Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτούς τους ελλέεινες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 989
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εχεις βρει γυναικα?

ακομα ψαχνω το αντιστοιχο σε θυληκο και νεοτερο

εαν δεις κατι στειλε pm

URL]]

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
έχεις διαβάσει Ηράκλειτο ?

Δεν έχω καταπιαστεί ποτέ να σου πω την αλήθεια.

Ό,τι μου φαίνεται ενδιαφέρον και βάζει στο μυαλό μου φτερά, το κάνω δικό μου.

Η γνώση είναι μέσα στα βιβλία φυσικά. Ο εγκέφαλος είναι η πηγή. Όσο πιο ανοιχτός, τόσο πιο δεκτικός.

Είναι καιρός να βουτήξω πιο βαθιά στην αρχαία ελληνική γραμματεία. Αρκετοί μου το προτείνουν, είχα και "κρούση" εδώ μέσα.

Όμως τα βιωματικά σας με ενδιαφέρουν, γι' αυτά βρίσκομαι εδώ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο άντρας απο τη φύση του είναι πολυγαμικό όν
οπότε αυτό που περιγράφεις είναι νίκη της γυναίκας επι του άντρα
η γυναίκα απο τη φύση της θέλει να αποκατασταθεί ενώ ο άντρας απλά να γαμάει
αυτό είναι μια "αρχέγονη μάχη των φύλων" και άνάλογα το ποιός απο τους δύο "επιβάλει στον άλλο
το παιχνίδι του" , αυτός είναι και ο "νικητής"

αυτό που παρατηρώ είναι η συντριπτική νίκη του φεμινισμού με αποτέλεσμα τον ευνουχισμό των άρρενων ατόμων , βλέπω άβουλα φλωράκια να γίνονται τα κοκεράκια της κυράς τους , και δεν εννοώ μεγάλες ηλικίες , το όλο φαινόμενο αρχίζει απο την αρχή της σεξουαλικής ζωής απο τα 16 που λέει ο λόγος...

εσυ εχεις αλλη βαση στην συζητηση. δεν πιστευεις στην οικογενεια ως οργανισμο με δυο ανθρωπους που αποφασισαν απο αγαπη να ζησουν μαζι και να δημιουργησουν Τον βλεπεις σαν ενα ρινγκ οπου παλευει να επιβληθει ο ενας του αλλου και ο αλλος ειναι κατωτερος ενω εσυ μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις χωρις να σε νοιαζει ο σεβασμος στον αλλο. αυτο ειτε γυναικα το πιστευει ειτε αντρας ειναι λαθος για μενα.
κατα τα λοιπα εφοσον μιλας με αλλα δεδομενα και βασεις δεν υπαρχει νοημα συζητησης.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εσυ εχεις αλλη βαση στην συζητηση. δεν πιστευεις στην οικογενεια ως οργανισμο με δυο ανθρωπους που αποφασισαν απο αγαπη να ζησουν μαζι και να δημιουργησουν Τον βλεπεις σαν ενα ρινγκ οπου παλευει να επιβληθει ο ενας του αλλου και ο αλλος ειναι κατωτερος ενω εσυ μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις χωρις να σε νοιαζει ο σεβασμος στον αλλο. αυτο ειτε γυναικα το πιστευει ειτε αντρας ειναι λαθος για μενα.
κατα τα λοιπα εφοσον μιλας με αλλα δεδομενα και βασεις δεν υπαρχει νοημα συζητησης.
αμα δεν ειναι αυτο ειναι το δευτερο που ανεφερες ,δυο επιλογες υπαρχουν μονο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν έχω καταπιαστεί ποτέ να σου πω την αλήθεια.

Ό,τι μου φαίνεται ενδιαφέρον και βάζει στο μυαλό μου φτερά, το κάνω δικό μου.

Η γνώση είναι μέσα στα βιβλία φυσικά. Ο εγκέφαλος είναι η πηγή. Όσο πιο ανοιχτός, τόσο πιο δεκτικός.
επειδή είσαι οπαδός του συγκρουσιακού ερωτισμού πιστεύω ότι θα σου αρέσει η διαλεκτική (ηράκλειτος , παρμενίδης , hegel κτλ κτλ)

σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεις ενδιαφέρον, χρειαζόμαστε φιλοσοφικές αναλύσεις, μπάς και ξεστραβωθούμε εμείς οι βρώμικοι πορνομανείς υπάνθρωποι...  

χρησιμοποιείς συναισθηματικές λέξεις ώς γνήσιο θήλυ και ορθώς πράττεις  ;)
αλλά όλες οι συναισθηματικές σχέσεις πιστεύω ότι έχουν να κάνουν με το ποιός είναι πιο εξαρτημένος απο τον άλλο, ποιός έχει πιο ανάγκη τον άλλο, κάτι σαν αμοιβαία εξάρτηση...

δεν μπορώ να βρώ καλύτερες λέξεις για να το εξηγήσω (απο τα λίγα που έχω καταλάβει δλδ , για να μην παρεξηγηθώ)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
επειδή είσαι οπαδός του συγκρουσιακού ερωτισμού πιστεύω ότι θα σου αρέσει η διαλεκτική (ηράκλειτος , παρμενίδης , hegel κτλ κτλ)

σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεις ενδιαφέρον, χρειαζόμαστε φιλοσοφικές αναλύσεις, μπάς και ξεστραβωθούμε εμείς οι βρώμικοι πορνομανείς υπάνθρωποι...  

χρησιμοποιείς συναισθηματικές λέξεις ώς γνήσιο θήλυ και ορθώς πράττεις  ;)
αλλά όλες οι συναισθηματικές σχέσεις πιστεύω ότι έχουν να κάνουν με το ποιός είναι πιο εξαρτημένος απο τον άλλο, ποιός έχει πιο ανάγκη τον άλλο, κάτι σαν αμοιβαία εξάρτηση...

δεν μπορώ να βρώ καλύτερες λέξεις για να το εξηγήσω (απο τα λίγα που έχω καταλάβει δλδ , για να μην παρεξηγηθώ)

παντα ειναι ετσι απλα σε "σωστα" ζευγαρια δεν ειναι σε υπερβολικο βαθμο και οχι τοσο φανερο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι μαλακιες λετε παλι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
XAXAXAXXA O DRUMMERBOY ο φιδεμπορας το παιζε

και λοκατζης στις ειδικες δυναμεις ενω ακομη δεν εχει βγαλει
καν το πανεπιστημιο !!!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

και εγω εχω κανει στρατο και δεν τελειωσα το πανεπιστημιο ακομη :think: :think:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

καλως τον...ε τι να κανουμε ρε βολντε δεν ειμαστε ολοι τοσο ξεφτερια οσο εσυ!εξαλλου εσυ εισαι σε ποστο με ευθυνες και τρομερο αγχος,μη κοιτα εμας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι κακο να παντρευτεις την πρωτη γυναικα που γνωριζεις εαν ταιριαζεις..γνωριζω ζευγαρια σ αυτο το πλαισιο που μετα απο 10 χρονια γαμου ακομα γουσταρουν να καθονται στον καναπε και να βλεπουν ταινια με πιτσα οπως εκεινες τις πρωτες μερες του ερωτα..

Απευθειας για σωγαμπρος πας με την πρωτη που σου προξενεψαν βλακα χοντρε  :2funny: :2funny:
ολοι οι μη ανασφαλεις και καλα κ ξυπνιοι τα ιδια κανατε

ουτε ειναι μαγκια και επιτυχια να γαμησεις ενα πηγαδι μουνια ψαχνοντας και καλα την ιδανικη για συντροφο, να γυριζεις απο εδω και απο εκει, και στο τελος να γυρνας σ ενα αδειο σπιτι εχοντας 45αρισει

Ναι επειδη δεν θα το κανεις ποτε μαμαλουκο μπουχεσα  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

χρησιμοποιείς συναισθηματικές λέξεις ώς γνήσιο θήλυ και ορθώς πράττεις  ;)

αυτο λενε τοση ωρα. εσυ πιστευεις οτι ειμαι γυναικα γιαυτο χρησιμοποιω αυτες τις λεξεις.ειμαστε σε αλλη βαση εσυ πιστευεις οτι εισαι ανεξαρτητος απο ολα αυτα. Καλως πραττεις.
παρολα αυτα δεν υπαρχει θεμα συζητησης

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Απευθειας για σωγαμπρος πας με την πρωτη που σου προξενεψαν βλακα χοντρε  :2funny: :2funny:
ολοι οι μη ανασφαλεις και καλα κ ξυπνιοι τα ιδια κανατε

Ναι επειδη δεν θα το κανεις ποτε μαμαλουκο μπουχεσα  

μπακαλιαρακι,

ξυπνα πρωτα με γυναικα διπλα στο κρεβατι σου και μετα γραψε οτι θελεις...

και οταν λεω γυναικα εννοω κανονικη ..με σαρκα, οστα, μουνι και βυζια..οχι 1,5 bar πιεση απο καουτσουκ..

κανε γυναικα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ να τρεμει σαν το ψαρι μετα απο ενα καλο πηδημα,

κανε γυναικα να κλαψει για εσενα,

βαλε ξυπνητηρι να πας σε δουλεια να βγαλεις ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ,

βρες δικο σου σπιτι, οπου η μαμα δεν θα σε φωναζει να φατε μαζι το μεσημερι,

μεχρι τοτε (biss dann) :

[size=40pt]ΤΟΥΜΠΕΚΑ[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom