cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.532
- Πόντοι
- 3.556
Θα πάμε μανΠαλι μορη γαμιολα ποτέ θα πάμε Βαγγέλη 1965
Θα πάμε μανΠαλι μορη γαμιολα ποτέ θα πάμε Βαγγέλη 1965
Πω ρε πουστηΞιφίας στην σχάρα. Ρύζι με αποξηραμένα φρούτα. Παντζάρι. Κολοκυθάκια ψητά. Μπανάνα και αχλάδι. Επιδόρπιο μπαμπαδακι με παστουλα και γιαουρτακι για την δίαιτα. Χυμός ανανά.
Το ζει ο κωλογερος ρε, μας μαθαίνει μπαλίτσα.Πω ρε πουστη
Μπουφέ?Ξιφίας στην σχάρα. Ρύζι με αποξηραμένα φρούτα. Παντζάρι. Κολοκυθάκια ψητά. Μπανάνα και αχλάδι. Επιδόρπιο μπαμπαδακι με παστουλα και γιαουρτακι για την δίαιτα. Χυμός ανανά.
Η ψαρόσουπα δεν είναι ποτέ αδιάφορη αν ξέρεις να την μαγειρέψειςΜια εντελώς αδιάφορη ψαρόσουπα σήμερα.
Κ αυτό στησατε ρε μουνια?Η προηγουμενη ψηφοφορια με τα γεμιστα δεν ειχε τοση επισκεψιμότητα το νημα. Τωρα ειναι αλλιως. Υπάρχει περισσοτερος λαος.
Το ότι δεν είχε είναι απόδειξη για το πόσο γαμηστερό είναι...@Saul δεν είχε κρουασαν φυστίκι το μαγαζί.
Θα συνεχίσω το ψάξιμο.
Όχι γιατί σε εμπιστεύομαι, απλά είμαι περίεργος.
Η ψαρόσουπα δεν είναι ποτέ αδιάφορη αν ξέρεις να την μαγειρέψεις
Αυτό ακριβώςΑυγολέμονα και μαλακίες δεν χρειάζονται.
Δεν πρέπει να φέρνει καν το συγκεκριμένο, είχε μόνο βουτύρου και σοκολάτας, το καθένα στη θέση του, χωρίς χώρο για άλλο.Το ότι δεν είχε είναι απόδειξη για το πόσο γαμηστερό είναι...
πρέπει να πας πρωί πρωί όταν τα έχουν βγάλει....
και εγώ όταν παραγγέλνω τις μισές φορές δεν έχει....
όταν δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι μέχρι τώρα δεν ζούσες...απλά υπήρχες
πάρε από efoodΔεν πρέπει να φέρνει καν το συγκεκριμένο, είχε μόνο βουτύρου και σοκολάτας, το καθένα στη θέση του, χωρίς χώρο για άλλο.
αντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμαΤο ότι δεν είχε είναι απόδειξη για το πόσο γαμηστερό είναι...
πρέπει να πας πρωί πρωί όταν τα έχουν βγάλει....
και εγώ όταν παραγγέλνω τις μισές φορές δεν έχει....
όταν δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι μέχρι τώρα δεν ζούσες...απλά υπήρχες
Σήμερα έφτιαξα λαζάνια (μπολονέζ) και μια σαλάτα ρόκα παρμεζάνα,
εντάξει από γεύση καλά μου βγήκανε.
Μπουφέ σε ξενοδοχείο?Ξιφίας στην σχάρα. Ρύζι με αποξηραμένα φρούτα. Παντζάρι. Κολοκυθάκια ψητά. Μπανάνα και αχλάδι. Επιδόρπιο μπαμπαδακι με παστουλα και γιαουρτακι για την δίαιτα. Χυμός ανανά.