Ωραίες φάσεις τύπε
Όμως γιατί άφησες τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες?
Πολλοί πασχίζουν να δημιουργήσουν τις ευκαρίες αυτές και μάχονται στα τυφλά.
Αμαρτία να αφήσεις να πάρει το ποτάμι ακόμη και 5 αρακια να ήταν η γκόμενες.
Ποτέ δε ξέρεις τι γούστα μπορεί να βγάλει μια μετριάτζα...
Οι περισσοτερες ειναι ειτε με διαφορετικη εμφανιση ειτε σε αλλο ηλικιακο ταργκετ γκρουπ που στοχευω. Η πιο ωραια ηταν αυτη στο ΜΕΤΡΟ που κατεβασε τη μασκα για να μου χαμογελασει αλλα ηταν φοιτητριουλα γυρω στα 19-20. Αυτη ηταν κατω απ'το ταργκετ γκρουπ... δε νομιζω οτι ειχε μελλον η φαση...
Σημερα θαλασσα ηταν μια 35-40αρα, ωραιο σωμα, λιγο περιεργη μουρη (5αρι)... ουσιαστικα κολυμπαγαμε σε μεγαλη αποσταση απ'την ακτη.... αρχισα εγω να μπαινω προς τα μεσα (απ'τα ρηχα στα απατητα και μετα ακομα πιο μεσα), μολις τη προσπερασα ακολουθησε αυτη (χωρις να μιλαμε) και την ακουγα απο πισω οτι με πλησιαζε λογω του παφλασμου... φθασαμε μεχρι και 1 μετρο αποσταση ο ενας απ'τον αλλο... ομως γενικα πηγαιναμε σε αποσταση 2-5 μετρων... πολυ κοντα δλδ... συνεχισαμε πηγαιναμε μεσα και πιο μεσα μεχρι που τα ατομα στην ακτη φαινονταν κουκιδες.. μετα απο κανα 20λεπτο που κολυμπαγαμε παρεα, παλι, χωρις να μιλησουμε, αυτη πηγε προς τα πανω με διαγωνια εξοδο, εγω προς τα κατω με διαγωνια εξοδο, και καναμε split.... βασικα ηταν σαν να κολυμπαω παρεα με μια φιλη αλλά χωρις να ειναι φιλη. Ειναι μονες και ψαχνουν παρεα/περιπετεια κτλ. Σε τετοιες περιπτωσεις δε μιλαω γιατι το σκεπτικο μου ειναι το εξης: Αν θελει παρεα, θα εχει παρεα - θα χω και γω. Αν θελει κατι αλλο, πχ να μιλησουμε για να παει σε γνωριμια/ερωτικο ας μιλησει αυτη γιατι αφενος εμενα δε μου ταιριαζει καν στο ηλικιακο και εμφανισιακο προφιλ που θελω αρα τι νοημα εχει να το παιξω γυπας? Δεν εχει... Αυτη νομιζω ψιλοξενερωσε που δε της μιλησα, περιμενε να μιλησω. Γιατι πρακτικα αυτη εκανε το "τολμηρο" ανοιγμα να μου ρθει απο πισω και να με φθασει στο 1 μετρο διπλα. Με "κυνηγησε" με τη κυριολεκτικη εννοια ωστε να αυτοπλασαριστει διπλα και να μου πει νοητικα "...ηρθα και γω"... της ανταπεδωσα τη καλη της κινηση κανοντας της παρεα... καμακι ας της κανει κανας αλλος που να του αρεσει περισσοτερο...
Τί λες τωρα...εγω σκοτωνω για λουκουμακια 18-19-20 ετων ακριβως γιατι δεν εχει μελλον η φαση,παρα μονο αχαλινωτο σεξ αν κατσει
Εγω προσωπικά φίλε δαγκώνω όλα τα ταρκγετ γκρουπ.
Μπορεί να εκπλαγείς πχ από το πόσο τέλειο στοματικό μπορεί να σου κάνει ένα outsider σου.
Καλά εννοείται πως τη λογική θυσιάζομαι να ψήσω κατάσταση με μια που μου αρέσει πολύ την έω εγκαταλείψει καιρό τώρα.
Χώνομαι φυσικά εκεί που κάτι θα με τραβήξει,αλλά σε περίπτωση που θα χωθεί η γκόμενα δε της χαρίζομαι εύκολα κι ας είναι εκτός γκρουπ πρώτης μου προτίμησης.
Αυτή βέβαια είναι η δική μου σκέψη και εδώ κάνουμε ανταλλαγή σκέψεων οπότε αν εσύ είσαι οκ με το δικό σου τρόπο δράσης,όλα καλά φυσικά.
Εγώ ανήκω στην κατηγορία ''του κυνηγού το πιάτο 9 φορές ειν αδειανό και μια φορά γεμάτο'' και όταν γευματίζω φρέσκο πελαγίσιο μουνάκι από κυνήγι...ευχαριστώ και το Θεό για τον Αρτον ημτον επιούσιον και παω παρακατω.
Τωρα αν η γκόμενα με αρχίσει στα της σχέσης εκεί είναι που βάζω τα όριά μου και τις πιο πολλές φορές η γκόμενα αποχωρεί.
Τεσπα μην ξεφέυγω.
Σε βρίσκω σωστό και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις αρκετά συχνά ευκαρίες οπότε στα τέτοια σου στην τελική.
Αν είσαι ωραίος και μάγκας και διαθέτεις επικοινωνιακές τακτικές τότε δε θα σου είναι δύσκολο να βρεις κι άλλες ευκαιρίες.
Και είμαι σίγουρος ότι είσαι όλα αυτά ώστε να τραβάς την προσοχή.
Προς λοιπούς μάγκες εδώ μέσα:Μην απογοητεύεστε απλά προσπαθήστε με ότι εφόδια έχει ο καθένας.
Δεν είμαστε όλοι ίδιο όμορφοι και μάγκες κοινωνικοί η δικτυωμένοι
Οι πιο πολλοί από εμάς είμαστε μοναχικοί κυνηγοί χωρίς ιδιαίτερα ταλέντα ή χαρισματα.
Ωστόσο όταν δείτε γυναίκα που σας κάνει το κλικ χωθείτε.
Κι ας φάτε πίτα.Κι ας έρθει άλλο αρπαχτικό μπροστά στα μάτια σας την ξεκοκαλίσει.
Πονάει ο πληγωμένος εγωισμός το ξέρω
Αλλά τραύματα αυτά είναι που μας κάνουν άνδρες.
Που μαρτυροούν πως είμαστε μάχιμοι.
Όσοι κάθονται και προσπαθούν να σώσουν το εγώ τους μένουν...χωρίς γαμήσι!