Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.656
πάρε από efoodΔεν πρέπει να φέρνει καν το συγκεκριμένο, είχε μόνο βουτύρου και σοκολάτας, το καθένα στη θέση του, χωρίς χώρο για άλλο.
πάρε από efoodΔεν πρέπει να φέρνει καν το συγκεκριμένο, είχε μόνο βουτύρου και σοκολάτας, το καθένα στη θέση του, χωρίς χώρο για άλλο.
αντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμαΤο ότι δεν είχε είναι απόδειξη για το πόσο γαμηστερό είναι...
πρέπει να πας πρωί πρωί όταν τα έχουν βγάλει....
και εγώ όταν παραγγέλνω τις μισές φορές δεν έχει....
όταν δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι μέχρι τώρα δεν ζούσες...απλά υπήρχες
Σήμερα έφτιαξα λαζάνια (μπολονέζ) και μια σαλάτα ρόκα παρμεζάνα,
εντάξει από γεύση καλά μου βγήκανε.
Μπουφέ σε ξενοδοχείο?Ξιφίας στην σχάρα. Ρύζι με αποξηραμένα φρούτα. Παντζάρι. Κολοκυθάκια ψητά. Μπανάνα και αχλάδι. Επιδόρπιο μπαμπαδακι με παστουλα και γιαουρτακι για την δίαιτα. Χυμός ανανά.
ξεκαθαραΜπουφέ σε ξενοδοχείο?
κρουασάν φυστίκι και φράουλα από κόφι λαμπ είναι άλλη φάσηαντε ρε βλαχαδερα μαθατε ολοι τωρα το κρουασαν με το φιστίκι μαλάκες , που πηγαινε το στεργιου και το μόλτο γόνα στο φαγωμα
και τωρα ολοι μου θελετε φυστικι αλλιως δεν εγκρινετε και το μαγαζι .. μηνγαμησω ναπουμε
Και ειναι και το αλλο τωρα , ολοι κοβουν την πιτσα με ψαλιδι , μου μαθανε ολοι οι βλαχομαλακες στα μαγαζια και κοβουν με ψαλιδι ,
που τρωγανε την πιτσα απο το ταψι και την εκοβε ο αλλος με το μαχαίρι κουζινας που με το ιδιο ειχε καθαρισει απο το κώλο του μεχρι και κρεμμυδια
κεφτεδακια με μαρμελαδα δεν πηρες ??Σνίτσελ χοιρινό με πατάτες και σως μουστάρδας, σαλάτα του σεφ, και σοκολατινα, όλα αυτά στο ΙΚΕΑ αεροδρομίου που είχα πάει να πάρω πράγματα για το εξοχικό
Όχι τύπε δεν είναι του γούστου μουκεφτεδακια με μαρμελαδα δεν πηρες ??
Ουφ ησύχασα θα φάμε το βραδυΜεσημεριανο..
Παπια γεμιστή με πορτοκαλι
Λουκανικο στα κάρβουνα
Γεμιστα κανονικα
Σουφλε Σπανακι
Σπανακόρυζο.
Κόκκορα κοκκινιστο
Γλυκο : Γαλακτομπουρεκο κανταιφι απο Κοσμικο
Αληθεύει ότι η Ηλέκτρα το γύρισε στο μασάζ?Μεσημεριανο..
Λουκανικο στα κάρβουνα
Γεμιστα κανονικα
Σουφλε Σπανακι
Σπανακόρυζο.
Κόκκορα κοκκινιστο
Αν σου λείπει το κρέας και θες να φας να προτιμάς κουνέλια πνιγμένα!!!Πάντως το Τι τσίμπησες μαν θα μπορούσε να αναφέρεται και σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
αλλά θα ήθελα να δώσουμε τα εύσημα στον νηματοθέτη για τον τίτλο γιατί πιστεύω είναι πολύυυυ πιασάρικος! είναι από τα λίγα θρεντ/τίτλους που θυμάσαι
Εγώ γεμιστά σήμερα (από Αχιλλέας Βεργίνα)
και ενώ παλιά δεν έτρωγα ποτέ με κιμά, πάντα η μάνα μου μου έφτιαχνε ξεχωριστά μόνο με ρύζι, τώρα μεγαλώνοντας τα τρώω και με κιμά...
λέτε να μου λείπει το κρέας;
Εκανε δουλεια η νοσοκομειακη μοναδα που σου εστειλα. Ολα καλα.Μεσημεριανο..
Λουκανικο στα κάρβουνα
Γεμιστα κανονικα
Σουφλε Σπανακι
Σπανακόρυζο.
Κόκκορα κοκκινιστο
ΚΟΥΝΕΛΟΠΙΠ(Τ)Α ξερει τι τρωειΑν σου λείπει το κρέας και θες να φας να προτιμάς κουνέλια πνιγμένα!!!
Με τον ΜέμοΑληθεύει ότι η Ηλέκτρα το γύρισε στο μασάζ?