foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
εχεις βρει γυναικα?
ακομα ψαχνω το αντιστοιχο σε θυληκο και νεοτερο
εαν δεις κατι στειλε pm
εχεις βρει γυναικα?
έχεις διαβάσει Ηράκλειτο ?
ακομα ψαχνω το αντιστοιχο σε θυληκο και νεοτερο
εαν δεις κατι στειλε pm
http://[URL unfurl="true"]www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/ypnos.preview.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny:
ο άντρας απο τη φύση του είναι πολυγαμικό όν
οπότε αυτό που περιγράφεις είναι νίκη της γυναίκας επι του άντρα
η γυναίκα απο τη φύση της θέλει να αποκατασταθεί ενώ ο άντρας απλά να γαμάει
αυτό είναι μια "αρχέγονη μάχη των φύλων" και άνάλογα το ποιός απο τους δύο "επιβάλει στον άλλο
το παιχνίδι του" , αυτός είναι και ο "νικητής"
αυτό που παρατηρώ είναι η συντριπτική νίκη του φεμινισμού με αποτέλεσμα τον ευνουχισμό των άρρενων ατόμων , βλέπω άβουλα φλωράκια να γίνονται τα κοκεράκια της κυράς τους , και δεν εννοώ μεγάλες ηλικίες , το όλο φαινόμενο αρχίζει απο την αρχή της σεξουαλικής ζωής απο τα 16 που λέει ο λόγος...
αμα δεν ειναι αυτο ειναι το δευτερο που ανεφερες ,δυο επιλογες υπαρχουν μονοεσυ εχεις αλλη βαση στην συζητηση. δεν πιστευεις στην οικογενεια ως οργανισμο με δυο ανθρωπους που αποφασισαν απο αγαπη να ζησουν μαζι και να δημιουργησουν Τον βλεπεις σαν ενα ρινγκ οπου παλευει να επιβληθει ο ενας του αλλου και ο αλλος ειναι κατωτερος ενω εσυ μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις χωρις να σε νοιαζει ο σεβασμος στον αλλο. αυτο ειτε γυναικα το πιστευει ειτε αντρας ειναι λαθος για μενα.
κατα τα λοιπα εφοσον μιλας με αλλα δεδομενα και βασεις δεν υπαρχει νοημα συζητησης.
επειδή είσαι οπαδός του συγκρουσιακού ερωτισμού πιστεύω ότι θα σου αρέσει η διαλεκτική (ηράκλειτος , παρμενίδης , hegel κτλ κτλ)Δεν έχω καταπιαστεί ποτέ να σου πω την αλήθεια.
Ό,τι μου φαίνεται ενδιαφέρον και βάζει στο μυαλό μου φτερά, το κάνω δικό μου.
Η γνώση είναι μέσα στα βιβλία φυσικά. Ο εγκέφαλος είναι η πηγή. Όσο πιο ανοιχτός, τόσο πιο δεκτικός.
εσυ εχεις αλλη βαση στην συζητηση. δεν πιστευεις στην οικογενεια ως οργανισμο με δυο ανθρωπους που αποφασισαν απο αγαπη να ζησουν μαζι και να δημιουργησουν Τον βλεπεις σαν ενα ρινγκ οπου παλευει να επιβληθει ο ενας του αλλου και ο αλλος ειναι κατωτερος ενω εσυ μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις χωρις να σε νοιαζει ο σεβασμος στον αλλο. αυτο ειτε γυναικα το πιστευει ειτε αντρας ειναι λαθος για μενα.
κατα τα λοιπα εφοσον μιλας με αλλα δεδομενα και βασεις δεν υπαρχει νοημα συζητησης.
παντα ειναι ετσι απλα σε "σωστα" ζευγαρια δεν ειναι σε υπερβολικο βαθμο και οχι τοσο φανεροεπειδή είσαι οπαδός του συγκρουσιακού ερωτισμού πιστεύω ότι θα σου αρέσει η διαλεκτική (ηράκλειτος , παρμενίδης , hegel κτλ κτλ)
σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεις ενδιαφέρον, χρειαζόμαστε φιλοσοφικές αναλύσεις, μπάς και ξεστραβωθούμε εμείς οι βρώμικοι πορνομανείς υπάνθρωποι...
χρησιμοποιείς συναισθηματικές λέξεις ώς γνήσιο θήλυ και ορθώς πράττεις ;)
αλλά όλες οι συναισθηματικές σχέσεις πιστεύω ότι έχουν να κάνουν με το ποιός είναι πιο εξαρτημένος απο τον άλλο, ποιός έχει πιο ανάγκη τον άλλο, κάτι σαν αμοιβαία εξάρτηση...
δεν μπορώ να βρώ καλύτερες λέξεις για να το εξηγήσω (απο τα λίγα που έχω καταλάβει δλδ , για να μην παρεξηγηθώ)
πως παιρνουμε τον ντραμμερ πιπα κωλοτι μαλακιες λετε παλι?
αφου σου ειπα δε σου καθομαι,γιατι επιμενεις?πως παιρνουμε τον ντραμμερ πιπα κωλο
και εγω εχω κανει στρατο και δεν τελειωσα το πανεπιστημιο ακομηXAXAXAXXA O DRUMMERBOY ο φιδεμπορας το παιζε
και λοκατζης στις ειδικες δυναμεις ενω ακομη δεν εχει βγαλει
καν το πανεπιστημιο !!!!!!
καλως τον...ε τι να κανουμε ρε βολντε δεν ειμαστε ολοι τοσο ξεφτερια οσο εσυ!εξαλλου εσυ εισαι σε ποστο με ευθυνες και τρομερο αγχος,μη κοιτα εμαςXAXAXAXXA O DRUMMERBOY ο φιδεμπορας το παιζε
και λοκατζης στις ειδικες δυναμεις ενω ακομη δεν εχει βγαλει
καν το πανεπιστημιο !!!!!!
δεν ειναι κακο να παντρευτεις την πρωτη γυναικα που γνωριζεις εαν ταιριαζεις..γνωριζω ζευγαρια σ αυτο το πλαισιο που μετα απο 10 χρονια γαμου ακομα γουσταρουν να καθονται στον καναπε και να βλεπουν ταινια με πιτσα οπως εκεινες τις πρωτες μερες του ερωτα..
ουτε ειναι μαγκια και επιτυχια να γαμησεις ενα πηγαδι μουνια ψαχνοντας και καλα την ιδανικη για συντροφο, να γυριζεις απο εδω και απο εκει, και στο τελος να γυρνας σ ενα αδειο σπιτι εχοντας 45αρισει
επειδή είσαι οπαδός του συγκρουσιακού ερωτισμού πιστεύω ότι θα σου αρέσει η διαλεκτική (ηράκλειτος , παρμενίδης , hegel κτλ κτλ)
σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεις ενδιαφέρον, χρειαζόμαστε φιλοσοφικές αναλύσεις, μπάς και ξεστραβωθούμε εμείς οι βρώμικοι πορνομανείς υπάνθρωποι...
χρησιμοποιείς συναισθηματικές λέξεις ώς γνήσιο θήλυ και ορθώς πράττεις ;)
αλλά όλες οι συναισθηματικές σχέσεις πιστεύω ότι έχουν να κάνουν με το ποιός είναι πιο εξαρτημένος απο τον άλλο, ποιός έχει πιο ανάγκη τον άλλο, κάτι σαν αμοιβαία εξάρτηση...
δεν μπορώ να βρώ καλύτερες λέξεις για να το εξηγήσω (απο τα λίγα που έχω καταλάβει δλδ , για να μην παρεξηγηθώ)
και εγω εχω κανει στρατο και δεν τελειωσα το πανεπιστημιο ακομη
ζηλευεις βολντε?Αυτος ελεγε οτι πηγε ειδικες δυναμεις ομως
ζηλευεις βολντε?
αμα θες να σου στειλω σε πμ το χαρτι!χαχαχα ναι ζηλευω που σε τρεχανε απο το πρωι ως το βραδυ διχως λογο και αιτια
(αν πηγες) που δεν πηγες.
Απευθειας για σωγαμπρος πας με την πρωτη που σου προξενεψαν βλακα χοντρε
ολοι οι μη ανασφαλεις και καλα κ ξυπνιοι τα ιδια κανατε
Ναι επειδη δεν θα το κανεις ποτε μαμαλουκο μπουχεσα