Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Τρωει τρωει. Και ας μην το λεει.Τρωει το αγλαισμα γεμιστα;;;;;
Ρε τρωει, σου λεω.
Τρωει τρωει. Και ας μην το λεει.Τρωει το αγλαισμα γεμιστα;;;;;
Mε κυμα; Η, σκετα;Τρωει τρωει. Και ας μην το λεει.
Ρε τρωει, σου λεω.
Αλλοι με κιμα αλλοι σκετα.Mε κυμα; Η, σκετα;
Στα σκετα βαζει σταφιδα οπως η πλεμπα;;;;;Αλλοι με κιμα αλλοι σκετα.
Απο τα χερια της "δεν υπάρχει" να είναι, και ας εχουν και δηλητηριο μεσα.Στα σκετα βαζει σταφιδα οπως η πλεμπα;;;;;
Λάιτ ??Πεινιρλι λαιτ 5 απλό τυρί 3 στρώσεις κιμα βούτυρο 2 στρώσεις σαλάτα ζιρο
Την πατσά κόβανε με ψαλίδι στο χωριό τους μαν και έμεινε το χούι ...αντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμα
και τωρα ολοι μου θελετε φυστικι αλλιως δεν εγκρινετε και το μαγαζι .. μηνγαμησω ναπουμε
Και ειναι και το αλλο τωρα , ολοι κοβουν την πιτσα με ψαλιδι , μου μαθανε ολοι οι βλαχομαλακες στα μαγαζια και κοβουν με ψαλιδι ,
που τρωγανε την πιτσα απο το ταψι και την εκοβε ο αλλος με το μαχαίρι κουζινας που με το ιδιο ειχε καθαρισει απο το κώλο του μεχρι και κρεμμυδια
Ε εντάξει που λέει ο λογοςΛάιτ ??
Και στο δικο μου με ψαλιδι την κόβουνε την πατσα. Τωρα μαθαμε οτι κόβουν με ψαλιδι και την πιτσα.Την πατσά κόβανε με ψαλίδι στο χωριό τους μαν και έμεινε το χούι ...
Το μικρό για τα νύχια εννοεί μανΚαι στο δικο μου με ψαλιδι την κόβουνε την πατσα. Τωρα μαθαμε οτι κόβουν με ψαλιδι και την πιτσα.
Μαλλον το κανονικο εννοει. Καπου θα το εχουν δει τα ματια του.Το μικρό για τα νύχια εννοεί μαν
Πάρε ανάσααντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμα
και τωρα ολοι μου θελετε φυστικι αλλιως δεν εγκρινετε και το μαγαζι .. μηνγαμησω ναπουμε
Και ειναι και το αλλο τωρα , ολοι κοβουν την πιτσα με ψαλιδι , μου μαθανε ολοι οι βλαχομαλακες στα μαγαζια και κοβουν με ψαλιδι ,
που τρωγανε την πιτσα απο το ταψι και την εκοβε ο αλλος με το μαχαίρι κουζινας που με το ιδιο ειχε καθαρισει απο το κώλο του μεχρι και κρεμμυδια
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.Φασολάδα με παντζάρια.
Πανούλη εσύ ?Φασολάδα με παντζάρια.
στειλε 2 κρεπες μια γλυκια και μια αλμυρη με τα παντα ολα μεσα ...Πανούλη εσύ ?
Έφτασεεεεστειλε 2 κρεπες μια γλυκια και μια αλμυρη με τα παντα ολα μεσα ...
Χωρια, μαν. Ως συνοδευτικό τα παντζάρια.Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Για πες, μαγειρεύονται μαζί δηλαδη;