Κύριοι, παρόλο που έχω γράψει κάμποσες αναρτήσεις σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι όλοι μας το έχουμε εξαντλήσει, εντούτοις θα σας πω τι δεν μου αρέσει καθόλου στις σημερινές πιτσιρίκες αυτής της χώρας.
Δεν μου αρέσει που κάθε τρεις και λίγο τις βλέπουμε με διαφορετικό άντρα. Άποψή μου. Στα δικά μου τα μάτια χτυπάει πολύ άσχημα, μια γυναίκα να ψάχνεται τόσο πολύ και να μην έχει ίχνος ντροπής απάνω της. Για μένα όταν κάποια, είναι μόνο κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει δεν θεωρείται γυναίκα, αλλά χασάπης.
Δεν μου αρέσει που την ομορφιά την συνδέουν με τις πλαστικές και το μακιγιάζ. Δεν καταλαβαίνουν ότι τις περισσότερες φορές η μόδα τις κάνει να φαίνονται τέρατα και όχι άνθρωποι. Έχουν όλες θεοποιήσει τα μεγάλα χείλη, το σώμα κλεψύδρα (μεγάλο στήθος, μικρή μέση, μεγάλοι γοφοί) και αυτό έχει φτάσει σε ακραίο επίπεδο. Δηλαδή αν δεν έχουν υαλουρονικό στα χείλη, ψεύτικες βλεφαρίδες και ψεύτικο ενισχυμένο σιλικονάτο στήθος, θεωρούν ότι δεν είναι όμορφες. Αυτό δεν είναι για μένα ωραίο ούτε πρότυπο ομορφιάς. Μια μαλακία και μισή είναι, αλλά είπαμε. Άποψή μου. Και η Κιμ Καρντάσιαν που έχει ύψος 1,55 έχει κάνει τις πλαστικές του αιώνα και όλες την έχουν λανθασμένα κατ' εμέ, για πρότυπο. Για μένα προσωπικά ακόμα και η πιο άσχημη είναι ωραιότερη από μία ψεύτικη.
Δεν μου αρέσει που για να πάρουν στα σόσιαλ μίντια likes και comments φιλτράρουν τις φωτογραφίες τους και τις περνάν από 40 κύματα. Διότι η επιβεβαίωση που παίρνουν από τους αιδοιοείλωτες είναι επιβεβαίωση προς κάτι ψεύτικο. Όχι προς τις ίδιες, επειδή δεν είναι αυτό που δείχνουν στις φωτογραφίες.
Δεν μου αρέσει που μιλάν σαν φορτηγατζήδες. Που βρίζουν σαν τον Βάγγο τον μπετατζή. Που συμπεριφέρονται σαν νταήδες. Είναι αντιαισθητικό και προσωπικά χτυπάει πολύ άσχημα στα δικά μου αυτιά και γούστα. Κάποιος πρέπει να τις πει, ότι αν θέλαμε να πηδήξουμε τον βαρύμαγκα λιμενεργάτη, θα πηγαίναμε στον ορίτζιναλ και όχι στα ιμιτασιόν αντίγραφα.
Δεν μου αρέσει που κάποιες το παίζουν ντεμέκ και καλά influencers, ότι επηρεάζουν τη νεολαία κι ενώ δηλώνουν φεμινίστριες, μας προβάλλουν μόνο το σώμα τους. Και αφού ανεβάζουν τις ημίγυμνες φωτό δηλώνουν ότι δεν είναι μόνο σώμα αλλά και μυαλό.
-Σοβαρά κοκώνα μου? Και που είναι το μυαλό σου? Γιατί δεν μας το δείχνεις? Που μας το κρύβεις?
Δεν μου αρέσει που ακόμα και στην εκκλησία να πάνε κάποιο πρωί, θα πάνε με τόσο προκλητικό ντύσιμο και βάψιμο, λες και σχόλασαν από το κωλόμπαρο.
Δεν μου αρέσει που από 11 χρονών ακόμα, βιάζονται να μεγαλώσουν και βάζουν στα σόσιαλ μίντια ημίγυμνες φωτό και από τα 14 αρχίζουν το κάπνισμα και το σεξ. Κι ενώ είναι 12 φέρονται λες και είναι 20. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση φταίνε οι γονείς τους. Για να θέλουν να το παίξουν θηλυκά από τόσο μικρές ηλικίες, κάτι έχει πάει στραβά με την ανατροφή και την παιδεία τους.
Δεν μου αρέσει η εμμονή που έχουν, να δείχνουν κάθε λεπτό της ζωής τους, στο ίνσταγκραμ και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού.
Δεν μου αρέσει που δε δίνουν δεκάρα για αξίες και ιδανικά και μάλλον αυτά είναι άγνωστες λέξεις στο περιορισμένο τους λεξιλόγιο. Συνέπεια αυτού είναι να μην κάνουν καμία έκπτωση στην καλοπέρασή τους που τη θέλουν ως επί το πλείστον σε βάρος κάποιου άντρα ή κάποιων αντρών.
Βέβαια κι εμείς δεν είμαστε καλύτεροι. Είμαστε αιδοιοείλωτες, τεμπέληδες, και τόσα άλλα. Αλλά δεν είναι του παρόντος. Εδώ τις γυναίκες αφορά το θέμα. Ας γράψει κάποιος αν θέλει για τα ελαττώματα των ανδρών σε άλλο νήμα.
Τα (κ)λέμε.