Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 868 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 575 19,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.956

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
7/10 αγάμητες είναι ούτως ή άλλως,είτε με καραντίνα είτε χωρίς.

Την πούτσα στην καραντίνα την τρώνε οι άντρες που δεν έχουν γκόμενα.Και ψάχνουν στα σόσιαλ όποια μπαζόλα τους γούσταρε...στο σχολείο,μπας και είναι ελεύθερη







 

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Μηνύματα
2.255
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγω ευτηχως δεν τα κανω αυτα , δεν αχολουμε με γκομενα που εχει περασει τα 25 , ειναι καμένα χαρτια
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.809
Πόντοι
3.556

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.809
Πόντοι
3.556
δε ξαναγαμαω γυναικα τελος

αυτοκτονω ρε πουστηδες

τύπε πουσι αν τελικα το παρεις αποφαση πηγαίντε μαζι με καραμανη σε τυπο μονσελα να σας κανει παρκάρισμα σε ειδική τιμη 2 σε 1 :confused:
 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.469
Πόντοι
3.296
Απο παρασκευη πρωι μεχρι αποψε:

1) Σε απλο μασατζιδικο απ'αυτα που κανουν μονο μασαζ και μαλιστα φθηνο (μη ρωτατε μερος) πηγα για μασαζ 1 ωρα και μου κανε happy ending. Βασικα οταν μπηκε στο δωματιο εγω ειχα ηδη ετοιμαστει και ημουν μπρουμυτα στο μασαζοκρεβατο με το μαγιο (πηγαινα θαλασσα στα καπακια). Με ρωταει αν θα κανω ολοσωμο και λεω ναι... ε μου λεει βγαλτε το σορτσακι... λεω απο μεσα μου τι διαλο, αυτη κανει με γυμνους? Τεσπα βγαζω το μαγιο και ξαναξαπλωνω, μου βαλε πετσετα, για κανα μισαωρο μου εκανε τη πλατη και μετα με γυρισε ανασκελα οπου οταν με εκανε γυρω-γυρω απ'τα επιμαχα ειχα καβλωσει και ειχε γινει λιγο αντισκοινο η πετσετα. Σε καποια φαση μου κανει χειρο-μασαζ, μου χε τραβηξει το χερι προς τα πλαγια, με τροπο τετοιο που τα δαχτυλα μου (αυτη εκανε τις παλαμες) να ακουμπανε ξυστα στο μουνι της. Οταν της χαιδεψα λιγο το χερι οπως μου μασαζαριζε το δικο μου (ακουμπαγαν παλαμη με παλαμη), εβαλε πιεση ωστε τα δαχτυλα μου να πανε με δυναμη στο μουνι της. Μετα μου αφηνε το χερι αλλα εκει που το αφησε ηταν ...επανω στο κωλο της, μολις της χαϊδευα κωλο-μπουτι αρχισε να μασαζαρει κοιλια και λιγο πιο κατω... ε μετα το συνεχισε και μπηκε και κατω απ'τη πετσετα... σε λιγα δευτερολεπτα, πλιτς, τη γεμισα στη μπλουζα... με σκουπισε εκει με τη πετσετα... μου ειπε οτι πρωτη φορα κανει κατι τετοιο επειδη καβλωσε... με ρωτησε αν κανω τα ιδια και σε αλλες και πηγαινω ...χωρις εσωρουχο. Λεω με μαγιο ειμαι γιατι παω για θαλασσα, τι εσωρουχο να φορεσω? Αααα μου λεει δεν ειναι σορτσακι? Και οι αλλες πως σας κανουν? Λεω με το μαγιο... μου το τραβανε λιγο πιο κατω και κανουν... Λεω κοιτα να δεις απο παρεξηγηση οτι φοραω σορτσακι καταληξαμε γυμνοι, αυτη και γω καβλωμενοι και με happy end.

2) Σε σταθμο ΜΕΤΡΟ κοιταζομαστε με μια, μου περναει ξυστα 2 φορες περα-δωθε, μετα με κοιταει απ'τα 4 μετρα, βγαζει τη μασκα, με κοιταει εντονα, μου χαμογελαει και τη ξαναφοραει. Δεν εκανα κατι και εφυγε πηρε αποσταση 3-4 βαγονια (δλδ αν εγω ειμαι στην αρχη της πλατφορμας αυτη πηγε καπου στο μεσον). Πρεπει να το πηρε ως απορριψη και τσαντιστηκε.

3) Στη θαλασσα χθες, με βλεπει μια (εντος της θαλασσας), αρχισε τη συζητηση και καλα για το αν ειναι καθαρη η θαλασσα και μετα μιλαγαμε, μιλαγαμε (ενω κολυμπαγαμε) κανα μισαωρο και μου ζητησε τηλεφωνο. Δε το δωσα και μου πεταξε και μια "μπηχτουλα" οτι ειμαι σπασαρχιδης που δε το δινω.

4) Στη θαλασσα σημερα, με το που μπαινω βλεπω μια απο αριστερα κολυμπαει σφαιρα κατα πανω μου... ανασκελα... ειχε ολοσωμο, ειχε βγαλει το ενα βυζι εξω (ο ενας ωμος κατω η τιραντα) και εκανε διελευση μοστραροντας... περασε 1μιση μετρο μπροστα μου... το καταλαβα οτι κατι παιζει οταν την ειδα να φορτσαρει με πορεια προς τα πανω μου... το εντυπωσιακο ηταν οτι μολις με προσπερασε σταματησε και μπροστα μου να με κοιταει... Μεχρι στιγμης οσες φλασαρουν απλα περνανε και συνεχιζουν, δε σταματανε. Αυτη σταματησε να δει αντιδραση. Εγω απλα της χαμογελασα και συνεχισα προς τα μεσα.

5) Στη θαλασσα παλι σημερα, μπαινει μια απο πισω μου... (εγω κοιταγα προς τα μεσα)... οταν δεν εχει κοσμο και εχει ηλιο καλο (UV) εγω δε φοραω μαγιο για να μαυριζει ο κωλος ομοιομορφα... μην εχω καφε-ασπρες διχρωμιες... τεσπα αυτη πλησιαζε-πλησιαζε, ερχεται μιλαμε στα 2 μετρα... και καθεται σχεδον διπλα... σιγουρα εβλεπε οτι απο κατω δε φοραω κατι... βεβαια τη πλατη εβλεπε... μετα αρχιζουμε κολυμπαμε παραλληλα προς τα μεσα χωρις να μιλαμε... επειδη ειχε φερει πολλες μεδουσες το ρευμα δε συνεχισα απο ενα σημειο και μετα. Too dangerous και αυτες κολυμπαγανε περιπου 70-80 εκατοστα κατω απ'την επιφανεια, εβλεπες κατι καφε στρογγυλα σε μεγεθος ...κρανους μηχανης... απλωνουν πολυ μεσα στο νερο και φαινονται τεραστιες... Μετα οταν εβγαινε η τυπισσα εγω κολυμπαγα προς τα εξω, οπότε παλι την ειχα πλατη... αυτη παλι διελευση διπλα μου / κολλητα... με μικρη παυση.

6) Μετα το μπανιο πειναγα... μπαινω σε μια πιτσαρια να παρω μια πιτσα... με βλεπει η πιτσαδορισα και μου λεει γεια σου!!! δε μπορω και να σου χαμογελασω γιατι φοραω τη μασκα!!! Χαμογελαγαν τα ματια της παντως... Αγνωστη αυτη εντωμεταξυ αλλά τρελη διαχυτικοτητα.

Στο lifo εγραψε μια οτι τελευταια την εχει πιασει FOMO για αντρες λογω covid μετρων αλλα δε ξερει τι να κανει για να προσεγγισει αγνωστους... και απ'αυτα που γινονται νομιζω οτι το FOMO παιζει να ισχυει ευρυτερα... με αλλα λογια, ισως, υπο το φοβο της καραντινας, καποιες να προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν τωρα που μπορουν (γιατι αργοτερα ισως ...να μη μπορουν). Ενδεχεται να υπαρχει χρυσο παραθυρο πεσιματος το επομενο διαστημα οσο ο κουλης κλιμακωνει μετρα.
Ωραίες φάσεις τύπε

Όμως γιατί άφησες τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες?

Πολλοί πασχίζουν να δημιουργήσουν τις ευκαρίες αυτές και μάχονται στα τυφλά.

Αμαρτία να αφήσεις να πάρει το ποτάμι ακόμη και 5 αρακια να ήταν η γκόμενες.

Ποτέ δε ξέρεις τι γούστα μπορεί να βγάλει μια μετριάτζα...

 

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
3.512
Κριτικές
28
Like
10.469
Πόντοι
3.296
Ειναι κατα τη γνωμη μου ενα απο τα πρωτα που θα επρεπε να παιζουν!
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια  φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms  μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να  μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:
Άνοιξες διαχρονικό θέμα φίλε

Σε έπαιξε κανονικά η γκόμενα.

Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημά σου τί τρέχει με την ελεηνίδα σου.

Είχε αγόρι κάποιο δεδομένο ή αδιάφορο τύπο και είπε να δει αν μετράει σα γυναίκα.

Άπειρος φαίνεσαι στις γυναίκες με το συμπάθειο ε?

Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τις ελληνίδες αλλά όλες τις γυναίκες.

Απλά όσες έρχονται στην ελλάδα και πάσχουν από φτώχεια γίνονται γατάκια όταν κάποιος έχει πορτοφόλι.

Πάνε και 11 χρόνια από τότε μας έγραψες αυτή την ιστορία.

Από τότε ως τα σήμερα θα διαπιστώσεις πως ολοένα και πιο πολλές ξένες αποκτούν συμπεριφορά ελλεηνίδας.

Η συνταγή της αγαμίας είναι -να φέρεσαι σανό παιδί
και πως είναι η μόνη γυναίκα που σ αρέσει

Αν το μυρίσει αυτό ένα θηλυκό έχει φύγει από σένα κι έχει παέι στον πρώτο ξεφτίλα κακοντυμένο βρωμιάρη που ξέρει να την φτύνει
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κλωνε μου


ναι εχω μουστακι αληθεια ειναι



να σ πω αυριο κανονιζω μπυρες μαλακα πες και στον αλλον



(το προφιλ του καραμανη το εχω δωσει σ ενα κολλητο μου)
 

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Μηνύματα
6.324
Like
16.809
Πόντοι
3.556
τυπε καραμανη σε βλεπω βολτα εμπειριας στα εξ με κο και φου στην καλτσα μεσα στο πουσι βάγκον :confused:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Μηπως στο πρωτο lockdown τις εφαγε η μαλακια και σκεφτονται να καβατζοσουν κανενα για παν ενδεχομενο ;

Παιζει...

Τι τύπισσες κάνουν μπάνιο στη θάλασσα τέτοια εποχή; Ξέρω μέρη που μαζεύουν ημι-χειμερινά μιλφ - γκιλφ και αν είσαι μικρότερος και να βλέπεσαι σου την πέφτουν. Για τέτοια περίπτωση μιλάς; Για πες λεπτομέρειες (μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει :think: :tooth: )

Δεν υπαρχει στανταρ απαντηση... Εξαρταται απο

1) τη παραλια και το ποσο low ή hich class θεωρειται. Στις πιο high class παραλιες εχει περισσοτερα γκομενακια 20αρες/30αρες κτλ.

2) τη μερα. Πχ κυριακη ηταν πιτα με οτι θες απο δημογραφικα, μεχρι και πακιστανους... Καθημερινες ειναι πολυ πιο νέκρα...

3) την ωρα. Τα γκομενακια πανε κυριως μεσημερι, πρωι και απογευμα παιζουν κυριως ηλικιωμενοι.

4) τη διαρκεια που λεμε "κανουν μπανιο"... για μπανιο διαρκειας πιο πολυ οι πανω απο 30 και τα γκιλφ καθως και οι γεροι - αν και τελευταια επειδη αυτοι ειναι πολυ στατικοι πρεπει να παγωνουν και να βγαινουν εξω πιο γρηγορα... Το νερο στους 22 δε σηκωνει να καθεσαι στατικος για ωρα. Πρεπει να παραγεις ζεστη γιατι αλλιως κρυωνεις, δλδ πρεπει να κολυμπας. Οι μικροτερες, πχ 20αρες/30αρες, πανε να λιαστουν, αντε μπαινουν για καμμια βουτια ή για λιγο ή ...μεχρι τη μεση (για κατουρημα?). Κρυωνουν... Πιο πολυ πανε για τον ηλιο παρα για τη θαλασσα. Εχει εξαιρεσεις βεβαια και τις βλεπεις, δλδ αυτες που αγαπανε τη θαλασσα μπορει να εχουν μαζι τους βατραχοπεδιλα, γυαλια, μασκες, να κανουν καμμια σανιδα ή σερφ, κτλ.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ωραίες φάσεις τύπε

Όμως γιατί άφησες τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες?

Πολλοί πασχίζουν να δημιουργήσουν τις ευκαρίες αυτές και μάχονται στα τυφλά.

Αμαρτία να αφήσεις να πάρει το ποτάμι ακόμη και 5 αρακια να ήταν η γκόμενες.

Ποτέ δε ξέρεις τι γούστα μπορεί να βγάλει μια μετριάτζα...

Οι περισσοτερες ειναι ειτε με διαφορετικη εμφανιση ειτε σε αλλο ηλικιακο ταργκετ γκρουπ που στοχευω. Η πιο ωραια ηταν αυτη στο ΜΕΤΡΟ που κατεβασε τη μασκα για να μου χαμογελασει αλλα ηταν φοιτητριουλα γυρω στα 19-20. Αυτη ηταν κατω απ'το ταργκετ γκρουπ... δε νομιζω οτι ειχε μελλον η φαση...

Σημερα θαλασσα ηταν μια 35-40αρα, ωραιο σωμα, λιγο περιεργη μουρη (5αρι)... ουσιαστικα κολυμπαγαμε σε μεγαλη αποσταση απ'την ακτη.... αρχισα εγω να μπαινω προς τα μεσα (απ'τα ρηχα στα απατητα και μετα ακομα πιο μεσα), μολις τη προσπερασα ακολουθησε αυτη (χωρις να μιλαμε) και την ακουγα απο πισω οτι με πλησιαζε λογω του παφλασμου... φθασαμε μεχρι και 1 μετρο αποσταση ο ενας απ'τον αλλο... ομως γενικα πηγαιναμε σε αποσταση 2-5 μετρων... πολυ κοντα δλδ... συνεχισαμε πηγαιναμε μεσα και πιο μεσα μεχρι που τα ατομα στην ακτη φαινονταν κουκιδες.. μετα απο κανα 20λεπτο που κολυμπαγαμε παρεα, παλι, χωρις να μιλησουμε, αυτη πηγε προς τα πανω με διαγωνια εξοδο, εγω προς τα κατω με διαγωνια εξοδο, και καναμε split.... βασικα ηταν σαν να κολυμπαω παρεα με μια φιλη αλλά χωρις να ειναι φιλη. Ειναι μονες και ψαχνουν παρεα/περιπετεια κτλ. Σε τετοιες περιπτωσεις δε μιλαω γιατι το σκεπτικο μου ειναι το εξης: Αν θελει παρεα, θα εχει παρεα - θα χω και γω. Αν θελει κατι αλλο, πχ να μιλησουμε για να παει σε γνωριμια/ερωτικο ας μιλησει αυτη γιατι αφενος εμενα δε μου ταιριαζει καν στο ηλικιακο και εμφανισιακο προφιλ που θελω αρα τι νοημα εχει να το παιξω γυπας? Δεν εχει... Αυτη νομιζω ψιλοξενερωσε που δε της μιλησα, περιμενε να μιλησω. Γιατι πρακτικα αυτη εκανε το "τολμηρο" ανοιγμα να μου ρθει απο πισω και να με φθασει στο 1 μετρο διπλα. Με "κυνηγησε" με τη κυριολεκτικη εννοια ωστε να αυτοπλασαριστει διπλα και να μου πει νοητικα "...ηρθα και γω"... της ανταπεδωσα τη καλη της κινηση κανοντας της παρεα... καμακι ας της κανει κανας αλλος που να του αρεσει περισσοτερο...
 

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Μηνύματα
201
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Κάθε δεύτερη/τρίτη μέρα ανεβαίνω στην κορυφη του Υμηττού με το ποδήλατο, εκεί που είναι οι κεραίες. Δεν συνιστώ να το κάνετε - είναι 15.2 χιλιομετρα one way, δυο ώρες περίπου ποδηλατο σε ΑΝΗΦΟΡΑ, αρκετά δύσκολη ανα σημεία.

Το τι μουνιά έχω γνωρίσει όμως στην βάση, στα χαμηλά του βουνού, δεν λέγεται - ολες οι ηλικίες και φάσεις. Αλλες που βγάζουν τον σκύλο βόλτα, αλλες που πάνε για περίποτα, άλλες που ψάχνουν μονοπάτια, άλλες που κοιτάνε την θέα, άλλες που θέλουν selfie.

Προχθες αλλαζα ρούχα καθώς είχα γίνει μούσκεμα από το ποδήλατο και έτσι όπως είχα την πατσοκοιλιά μου έξω, με πλησιάζουν δυο γλυκήτατες κοπέλες, ξανθό βαμένο μαλί, αλλά υπέροχο μπλε μάτι late 20s και οι δυο. Με ρωτάνε από που πάνε στο Μοναστήρι. Τους εξηγώ και πιάνω ελάχιστη κουβέντα... Στην επιστροφή τις ξαναβλέπω και τους ξαναμιλάω.... Δεν ήθελα να ζητήσω facebook αλλά αν τις ξαναπετύχω, άνετα το ζητάω....

Σήμερα εκεί που ιδρωκοπούσα να ανέβω μια ανηφόρα με δανεικό, τελείως ακατάλληλο ποδήλατο, με προσπερνάει μια ποδηλάτισσα λαχανιασμένη, να κρέμεται η γλώσσα της έξω. Της λεω "γεια" και με χαιρετάει και εκείνη. Στην κορυφή καθόμαστε και οι δυο να ξεκουραστούμε και να αλλάξουμε ρούχα, παρατηρώ ότι η κοπέλα έχει απίστευτο κώλο και μπούτι. Πιάνω κουβεντούλα στο χαλαρό και στο τέλος προτείνω να πηγαίνουμε μαζί για ποδήλατο, ζητάω facebook και μου το δίνει....

κοπέλες και γενικά νέα άτομα μπορείς να γνωρίσεις παντού, αρκεί να μην είσαι κατεστραμένος και απεγνωσμένος....
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.186
Like
1.705
Πόντοι
216
...μεχρι τη μεση (για κατουρημα?). Κρυωνουν... Πιο πολυ πανε για τον ηλιο παρα για τη θαλασσα. Εχει εξαιρεσεις βεβαια και τις βλεπεις, δλδ αυτες που αγαπανε τη θαλασσα μπορει να εχουν μαζι τους βατραχοπεδιλα, γυαλια, μασκες, να κανουν καμμια σανιδα ή σερφ, κτλ.
Όσες γκόμενες μπαίνουν μέχρι τη μέση/γόνατα μέσα (πάνε και 1+1 τα ζώα για να μη δίνουν στόχο) και κάθονται εκεί για ώρα κάνοντας ότι μιλάνε, πάνε για κατούρημα.
Κάποιες βάζουν και τα σκυλιά τους μέσα για να κάνουν το ίδιο ενώ η παραλία είναι τίγκα στις οικογένειες με παιδιά
Βρωμιάρες τύπε :S Φαντάσου στα κολυμβητήρια τι κάνουν :S
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom