Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μεγάλη μπαζόμάνα!
Ήταν μία mod που είχε nickname "μωράκι"
και μου είχε στείλει φωτό .... πρέπει να ήταν 170 οκάδες ......

mIRC, nicknames και ταύτιση. Στην ταύτιση ήταν το σφάλμα.

Δεν μπορεί κανείς να είναι κάτι φανταστικό. Η πραγματικότητα τους συντρίβει γρήγορα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
147
Πόντοι
2.266
Στην καλύτερη δεξαμενή ψαρεύεις κουφάλα...

εκεί είναι ο χρυσός..βασικά αν αυτό το άθλημα ήταν απελευθερωμένο τα μαγαζιά για την ανερευση αντρικής πούτσας από παντρεμένες θα ήταν περισσότερα απο τα ενεχυροδανειστήρια σήμερα...για να μην πώ και από τις καφετέριες.. :cheesy:

Επισκέπτης
Οι ρυθμοί όμως είναι τελείως άλλοι
και δεν παίρνεις ρίσκα.

Δυσκολο τα καμάκι του παντρεμένου στον ... παιδότοπο ....
καλύτερη φιλοσοφία όμως
Χωρις αγχος για το μελλον
Η σκέψη οτι κάποια στιγμή πρέπει να χωρίσετε για να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του,όπως γίνεται με τις ελεύθερες
Ειλικρινής συναίνεση στην καλοπέραση,

Επισκέπτης
εκεί είναι ο χρυσός..βασικά αν αυτό το άθλημα ήταν απελευθερωμένο τα μαγαζιά για την ανερευση αντρικής πούτσας από παντρεμένες θα ήταν περισσότερα απο τα ενεχυροδανειστήρια σήμερα...για να μην πώ και από τις καφετέριες.. :cheesy:
:thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
με λιγοστα λογια συμπερασματικα και κρινοντας απο τα τελευταια ποστ,  ο ελεηνοςελληνας ειναι ενας βρωμιαρης μπουχεσας, που δεν σεβεται τον εαυτο του και το σωμα του οποτε ειναι και βρωμερος, που παντρευεται καμμια μαλακω την οποια κερατωνει και θα κερατωνε μεχρι και στους παιδοτοπους, (μιλαμε για το μεγιστο αυτοσεβασμο, αγαπη στην οικογενεια, σεβασμο στο παιδι του και αυτοελεγχο ωριμοτητα κτλ), ονειρευεται μονο πως θα γαμησει σαν 15χρονο λιγουρη που δεν εχει γαμησει ποτε και ειναι με την γλωσσα εξω απο την στερηση, αδιαφορει για τον ανθρωπο που εχει διπλα του (τον οποιο υποτιθεται οτι επελεξε ο ιδιος - αλλα τι λεω.. δεν φταιει αυτος τον κοροιδεψε η αλλη.. :grin:  ) προφανως ο οποιος αν το μαθαινε θα τον κουρευε γιδι (χαχαχαχαχαχ) αλλα θεωρει οτι ο αλλος οφειλει να τον σεβεται (τζερκινγκ και με τα δυο χερια), ενω τις ελευθερες του ωρες αντι να ασχολειται με την οικογενεια του και το παιδι του προτιμα να ψαχνει στο νετ γκομενες μπας και γαμησει ο κακομοιρης. Φυσικα μετα λεει οτι γαμαει μουναρες, παροτι υποστηριζει οτι το νετ εχει μπαζα. Σε αυτον συγκεκριμενα επειδη εχει ολα αυτα τα καταπλητικα χαρακτηριστικα καθονται μονο οι μουναρες.
Μου ακουγεται πολυ ευχαριστο ον ο συγχρονος αντρακλας.Να μου τυλιξετε δυο τρεις. :2funny:

καθε τοσο θα σας βγαζω το συμπερασμα που βγαινει απο τα ποστ σας να γελαμε :birdman:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
με λιγοστα λογια συμπερασματικα και κρινοντας απο τα τελευταια ποστ,  ο ελεηνοςελληνας ειναι ενας βρωμιαρης μπουχεσας, που δεν σεβεται τον εαυτο του και το σωμα του οποτε ειναι και βρωμερος, που παντρευεται καμμια μαλακω την οποια κερατωνει και θα κερατωνε μεχρι και στους παιδοτοπους, (μιλαμε για το μεγιστο αυτοσεβασμο, αγαπη στην οικογενεια, σεβασμο στο παιδι του και αυτοελεγχο ωριμοτητα κτλ), ονειρευεται μονο πως θα γαμησει σαν 15χρονο λιγουρη που δεν εχει γαμησει ποτε και ειναι με την γλωσσα εξω απο την στερηση, αδιαφορει για τον ανθρωπο που εχει διπλα του (τον οποιο υποτιθεται οτι επελεξε ο ιδιος - αλλα τι λεω.. δεν φταιει αυτος τον κοροιδεψε η αλλη.. :grin:  ) προφανως ο οποιος αν το μαθαινε θα τον κουρευε γιδι (χαχαχαχαχαχ) αλλα θεωρει οτι ο αλλος οφειλει να τον σεβεται (τζερκινγκ και με τα δυο χερια), ενω τις ελευθερες του ωρες αντι να ασχολειται με την οικογενεια του και το παιδι του προτιμα να ψαχνει στο νετ γκομενες μπας και γαμησει ο κακομοιρης. Φυσικα μετα λεει οτι γαμαει μουναρες, παροτι υποστηριζει οτι το νετ εχει μπαζα. Σε αυτον συγκεκριμενα επειδη εχει ολα αυτα τα καταπλητικα χαρακτηριστικα καθονται μονο οι μουναρες.
Μου ακουγεται πολυ ευχαριστο ον ο συγχρονος αντρακλας.Να μου τυλιξετε δυο τρεις. :2funny:

καθε τοσο θα σας βγαζω το συμπερασμα που βγαινει απο τα ποστ σας να γελαμε :birdman:
ωραία και το "εκ διαμέτρου αντίθετο" του ελεο-έλληνα ποίο είναι κατ'εσέ ?
(ποιό είναι το ιδεατό πρότυπο Έλληνα δλδ)

υγ: αν και υποψιάζομαι την απάντηση...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Οι ρυθμοί όμως είναι τελείως άλλοι
και δεν παίρνεις ρίσκα.

Δυσκολο τα καμάκι του παντρεμένου στον ... παιδότοπο ....

θελω να πιστευω οτι δεν ντυνεσε κλοουν για να τις προσεγγιζεις πιο ευκολα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ιδεατα προτυπα και μπουρδες.
Ολοι γνωριζουμε πολυ καλα τι ειναι σωστο και τι λαθος σαν συμπεριφορα. Αν κατι σε ενοχλει να σου το κανουν κα το κανεις εισαι απλα γελοιος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Προσωπικα δεν μπορω να ειμαι μ εναν ανθρωπο, ποσο μαλλον παντρεμενος, και να επιδιωκω να γαμησω αλλες παντρεμενες/ανυπαντρες

γιατι πιστευω ακραδαντα οτι ολα αυτα καποτε γυριζουν εις βαρος σου..σιγουρο αυτο οσο και ο θανατος

εαν η αλλη μερια με κοροιδεψει ενω παιζω εντιμα τοτε θα ξαποστειλω αυτη με ενα στρινγκ στον δρομο και αυτον θα τον κυνηγησω μεχρι να αλλαξει πολη

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Προσωπικα δεν μπορω να ειμαι μ εναν ανθρωπο, ποσο μαλλον παντρεμενος, και να επιδιωκω να γαμησω αλλες παντρεμενες/ανυπαντρες

γιατι πιστευω ακραδαντα οτι ολα αυτα καποτε γυριζουν εις βαρος σου..σιγουρο αυτο οσο και ο θανατος

εαν η αλλη μερια με κοροιδεψει ενω παιζω εντιμα τοτε θα ξαποστειλω αυτη με ενα στρινγκ στον δρομο και αυτον θα τον κυνηγησω μεχρι να αλλαξει πολη

σωστος

τα πουστριλικια ειναι δανεικα κ οτι δωσεις στη ζωη αυτο θα παρεις πισω

το καρμα εχει καρνε με ονοματα κ διευθυνσεις ολων μας για να μας σκισει την κωλοτρυπιδα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

το τι θα κανεις τοτε μην το προεξοφλεις ειδικα αν εχεις παιδια. τεσπα αλλο θεμα πιανουμε.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εγω θα τα κανα αναποδα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
σωστος

τα πουστριλικια ειναι δανεικα κ οτι δωσεις στη ζωη αυτο θα παρεις πισω

το καρμα εχει καρνε με ονοματα κ διευθυνσεις ολων μας για να μας σκισει την κωλοτρυπιδα

δεν ειμαι συμφωνη σε αυτο.  προσφατα μια οικογενεια απεναντι εχασαν ενα παιδι. τους εσκισε την κωλοτρυπιδα το καρμα για κατι κακο που εκαναν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom