Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.103
- Πόντοι
- 3.656
που νομίζεις ότι βρήκα τα υλικάκλεψε κανεναν
που νομίζεις ότι βρήκα τα υλικάκλεψε κανεναν
δε τα ψήνω έτσι και αλλιώς μόνο αν είναι burger το βάζωΕλπίζω να μην το εψησες.
Η μορταδέλα δεν ψήνεται.
Μορταδέλα για εμενα το κορυφαίο αλλαντικο. Έχουνε γαμηθει όλοι μ αυτό το βρωμοπουλο τη γαλοπουλα.δε τα ψήνω έτσι και αλλιώς μόνο αν είναι burger το βάζω
μορταδέλα γαμάει αλλά και με σκέτο κασέρι κομπλέ είναι
Ωραία είναι και η γαλοπούλα...και ελαφριά μπορείς να βάλεις 8 φέρες στο τοστΜορταδέλα για εμενα το κορυφαίο αλλαντικο. Έχουνε γαμηθει όλοι μ αυτό το βρωμοπουλο τη γαλοπουλα.
Σας τα χαρίζω αγαπητέ. Σας πιστεύω αλλα δεν με πείθετε .Στην πίτσα αυτά τα νερόβραστα που βάζουν και εγώ δεν τρελαίνομαι .
ΑΛΛΑ
Ψήνω μερικές φορές πλευρώτους στα κάρβουνα , να ψήνονται όμως πάνω στο μπριζολίδι , να παίρνουν όλα τα ζουμιά και την κάπνα του κρέατος .
Ντάξει άντε γειά .
Δεν υπάρχουν .
Κ εγώ επίσης. Σου προτεινω να λες του μυστη η της κορασιδας στα αλλαντικά να ρυθμίσει τον αλλαντοκοφτη για χοντρές φέτεςΩραία είναι και η γαλοπούλα...και ελαφριά μπορείς να βάλεις 8 φέρες στο τοστ
εγώ γενικά αυτές τις μαλακίες τις γαμάω αλλαντικά τυριά σος ντιπ αλοιφές ότι μαλακία υπάρχει εκτός από φαγητό το παίρνω
1kg μορταδέλα σε 5 φέτες?Κ εγώ επίσης. Σου προτεινω να λες του μυστη η της κορασιδας στα αλλαντικά να ρυθμίσει τον αλλαντοκοφτη για χοντρές φέτες
Σαλάμι μόνο ΛευκάδαςΣαλάμι Μπύρας μόνο !
Αμπελοφασολα
1kg μορταδέλα σε 5 φέτες?
Με βουτυρο φαντάζομαιαυγά τηγανιτά με φέτα βαρελίσια και ψωμι.
Ξέρεις ότι αυτό είναι βραδινό εις διπλούν;Βραδινο
2 πίτα γύρο μουστάρδα ντομάτα κρεμμυδι
1 σοδα
1 ρυζόγαλο σταμου
1 κρέμα σοκολάτα σταμου
Πολύ καλό σε σάλτσα για μακαρόνια..!!!ΜΟΝΟ zwan ρε μουνια
Δεν αντεχεται η κανονική κοκα. Πολυ γλυκια. Ολα τα λεφτα η γευση της zero.Χιουμοράκι κάνω.
Βασικά την είχα ξεκινήσει για να κόψω λίγο ζάχαρη τη zero όπως και στον καφέ κλπ.
Τελικά στον καφέ δεν την έκοψα, αλλά η zero μου έμεινε.
Τη συνήθισα και τώρα την προτιμάω από την κανονική σα γεύση.
Εμπειρος και μερακλης.Στην πίτσα αυτά τα νερόβραστα που βάζουν και εγώ δεν τρελαίνομαι .
ΑΛΛΑ
Ψήνω μερικές φορές πλευρώτους στα κάρβουνα , να ψήνονται όμως πάνω στο μπριζολίδι , να παίρνουν όλα τα ζουμιά και την κάπνα του κρέατος .
Ντάξει άντε γειά .
Δεν υπάρχουν .
Ρε μπρο πως καταφερες και κολλησες τα νο8 μεταξυ τους?Η μακαροναδα oleo e alho (λαδι σκορδο) μου βγηκε χάλια 5/10.
κολλησε στον πατο της κατσαρολας, κολλησαν τα μακαρονια νο8 μεταξυ τους ενω μου ψιλοκαηκε και το σκορδο.
Για βραδυ 2 χοτ ντογκ διπλά, κοακολα ζεροου