Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους φεμινιστές ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.137
Πόντοι
456
Πρόσφατα είδα έναν παλιό συνάδελφό από τη πρώτη μου δουλειά.

Τον είπα ( μεταξύ σοβαρού και αστείου ) πως " έτυχε και πήγα επί πληρωμή ". Αυτός εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε να βρίζει.

Μου είπε ( μεταξύ άλλων ) πως αυτό που κάνω είναι κατάντια , πως είμαι ζώο , φασίστας , ρατσιστής , βιαστής κ.λ.π.

Αυτό ( πέραν της επιβεβαίωσης της απέχθειας που είχα για τη πολύχρωμη βρωμιάρα αυτή φάρα ) μου γέννησε και μια απορία.

Πώς γίνεται και ένας άντρας βγαίνει φεμινιστής ; Τι μπορεί να πάει τόσο στραβά στο κεφάλι του που να θεωρεί βιαστή ( γαμώ τη τρέλα μου γαμώ ) κάποιον επειδή πήγε με πόρνη !

Σας παρακαλώ μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι λύσετε μου την απορία.

Υ.γ. για να μη παρεξηγηθώ. Με το κύριο δουλεύαμε 7 χρόνια μαζί , είχα αποκτήσει οικειότητα και κάναμε παρέα και εκτός δουλειά. Δεν ήταν κάποιος ραντομ που έτυχε να δουλέψουμε δύο βάρδιες μαζί.

Τελευταία τροποποίηση:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Όντως τώρα τελευταία ότι πολλές φορές μία μερίδα αντρών είναι πολύ επικριτικοί έναντι των αντρών από ό,τι οι ίδιες οι γυναίκες: κατηγορούν την κακή πατριαρχία, τους εν δυνάμει βιαστές που είναι όλοι οι άντρες, ότι όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει βίαιοι και δολοφόνοι και πόσο καλές είναι οι γυναίκες.
Να σου πω ένα μυστικό; ούτε φεμινιστές είναι ούτε ιδεολόγοι, παπατζιλίκι πουλάνε μπας και βρέξουν λίγο το πουλάκι τους που έχει σκουριάσει από την αγαμία.
Να σου πω και ένα δεύτερο μυστικό; οι γυναίκες κατά βάθος γουστάρουν και πηδιούνται κατά βάση με όλους αυτούς που ξορκίζουν ως ''κακούς'' οι τάχα μου φεμινιστές του πρωκτού.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706

Τον είπα ( μεταξύ σοβαρού και αστείου ) πως " έτυχε και πήγα επί πληρωμή ". Αυτός εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε να βρίζει.

Μου είπε ( μεταξύ άλλων ) πως αυτό που κάνω είναι κατάντια , πως είμαι ζώο , φασίστας , ρατσιστής , βιαστής κ.λ.π.

Αυτό πέραν ( πέραν της επιβεβαίωσης της απέχθειας που είχα για τη πολύχρωμη βρωμιάρα αυτή φάρα ) μου γέννησε και μια απορία.

Πώς γίνεται και ένας άντρας βγαίνει φεμινιστής ; Τι μπορεί να πάει τόσο στραβά στο κεφάλι του που να θεωρεί βιαστή ( γαμώ τη τρέλα μου γαμώ ) κάποιον επειδή πήγε με πόρνη !

Γιαούρτωστον την αλλη φορά

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Με τέτοια άτομα,δεν αξίζει να πετάς ούτε ένα λεπτό από τη ζωή σου

Είναι σαν να μιλάς πχ...με φανατικό θρήσκο...με λαθρολάγνο...με φιλολοατκι...με κάποιον που πιστεύει σε παγκόσμιο κομμουνισμό...με γαύρο που λέεί ότι τον αδικούνε...

Με όποιον απο τους παραπάνω κάτσεις να κάνεις συζήτηση,ξέρεις ότι είναι χαμένος χρόνος...

Tsoupakampras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
6
Like
2.329
Πόντοι
481

Αυτό πέραν ( πέραν της επιβεβαίωσης της απέχθειας που είχα για τη πολύχρωμη βρωμιάρα αυτή φάρα ) μου γέννησε και μια απορία.

Αυτά είναι που προσπαθεί να περάσει το λόμπι του φεμινιστή ζουκερμπεργκ για να του λένε οι φίλες του μπράβο Μαρκ για αυτό θέλει να τον πλακώσει ο Ελον
Elon Musk Smoking GIF

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.958
Πόντοι
3.656

Με το μαλάκα που αναφέρεις, δεν ασχολούμαι καθόλου. Μία κουράδα για τον πούτσο είναι .
Θα ασχοληθώ μαζί σου. ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ...

Λοιπόν .... τι λάθος έκανες .......

Έκατσες και είπες σε έναν μαλάκα παλιό συνάδελφο .... ότι πήγες με πουτάνα ;
Ντουντούκα τα βγάζεις αυτά ;
Πόσο καιρό είχες να το δεις ; Πόσο καιρό τον ξέρεις ;

Αυτά τα λες μόνο σε πολύ κολλητούς που είναι πουτανιάρηδες ..........

Είχα συμφοιτητή ..... που επί 20 χρόνια, ανταλλάσαμε πληροφορίες για πουτάνες .
Γαμούσαμε πολλές πουτάνες και οι δύο ... ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ..........

Παντρεύτηκε πριν 10 χρόνια ......
Κάποια στιγμή ... που λέγαμε για εμβόλιο κόβιντ και γρίπης ..... πετάω αστειάκι για εμβόλιο κονδυλωμάτων ........

ότι θα ήταν καλό .... και άνδρες μετά τα 45 να το κάναμε .... ποτέ δεν ξέρεις .....

Και ... ξεσπαθώνει ο παλιο μαλάκας !!!!!!!

γιατι να το κάνουμε ρε ; πας με άλλες παντρεμένος άνθρωπος ;;;;;;;

Η μούμια που πήρε, τον έκανε σκατά ........ ΤΕΡΜΑ ΝΑΥΑΓΙΟ.

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Τύπε, έπρεπε να τον ρωτήσεις τι μάρκα σερβιέτες χρησιμοποιεί και πότε του ήρθε περίοδος τελευταία φορά.

Σοβαρά: ΔΕΝ λέμε τι κάνουμε σε κανέναν πάρα μόνο σε κάποιον πολύ κολλητό, και αυτό εξαρτάται.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.697
Πόντοι
1.446
Γενικά θεωρώ ότι οι ελεύθεροι και οι παντρεμενοι μπουρδελιαρηδες δεν πρέπει να μιλάνε καθολου με παντρεμενους για γκομενες ... οι περισοτεροι είναι σαν να τους έχουν κάνει λαβοτομη ...

Μόνο οι πιστοποιημενοι μπουρδελιαρηδες με ISO20222 πρέπει να ανταλλάσουν πληροφορίες... ;)

Τωρα όσον αφορά τους φεμηνιστες ... είναι για τον πουτσο ...

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
πολύ καλά εκανε και το είπε ο νηματοθετης. τι το παίζετε "γαμιάδες" αλλά να μην το πείτε πουθενά, σαν να είναι ντροπή; λές και είναι κάνα σοβαρό κατόρθωμα να πάς με γυναίκα "επι πληρωμή" .
βιαστής σε καμία περίπτωση δεν είναι κάποιος που πάει με ιερόδουλη, γιατί γίνεται σχεδόν μηχανικά για το χρήμα, αλλά με την θέλησ της. αλλα μήν νομίζετε μερικοί οτι κάνετε και κάτι σπουδαίο, ειδικά οι παντρεμένοι.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
832
Πόντοι
81

Ράγια τον λένε στο επίθετο;

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Σχεδόν όλοι αυτοί οι φεμινιστές είναι παιδιά χωρισμένων απο μικρή ηλικία παιδιών που εχουν μεγαλώσει αποκλειστικά με τις μάνες τους.
Οι κάργες τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, να μισούν τους άνδρες,που (κατά τη γνώμη τους) τους χαλάσανε τη ζωή.Ετσι η θα γίνουν πούστηδες η θα γίνουν γενίτσαροι ενάντια στους άνδρες και υπόδουλοι στις γυναίκες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Κάποτε η Μονογαμία ήταν υποχρεωτική. Όσες έμεναν ανύπαντρες είχαν Κοινωνικό Στίγμα (Γεροντοκόρη). Και ήταν συζυγικό καθήκον της Γυναίκας να ικανοποιεί τον άντρα της, δεδομένο. Τις τελευταίες δεκαετίες κανένας δεν υποχρεώνει τη γυναίκα να παντρευτεί, κι αυτές φαντασιώνονται ότι μπορούν να περιμένουν τον Πρίγκηπα με τη Λευκή Μερσεντές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αμέτρητα χαμηλής σεξουαλικής αξίας αρσενικά να μένουν αγάμητα και απελπισμένα. Πολλά από αυτά ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι αν συμφωνούν συνεχώς με τις γυναίκες, κάποια θα τους κάτσει. ΑΜ ΔΕ. Όσο για το Βιασμό των σεξεργατριών έχει απαντήσει το ίδιο το Συνδικάτο τους. Να του το κολλήσεις στη μούρη την άλλη φορά.
1698391234527.jpeg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Δε μου κάνει εντύπωση αυτό που έγινε.

1. Η πρώτη εκδοχή (και πιο πιθανή για μένα) είναι ότι ο τύπος σε ζηλεύει. Μάλλον δεν έχει λεφτά, ή έχει πολύ ζηλιάρα γκόμενα ή κατά πάσα πιθανότητα αγάμητος και δε θέλει να ακούει ότι υπάρχουν άλλοι που περνάνε καλά. Είναι η ίδια περίπτωση που μπακούρι βρίσκει κουσούρια στις γκόμενες των άλλων.

2. Η δεύτερη εκδοχή είναι ότι πρόκειται για άτομο που συναναστρέφεται ΜΟΝΟ με εναλλακτικούς, ΛΟΑΤΚΙδες και δεν έχει ιδέα τι κόσμος υπάρχει έξω από το δικό του σύμπαν. Η ίδια περίπτωση με κάποιον που δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχουν γκέι δηλαδή. Αυτή η φάση είναι πολύ διαδεδομένη ,όλο και περισσότεροι αποβλακώνονται στα social media και δεν έχουν ιδέα πως είναι η κοινωνία. Για το συνάδελφό σου, τα μπουρδέλα είναι κάτι σαν την ταινία "Τα κόκκινα φανάρια" ,οι καλοσυνάτες πόρνες και οι στιγνοί νταβατζήδες που τις εκμευταλλεύονται. Άρα αυτός που πάει εκεί είναι κακός άνθρωπος, βασανίζει τις γυναίκες, παιδεραστής ,άκαρδος κτλ. Και φυσικά για αυτούς είτε μια φορά πας στη ζωή σου, είτε μια φορά την εβδομάδα είναι το ίδιο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Είμαι σε διάσταση με τον τύπο που παντρεύτηκα. Πως μπορώ να τον πληγώσω, ενώ ταυτόχρονα να φαίνομαι Προοδευτική και Εξελιγμένη;

ΛΥΣΗ: Θα θηλυκοποιήσω το γιό μας. Θα τον ντύνω με κοριτσίστικα ρούχα στο σπίτι, κι αργά ή γρήγορα το αγόρι θα μπερδευτεί και θα ζητήσει να φοράει τα κοριτσίστικα ρούχα στο σχολείο, και να πηγαίνει και στις γυναικείες τουαλέτες. Θα δηλώσω με ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ότι ...Ο ρόλος μου δεν είναι να κρίνω τις επιλογές, ούτε τον τρόπο που θέλει να βλέπει τον εαυτό του. …..

Πόσα περισσότερα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε μία και μόνο πρόταση; Πρέπει να σεβαστούμε τις επιλογές των 7χρονων παιδιών, και το πως βλέπουν τον εαυτό τους. Και καλά αν σου δηλώσει ότι θέλει να γίνει Ολυμπιονίκης, Πιλότος ή Αστροναύτης, γιατί να του χαλάσεις το όνειρο εκείνη την εποχή; Η εν λόγω Ελλεηνίδα, θέλει να του καταστρέψει τη ζωή. Κι αυτή την εποχή μπορεί, θα την υπερασπιστούν οι Φεμινίστριες, η Ανανεωτική Αριστερά και το Αδερφάτο, για τους δικούς τους λόγους ο καθένας

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.137
Πόντοι
456
Όντως τώρα τελευταία ότι πολλές φορές μία μερίδα αντρών είναι πολύ επικριτικοί έναντι των αντρών από ό,τι οι ίδιες οι γυναίκες: κατηγορούν την κακή πατριαρχία, τους εν δυνάμει βιαστές που είναι όλοι οι άντρες, ότι όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει βίαιοι και δολοφόνοι και πόσο καλές είναι οι γυναίκες.
Να σου πω ένα μυστικό; ούτε φεμινιστές είναι ούτε ιδεολόγοι, παπατζιλίκι πουλάνε μπας και βρέξουν λίγο το πουλάκι τους που έχει σκουριάσει από την αγαμία.
Να σου πω και ένα δεύτερο μυστικό; οι γυναίκες κατά βάθος γουστάρουν και πηδιούνται κατά βάση με όλους αυτούς που ξορκίζουν ως ''κακούς'' οι τάχα μου φεμινιστές του πρωκτο

Με το μαλάκα που αναφέρεις, δεν ασχολούμαι καθόλου. Μία κουράδα για τον πούτσο είναι .
Θα ασχοληθώ μαζί σου. ΑΦΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ...

Λοιπόν .... τι λάθος έκανες .......

Έκατσες και είπες σε έναν μαλάκα παλιό συνάδελφο .... ότι πήγες με πουτάνα ;
Ντουντούκα τα βγάζεις αυτά ;
Πόσο καιρό είχες να το δεις ; Πόσο καιρό τον ξέρεις ;

Αυτά τα λες μόνο σε πολύ κολλητούς που είναι πουτανιάρηδες ..........

Είχα συμφοιτητή ..... που επί 20 χρόνια, ανταλλάσαμε πληροφορίες για πουτάνες .
Γαμούσαμε πολλές πουτάνες και οι δύο ... ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ..........

Παντρεύτηκε πριν 10 χρόνια ......
Κάποια στιγμή ... που λέγαμε για εμβόλιο κόβιντ και γρίπης ..... πετάω αστειάκι για εμβόλιο κονδυλωμάτων ........

ότι θα ήταν καλό .... και άνδρες μετά τα 45 να το κάναμε .... ποτέ δεν ξέρεις .....

Και ... ξεσπαθώνει ο παλιο μαλάκας !!!!!!!

γιατι να το κάνουμε ρε ; πας με άλλες παντρεμένος άνθρωπος ;;;;;;;

Η μούμια που πήρε, τον έκανε σκατά ........ ΤΕΡΜΑ ΝΑΥΑΓΙΟ.
Βλακεία μου πρέπει να το ξεκαθαρίσω. Με το τύπο είχαμε προσωπική επαφή. Ήμασταν 7 χρόνια ήρθαμε αρκετά κοντά. Δεν ήταν κάποιος ραντομ που έτυχε να μιλήσαμε μια φορά.

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.137
Πόντοι
456
Τύπε, έπρεπε να τον ρωτήσεις τι μάρκα σερβιέτες χρησιμοποιεί και πότε του ήρθε περίοδος τελευταία φορά.

Σοβαρά: ΔΕΝ λέμε τι κάνουμε σε κανέναν πάρα μόνο σε κάποιον πολύ κολλητό, και αυτό εξαρτάται.
Όπως έγραψα και στον άλλο τύπο δουλεύαμε μαζί 7 χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά. Δεν ήταν κολλητός αλλά τον θεωρούσα καλό φίλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom