Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Αν έχεις  κολλητούς γυναικολόγους ...
Καταλαβαίνεις ότι μπορείς να έχεις στατιστικές για τις γυναίκες της πιάτσας απολύτως ρεαλιστικές.

Υπάρχουν οι βίζιτες που λες, είναι μπόλικες ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.
Δεν είναι όλες έτσι . Τα ακριβώς αντίθετα, έχουν μεγαλύτερο ποσοστό στον πληθυσμό .

Υπάρχουν και κλασικές μαλακισμένες, όπως παλιά ....

1-2 γκόμενους ... στη σχολή μόνιμο μαλάκα από τα 21 ... γάμος στα 26 ....

Δε χρειαζομαι γυναικολογους, ξερω στον κυκλο μου και το σόι μου, καμια δεκαπενταρια απο 20 μεχρι 40 χρονων που εχουν πάει με 0-2 και δυο τρεις που εχουν παρει στολους. Μεσαια κατασταση με 5-6 δεν ξερω καμία...

Και ξερω και δυο περιπτωσεις, που τα εφτιαξαν στο γυμνάσιο τη δεκαετια του 80 και ειναι ακομα μαζι, παντρεμενοι με παιδια. Η μια μαλιστα ηταν και είναι ακομα στα 45+, μουναρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν άνοιξες γραφείο?

Θες να μπεις στη λίστα αυτών που γραμμένους στα @@ μου και δεν απαντώ ποτέ ;
Με άλλο ένα τέτοιο ποστ, μπήκες.

Ναι , επειδή ξέρω πολύ κόσμο , κάθε χρόνο πάω σε πάνω από 100 γάμους ... ή περνάω έστω για λίγο ... δώρα, στέλνω σε πολύ περισσότερους , χωρίς να πηγαίνω.

Αν είσαι από αυτούς που έχουν στο fb 7 φίλους, ο ένας ήταν καθηγητής στο σχολείο , ο άλλος δάσκαλος, οι γονείς του , 3 αδέλφια και ένας φίλος που έχεις να δεις από το στρατό το 1983 , είναι δύσκολο να το καταλάβεις ...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Δε χρειαζομαι γυναικολογους, ξερω στον κυκλο μου και το σόι μου, καμια δεκαπενταρια απο 20 μεχρι 40 χρονων που εχουν πάει με 0-2 και δυο τρεις που εχουν παρει στολους. Μεσαια κατασταση με 5-6 δεν ξερω καμία...

Το δείγμα σου δηλαδή είναι 18 άτομα ...
το 83,5% έχουν πάει με 0-2
και το υπόλοιπο 16,5% έχουν ξεκωλιαστεί .

Που διαφωνείς ;;;;;

Παρόμοια είναι και τα δικά μου νούμερα, με δείγμα εκατοντάδες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

Ναι , επειδή ξέρω πολύ κόσμο , κάθε χρόνο πάω σε πάνω από 100 γάμους ... ή περνάω έστω για λίγο ... δώρα, στέλνω σε πολύ περισσότερους , χωρίς να πηγαίνω.

Αν είσαι από αυτούς που έχουν στο fb 7 φίλους, ο ένας ήταν καθηγητής στο σχολείο , ο άλλος δάσκαλος, οι γονείς του , 3 αδέλφια και ένας φίλος που έχεις να δεις από το στρατό το 1983 , είναι δύσκολο να το καταλάβεις ...
Ρε μαλάκα μην αρπάζεσαι αμέσως. Εγώ συμφωνώ με όσα λες, μόνη αντίρρηση ότι τα παπούτσια δεν είναι κριτήριο για μένα αν θα μου αρέσει μια γκόμενα.
Αμέσως να φορτώσεις ......

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Που διαφωνείς ;;;;;

Δεν είπα ότι διαφωνω. Εγω ειπα και απο εκει ξεκινησαμε, οτι εχουν απενεχοποιησει το βιζιτιλικι. Και αυτο ειναι αλήθεια, πριν 20 χρονια, εικοσαρα ελληνιδα πουτανα δεν έβρισκες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν είπα ότι διαφωνω. Εγω ειπα και απο εκει ξεκινησαμε, οτι εχουν απενεχοποιησει το βιζιτιλικι. Και αυτο ειναι αλήθεια, πριν 20 χρονια, εικοσαρα ελληνιδα πουτανα δεν έβρισκες.

Ούτε τώρα βρίσκεις, 100% ελληνίδα και κανονική βίζιτα (ή τέλος πάντων είναι λίγες και τότε είχε κάτι λίγες).
Κανονική , εννοώ , μου στέλνεις το τηλέφωνο , παίρνω τηλέφωνο (η τιμή αδιάφορη) ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΣΗΜΕΡΑ.

Αν δεν πληρεί τις παραπάνω προδιαγραφές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΙΖΙΤΑ.

Στη σόου μπιζ και στη νύχτα ... και σε ομάδες κτλ κτλ ... και τότε μια χαρά ξεκωλιάρες έβρισκες.
Και νομίζω ήταν πιο μπάνικες. Πέρναγαν από πιο σκληρή επιλογή.
Τότε είχαμε μόνο μοντελέ γκόμενες.

Οι όροι plus size και brazilian κώλος, δεν υπήρχαν.
Αυτές ανήκαν στα σκατόμπαζα και τα βόδια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506

Λακη αυτο του το εγραψες για απειλη τωρα;;  :2funny: :2funny:

Ενω εσυ που εχεις λακης1, λακης2, λακης3, λακης33, ζελικο abcd και fylobiosforeva ΠΑΛΙ ΕΔΩ καθεσαι και μας πρηζεις τους ορχεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι 30+ ειναι οι καταραμενες γενιες ανδρων. Κοιτανε τους αλλους να ξεκοκαλιζουν τα καβλοπιπινα και αυτοι τα σκανε στις φολοπουτανες

Αυτή είναι όλη η ιστορία.Η πλειοψηφία των 30+ να έχουν πάει με 1-2 γυναίκες εκ των οποίων παντρεύτηκαν τη μία,και οι μικροί να χαίρονται μπουτάκια και ξεκωλάκια απ'τα 14-15.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αυτή είναι όλη η ιστορία.Η πλειοψηφία των 30+ να έχουν πάει με 1-2 γυναίκες εκ των οποίων παντρεύτηκαν τη μία,και οι μικροί να χαίρονται μπουτάκια και ξεκωλάκια απ'τα 14-15.

μια ξαδερφη μου π ειναι καθηγητρια κ ειναι 35χρ μ λεει να δεις τι γαμησια που πεφτουν στις τριημερες πενταημερες του Λυκειου,ενω στην δικια της εποχη λυκειου οι περισσοτεροι τον επαιζαν :bigdick: :bigdick: :bigdick: :S :S :S
Σαντ μαν τι καλα να μασταν τωρα 16χρονα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :grin: :grin: :grin:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Που διαφωνείς ;;;;;

Τα εχουμε γραψει πολλες φορες.
Τις περισσοτερες γκομενες γαμαει ενα μικρο ποσοστο αντρων,οι φραγκατοι,καποια ξερα καμακια
κι οσοι εχουν δουλειες που γουσταρουν οι ελεεινιδες(ηθοποιοι,γυμναστες,μπαρμεν κλπ.)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν έχεις  κολλητούς γυναικολόγους ...
Καταλαβαίνεις ότι μπορείς να έχεις στατιστικές για τις γυναίκες της πιάτσας απολύτως ρεαλιστικές.

Υπάρχουν οι βίζιτες που λες, είναι μπόλικες ... ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.
Δεν είναι όλες έτσι . Τα ακριβώς αντίθετα, έχουν μεγαλύτερο ποσοστό στον πληθυσμό .

Υπάρχουν και κλασικές μαλακισμένες, όπως παλιά ....

1-2 γκόμενους ... στη σχολή μόνιμο μαλάκα από τα 21 ... γάμος στα 26 ....

Πως ξεχωριζουν οι γυναικολογοι τις επαγγελματιες πουτανες?

Τα σεβη μου

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
μια ξαδερφη μου π ειναι καθηγητρια κ ειναι 35χρ μ λεει να δεις τι γαμησια που πεφτουν στις τριημερες πενταημερες του Λυκειου,ενω στην δικια της εποχη λυκειου οι περισσοτεροι τον επαιζαν :bigdick: :bigdick: :bigdick: :S :S :S
Σαντ μαν τι καλα να μασταν τωρα 16χρονα  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :grin: :grin: :grin:

Μονο που η ξαδερφη σου ειναι της παλιας, αγαμητης γενιας, που θεωρει το γεγονος οτι γαμηθηκαν 5-10 απο τις 100 γκομενες της εκδρομης, ως οργιο
Φυσιολογικο, αφου τετοια πραγματα δεν επεφταν στην αντιληψη της οταν αυτη πηγαινε σχολειο (παροτι γινονταν)

Οι περισσοτερες καθηγητριοδασκαλες που γνωριζω, ηταν αγαμητες στο Λυκειο και ως επι το πλειστον, παντρευτηκαν τον πρωτο που γνωρισαν, δε μπορει να λαβει κανεις σοβαρα υποψιν την αποψη τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μονο που η ξαδερφη σου ειναι της παλιας, αγαμητης γενιας, που θεωρει το γεγονος οτι γαμηθηκαν 5-10 απο τις 100 γκομενες της εκδρομης, ως οργιο
Φυσιολογικο, αφου τετοια πραγματα δεν επεφταν στην αντιληψη της οταν αυτη πηγαινε σχολειο (παροτι γινονταν)

Οι περισσοτερες καθηγητριοδασκαλες που γνωριζω, ηταν αγαμητες στο Λυκειο και ως επι το πλειστον, παντρευτηκαν τον πρωτο που γνωρισαν, δε μπορει να λαβει κανεις σοβαρα υποψιν την αποψη τους.
35 ετων "παλια γενια"? Τι λες ρε φιλε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σιγα μην τα χαιρονται απο τα 10 ρε τύπε

Εγω ειλικρινα αναρωτιεμαι απο πού εχεις τοσο λεπτομερη γνωση του κοσμου.
Εχεις φτιαξει εναν εικονικο κοσμο στο κεφαλι σου και νομιζεις οτι ισχυει.
Και βεβαια αυτος ο εικονικος κοσμος υπαρχει μονο για να δικαιολογεις την μίρλα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ωρες ωρες θελω να συναντησω αυτον τον σαντμαν να του ριξω μια κουτουλια.

Ειναι 35 ετων νεος ανθρωπος, στην καλυτερη ηλικια για τα παντα.
Και αντι να αρπαξει τη ζωη απο τα μαλλια, καθεται και ζηλευει τα 15χρονα επειδη χαμουρευονται στις πενταημερες.

Ξύπνα καποτε επιτελους.
Με κοπο κρατιεμαι να μην σε αρχισω στα μπινελικια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ωρες ωρες θελω να συναντησω αυτον τον σαντμαν να του ριξω μια κουτουλια.

Ειναι 35 ετων νεος ανθρωπος, στην καλυτερη ηλικια για τα παντα.
Και αντι να αρπαξει τη ζωη απο τα μαλλια, καθεται και ζηλευει τα 15χρονα επειδη χαμουρευονται στις πενταημερες.

Ξύπνα καποτε επιτελους.
Με κοπο κρατιεμαι να μην σε αρχισω στα μπινελικια.

αυριο ξεκιναω γυμναστηριο γραφτηκα

εχω να πω στον θλιβερο σαντ μαν να ξεκινησει γυμναστηριο και να πιανει γνωριμιες

χαχαχαχαχαχαχα          πλακα κανω αυτος ειναι για αυτοκτονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom