΗΣΕΣ!Τετάρτη σήμερα, ημέρα νηστείας ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ
Καλαμάρια γεμιστά με ρύζι. Πατατοσαλάτα και πεπόνι.
Τύπος @athinaios44 δήλωσε χθες κιόλας , ότι του αρέσουν τα ψαρικά .Εσυ τωρα σε οσους αρεσουν τα θαλασσινα, τους ΓΑΜΗΣΕΣ!
Ή οι σουπιες με σπανακι επισης.
Έχει φάει άραγε σήμερα;Τύπος @athinaios44 δήλωσε χθες κιόλας , ότι του αρέσουν τα ψαρικά .
Δεν μας έχει διευκρινίσει ακόμα όμως αν το ψήνει το ψάρι από τις δύο πλευρές ...
Ναι κάτι πεταλιδεςΈχει φάει άραγε σήμερα;
Πρόσεχε μην φας fuckές γιατί θα ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμοςΡεβύθια κσι κλάνω
Συγχώρεσον αυτοίς δέσποτα, ου γαρ οίδασι τι χλαπακιάζουσιΤετάρτη σήμερα, ημέρα νηστείας ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ
Καλαμάρια γεμιστά με ρύζι. Πατατοσαλάτα και πεπόνι.