Απο παρασκευη πρωι μεχρι αποψε:
1) Σε απλο μασατζιδικο απ'αυτα που κανουν μονο μασαζ και μαλιστα φθηνο (μη ρωτατε μερος) πηγα για μασαζ 1 ωρα και μου κανε happy ending. Βασικα οταν μπηκε στο δωματιο εγω ειχα ηδη ετοιμαστει και ημουν μπρουμυτα στο μασαζοκρεβατο με το μαγιο (πηγαινα θαλασσα στα καπακια). Με ρωταει αν θα κανω ολοσωμο και λεω ναι... ε μου λεει βγαλτε το σορτσακι... λεω απο μεσα μου τι διαλο, αυτη κανει με γυμνους? Τεσπα βγαζω το μαγιο και ξαναξαπλωνω, μου βαλε πετσετα, για κανα μισαωρο μου εκανε τη πλατη και μετα με γυρισε ανασκελα οπου οταν με εκανε γυρω-γυρω απ'τα επιμαχα ειχα καβλωσει και ειχε γινει λιγο αντισκοινο η πετσετα. Σε καποια φαση μου κανει χειρο-μασαζ, μου χε τραβηξει το χερι προς τα πλαγια, με τροπο τετοιο που τα δαχτυλα μου (αυτη εκανε τις παλαμες) να ακουμπανε ξυστα στο μουνι της. Οταν της χαιδεψα λιγο το χερι οπως μου μασαζαριζε το δικο μου (ακουμπαγαν παλαμη με παλαμη), εβαλε πιεση ωστε τα δαχτυλα μου να πανε με δυναμη στο μουνι της. Μετα μου αφηνε το χερι αλλα εκει που το αφησε ηταν ...επανω στο κωλο της, μολις της χαϊδευα κωλο-μπουτι αρχισε να μασαζαρει κοιλια και λιγο πιο κατω... ε μετα το συνεχισε και μπηκε και κατω απ'τη πετσετα... σε λιγα δευτερολεπτα, πλιτς, τη γεμισα στη μπλουζα... με σκουπισε εκει με τη πετσετα... μου ειπε οτι πρωτη φορα κανει κατι τετοιο επειδη καβλωσε... με ρωτησε αν κανω τα ιδια και σε αλλες και πηγαινω ...χωρις εσωρουχο. Λεω με μαγιο ειμαι γιατι παω για θαλασσα, τι εσωρουχο να φορεσω? Αααα μου λεει δεν ειναι σορτσακι? Και οι αλλες πως σας κανουν? Λεω με το μαγιο... μου το τραβανε λιγο πιο κατω και κανουν... Λεω κοιτα να δεις απο παρεξηγηση οτι φοραω σορτσακι καταληξαμε γυμνοι, αυτη και γω καβλωμενοι και με happy end.
2) Σε σταθμο ΜΕΤΡΟ κοιταζομαστε με μια, μου περναει ξυστα 2 φορες περα-δωθε, μετα με κοιταει απ'τα 4 μετρα, βγαζει τη μασκα, με κοιταει εντονα, μου χαμογελαει και τη ξαναφοραει. Δεν εκανα κατι και εφυγε πηρε αποσταση 3-4 βαγονια (δλδ αν εγω ειμαι στην αρχη της πλατφορμας αυτη πηγε καπου στο μεσον). Πρεπει να το πηρε ως απορριψη και τσαντιστηκε.
3) Στη θαλασσα χθες, με βλεπει μια (εντος της θαλασσας), αρχισε τη συζητηση και καλα για το αν ειναι καθαρη η θαλασσα και μετα μιλαγαμε, μιλαγαμε (ενω κολυμπαγαμε) κανα μισαωρο και μου ζητησε τηλεφωνο. Δε το δωσα και μου πεταξε και μια "μπηχτουλα" οτι ειμαι σπασαρχιδης που δε το δινω.
4) Στη θαλασσα σημερα, με το που μπαινω βλεπω μια απο αριστερα κολυμπαει σφαιρα κατα πανω μου... ανασκελα... ειχε ολοσωμο, ειχε βγαλει το ενα βυζι εξω (ο ενας ωμος κατω η τιραντα) και εκανε διελευση μοστραροντας... περασε 1μιση μετρο μπροστα μου... το καταλαβα οτι κατι παιζει οταν την ειδα να φορτσαρει με πορεια προς τα πανω μου... το εντυπωσιακο ηταν οτι μολις με προσπερασε σταματησε και μπροστα μου να με κοιταει... Μεχρι στιγμης οσες φλασαρουν απλα περνανε και συνεχιζουν, δε σταματανε. Αυτη σταματησε να δει αντιδραση. Εγω απλα της χαμογελασα και συνεχισα προς τα μεσα.
5) Στη θαλασσα παλι σημερα, μπαινει μια απο πισω μου... (εγω κοιταγα προς τα μεσα)... οταν δεν εχει κοσμο και εχει ηλιο καλο (UV) εγω δε φοραω μαγιο για να μαυριζει ο κωλος ομοιομορφα... μην εχω καφε-ασπρες διχρωμιες... τεσπα αυτη πλησιαζε-πλησιαζε, ερχεται μιλαμε στα 2 μετρα... και καθεται σχεδον διπλα... σιγουρα εβλεπε οτι απο κατω δε φοραω κατι... βεβαια τη πλατη εβλεπε... μετα αρχιζουμε κολυμπαμε παραλληλα προς τα μεσα χωρις να μιλαμε... επειδη ειχε φερει πολλες μεδουσες το ρευμα δε συνεχισα απο ενα σημειο και μετα. Too dangerous και αυτες κολυμπαγανε περιπου 70-80 εκατοστα κατω απ'την επιφανεια, εβλεπες κατι καφε στρογγυλα σε μεγεθος ...κρανους μηχανης... απλωνουν πολυ μεσα στο νερο και φαινονται τεραστιες... Μετα οταν εβγαινε η τυπισσα εγω κολυμπαγα προς τα εξω, οπότε παλι την ειχα πλατη... αυτη παλι διελευση διπλα μου / κολλητα... με μικρη παυση.
6) Μετα το μπανιο πειναγα... μπαινω σε μια πιτσαρια να παρω μια πιτσα... με βλεπει η πιτσαδορισα και μου λεει γεια σου!!! δε μπορω και να σου χαμογελασω γιατι φοραω τη μασκα!!! Χαμογελαγαν τα ματια της παντως... Αγνωστη αυτη εντωμεταξυ αλλά τρελη διαχυτικοτητα.
Στο lifo εγραψε μια οτι τελευταια την εχει πιασει FOMO για αντρες λογω covid μετρων αλλα δε ξερει τι να κανει για να προσεγγισει αγνωστους... και απ'αυτα που γινονται νομιζω οτι το FOMO παιζει να ισχυει ευρυτερα... με αλλα λογια, ισως, υπο το φοβο της καραντινας, καποιες να προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν τωρα που μπορουν (γιατι αργοτερα ισως ...να μη μπορουν). Ενδεχεται να υπαρχει χρυσο παραθυρο πεσιματος το επομενο διαστημα οσο ο κουλης κλιμακωνει μετρα.