cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.488
- Πόντοι
- 3.556
Άμα δεν έχει μανιτάρια δεν τρώγεταιευτυχως δεν βλεπω μανιταρια
Άμα δεν έχει μανιτάρια δεν τρώγεταιευτυχως δεν βλεπω μανιταρια
Εγώ το παθαίνω με τις ελιές...μην δω μανιταρια πουθενα.
τρεχω να μην τα βλεπω
μπα εγω αμα εχει μανιταρια ,στην καλυτερη τα βγαζω.Άμα δεν έχει μανιτάρια δεν τρώγεται
στην πιτσα εννοεις?Εγώ το παθαίνω με τις ελιές...
Και στην χωριάτικη και όπου αλλού. Δεν τις μπορώστην πιτσα εννοεις?
συμφωνω
Ναι γιατί οι 100 θερμίδες της κοκα κολα θα σε παχύνουν, όχι οι 2500 από τις πατάτες, το σαγανάκι και τα λουκάνικα....Ζυμαρικά κάθε μέρα. Απλή η επιλογή.
Είναι cheat. Υπάρχουν 1000αδες συνταγές με ζυμαρικά.
Από κρέας, μέχρι θαλασσινά, μέχρι vegan μέχρι οτιδήποτε.
Δε θα βαρεθείς ποτέ.
Αν και εγώ κάθε μέρα τρώω κρέας. Συνήθως μπριζολίτσα.
Γενικά αν ένα γεύμα δεν έχει κρέας (ή ψάρι) δεν το θεωρώ γεύμα, δεν μπορώ να χορτάσω.
Απορώ με κάποιους που τρων π.χ. ένα πιάτο φακές και λένε αυτό ήταν.
Σήμερα έφαγα ντελιβερυ από ταβερνα μοσχαρίσια με πατατούλες. Ένα λουκάνικο χωριάτικο με πατάτες. Ένα τζατζικάκι για βούτημα τις πατατούλες. Και ένα σαγανάκι για ορεκτικό.
Κόκα κόλα zero πάντα γιατί προσέχω και τη διατροφή μου.
Πάει για να φύγει η ψαριλα λουκουμάδες σοκολάτα και καραμελωμενο φιστίκιΣήμερα ο μάγειρας έφτιαξε μία τσιπούρα αλανιάρα δύο κιλών, κολοκυθάκια τηγανητά και πατάτες τηγανητές, ρουφηξα και μια παγωμένη Κάιζερ, γλυκό δεν έφαγα γιατί περιμένω κρεμουλα από τον @ΑΝΤΖΕΛΟ
Χιουμοράκι κάνω.Ναι γιατί οι 100 θερμίδες της κοκα κολα θα σε παχύνουν, όχι οι 2500 από τις πατάτες, το σαγανάκι και τα λουκάνικα....
Μην παρεξηγηθείς, κουβέντα κάνουμε. Η ζάχαρη είναι σιωπηλο δηλητήριο, ίσως πιο επικίνδυνη από τα λιπαρά....
Μία από τά ίδια και εγώ, ειδικά στην πίτσα ούτε νά τά βλέπω.μην δω μανιταρια πουθενα.
τρεχω να μην τα βλεπω
Β. Εύβοια τυπε μου.Πες και από πού ρε τύπε να ξέρουμε, δεν θα θεωρηθεί διαφήμιση
Ξέρεις αν κάνουν ντελιβερι ΑθήναΜία από τά ίδια και εγώ, ειδικά στην πίτσα ούτε νά τά βλέπω.
Β. Εύβοια τυπε μου.
Μάλλον όχιΞέρεις αν κάνουν ντελιβερι Αθήνα
Σήμερα ο μάγειρας έφτιαξε μία τσιπούρα αλανιάρα δύο κιλών, κολοκυθάκια τηγανητά και πατάτες τηγανητές, ρουφηξα και μια παγωμένη Κάιζερ, γλυκό δεν έφαγα γιατί περιμένω κρεμουλα από τον @ΑΝΤΖΕΛΟ
Πρέπει να πάμε για φαγητό μια μέρα... Θα παίξουμε μπουνιές σίγουρα!!!Βραδινό..
Τρολε ι τυριών
Ζαρκάδι με σάλτσα Βατόμουρο και παντζάρι.
Ταρτάρ καραβίδας
Αέρινο parfait απο foie gras.
Κρέπα με μαύρη τρούφα.
Γίγαντες.
Γυρνα πισω.. πρεπει να στα πιει κάποια !!!Πρέπει να πάμε για φαγητό μια μέρα... Θα παίξουμε μπουνιές σίγουρα!!!
Όλα έτοιμα αδερφέ... 2/9...12 με 3......Γυρνα πισω.. πρεπει να στα πιει κάποια !!!
Χαιρετισμούς να Δώσεις !!!Όλα έτοιμα αδερφέ... 2/9...12 με 3......
Με το ζαρκάδι θα μπορούσες να βάλεις και γλυκόξινη σως μύρτιλοΒραδινό..
Τρολε ι τυριών
Ζαρκάδι με σάλτσα Βατόμουρο και παντζάρι.
Ταρτάρ καραβίδας
Αέρινο parfait απο foie gras.
Κρέπα με μαύρη τρούφα.
Γίγαντες.
Εννοείται....Χαιρετισμούς να Δώσεις !!!
Η σαλτσα απο παστουρμά σβησμένη με κόκκινο κρασί.Με το ζαρκάδι θα μπορούσες να βάλεις και γλυκόξινη σως μύρτιλο