neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
θελω να μου κανεις τα επαγγελματικα σου τσιμπουκια ,μονο σε μενα ομως:-* ας κανει με το καλο το παρτυ και βλέπουμε
θελω να μου κανεις τα επαγγελματικα σου τσιμπουκια ,μονο σε μενα ομως:-* ας κανει με το καλο το παρτυ και βλέπουμε
Πάρτυ. Κτηνώδης κατάσταση.
Ανάταση ψυχής. Και σώματος.
Έτσι πρέπει να είναι
Δεν ειναι ο Λεμπρον μαν , ρωτα τον γλ να σου πει ποιος ειναι.κοίτα να φας μπαν μέχρι άυριο σ'έχω παίξει στοίχημα ;)
κοίτα να φας μπαν μέχρι άυριο σ'έχω παίξει στοίχημα ;)
κοίτα να φας μπαν μέχρι άυριο σ'έχω παίξει στοίχημα ;)
πολλοί το γκουγκλάραμε λίγοι το καταλάβαμεΠιστεύω ότι είναι bot
Πιστεύω ότι είναι bot
Δεν παραβιάζω κανόνες όντας το υποκείμενο που παρουσιάζω και στην πραγματική -συμβατική- ζωή.
Αν τους παραβιάζω θα πρέπει να μου γίνει προειδοποίηση. Αν συνεχίσω, θα δεχτώ την τιμωρία μου.
Η τιμωρία μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά.
Οι μάζες είναι πεθαμένες όμως. Εγώ δεν ανήκω σε αυτές.
πολλοί το γκουγκλάραμε λίγοι το καταλάβαμε
μαν δεν έχεις βαρεθεί την υπογραφή σου ή την διατηρείς από εγωισμό για να μην φανείς ανακόλουθος ;)
Φίλοι δεν είμαι κλώνος, πρώτη φορά γράφω.
Ήρθα να απομυζήσω λίγη από την περισσευούμενη μα ορθή και εύπεπτη γνώση σας.
Υπάρχει λόγος, δεν είμαι κλώνος και επαναλαμβάνομαι κουραστικώς
έλα ρε εγώ τις διαβάζω πάνταΟι υπογραφές πιστεύω είναι απ' τα πιο άχρηστα στοιχεία σε φόρουμ, λίγοι τις παρατηρούν
τυπε μερικοι αλητηριοι επιμενουν ακομα οτι υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ :SΦίλοι δεν είμαι κλώνος, πρώτη φορά γράφω.
Ήρθα να απομυζήσω λίγη από την περισσευούμενη μα ορθή και εύπεπτη γνώση σας.
Υπάρχει λόγος, δεν είμαι κλώνος και επαναλαμβάνομαι κουραστικώς
σκασιλα μας
τυπε ασχολεισαι με φιλοσοφια?Σπαταλάς χρόνο.
Κακή διαχείριση, κακό αποτέλεσμα.
Νεύρα. Ηρεμία είναι η απάντηση.
Άσε τις συμπληγάδες σου ελεύθερες, ξέρουν αυτές. Χαμόγελο θα σου έρθει και θα καταλάβεις.
τυπε ασχολεισαι με φιλοσοφια?
τυπε ασχολεισαι με φιλοσοφια?
τυπε αν ξηγηθεις και κανα προυσαλιο δεν εχεις πιο ανοιχτους οριζοντες στην φιλοσοφια της ζωης?Η καθημερινότητα μας είναι εύθραυστη. Διαλύεται, επαναδημιουργείται.
Η φιλοσοφία είναι μέρος της, όλοι είμαστε εν δυνάμει φιλόσοφοι
Σπαταλάς χρόνο.
Κακή διαχείριση, κακό αποτέλεσμα.
Νεύρα. Ηρεμία είναι η απάντηση.
Άσε τις συμπληγάδες σου ελεύθερες, ξέρουν αυτές. Χαμόγελο θα σου έρθει και θα καταλάβεις.