athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
δουλευω και νεκροςτσίμπησες αναρρωτική?
δουλευω και νεκροςτσίμπησες αναρρωτική?
τέτοιους εργαζόμενους θέλουμεδουλευω και νεκρος
με μισθο ΚΑΛΟ κιολαςτέτοιους εργαζόμενους θέλουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χωρίς μισθό δουλεύεις?
και για τους 2ΚΑΛΟ για ποιον? εσένα ή την εταιρεία?
Αυτή τη νηστίσιμη;;;;τσουρεκι που εβαλα απο πανω μαυρη μερεντα
Ε πες το έτσι...γιατι ειμαι κλινηρης
3,00/ώρα + 2 ένσημα την εβδομάδα θεωρείται καλός μισθός?και για τους 2
Υπάρχουν ακόμα άτομα που δουλεύουν και ζούν από το μισθό τους3,00/ώρα + 2 ένσημα την εβδομάδα θεωρείται καλός μισθός?
τραβα στην γωνια να δεις αν ερχομαι ρε μικρε χαρτοπολεμε3,00/ώρα + 2 ένσημα την εβδομάδα θεωρείται καλός μισθός?
θα σας ειδοποιησουμε ....με μισθο ΚΑΛΟ κιολας
δουλεύουν σίγουρα τώρα πως ζουν δε ξέρωΥπάρχουν ακόμα άτομα που δουλεύουν και ζούν από το μισθό τους
ε πόσα θες στην Ελλάδα είσαι έχουμε κρίση τι θες να μας καταστρέψειςτραβα στην γωνια να δεις αν ερχομαι ρε μικρε χαρτοπολεμε
δωσε ενα καλο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ μισθο να ερθουμε.....εχει αναγκες και οικογενεια ο κυριος κικιλιας θελει σπιτιε πόσα θες στην Ελλάδα είσαι έχουμε κρίση τι θες να μας καταστρέψεις
έμπαινα μπαλατσινού με 200χλμ την ώραδωσε ενα καλο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ μισθο να ερθουμε.....εχει αναγκες και οικογενεια ο κυριος κικιλιας θελει σπιτι
εγω γυναικα που γαμουσε ο κωστπουλος και ο κικιλιας ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ.....έμπαινα μπαλατσινού με 200χλμ την ώρα
αλλά δε της αγόραζα και σπίτι 2 μύρια καλύτερα να έπεφτα από το σούνιο με 200χλμ την ώρα
δίνω χαμηλούς μισθούς για να υπάρχει room for evolving στην σταδιοδρομία τουεργάτησυνεργάτη
εγώ έκλεινα τα μάτια έμπαινα και σκεφτόμουν όλες τις απευθείας αναθέσεις που θα έρθουνεγω γυναικα που γαμουσε ο κωστπουλος και ο κικιλιας ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ.....
αλλο η δουλεια....ρε λες ετσι να δουλευει ο αθηναιος? και να γαμαει π.χ. μαρεβα και μπουμπουκα και να παιρνει δουλειες?εγώ έκλεινα τα μάτια έμπαινα και σκεφτόμουν όλες τις απευθείας αναθέσεις που θα έρθουν
τώρα εσύ περιγράφεις πολύ βαρέα και ανθυγιεινάαλλο η δουλεια....ρε λες ετσι να δουλευει ο αθηναιος? και να γαμαει π.χ. μαρεβα και μπουμπουκα και να παιρνει δουλειες?