Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.385
- Πόντοι
- 3.936
Τώρα αυτά τα σπιτάκια θα τα βλέπουμε απο φωτογραφίες αναπολώντας τα παλιά..
Τώρα αυτά τα σπιτάκια θα τα βλέπουμε απο φωτογραφίες αναπολώντας τα παλιά..
και 1 να γαμαει δεν είναι μαλακας όπως εσυ που θεωρεις την παλαμη σου πιο ομορφη από την καλυ μινογκ
Ευτυχώς που αυτές τις δύσκολες μέρες που ο κόσμος μένει μέσα έχουμε σε αυτή τη χώρα το Τίντερ :S :S :S
Νεκρική σιγή...
Έχει πει στο νήμα του ιού πως όσους τους βρήκε καραντίνα χωρίς γκόμενα την βάψανε...Το νήμα θέλει λιγο Σαδ Μαν για να πάρει τα πάνω του
Έχει πει πως στο νήμα του ιού πως όσους τους βρήκε καραντίνα χωρίς γκόμενα την βάψανε...
Εγώ πάλι λέω ευτυχώς που δεν ξέμεινε καμιά σπίτι μου και την είχα όλη την ώρα να με ζαλίζει...
Εγώ του είπα ότι μέ τετοια μίρλα,ούτε ο Covid19 δεν του κάθεται.
Να τον μελετήσει η Παγκόσμια επιστημονική κοινότητα!
Ίσως ο Σαντ κρύβει μέσα του το εμβόλιο κατά του ιού :S
Από τότε που είδα Ελληνίδες 20χρονες σαν τα κρύα τα νερά να τα φτιάχνουν με τηγανοκεφαλους αμόρφωτους Αλβανούς έχασα κάθε σεβασμό για την μέση Ελληνίδα. Δηλαδή όταν χωρισει με το Αλβανο θα πάω να τα φτιάξω εγώ μαζί της όταν κατάπινε Αλβανικό σπέρμα για μηνες; Να πάνε να γαμηθουν και να μην κλαίγονται αν τις πλακώνουν τα Αλβανα. Να τις χαίρονται οι γονείς τους
Ο ιός κατάφερε ότι δεν κατάφεραν όλοι οι επαναστάτες της αριστεράς μαζί!τωρα που καταρρεει ο καπιταλισμος θα παρακαλανε γονατιστες τον καθε Sad man
λιγο υπομονη
Έχει πει στο νήμα του ιού πως όσους τους βρήκε καραντίνα χωρίς γκόμενα την βάψανε...
Εγώ πάλι λέω ευτυχώς που δεν ξέμεινε καμιά σπίτι μου και να είχα όλη την ώρα την ρουτίνα της ...
Αν είχες ποτέ σχέση θα ήξερες πως ακόμα και την πιο ωραία μοντέλα να είχες γκόμενα , κάποια στιγμή τη βαριέσαι! Το σεξ γίνεται ρουτίνα και πολλοί λίγοι έχουν τη φαντασία και τα ..κότσια να το ανανεώνουν και να το εμπλουτίζουν !Όσοι είναι τώρα μεταξύ τρίτης και τέταρτης μαλακίας,μάλλον δεν συμφωνούν.
Εδώ μερικοί παντρεμένοι θ'αρχίσουν να πηδάνε ακόμα και τις γυναίκες τους
Αν είχες ποτέ σχέση θα ήξερες πως ακόμα και την πιο ωραία μοντέλα να είχες γκόμενα , κάποια στιγμή τη βαριέσαι! Το σεξ γίνεται ρουτίνα και πολλοί λίγοι έχουν τη φαντασία και τα ..κότσια να το ανανεώνουν και να το εμπλουτίζουν !
Η βαρεμάρα αυτή έρχεται αρχικά στον άντρα σε ένα μέσο ζευγάρι στον πρώτο μήνα!Σε δεύτερη φάση η ρουτίνα παραμένει 1-2 χρόνια με συνεχώς λιγότερες επαφές μέχρι που ξεκινούν τα προβλήματα !
Σε συνθήκες καραντίνας η ρουτίνα θα έρθει πολύ πιο γρήγορα !
Όλα τα άλλα είναι λόγια κάποιου που δεν ξέρει τι σημαίνει σχέση!
Εχω βαρεθεί ενιάρι στην εβδομάδα!Εντάξει,βρες εσύ την πιο ωραία μοντέλα και άμα τη βαρεθείς στον πρώτο μήνα,στείλτην σε μας
Αν είχες ποτέ σχέση θα ήξερες πως ακόμα και την πιο ωραία μοντέλα να είχες γκόμενα , κάποια στιγμή τη βαριέσαι! Το σεξ γίνεται ρουτίνα και πολλοί λίγοι έχουν τη φαντασία και τα ..κότσια να το ανανεώνουν και να το εμπλουτίζουν !
Η βαρεμάρα αυτή έρχεται αρχικά στον άντρα σε ένα μέσο ζευγάρι στον πρώτο μήνα!Σε δεύτερη φάση η ρουτίνα παραμένει 1-2 χρόνια με συνεχώς λιγότερες επαφές μέχρι που ξεκινούν τα προβλήματα !
Σε συνθήκες καραντίνας η ρουτίνα θα έρθει πολύ πιο γρήγορα !
Όλα τα άλλα είναι λόγια κάποιου που δεν ξέρει τι σημαίνει σχέση!