Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
έχω πιει...και τσίπουρο μάλλονΔοκιμασε στουπακι καζανιστο...
έχω πιει...και τσίπουρο μάλλονΔοκιμασε στουπακι καζανιστο...
Από τσίπουρο δεν ξέρω... 27 χρόνια πίνω μόνο ούζο....έχω πιει...και τσίπουρο μάλλον
και μένα μαρέσει πιο πολύ αλλά είναι πιο βαρύ και πάει με λιγότερα φαγητάΑπό τσίπουρο δεν ξέρω... 27 χρόνια πίνω μόνο ούζο....
Εγώ πλέον το πίνω με όλα... Χαχαχαχακαι μένα μαρέσει πιο πολύ αλλά είναι πιο βαρύ και πάει με λιγότερα φαγητά
σκέτα χωρίς φαγητό δεν πίνω τίποτα από αυτά μόνο ουίσκι και μπύρα
Δε βλέπω να κοιμάσαιτηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές στο τηγάνι
σπανακόπιτα
χωριάτικη
ούζο από την πάρο που γαμάει τα πάντα
ΆρχονταςΜοσχάρι γιουβέτσι. Γαμουσε κι έδερνε!
Και λίγο καπνιστό τυρί Τριπόλεως.
Μπύρα Amstel παγωμένη.
γιατί να κοιμηθώ?Δε βλέπω να κοιμάσαι
Μπάλος το ούζο ?τηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές στο τηγάνι
σπανακόπιτα
χωριάτικη
ούζο από την πάρο που γαμάει τα πάντα
είσαι δικός μαςΜπάλος το ούζο ?
Είναι must.. Με έχει μάθει ο @dimigoallΚαραβίδες με κοντοσουβλι ρε θεούλη???... Και μετά μου λες πότε θα ξεχαρμανιασω εγώ???? Είσαι θεός αδερφέ Πάνος...!!!!
Kε -φτες και δεν φταις ..Ότι υπήρχε σε κεφτέδες το έφαγες... Φυτικό και ζωικό...
Άκου και ένα καλό από εμένα γιατί είσαι καλό παιδί όπως μαθαίνω.... Λουκανικακια μπουκιτσες με nutela... Ένα μπολάκι Λουκανικακια και ένα μπολάκι nutela.... Και βουρ στις παπαρες....Είναι must.. Με έχει μάθει ο @dimigoall
Σε πήλινο ..αρχοντικό ..ευ γέ!!!Μοσχάρι γιουβέτσι. Γαμουσε κι έδερνε!
Και λίγο καπνιστό τυρί Τριπόλεως.
Μπύρα Amstel παγωμένη.
...Άκου και ένα καλό από εμένα γιατί είσαι καλό παιδί όπως μαθαίνω.... Λουκανικακια μπουκιτσες με nutela... Ένα μπολάκι Λουκανικακια και ένα μπολάκι nutela.... Και βουρ στις παπαρες....
...Άκου και ένα καλό από εμένα γιατί είσαι καλό παιδί όπως μαθαίνω.... Λουκανικακια μπουκιτσες με nutela... Ένα μπολάκι Λουκανικακια και ένα μπολάκι nutela.... Και βουρ στις παπαρες....