Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 97 άτομα (4 μέλη και 93 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρέπει να τα γυρίσεις όλα.Κλαμπς,ντίσκο,ρεμπετάδικα,φοιτητικά πάρτυ,πάρτυ σε σπίτια,μπουζούκια τα πάντα όλα μέχρι μέχρι να βρεις πού είναι καλύτερα για εσένα.Τουριστικά νησιά,μεγάλα νησιά,μικρά νησιά,εξωτερικό δυτική Ευρώπη,ανατολικό μπλοκ,τα πάντα όλα μέχρι να βρεις το μυθικό Ελντοράντο το ιδανικό μέρος για εσένα που μεταμορφώνεσαι σε υπεργαμέα.
Είναι σαν Οδύσσεια φάση μέχρι να βγάλεις σταθερά ακλόνητα συμπεράσματα και να αράξεις.
Αμα κάθεσαι και φιλοσοφείς αντί να πιάσεις δράση,αμπελοφιλόσοφος και χαφτομούνης θα καταλήξεις.Θα γελάει και το εμπριμέ ερίφιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εννοείται,όλοι έχουν βρει μια άκρη το φως το αληθινό.Λέει ο άλλος όλα τα άλλα είναι παπαριές.Μόνο μπουζούκια.εκεί γαμάς.Οχι λέει ο άλλος τα ρεμπετάδικα και τα πάρτυ στα σπίτια είναι το φως το αληθινό.Κοροιδάρες σας έφαγα λέει ο άλλος,γαμάω εύκολες τουρίστριες στη Ρόδο και στη Μύκονο.Αλλά εγώ είμαι ο καλύτερος αντιτείνει ο τελευταίος γαμάω ανατολικό μπλοκ.Αλλά ο άλλος ακόμα ανώτερος γαμάει μπορδέλα δίπλα στο σπίτι του κι έτσι.
Οπότε όλοι έχουν δίκιο.Δηλαδή κοσμοθεωρία κι έτσι.
Αμα τη δεις τη φάση για πλάκα και χαβαλέ,εξαγριώνονται.Το ίδιο ισχύει γενικά όχι μόνο Ελλάδα.Δεν ανέχονται το χαβαλέ,90s,κοροιδία,ζήσε Μαη μου να φας τριφύλλι,τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα,η ψωλή του Δράκουλα κτλ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ψωλή του Δράκουλα,το βυζί της κότας,το μουνί της πεταλούδας κτλ,αυτά που παλιά λέγαμε αλλά τώρα δεν επιτρέπεται στην politically correct εποχή.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πρέπει να τα γυρίσεις όλα.Κλαμπς,ντίσκο,ρεμπετάδικα,φοιτητικά πάρτυ,πάρτυ σε σπίτια,μπουζούκια τα πάντα όλα μέχρι μέχρι να βρεις πού είναι καλύτερα για εσένα.Τουριστικά νησιά,μεγάλα νησιά,μικρά νησιά,εξωτερικό δυτική Ευρώπη,ανατολικό μπλοκ,τα πάντα όλα μέχρι να βρεις το μυθικό Ελντοράντο το ιδανικό μέρος για εσένα που μεταμορφώνεσαι σε υπεργαμέα.
Είναι σαν Οδύσσεια φάση μέχρι να βγάλεις σταθερά ακλόνητα συμπεράσματα και να αράξεις.
Αμα κάθεσαι και φιλοσοφείς αντί να πιάσεις δράση,αμπελοφιλόσοφος και χαφτομούνης θα καταλήξεις.Θα γελάει και το εμπριμέ ερίφιο.
απολυτα σωστος,

άλλος γαμαγε από την φοιτητικη βιβλιοθηκη 2 γκομενες το χρονο και εγω από την πλαζ 2 γκομενες το χρονο,
ε του ελεγα παμε για μπανακι εχει γκομενακια με μαγιω να κανουμε καμακι και μου ελεγε τι λες ρε στην φοιτητικη βιβλιοθηκη που εχει 500 γκομενες με ρουχα καλυτερα. οπου κινεισαι εκει τρως και με την εμπειρια γινεσαι καλυτερος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαβ ... .τσίμπησα τηλεφωνάκι παντρεμένης 45ρας στο σούπερ μάρκετ ....
ο λατρεμένος της σύζυγος λείπει μέρες .....

και να φανταστείς δεν φόραγα καν γραβάτα !!!!!!!

με μία άσκοτ τάϊ καθάρισα !!!!!

Ascots_Black_Commodore_Front_2000x1500_3c308008-0917-49c9-8c61-b96da9ec34d2_1024x1024.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
απολυτα σωστος,

άλλος γαμαγε από την φοιτητικη βιβλιοθηκη 2 γκομενες το χρονο και εγω από την πλαζ 2 γκομενες το χρονο,
ε του ελεγα παμε για μπανακι εχει γκομενακια με μαγιω να κανουμε καμακι και μου ελεγε τι λες ρε στην φοιτητικη βιβλιοθηκη που εχει 500 γκομενες με ρουχα καλυτερα. οπου κινεισαι εκει τρως και με την εμπειρια γινεσαι καλυτερος.

Πρέπει να τα γυρίσεις όλα.Δε γίνεται αλλιώς.Η εμπειρία δε μεταφέρεται.
Και εγώ είχα ακούσει χίλιες γνώμες αλλά αν δεν τα δοκίμαζα προσωπικά τα πάντα όλα δε θα είχα σχηματίσει άποψη.
Και να πω την άποψή μου στον άλλον δε θα την πιστέψει.Πρέπει να επαναλάβει το δρώμενο ο ίδιος και να αποκτήσει προσωπική εμπειρία.Είναι προσωπική,υποκειμενική γνώμη έχει μεγάλη σχέση με το άτομο που επιχειρεί.
Πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα ηλεκτρονικό vs live καμάκι,daygame vs nightgame,κλαμπς vs μπουζούκια,.Ελληνίδες vs Δυτικές vs Ανατολικές,μικρές vs μεγάλες,ξερό καμάκι vs κύκλο,καμάκι σε καλοκαιρινό θέρετρο vs καμάκι σε μεγάλη πόλη vs καμάκι εξωτερικό.
Ο,τι και να λέμε και χιλιάδες σελίδες αναλύσεις και να κάνουμε επί του θέματος,αν δεν πας να το δεις στην πράξη πώς δουλεύει αν δεν αποκτήσεις ώρες πτήσης απλά δεν έχεις αίσθηση του πράγματος.Σα να θες να ράψεις κουστούμι χωρίς να έχεις πιάσεις στα χέρια σου βελόνι.Θέλει hands on experience,εμπειρία επί του πρακτέου,ώρες πτήσης ανεξαρτήτως θεωρίας.
Βέβαια για να αποκτήσεις εμπειρία,πρέπει να έχεις και κάποια βασικά προσόντα,να πείθεις για να σε αφήσουν να την αποκτήσεις.Φανταστετε ένα παίκτη Β Εθνικής που έχει όνειρο να παίξει Μουντιάλ.Πιθανότατα δε θα βρεθεί Μουντιάλ ούτε για ένα δευτερόλεπτο,είναι όνειρο απατηλό.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σαβ ... .τσίμπησα τηλεφωνάκι παντρεμένης 45ρας στο σούπερ μάρκετ ....
ο λατρεμένος της σύζυγος λείπει μέρες .....

και να φανταστείς δεν φόραγα καν γραβάτα !!!!!!!

με μία άσκοτ τάϊ καθάρισα !!!!!

Ascots_Black_Commodore_Front_2000x1500_3c308008-0917-49c9-8c61-b96da9ec34d2_1024x1024.jpg

Πρεπει να ειναι πολυ δυνατο μουνι για να αξιζει να ασχοληθεις με μια 45 ετων και να κανει τελεια γαμησια.

Αν πεσεις σε καλη περιπτωση, θα σου φερει και φιλες της, παιξε σωστα και θα με θυμηθεις, κανουν τα παντα και ειναι ακορεστες, δεν χορταινουν ποτε.

Θα βγεις εκτος, απλα. Δεν θα μπορεις να υποστηριξεις παρεα 3 γυναικων σε καθημερινη βαση.

Μου ειχε τυχει με 28-30 και 35 αρα, Παρεακι ολες τους. Σπειρα κανονικη. Γνωρισα πρωτα την 28αρα, την ειχαν ως δολωμα. 7αρακια ολες τους, ισως 8αρακι η 35αρα. Γαματα φιλε, επι 10 περιπου μερες, δεν ελεγαν οχι σε τιποτα. Χωρισμενες οι δυο, η 28αρα ειχε σχεση με εναν μαλακα τον πηγαινε για γαμο και διαζυγιο. Το ελεγε χυμα μετα οταν αραζαμε για φαγητο μετα τον αγωνα. Η 35αρα ηταν κορυφαια, στα παντα. Η μικρη εκανε γαμο και εμεινε εγκυος, οι αλλες δυο γνωρισαν κατι καλους χορηγους για εκδρομες-βολτες κτλπ και τις παρατησα γιατι ειχα μπλεξει με κατι δικες μας απο Γλυφαδα.

Οι 10 μερες που κρατησε, ηταν απο τα καλυτερα σκηνικα.

Φανταζομαι η 45αρα που λες θα ειναι μελος πιο δυνατης σπειρας, ειναι πιο ακορεστες αυτες σε αυτες τις ηλικιες.

Παιξε σωστα και θα βαρεθεις να γαμας.

Εγω απο ενα σημειο και μετα, βαρεθηκα. Για αυτο ξανα εμπλεξα με δικες μας για να ξαναβρω το ενδιαφερον μου στο αθλημα.

:hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καλά δεν με βλέπω και να γυρίζω τσόντα μαζί της !
Μου αρέσει γιατί είναι κάβλα για την ηλικία της, πράγμα σπάνια, το οποίο σημαίνει συνήθως 3 πράγματα,
για να είμαι μια 45αρα καβλιάρα

1)καθόλου κάπνισμα
2)ξάπλα, όχι σοβαρή δουλειά, όχι σοβαρές σπουδές ... ξεκούραση , ύπνο , καλή διατροφή ... ΞΥΣΙΜΟ ΜΟΥΝΙΟΥ
3)παντρεμένη χρόνια , βαριέται άγρια ..... μάλλον διψάει για πούτσα .......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
[quote author=Christos Savvidis notid=187568 link=topic=24607.msg9373971]
Μου ειχε τυχει με 28-30 και 35 αρα, Παρεακι ολες τους. Σπειρα κανονικη. Γνωρισα πρωτα την 28αρα, την ειχαν ως δολωμα.
[/quote]

Σπειρα με δολωμα για να σε ριξουν? :S :S :S

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.079
Πόντοι
7.216
Πρέπει να τα γυρίσεις όλα.Δε γίνεται αλλιώς.Η εμπειρία δε μεταφέρεται.
Και εγώ είχα ακούσει χίλιες γνώμες αλλά αν δεν τα δοκίμαζα προσωπικά τα πάντα όλα δε θα είχα σχηματίσει άποψη.
Αν και συμφωνώ με τα λεγόμενα σου, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, στην περίπτωση σου μάλλον θα ήταν φρονιμότερο να έμενες στις γνώμες των άλλων.
Η δική σου άποψη, όπως έχουμε διαβάσει πολλές φορές στις σελίδες ετούτου εδώ του φόρουμ, χρήζει άμεσα ψυχιατρικής παρακολούθησης.  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν και συμφωνώ με τα λεγόμενα σου, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, στην περίπτωση σου μάλλον θα ήταν φρονιμότερο να έμενες στις γνώμες των άλλων.
Η δική σου άποψη, όπως έχουμε διαβάσει πολλές φορές στις σελίδες ετούτου εδώ του φόρουμ, χρήζει άμεσα ψυχιατρικής παρακολούθησης.  :S

Γιατί?Εγώ έχω τεράστια εμπειρία.Σιγά μην μπορεί να επαναλάβει ο άλλος τα ίδια.Δε γίνεται πλέον.
Και εγώ δε μένω στις δάφνες του παρελθόντος.
Με τα μουνιά δεν έχει καμία σημασία τι γάμησες 20,10 ή 5 ή 2 χρόνια πριν ή τι γαμάς τώρα.Σημασία έχει τι θα γαμήσεις στο εγγύς μέλλον.Οι παρελθούσες επιδόσεις δε λαμβάνονται υπόψιν.Αυτό πολλούς τους τρελαίνει,λένε είναι άδικο.
Αδικο ξεάδικο,εγώ το δέχομαι.Οι άλλοι δεν το δέχονται φυσικά,επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος.
Σου λέει ο σαραντάρης ό,τι γάμησα γάμησα,τον κύκλο μου τον έκανα τέλος,αποχωρώ,γαμήστε και εσείς τώρα,πάμε για άλλα.
Αυτά κάνει ο μέσος όρος,όχι οι φανατικοί γαμείς.
Αμα είσαι φανατικός και μανιακός δεν το βάζεις κάτω ποτέ και με το ένα πόδι στον τάφο να είσαι στα 85,ο πότσος θα μένει ορθός,θα παίζεις μπάλλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σπειρα με δολωμα για να σε ριξουν? :S :S :S

Τυπε ολες οι γυναικες θελουν να βρουν εναν τυπο που απλα θα πληρει τα βασικα που εχουν θεσει στο να περασουν καλα.

Ολες θελουν αλητεια, εχεμυθεια, να μη βαριεσαι να γαμας, να ξερεις να φερεσαι, να μην εισαι αγαπουλης και κολλας μετα.

Οταν βρουν εναν τετοιο τυπο, σαφως και θελουν να περασουν καλα μαζι του και οταν καποια απο τη παρεα τον βρει τυχαια, το σφυραει στις αλλες, το λεει απο εξω εξω και στον τυπο και αν κουμπωσουν, περνανε ολοι καλα.

Το γεγονος οτι ισως δεν εχεις βιωσει αναλογες καταστασεις και εχεις διαφορετικο τροπο ζωης ειναι δικαιωμα σου, αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους.

Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, δεν ζουμε ολοι κατα τον ιδιο τροπο, δεν ειναι ολα για ολους.

:hi:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποκάλυψε πως χώρισε έναν μόλις μήνα μετά την γέννηση του παιδιού τους, όταν και το ζευγάρι είχε συμπληρώσει έναν χρόνο γνωριμία (αλλά και γάμου).

«Ναι, ισχύει, χώρισα. Γιατί πάγωσες; Τώρα γέννησα, τώρα υπέγραψα και το διαζύγιό μου. Επέλεξα έναν άνθρωπο να κάνω ένα παιδί και είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, απλά εμείς οι δύο δεν ταιριάξαμε. Από το να έχουμε καβγάδες μπροστά σε ένα παιδάκι που ήρθε τώρα στη ζωή, είπαμε καλύτερα και οι δύο μαζί να το διαλύσουμε», είπε.

Για να προσθέσει: «Όλα μαζί, γνωριμία, γάμος, γέννα… είχαν διάρκεια έναν χρόνο. Ήταν αλλιώς όλα στην αρχή. Μετά άλλαξαν. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, άρχισαν οι καβγάδες, δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό».

τι κομπαρσος!γκαστρωσε το 40χρονο χοντρο σαχλοκουδουνο,τον κανει ρομπα σε ολη τη χωρα και τωρα θα πληρωνει για μια ζωη
καλά αφού βρέθηκε άνθρωπος να παντρευτεί το γωγουλίνι…….τι άλλο να πείς;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom