Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα κάνουν ακριβώς επειδή μπορούν. Το Νομικό σύστημα τις προστατεύει. Τα παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς σταθερό / δυνατό αντρικό πρότυπο έχουν διπλάσιες πιθανότητες να μπλέξουν. Αυτές οι πληροφορίες κρύβονται επιμελώς από τον πολύ κόσμο, πολλοί άντρες την πατάνε
Κανενα νομικο συστημα δεν μπορει να σε προστατευσει απο την εγκεφαλικη παραλυση που σε χαρακτηριζει αν πας και παντρευτεις το...γωγουλινι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Γιατί?Εγώ έχω τεράστια εμπειρία.Σιγά μην μπορεί να επαναλάβει ο άλλος τα ίδια.Δε γίνεται πλέον.
Και εγώ δε μένω στις δάφνες του παρελθόντος.
Με τα μουνιά δεν έχει καμία σημασία τι γάμησες 20,10 ή 5 ή 2 χρόνια πριν ή τι γαμάς τώρα.Σημασία έχει τι θα γαμήσεις στο εγγύς μέλλον.Οι παρελθούσες επιδόσεις δε λαμβάνονται υπόψιν.Αυτό πολλούς τους τρελαίνει,λένε είναι άδικο.
Αδικο ξεάδικο,εγώ το δέχομαι.Οι άλλοι δεν το δέχονται φυσικά,επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος.
Σου λέει ο σαραντάρης ό,τι γάμησα γάμησα,τον κύκλο μου τον έκανα τέλος,αποχωρώ,γαμήστε και εσείς τώρα,πάμε για άλλα.
Αυτά κάνει ο μέσος όρος,όχι οι φανατικοί γαμείς.
Αμα είσαι φανατικός και μανιακός δεν το βάζεις κάτω ποτέ και με το ένα πόδι στον τάφο να είσαι στα 85,ο πότσος θα μένει ορθός,θα παίζεις μπάλλα.

kman θα εκανες ποτε αυτο που ειχα αναφερει σε καποιο αλλο ποστ;
Δηλαδη οταν αποφασισεις για τα καλα οτι ηρθε η ωρα να κανεις ενα παιδακι, να βρεις καποια και να συμφωνησετε εξ αρχης οτι θα τη γκαστρωσεις, θα παντρευτειτε για να παρει το παιδι το ονομα και μετα να χωρισετε και να αναλαβεις μια προσωυμφωνημενη διατροφη και να βλεπεις το παιδι 7-8 μερες το μηνα.
Δηλαδη οτι ακριβως κανουν τα παμπολλα διαζευγμενα ζευγαρια, αλλα να το κανετε πατ κιουτ, χχωρις να μπλεξετε με δηθεν ερωτες, δηθεν αρραβωνες, δηθεν γαμους, δηθεν ευτυχια, και αλληλοκατηγοριες μετα για το ποιος φταιει για το διαζυγιο.

Εσυ που εισαι βαθυς γνωστης της γυναικειας ψυχης μετα απο τοσα χιλιομετρα στο στιβο θα το εκανες;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
kman θα εκανες ποτε αυτο που ειχα αναφερει σε καποιο αλλο ποστ;
Δηλαδη οταν αποφασισεις για τα καλα οτι ηρθε η ωρα να κανεις ενα παιδακι, να βρεις καποια και να συμφωνησετε εξ αρχης οτι θα τη γκαστρωσεις, θα παντρευτειτε για να παρει το παιδι το ονομα και μετα να χωρισετε και να αναλαβεις μια προσωυμφωνημενη διατροφη και να βλεπεις το παιδι 7-8 μερες το μηνα.
Δηλαδη οτι ακριβως κανουν τα παμπολλα παντρεμενα ζευγαρια, αλλα να το κανετε πατ κιουτ, χχωρις να μπλεξετε με δηθεν ερωτες, δηθεν αρραβωνες, δηθεν γαμους, δηθεν ευτυχια, και αλληλοκατηγοριες μετα για το ποιος φταιει για το διαζυγιο.

Εσυ που εισαι βαθυς γνωστης της γυναικειας ψυχης μετα απο τοσα χιλιομετρα στο στιβο θα το εκανες;

:2funny: :2funny: :2funny:

:S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μα ναι ρε τύπε, παντρευεται ο αλλος ενα νουμερο, και μετα αρχιζουμε την κλαψα για το νομικο συστημα
Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι Alex

Σκέψου μετα ο λεγάμενος θα μπεί στο μπουρδέλα και θα βρίζει τις πουτάνες τις ελεηνίδες.
Ε δεν είναι όλες οι ελληνίδες τέτοια τσόκαρα έλεος.
Μάτια δεν είχες να δείς τι παίρνεις ρε φίλε;;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Οταν βρουν εναν τετοιο τυπο, σαφως και θελουν να περασουν καλα μαζι του και οταν καποια απο τη παρεα τον βρει τυχαια, το σφυραει στις αλλες, το λεει απο εξω εξω και στον τυπο και αν κουμπωσουν, περνανε ολοι καλα.

Το γεγονος οτι ισως δεν εχεις βιωσει αναλογες καταστασεις και εχεις διαφορετικο τροπο ζωης ειναι δικαιωμα σου, αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους.

Δε λεω οτι δε γινονται παρτουζες ή sharings ή παρομοια αλλα οτι αυτο γινεται με δολοπλοκια και δολωμα ειναι καπως.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δε λεω οτι δε γινονται παρτουζες ή sharings ή παρομοια αλλα οτι αυτο γινεται με δολοπλοκια και δολωμα ειναι καπως.

Ποιες δολοπλοκιες κτλπ;

Εγραψα οτι γνωρισα τυχαια τη μια και μετα στηθηκε το υπολοιπο σκηνικο επειδη γουσταραμε ολοι.

Τι δεν καταλαβαινεις;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε τύποι ...
[size=15pt]
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ... ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ;;;;[/size]

Πάει η άλλη στο σπίτι του γαμιά να γαμηθεί και παίρνει ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ;;;;
Και ο άλλος το δέχεται ;;;;;;;;

Δεν θα έπρεπε να αυτοκτονούν περισσότεροι σε αυτή τη χώρα;;;;;
Σε τι πάτο βρίσκονται τα άτομα ;;;;;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Λακη, η 45 που εγραψες πριν, εαν σου φερει κανα τουμπανο 22-25 ετων και βγειτε εξω για ποτακια, ελα μετα να μας γραψεις το τι παιχτηκε.

Οταν συμβει ομως, οχι τωρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
  Ποιες δολοπλοκιες κτλπ;

Εγραψα οτι γνωρισα τυχαια τη μια και μετα στηθηκε το υπολοιπο σκηνικο επειδη γουσταραμε ολοι.

Τι δεν καταλαβαινεις;

Βασικα για σπειρα και δολωμα εγραψες αλλα παει στο διαλο :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λακη, η 45 που εγραψες πριν, εαν σου φερει κανα τουμπανο 22-25 ετων και βγειτε εξω για ποτακια

Καλά τις επόμενες 2 βδομάδες ... ούτε τηλέφωνο δεν παίρνω.
Δεν νομίζω βέβαια να βγούμε έξω. Για ξενοδοχειάκι μας κόβω , όχι ημιπαραμονής, να νοιώθει κυρίλα ...
και ποτά εντός του χοτέλ .

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στην απιθανη περιπτωση που ειναι μουνι ανω του μετριου σε αυτη την ηλικια, αν σου φερει κανα τουμπανακι ανω των 20 ετων, μη φερθεις ως αμπαλος.

Πραξε οπως αρμοζει και φερσου αντρικα.

Το πιο πιθανο ειναι να μη σου φερει καμια, απλα μιας και το ανεφερες πριν.

Επισης, σχεδον βεβαιο, να ειναι η τυπισσα ενα τυπικο 5αρακι προς 4αρι μολις βγαλει τα ρουχα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
Κανενα νομικο συστημα δεν μπορει να σε προστατευσει απο την εγκεφαλικη παραλυση που σε χαρακτηριζει αν πας και παντρευτεις το...γωγουλινι.

Ναι, Άλεξ έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά έγραψα, και μέσα σε αυτές είναι και το Γωγουλίνι. Ο άνθρωπος που παντρεύεται ένα τέτοιο άτομο, πραγματικά δεν στέκει στα καλά του. Σα να πας στης Αφρική και να γυρνάς γαμώντας ακάποτα τος μαύρες πόρνες. Και όταν γυρίσεις με το AIDS να λες ότι ήσουν άτυχος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το πιο πιθανο ειναι να μη σου φερει καμια, απλα μιας και το ανεφερες πριν.

Επισης, σχεδον βεβαιο, να ειναι η τυπισσα ενα τυπικο 5αρακι προς 4αρι μολις βγαλει τα ρουχα.

Το έμπειρο μάτι μου αξιολογεί βασικές μεταβλητές και πάνω από τα ρούχα.
Είναι ψηλή. Για ελληνίδα, είναι πανήψηλη. Πάνω από 1.70 αληθινό ύψος.
Δεν έχει εμφανείς πλαστικές σε μούτρα ή στήθος. Στήθος είναι προς το πλάκα, αλλά δεν με χαλάει αυτό.
Έχει πολύ μαζεμένο κώλο , δεν είναι αχλάδα , όπως η πλειοψηφία των ελληνίδων .
Για την ηλικία  λοιπόν, βάζω 8/10 με βάση δικά μου κριτήρια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αν δεν εχεις πιασει κωλο να δεις αν ειναι ζελες...ακυρη η βαθμολογια.

Τελικα τη γαμησες ή ακομα στη θεωρια εισαι;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν δεν εχεις πιασει κωλο να δεις αν ειναι ζελες...ακυρη η βαθμολογια.

Τελικα τη γαμησες ή ακομα στη θεωρια εισαι;

Είσαι σοβαρός ;
Δεν βγαίνω έξω, ούτε σκοπεύω να βγω .
Πριν τις 25/3 το θεωρώ απίθανο να βγω έξω.
Εκτός αν πάω καμιά βόλτα με το αμάξι , αργά τη νύχτα.

Σιγά μη ρισκάρω για να πηδήξω μια γκόμενα.
Ας περάσει αυτή η λαίλαπα και έχω αιώνες μπροστά μου να γαμήσω κόσμο .

Η τραγωδία είναι ότι εδώ που ήρθα και κλείστηκα, υπάρχει και μια κούτα ντανχιλ από παλιά .... άθικτη ....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είσαι σοβαρός ;
Δεν βγαίνω έξω, ούτε σκοπεύω να βγω .
Πριν τις 25/3 το θεωρώ απίθανο να βγω έξω.
Εκτός αν πάω καμιά βόλτα με το αμάξι , αργά τη νύχτα.

Σιγά μη ρισκάρω για να πηδήξω μια γκόμενα.
Ας περάσει αυτή η λαίλαπα και έχω αιώνες μπροστά μου να γαμήσω κόσμο .

Η τραγωδία είναι ότι εδώ που ήρθα και κλείστηκα, υπάρχει και μια κούτα ντανχιλ από παλιά .... άθικτη ....

Καλυτερα να μη τα καπνισεις Λακη, το καπνισμα βλαπτει και στο συστημα.

Ασχολησου με τη γυναικα σου και τιποτα αλλο και ασε τα τσιγαρα στην ακρη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλυτερα να μη τα καπνισεις Λακη, το καπνισμα βλαπτει και στο συστημα.

Ασχολησου με τη γυναικα σου και τιποτα αλλο και ασε τα τσιγαρα στην ακρη.

Ποιά γυναίκα μου τύπε ;;;
Μόνος μου είμαι σε ένα ... ησυχαστήριο !
Όταν λέμε μόνος .... όπως έλεγε ένας παλιός ... αφροαμερικάνος στο άσμα του ...

me myself and I

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom