Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.546
Πόντοι
17.885
για σασ καλα και πανεξιπνα γινεκακια!!!!!!!!!!!11

Αστο, 2μέρες σερί προσπάθησα να είμαι ευγενικός διαλακτικός κτλ (όχι μόνο εγώ και άλλοι στη δουλειά) και πάλι καλά που δε μου ριξαν και καμιά ξανάστροφη! Φταίμε εμείς, φταίνε αυτές φταίμε όλοι (μάλλον αυτό) επικοινωνία ΜΗΔΕΝ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αστο, 2μέρες σερί προσπάθησα να είμαι ευγενικός διαλακτικός κτλ (όχι μόνο εγώ και άλλοι στη δουλειά) και πάλι καλά που δε μου ριξαν και καμιά ξανάστροφη! Φταίμε εμείς, φταίνε αυτές φταίμε όλοι (μάλλον αυτό) επικοινωνία ΜΗΔΕΝ
εμενα με αγαπανε και ινε πολι καλεσ γιατι εγο δε εχο κανενα στοχο και ιμε και ακιδινοσ οποτε ,με αγαπανε σα το μπουμπι τουσ ,μου βανουνε και κολαρο και λουρακι και με βγανουνε και βολτα στο παρκο για 10 λεπτα!!!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.546
Πόντοι
17.885
εμενα με αγαπανε και ινε πολι καλεσ γιατι εγο δε εχο κανενα στοχο και ιμε και ακιδινοσ οποτε ,με αγαπανε σα το μπουμπι τουσ ,μου βανουνε και κολαρο και λουρακι και με βγανουνε και βολτα στο παρκο για 10 λεπτα!!!!!!!

Και αυτέσ κολλάρο και ζουρλομανδία θέλουν

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Και αυτέσ κολλάρο και ζουρλομανδία θέλουν
οχι εγο τορα μονο κολαρο μου βανουνε, παλια οταν ιμουνα Ζοροσ φορουσα μαβρο ζουρλομαντια τορα φορα μονο ο Νομαρχισ εχι καταθεσι τιν πατεντα  τις στολις του ζορο στιν εβροπαικι ενοσι,γιαφτο 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.649
Πόντοι
22.785
οχι εγο τορα μονο κολαρο μου βανουνε, παλια οταν ιμουνα Ζοροσ φορουσα μαβρο ζουρλομαντια τορα φορα μονο ο Νομαρχισ εχι καταθεσι τιν πατεντα  τις στολις του ζορο στιν εβροπαικι ενοσι,γιαφτο 
ela sto karamela τριψανε το πατομα
ορεα κ τριβετε ι τχουλια

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.546
Πόντοι
17.885

καλά είσαι αρχηγός εσύ! Πουλάς τρέλα με το κιλό και είσαι άρχοντας!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
καλά είσαι αρχηγός εσύ! Πουλάς τρέλα με το κιλό και είσαι άρχοντας!
αμα θεσ εχο κλισι αρχοντικεσ σουιτεσ στο αγαπιμενο μου μεροσ ,ισε καλεσμενοσ για μονιμι σιγκατικισι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
θα εχει και αλλη παρεα??? :boobies:
νε αμε κατσε να σου σιστισο το μπατλερ μου το ψιχιατρο διεφτιντι στο δαφνι,θα σε παρι σινεντεφξι και θα ερθισ,εχισ ολα τα προσοντα απο τι βλεπο

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
νε αμε κατσε να σου σιστισο το μπατλερ μου το ψιχιατρο διεφτιντι στο δαφνι,θα σε παρι σινεντεφξι και θα ερθισ,εχισ ολα τα προσοντα απο τι βλεπο

νιιι ειμι κι ιγο τραιλο πεδι :uglystupid: :uglystupid:

χρηζο βοιθιας

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

γεια σου και σενα....Τι ωραια φωτο ειναι αυτη ο-ε-ο???

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Από λεωφορείο χτες.

Δύο 15άρες-16άρες και ένας συνομήλικος τους, προφανώς συμμαθητές.

Οι δύο πιτσιρίκες τσακώνονται φωναχτά και ανταλλάσσουνε Γαλλικά. Τι "άντε γαμήσου", τι "στ' αρχίδια μου ρε μαλακισμένο". Κάθομαι κοντά τους και έχω φορτώσει, όπως όλο το λεωφορείο φαντάζομαι. Ο πιτσιρικάς κωλωμένος (τι σκατά, δεν έχουν τεστοστερόνη μέσα τους τα σημερινά αγόρια) κοιτάει γύρω - γύρω τον κόσμο με ντροπή. Κάποια στιγμή πάει να τους κάνει πατατήρηση "ρε κορίτσια σταματήστε. Ενοχλείτε όλο το λεωφορείο". Πατ-κιουτ συμμαχούνε και οι 2 γκομενίτσες ακαριαία και τον πετρώνουνε λέγοντας του: "ΒΟΥΛΟΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ"! Κότα αυτός! Αν δεν κατέβαινα στην επόμενη στάση θα είχα πάει να τον ενθαρρύνω να τους ρίξει κάνα χαστουκάκι (τόχω ξανακάνει σε αντίστοιχη φάση). Αυτή είναι η επόμενη γενιά Ελλεηνίδων! 

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Από λεωφορείο χτες.

Δύο 15άρες-16άρες και ένας συνομήλικος τους, προφανώς συμμαθητές.

Οι δύο πιτσιρίκες τσακώνονται φωναχτά και ανταλλάσσουνε Γαλλικά. Τι "άντε γαμήσου", τι "στ' αρχίδια μου ρε μαλακισμένο". Κάθομαι κοντά τους και έχω φορτώσει, όπως όλο το λεωφορείο φαντάζομαι. Ο πιτσιρικάς κωλωμένος (τι σκατά, δεν έχουν τεστοστερόνη μέσα τους τα σημερινά αγόρια) κοιτάει γύρω - γύρω τον κόσμο με ντροπή. Κάποια στιγμή πάει να τους κάνει πατατήρηση "ρε κορίτσια σταματήστε. Ενοχλείτε όλο το λεωφορείο". Πατ-κιουτ συμμαχούνε και οι 2 γκομενίτσες ακαριαία και τον πετρώνουνε λέγοντας του: "ΒΟΥΛΟΣΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ"! Κότα αυτός! Αν δεν κατέβαινα στην επόμενη στάση θα είχα πάει να τον ενθαρρύνω να τους ρίξει κάνα χαστουκάκι (τόχω ξανακάνει σε αντίστοιχη φάση). Αυτή είναι η επόμενη γενιά Ελλεηνίδων!   

μπά αυτη η σημερινή νέα γενιά των εφήβων είναι πιο καλής πάστας,αλλα θα φάνε τα σκατά της σημερινής κατάστασης και δε ξέρω πραγματικά τί ηθικές ανοχές θα δείξουν,γιατί η γενιά των σημερινών 30ρηδων-35ρηδων δεν δείχνει σχεδόν καμμία ηθική ανοχή,ειδικά οι γυνές μας..χρήμα,βόλτα,λίγη πούτσα στο μουνί να μπαίνει(μην ξεχειλωθούν κιόλας) και άγιος ο θεός.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Από λεωφορείο χτες.
.........................
Αυτή είναι η επόμενη γενιά Ελλεηνίδων!

Μη μου διαλύεις τις ελπίδες που έχω ότι ο γιός μου σε 15 χρόνια (τώρα είναι τεσσάρων) θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση από το άλλο φύλο. :headbang:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.277
Πόντοι
506
Υπερβολές είναι και αυτά που γράφεις, αν το πάρουμε έτσι Νέαρχε. Συμφωνώ όμως σε πολλά μαζί σου. Και τα ίδια έχω γράψει και γω πλειστάκις, ότι βασικά είναι ελεεινή η σημερινή Ελληνική κοινωνία και από κει ξεκινάνε όλα. Είναι Ελλεηνοί οι σημερινοί Έλληνες και φυσικά Ελλεηνές οι σημερινές Ελληνίδες (οι οποίες απλά καθρεπτίζουν, όπως είπαμε, την όλη ελεεινότητα της κοινωνίας μας).

Επειδή όμως εδώ βασικά μας ενδιαφέρουν οι γυναίκες, την ευλογημένη εκείνη ημέρα που οι Ελληνίδες θα γίνουν λιγότερο κατίνες, ψώνια, νευρόσπαστα, πιο αληθινές, φιλικές και ερωτικές την ημέρα εκείνη θα ζούμε σε μία φωτεινή και εξελιγμένη Ελληνική κοινωνία (κατά το 2060 και βάλε το κόβω... - και με την προυπόθεση να μη συμβούν τίποτα κωλογεγονότα ενδιάμεσα, όπως επισήμανε και ο life).

Καθόλου υπερβολές. Καλά τα λέει...όσο για όλα τα άλλα που λες θα γίνουν...του αγίου ΠΟΥΤΣΟΥ...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καθόλου υπερβολές. Καλά τα λέει...όσο για όλα τα άλλα που λες θα γίνουν...του αγίου ΠΟΥΤΣΟΥ...

Γεγονος ειναι οτι οι σημερινες γυναικες εχουν ξεφυγει εντελως....

Δεν τις βρισκεις πουθενα, οτι και να κανεις θελουν να βγουν απο πανω.

Εγω ειμαι ανθρωπος με πολυ υπομονη, αλλα ωρες - ωρες τρελλενομαι με αυτα που ακουω. παραγειγμα.

Ειχα στειλει σε μια λουλουδια, πριν καμποσο καιρο.
Μου απανταει. "Γιατι μου εστειλες λουλουδια, ηταν αναγκη??"

Περασε καιρος και καποια στιγμη που ταμπουναει: "Μια ανθοδεσμη δεν ηξερες να στειλεις???"

Ασε που ακουω γυναικες να μιλανε στο λεοφωρειο, και δεν κολανε πουθενα. Μιλανε σαν το χειροτερο λιμανιτη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom