Kάτι τέτοιες μαλακίες γέμισαν τα ράφια με υστερικές γεροντοκόρες..
Αν είχα αδερφή ή κόρη,θα την είχα προπονήσει καταλλήλως ώστε να μην τρώει τέτοιες παπάτζες ή ότι προέχει η "καριέρα" ή ότι τα 40 είναι τα νέα 30..
'Εχω μία ξαδέρφη στα 32,που δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου,αλλά η μάνα μου της έδωσε το τηλ μου,
γιατί ενδιαφέρεται για εξωτερικό.
Σε μία φάση μου λέει,εντάξει με παίρνει να έρθω για μεταπτυχιακό,μετά να δουλέψω γερά 1-2 χρόνια και μετά να βάλω μπρος για οικογένεια...
Δεν της είπα τίποτα γιατί αμφιβάλλω ότι θα έρθει..
Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη μέτρια εμφάνισής της και στα 32+2+2=36,το μόνο που θα καταφέρνει είναι να καταντήσει χυσοδοχείο του Tinder ή να πάρει κανάν χωρισμένο 50άρη με
Τους φταίει κανείς αν καταντήσουν ετσι; Μόνες τους αποφάσισαν τι θα κάνουν στη ζωή τους. Θα κοιμηθούν όπως έστρωσαν. Μόνο 3 γκόμενες γνώρισα στο tinder και η γνωριμία κράτησε το πολύ 10 λεπτά. Γιατί όταν τις είπα ότι είμαι οδηγός σε εταιρία courier με διέγραψαν επιτόπου.Kάτι τέτοιες μαλακίες γέμισαν τα ράφια με υστερικές γεροντοκόρες..
Αν είχα αδερφή ή κόρη,θα την είχα προπονήσει καταλλήλως ώστε να μην τρώει τέτοιες παπάτζες ή ότι προέχει η "καριέρα" ή ότι τα 40 είναι τα νέα 30..
'Εχω μία ξαδέρφη στα 32,που δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου,αλλά η μάνα μου της έδωσε το τηλ μου,
γιατί ενδιαφέρεται για εξωτερικό.
Σε μία φάση μου λέει,εντάξει με παίρνει να έρθω για μεταπτυχιακό,μετά να δουλέψω γερά 1-2 χρόνια και μετά να βάλω μπρος για οικογένεια...
Δεν της είπα τίποτα γιατί αμφιβάλλω ότι θα έρθει..
Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τη μέτρια εμφάνισής της και στα 32+2+2=36,το μόνο που θα καταφέρνει είναι να καταντήσει χυσοδοχείο του Tinder ή να πάρει κανάν χωρισμένο 50άρη με παιδιά.