Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.328
Πόντοι
22.886
αντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμα
και τωρα ολοι μου θελετε φυστικι αλλιως δεν εγκρινετε και το μαγαζι .. μηνγαμησω ναπουμε

Και ειναι και το αλλο τωρα , ολοι κοβουν την πιτσα με ψαλιδι , μου μαθανε ολοι οι βλαχομαλακες στα μαγαζια και κοβουν με ψαλιδι ,
που τρωγανε την πιτσα απο το ταψι και την εκοβε ο αλλος με το μαχαίρι κουζινας που με το ιδιο ειχε καθαρισει απο το κώλο του μεχρι και κρεμμυδια
Την πατσά κόβανε με ψαλίδι στο χωριό τους μαν και έμεινε το χούι ... :coffee:

:tooth: :tooth:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Την πατσά κόβανε με ψαλίδι στο χωριό τους μαν και έμεινε το χούι ... :coffee:

:tooth: :tooth:
Και στο δικο μου με ψαλιδι την κόβουνε την πατσα. Τωρα μαθαμε οτι κόβουν με ψαλιδι και την πιτσα. :headbang:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.328
Πόντοι
22.886

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
αντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμα
και τωρα ολοι μου θελετε φυστικι αλλιως δεν εγκρινετε και το μαγαζι .. μηνγαμησω ναπουμε

Και ειναι και το αλλο τωρα , ολοι κοβουν την πιτσα με ψαλιδι , μου μαθανε ολοι οι βλαχομαλακες στα μαγαζια και κοβουν με ψαλιδι ,
που τρωγανε την πιτσα απο το ταψι και την εκοβε ο αλλος με το μαχαίρι κουζινας που με το ιδιο ειχε καθαρισει απο το κώλο του μεχρι και κρεμμυδια
Πάρε ανάσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom