Επισκέπτης
Αλησμόνητο mIRC
Μεγάλη μπαζόμάνα!
Ήταν μία mod που είχε nickname "μωράκι"
και μου είχε στείλει φωτό .... πρέπει να ήταν 170 οκάδες ......
Αλησμόνητο mIRC
Λακη που τον χώνεις τώρα;Μεγάλη μπαζόμάνα!
Λακη που τον χώνεις τώρα;
Στην καλύτερη δεξαμενή ψαρεύεις κουφάλα...είσαι χαζός ;;
τώρα πέραν της συζύγου και της γκόμενας (παλιά συμμαθήτρια, νυν milf)
μόνο σε cg .....
αλλά ψάχνομαι γενικώς για νέα κονέ με παντρεμένες .....
Στην καλύτερη δεξαμενή ψαρεύεις κουφάλα...
Μεγάλη μπαζόμάνα!
Στην καλύτερη δεξαμενή ψαρεύεις κουφάλα...
καλύτερη φιλοσοφία όμωςΟι ρυθμοί όμως είναι τελείως άλλοι
και δεν παίρνεις ρίσκα.
Δυσκολο τα καμάκι του παντρεμένου στον ... παιδότοπο ....
εκεί είναι ο χρυσός..βασικά αν αυτό το άθλημα ήταν απελευθερωμένο τα μαγαζιά για την ανερευση αντρικής πούτσας από παντρεμένες θα ήταν περισσότερα απο τα ενεχυροδανειστήρια σήμερα...για να μην πώ και από τις καφετέριες..
ωραία και το "εκ διαμέτρου αντίθετο" του ελεο-έλληνα ποίο είναι κατ'εσέ ?με λιγοστα λογια συμπερασματικα και κρινοντας απο τα τελευταια ποστ, ο ελεηνοςελληνας ειναι ενας βρωμιαρης μπουχεσας, που δεν σεβεται τον εαυτο του και το σωμα του οποτε ειναι και βρωμερος, που παντρευεται καμμια μαλακω την οποια κερατωνει και θα κερατωνε μεχρι και στους παιδοτοπους, (μιλαμε για το μεγιστο αυτοσεβασμο, αγαπη στην οικογενεια, σεβασμο στο παιδι του και αυτοελεγχο ωριμοτητα κτλ), ονειρευεται μονο πως θα γαμησει σαν 15χρονο λιγουρη που δεν εχει γαμησει ποτε και ειναι με την γλωσσα εξω απο την στερηση, αδιαφορει για τον ανθρωπο που εχει διπλα του (τον οποιο υποτιθεται οτι επελεξε ο ιδιος - αλλα τι λεω.. δεν φταιει αυτος τον κοροιδεψε η αλλη.. ) προφανως ο οποιος αν το μαθαινε θα τον κουρευε γιδι (χαχαχαχαχαχ) αλλα θεωρει οτι ο αλλος οφειλει να τον σεβεται (τζερκινγκ και με τα δυο χερια), ενω τις ελευθερες του ωρες αντι να ασχολειται με την οικογενεια του και το παιδι του προτιμα να ψαχνει στο νετ γκομενες μπας και γαμησει ο κακομοιρης. Φυσικα μετα λεει οτι γαμαει μουναρες, παροτι υποστηριζει οτι το νετ εχει μπαζα. Σε αυτον συγκεκριμενα επειδη εχει ολα αυτα τα καταπλητικα χαρακτηριστικα καθονται μονο οι μουναρες.
Μου ακουγεται πολυ ευχαριστο ον ο συγχρονος αντρακλας.Να μου τυλιξετε δυο τρεις.
καθε τοσο θα σας βγαζω το συμπερασμα που βγαινει απο τα ποστ σας να γελαμε
Οι ρυθμοί όμως είναι τελείως άλλοι
και δεν παίρνεις ρίσκα.
Δυσκολο τα καμάκι του παντρεμένου στον ... παιδότοπο ....
Προσωπικα δεν μπορω να ειμαι μ εναν ανθρωπο, ποσο μαλλον παντρεμενος, και να επιδιωκω να γαμησω αλλες παντρεμενες/ανυπαντρες
γιατι πιστευω ακραδαντα οτι ολα αυτα καποτε γυριζουν εις βαρος σου..σιγουρο αυτο οσο και ο θανατος
εαν η αλλη μερια με κοροιδεψει ενω παιζω εντιμα τοτε θα ξαποστειλω αυτη με ενα στρινγκ στον δρομο και αυτον θα τον κυνηγησω μεχρι να αλλαξει πολη
Προσωπικα δεν μπορω να ειμαι μ εναν ανθρωπο, ποσο μαλλον παντρεμενος, και να επιδιωκω να γαμησω αλλες παντρεμενες/ανυπαντρες
γιατι πιστευω ακραδαντα οτι ολα αυτα καποτε γυριζουν εις βαρος σου..σιγουρο αυτο οσο και ο θανατος
εαν η αλλη μερια με κοροιδεψει ενω παιζω εντιμα τοτε θα ξαποστειλω αυτη με ενα στρινγκ στον δρομο και αυτον θα τον κυνηγησω μεχρι να αλλαξει πολη
εγω θα τα κανα αναποδα.εαν η αλλη μερια με κοροιδεψει ενω παιζω εντιμα τοτε θα ξαποστειλω αυτη με ενα στρινγκ στον δρομο και αυτον θα τον κυνηγησω μεχρι να αλλαξει πολη
το τι θα κανεις τοτε μην το προεξοφλεις ειδικα αν εχεις παιδια. τεσπα αλλο θεμα πιανουμε.
εγω θα τα κανα αναποδα.
σωστος
τα πουστριλικια ειναι δανεικα κ οτι δωσεις στη ζωη αυτο θα παρεις πισω
το καρμα εχει καρνε με ονοματα κ διευθυνσεις ολων μας για να μας σκισει την κωλοτρυπιδα