Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ποιά γυναίκα μου τύπε ;;;
Μόνος μου είμαι σε ένα ... ησυχαστήριο !
Όταν λέμε μόνος .... όπως έλεγε ένας παλιός ... αφροαμερικάνος στο άσμα του ...

me myself and I

Χωρις μουνι τυπε, πως τη βγαζεις;

Κανα καλο πιωμα εχεις ή πινεις ακομα αυτο το διαλυτικο;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν τον βλεπω να πινει ταλισκερ, ουτε να τη βγαζει οπως εγω τυπε...

Ρεντ πινει, αυτο γουσταρει.

Ρεντ, ξυροκαρπι και αγαμια.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Κύριοι, παρόλο που έχω γράψει κάμποσες αναρτήσεις σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι όλοι μας το έχουμε εξαντλήσει, εντούτοις θα σας πω τι δεν μου αρέσει καθόλου στις σημερινές πιτσιρίκες αυτής της χώρας.

Δεν μου αρέσει που κάθε τρεις και λίγο τις βλέπουμε με διαφορετικό άντρα. Άποψή μου. Στα δικά μου τα μάτια χτυπάει πολύ άσχημα, μια γυναίκα να ψάχνεται τόσο πολύ και να μην έχει ίχνος ντροπής απάνω της. Για μένα όταν κάποια, είναι μόνο κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει δεν θεωρείται γυναίκα, αλλά χασάπης.

Δεν μου αρέσει που την ομορφιά την συνδέουν με τις πλαστικές και το μακιγιάζ. Δεν καταλαβαίνουν ότι τις περισσότερες φορές η μόδα τις κάνει να φαίνονται τέρατα και όχι άνθρωποι. Έχουν όλες θεοποιήσει τα μεγάλα χείλη, το σώμα κλεψύδρα (μεγάλο στήθος, μικρή μέση, μεγάλοι γοφοί) και αυτό έχει φτάσει σε ακραίο επίπεδο. Δηλαδή αν δεν έχουν υαλουρονικό στα χείλη, ψεύτικες βλεφαρίδες και ψεύτικο ενισχυμένο σιλικονάτο στήθος, θεωρούν ότι δεν είναι όμορφες. Αυτό δεν είναι για μένα ωραίο ούτε πρότυπο ομορφιάς. Μια μαλακία και μισή είναι, αλλά είπαμε. Άποψή μου. Και η Κιμ Καρντάσιαν που έχει ύψος 1,55 έχει κάνει τις πλαστικές του αιώνα και όλες την έχουν λανθασμένα κατ' εμέ, για πρότυπο. Για μένα προσωπικά ακόμα και η πιο άσχημη είναι ωραιότερη από μία ψεύτικη.

Δεν μου αρέσει που για να πάρουν στα σόσιαλ μίντια likes και comments φιλτράρουν τις φωτογραφίες τους και τις περνάν από 40 κύματα. Διότι η επιβεβαίωση που παίρνουν από τους αιδοιοείλωτες είναι επιβεβαίωση προς κάτι ψεύτικο. Όχι προς τις ίδιες, επειδή δεν είναι αυτό που δείχνουν στις φωτογραφίες.

Δεν μου αρέσει που μιλάν σαν φορτηγατζήδες. Που βρίζουν σαν τον Βάγγο τον μπετατζή. Που συμπεριφέρονται σαν νταήδες.  Είναι αντιαισθητικό και προσωπικά χτυπάει πολύ άσχημα στα δικά μου αυτιά και γούστα. Κάποιος πρέπει να τις πει, ότι αν θέλαμε να πηδήξουμε τον βαρύμαγκα λιμενεργάτη, θα πηγαίναμε στον ορίτζιναλ και όχι στα ιμιτασιόν αντίγραφα.

Δεν μου αρέσει που κάποιες το παίζουν ντεμέκ και καλά influencers, ότι επηρεάζουν τη νεολαία κι ενώ δηλώνουν φεμινίστριες, μας προβάλλουν μόνο το σώμα τους. Και αφού ανεβάζουν τις ημίγυμνες φωτό δηλώνουν ότι δεν είναι μόνο σώμα αλλά και μυαλό.
-Σοβαρά κοκώνα μου? Και που είναι το μυαλό σου? Γιατί δεν μας το δείχνεις? Που μας το κρύβεις?

Δεν μου αρέσει που ακόμα και στην εκκλησία να πάνε κάποιο πρωί, θα πάνε με τόσο προκλητικό ντύσιμο και βάψιμο, λες και σχόλασαν από το κωλόμπαρο.

Δεν μου αρέσει που από  11 χρονών ακόμα, βιάζονται να μεγαλώσουν και βάζουν στα σόσιαλ μίντια ημίγυμνες φωτό και από τα 14 αρχίζουν το κάπνισμα και το σεξ. Κι ενώ είναι 12 φέρονται λες και είναι 20. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση φταίνε οι γονείς τους. Για να θέλουν να το παίξουν θηλυκά από τόσο μικρές ηλικίες, κάτι έχει πάει στραβά με την ανατροφή και την παιδεία τους.

Δεν μου αρέσει η εμμονή που έχουν, να δείχνουν κάθε λεπτό της ζωής τους, στο ίνσταγκραμ και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού.

Δεν μου αρέσει που δε δίνουν δεκάρα για αξίες και ιδανικά και μάλλον αυτά είναι άγνωστες λέξεις στο περιορισμένο τους λεξιλόγιο. Συνέπεια αυτού είναι να μην κάνουν καμία έκπτωση στην καλοπέρασή τους που τη θέλουν ως επί το πλείστον σε βάρος κάποιου άντρα ή κάποιων αντρών.

Βέβαια κι εμείς δεν είμαστε καλύτεροι. Είμαστε αιδοιοείλωτες, τεμπέληδες, και τόσα άλλα. Αλλά δεν είναι του παρόντος. Εδώ τις γυναίκες αφορά το θέμα. Ας γράψει κάποιος αν θέλει για τα ελαττώματα των ανδρών σε άλλο νήμα.

Τα (κ)λέμε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Χωρις μουνι τυπε, πως τη βγαζεις;

Κανα καλο πιωμα εχεις ή πινεις ακομα αυτο το διαλυτικο;

Θεωρώ ότι για πρώτη φορά όχι μόνο όσο ζω εγώ , αλλά και άλλοι με τα τα διπλά και βάλε χρόνια από μένα,
η ανθρωπότητα είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση . Το να μείνουμε εσώκλειστοι , μας προστατεύει όλους.
Αν μείνω 1 μήνα έτσι ή και παραπάνω , δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι .

Ο σαντ μαν όταν γάμησε τελευταία φορά, είχαμε δραχμή ....

πιθανόν να ζούσε ακόμη και ο φρανκ σινάτρα !!!!!

επειδή σας κόφτει και τι ... πίνω ! ... το στέκι εδώ είχε τζιμ μπιμ , αλλά τελειώνουν ..........

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω γουσταρω την ολη φαση, εχει παει σε αλλο επιπεδο.

Ορεξη να εχεις και δεν θα σου φτανουν οι ωρες, απλα.

Το θεμα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα, ξεκινα η ψυχικη φθορα, δεν νιωθεις τιποτα.

Οταν φτασεις σε εκεινο το σημειο, δεν σε ενοχλουν ολα τα παραπανω τυπε, δεν σε απασχολουν.

Στη τελικη, καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να ζησει οπως αυτος θελει τη ζωη του τη καθε στιγμη.

Δεν ειναι ο ρολος μου στο να κρινω τη καθε κοπελα, ας κανει οτι θελει.

Περναμε καλα; Καλως και θα ξαναβρεθουμε. Δεν περναμε καλα; Τραβα βρες κανα μαλακα μουνοδουλακο.

Η ζωη ειναι πολυ συντομη στο να μη περναμε καλα, το να κρινουμε τη καθε κοπελα δεν οδηγει πουθενα.

Ξερεις τι φταιει στον καθε χ αντρα που κρινει τις κοπελες και μιλαει ετσι;

Το οτι δεν εχει επιλογες.

Εαν ας πουμε για παραδειγμα, εσυ, τωρα, αποψε, ειχες την επιλογη να περασεις καλα με κανα δυνατο μουνετο, δεν θα εγραφες τα οσα εγραψες για τα μουνακια.

Το πολυ πολυ να ησουν παρεα με το μουνετο, να το ειχες αφησει στο καναπε με τα καυλοτακουνα της να κοιταζει το προφιλ της στο ινστα και εσυ να εισαι καθισμενος στο γραφειο και να περνας την ωρα σου εδω μαζι μας και να σπας πλακα.

Συνημμένα

• 0-02-05-71c5dab10c2d8c81e720ffa5b919c69a349bb860a1c624e8195050496ee96a6e_3e773234.jpg
    0-02-05-71c5dab10c2d8c81e720ffa5b919c69a349bb860a1c624e8195050496ee96a6e_3e773234.jpg
    378 KB · Εμφανίσεις: 40

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Λακη, δεν γαμει ο τυπος, απλα. Ουτε επι δραχμης, ουτε ποτε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτές που λες είναι μόνο του GNTM.Ένα σωρό γαμήσιμα μουνάκια βλέπουμε έξω κάθε μέρα έξω που δεν έχουν καμία σχέση με υαλουρονικά και σιλικόνες.Ούτε φυσικά αλλάζουν γκόμενους κάθε βδομάδα,μακάρι να υπήρχαν τέτοιες.Η μόνη μαλακία είναι το κόλλημα στα κινητά και το ότι τα φτιάχνουν μόνο με συνομήλικους της παρέας τους

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγω γουσταρω την ολη φαση, εχει παει σε αλλο επιπεδο.

Ορεξη να εχεις και δεν θα σου φτανουν οι ωρες, απλα.

Το θεμα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα, ξεκινα η ψυχικη φθορα, δεν νιωθεις τιποτα.

Μεγάλε ... δεν γεμίζεις τη ζωή μόνο με γκόμενες !
Θες και ασχολίες που γουστάρεις !
Και τις εξασκείς με ανδρικές παρέες.

Είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να αρχίσεις ... ενδιαφέροντα χόμπυ !!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Κύριοι, παρόλο που έχω γράψει κάμποσες αναρτήσεις σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι όλοι μας το έχουμε εξαντλήσει, εντούτοις θα σας πω τι δεν μου αρέσει καθόλου στις σημερινές πιτσιρίκες αυτής της χώρας.

Δεν μου αρέσει που κάθε τρεις και λίγο τις βλέπουμε με διαφορετικό άντρα. Άποψή μου. Στα δικά μου τα μάτια χτυπάει πολύ άσχημα, μια γυναίκα να ψάχνεται τόσο πολύ και να μην έχει ίχνος ντροπής απάνω της. Για μένα όταν κάποια, είναι μόνο κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει δεν θεωρείται γυναίκα, αλλά χασάπης.

Δεν μου αρέσει που την ομορφιά την συνδέουν με τις πλαστικές και το μακιγιάζ. Δεν καταλαβαίνουν ότι τις περισσότερες φορές η μόδα τις κάνει να φαίνονται τέρατα και όχι άνθρωποι. Έχουν όλες θεοποιήσει τα μεγάλα χείλη, το σώμα κλεψύδρα (μεγάλο στήθος, μικρή μέση, μεγάλοι γοφοί) και αυτό έχει φτάσει σε ακραίο επίπεδο. Δηλαδή αν δεν έχουν υαλουρονικό στα χείλη, ψεύτικες βλεφαρίδες και ψεύτικο ενισχυμένο σιλικονάτο στήθος, θεωρούν ότι δεν είναι όμορφες. Αυτό δεν είναι για μένα ωραίο ούτε πρότυπο ομορφιάς. Μια μαλακία και μισή είναι, αλλά είπαμε. Άποψή μου. Και η Κιμ Καρντάσιαν που έχει ύψος 1,55 έχει κάνει τις πλαστικές του αιώνα και όλες την έχουν λανθασμένα κατ' εμέ, για πρότυπο. Για μένα προσωπικά ακόμα και η πιο άσχημη είναι ωραιότερη από μία ψεύτικη.

Δεν μου αρέσει που για να πάρουν στα σόσιαλ μίντια likes και comments φιλτράρουν τις φωτογραφίες τους και τις περνάν από 40 κύματα. Διότι η επιβεβαίωση που παίρνουν από τους αιδοιοείλωτες είναι επιβεβαίωση προς κάτι ψεύτικο. Όχι προς τις ίδιες, επειδή δεν είναι αυτό που δείχνουν στις φωτογραφίες.

Δεν μου αρέσει που μιλάν σαν φορτηγατζήδες. Που βρίζουν σαν τον Βάγγο τον μπετατζή. Που συμπεριφέρονται σαν νταήδες.  Είναι αντιαισθητικό και προσωπικά χτυπάει πολύ άσχημα στα δικά μου αυτιά και γούστα. Κάποιος πρέπει να τις πει, ότι αν θέλαμε να πηδήξουμε τον βαρύμαγκα λιμενεργάτη, θα πηγαίναμε στον ορίτζιναλ και όχι στα ιμιτασιόν αντίγραφα.

Δεν μου αρέσει που κάποιες το παίζουν ντεμέκ και καλά influencers, ότι επηρεάζουν τη νεολαία κι ενώ δηλώνουν φεμινίστριες, μας προβάλλουν μόνο το σώμα τους. Και αφού ανεβάζουν τις ημίγυμνες φωτό δηλώνουν ότι δεν είναι μόνο σώμα αλλά και μυαλό.
-Σοβαρά κοκώνα μου? Και που είναι το μυαλό σου? Γιατί δεν μας το δείχνεις? Που μας το κρύβεις?

Δεν μου αρέσει που ακόμα και στην εκκλησία να πάνε κάποιο πρωί, θα πάνε με τόσο προκλητικό ντύσιμο και βάψιμο, λες και σχόλασαν από το κωλόμπαρο.

Δεν μου αρέσει που από  11 χρονών ακόμα, βιάζονται να μεγαλώσουν και βάζουν στα σόσιαλ μίντια ημίγυμνες φωτό και από τα 14 αρχίζουν το κάπνισμα και το σεξ. Κι ενώ είναι 12 φέρονται λες και είναι 20. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση φταίνε οι γονείς τους. Για να θέλουν να το παίξουν θηλυκά από τόσο μικρές ηλικίες, κάτι έχει πάει στραβά με την ανατροφή και την παιδεία τους.

Δεν μου αρέσει η εμμονή που έχουν, να δείχνουν κάθε λεπτό της ζωής τους, στο ίνσταγκραμ και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού.

Δεν μου αρέσει που δε δίνουν δεκάρα για αξίες και ιδανικά και μάλλον αυτά είναι άγνωστες λέξεις στο περιορισμένο τους λεξιλόγιο. Συνέπεια αυτού είναι να μην κάνουν καμία έκπτωση στην καλοπέρασή τους που τη θέλουν ως επί το πλείστον σε βάρος κάποιου άντρα ή κάποιων αντρών.

Βέβαια κι εμείς δεν είμαστε καλύτεροι. Είμαστε αιδοιοείλωτες, τεμπέληδες, και τόσα άλλα. Αλλά δεν είναι του παρόντος. Εδώ τις γυναίκες αφορά το θέμα. Ας γράψει κάποιος αν θέλει για τα ελαττώματα των ανδρών σε άλλο νήμα.

Τα (κ)λέμε.

Αφου τετοιες θελει ο ανδρικος πληθυσμος ρε τυπε, ειναι θεμα προσφορα και ζητησης. Εσυ την επεσες ποτε στην απουσιολογο της ταξης με τα γυαλακια που καθοταν στο πρωτο θρανιο και ειχε 20 Μαθηματικα, Αρχαια, Φυσικη, Χημεια και Εκθεση;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτές που λες είναι μόνο του GNTM.Ένα σωρό γαμήσιμα μουνάκια βλέπουμε έξω κάθε μέρα έξω που δεν έχουν καμία σχέση με υαλουρονικά και σιλικόνες.Ούτε φυσικά αλλάζουν γκόμενους κάθε βδομάδα,μακάρι να υπήρχαν τέτοιες.Η μόνη μαλακία είναι το κόλλημα στα κινητά και το ότι τα φτιάχνουν μόνο με συνομήλικους της παρέας τους
δεν ξερω για σενα
εγω παντως στα 20 ημουν μπακουρι και μετα τα 30 αρχισα να γαμαω 18ρες και 20ρες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μεγάλε ... δεν γεμίζεις τη ζωή μόνο με γκόμενες !
Θες και ασχολίες που γουστάρεις !
Και τις εξασκείς με ανδρικές παρέες.

Είσαι στην κατάλληλη ηλικία για να αρχίσεις ... ενδιαφέροντα χόμπυ !!!

Λακη, τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να πηγαινεις παρεα με κοιλαραδες τυπους να πυροβολατε διαφορους κεραμικους στοχους και να γουσταρετε.

Εγω γουσταρω σεξυ γυναικεια ποδια με τακουνια να ειναι παντου γυρω μου, απεχθανομαι τη παρουσια αντρων.

Συνημμένα

• 0-02-05-c1fcc4f8941d5e0fd667c12e7bbd99b17bee6d5f35ecf6da79bd23863423ca0f_b6e490ee.jpg
    0-02-05-c1fcc4f8941d5e0fd667c12e7bbd99b17bee6d5f35ecf6da79bd23863423ca0f_b6e490ee.jpg
    391,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 0-02-05-0114397e9f53afe0d81d2b1444434a45c1f64ad541b344d4a2212e8f0310e44a_4ca6ba5b.jpg
    0-02-05-0114397e9f53afe0d81d2b1444434a45c1f64ad541b344d4a2212e8f0310e44a_4ca6ba5b.jpg
    132 KB · Εμφανίσεις: 62

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στα 20 ημουν μπακουρι  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο συνεχιστηκε και σε ολη την υπολοιπη ζωη μου....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λακη, τιποτα δεν μπορει να σε εμποδισει απο το να πηγαινεις παρεα με κοιλαραδες τυπους να πυροβολατε διαφορους κεραμικους στοχους και να γουσταρετε.

Εγω γουσταρω σεξυ γυναικεια ποδια με τακουνια να ειναι παντου γυρω μου, απεχθανομαι τη παρουσια αντρων.

Η αλήθεια είναι ότι κάνω και δραστηριότητες με κοιλαράδες που με θεωρούν νεαρό !
Τα σέξυ πόδια είναι πάντα συγκλονιστικά.
Αλλά η φωτό που βάζεις ρε τύπε, οι γόβες, είναι σαν να φοράει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, μέσα από άλλο !
Σαν να έβαλε δύο ζευγάρια ψηλοτάκουνα δηλαδή.

Δεν θα κυκλοφορούσα ποτέ γκόμενα που φοράει κάτι τέτοιο.
Θεωρώ ότι είναι για στρίπερς, cg, κωλομπαρτζούδες και βγάλε.
Γκόμενες δηλαδή που μοναδικές ατάκες που θα ήθελα να τους πω είναι

"τα λεφτά σου είναι στο κομοδίνο"
"γλείψε μου και τα αρχίδια"
"άνοιξε πιο πολύ τον κώλο σου , για να στον βάλω"
"άνοιξε καλά το στόμα για να χύσω μέσα"

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Λακη δεν τα φοραει εξω η κοπελα, για μεσα στο σπιτι ειναι.

Τα μουνετα πρεπει μεσα στο σπιτι να ειναι με τα εσωρουχα και μονο και τακουνια, τιποτα αλλο.

Οποια δεν θελει, σπιτι της.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κλαψομουνη, ή στειλε τηλεφωνο-viber να σε καλεσω βιντεοκληση να δεις live το μουνετο να εχεις υλικο για μετα ή βουλωσε το περι ονειρων.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Λακη δεν τα φοραει εξω η κοπελα, για μεσα στο σπιτι ειναι.

Τα μουνετα πρεπει μεσα στο σπιτι να ειναι με τα εσωρουχα και μονο και τακουνια, τιποτα αλλο.

Οποια δεν θελει, σπιτι της.

Ούτε καν εσώρουχα και τακούνια δεν πρέπει να φοράει. Ολόγυμνη τελείως όπως την γέννησε η μάνα της. Έτσι είναι το σωστό. Και αν είναι και ξεχασιάρα ακόμα καλύτερα. Θα έχει ξεχάσει και που τα πέταξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom