Δυστυχως επιβεβαιωνω πολλα απο τα παραπανω. Λογω δουλειας περναω περιπου τον μισο μηνα σε καποια χωρα (συνηθως Ευρωπη) και τον μισο στην Αθηνα. Ευτυχως στην Ελλαδα εχω μονιμη σχεση με μια κοπελα που και ομορφη ειναι και ακομπλεξαριστη ειναι. Βοηθαει οτι ειμαι ευπαρουσιαστος (οχι κατι τρομερο, απλα νορμαλ) και εχω μια οικονομικη ανεση
Τωρα το προβλημα των Ελληνιδων σε σχεση με τις ξενες φαινεται απο παντου αλλο ο βασικος λογος ειναι ΕΝΑΣ κατα την γνωμη μου
ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ
Το σεξ για τον μεσο ανθρωπο ειναι μια σαρκικη απολαυση και αναγκη οπως ειναι το φαγητο. Δεν χρειαζεται λογος να για να κανεις σεξ. Οπως δεν χρειαζεται αιτιολογια γιατι πχ τον επαιξες ενω ειχες γαμησει πριν 3ωρες.Ηθελες, το εκανες
Στην ελληνικη νοοτροπια το σεξ θεωρειται "κακο" για μια γυναικα. Σε αυτο συμβαλλει μια συντηρητικη κοινωνια ολοκληρων δεκαετιων που σιγουρα εχει ριζες και στην Τουρκοκρατια
Ετσι η καθε γυναικα δεν θα κολακευθει αν καποιος θελει να κανει σεξ μαζι της (αντιθετα ακομα και αν καποιο μπαζο θελει ναγαμηθει μαζι μου,μπορει να αρνηθω αλλα θα χαρω). Θεωρει εκ των προτερων οτι θελει να την ατιμασει, να την βγαλει ευκολη.
Το σεξ χρησιμοποιειται οχι σαν απολαυση, αλλα σαν οπλο αποκαταστασης. Σε σαιτ που ειναι για χαλαρη γνωριμια οπως το tinder πχ, οι περισσοτερες θα γραψουν πως ενδιαφερονται μονο για κατι πχ σοβαρο
Το ιδιο θα σου πουν πολλες ακομα και στο πρωτο ραντεβου ακομα και αν τις γνωρισες μεσα απο τον κοινωνικο σου κυκλο
Μια σοβαρη σχεση ομως δεν "επιβαλλεται" Προκυπτει αν δεις οτι περνας καλα, στο χαλαρο. Στο χαλαρο ποτο, στο χαλαρο εστιατοριο, στο χαλαρο σινεμα, εκει που θα πληρωσεις εσυ τα εισητηρια και αυτη τα ποπκορν πχ
Που δεν θα χρειαζεται να νιωθεις συνεχεια οτι πρεπει να προσπαθεις να μην κανεις το λαθος
Να μην νιωθει αυτη συνεχεια οτι "απειλεται" να χασει την αξιοπρεπεια της αν τυχον και φαει μια πουτσα παραπανω απο τις 15-20 που εχει ηδη φαει.
Δυστυχως ειμαστε καμια 20αρια χρονια πισω. Παντα ημασταν σε ολους τους τομεις, απλα τωρα που εχουμε ιντερνετ και τα ταξιδια στο εξωτερικο ειναι πιο ευκολα το βλεπουμε πιο εντονα