Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Μην δίνεις σημασία. Ούτως ή άλλως και μια γυναίκα να την πέσει σε άνδρα ή ίδια σκέψη θα περάσει από το μυαλό του.
Σκέψεις ερωτικές γίνονται πολλές φορές την ημέρα σε έναν υγιή ανθρώπινο εγκέφαλο.
Προφανώς εσένα σε ενοχλεί η αντίδραση των γυναικών στο φλερτ. Είπαμε όμως πολλάκις ότι πολλές δεν έχουν κοινωνική και ερωτική παιδεία. Αυτές τις γράφεις στ αρχιδια σου και πας στις επόμενες.
:thumbsup: :thumbsup:

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Αν και γενικά καλά τα λες, σε μερικά διαφωνώ.Συμφωνω ότι το κυριότερο πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Έρχονται σε άβολη θέση, τους βγαίνει μια ξινιλα, τους πιάνει πανικός. Όλες οι σχέσεις που έχω κάνει ήταν μέσω γνωστών και όχι μέσω φλερτ. Δεν συμφωνώ ότι θέλουν διαρκώς κέρασμα και να πληρώνουμε τα πάντα. Σε όλες τις σχέσεις μου, αν εξαιρέσεις το πρώτο κέρασμα, τα υπόλοιπα έξοδα τα μοιραζόμασταν. Ποτέ δεν ενιωσα να  με εκμεταλλεύονται. Το ίδιο συνέβαινε και με τους φίλους μου και τις σχέσεις τους, με εξαίρεση έναν όταν τα είχε φτιάξει με μια μοντέλα που δούλευε σε πρωινή εκπομπή. Αυτός όντως πλήρωνε τα πάντα. Τέλος, ενώ συμφωνώ ότι είναι εθισμένες στα social media (αν και στις μέρες μας σχεδόν όλοι είναι), δεν συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά ημίγυμνα προφίλ Ελληνίδων στο instagram. Αν το θεωρείς αυτό που να δεις τι γίνεται με Ρωσίδες και Λατινοαμερικανες στο instagram. Οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω από τη δουλειά και παλιότερα από το πανεπιστήμιο έχουν ιδιωτικά προφίλ και λίγους ακολούθους και είναι μια χαρά κοπέλες. Αυτές με τα ημίγυμνα προφίλ στην Ελλαδα, θεωρώ ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από ψιλοδιαλυμενες οικογένειες. (Όταν λέω ημίγυμνα δεν εννοώ φυσιολογικές φωτογραφίες με μαγιό)
Σε αυτό με το κέρασμα μάλλον στάθηκες τυχερός , δυστυχώς έχω άσχημες εμπειρίες σε αυτό το θέμα και με άλλους που το χω συζητήσει.  Όσο για το insta εγώ βλέπω πολλές Ελληνίδες να τα πετάνε όλα έξω ειδικά τώρα που υπάρχει το instagram. Σίγουρα δεν ειναι όλες ίδιες και υπάρχουν εξαιρέσεις, άλλες που το χουν για διαφήμιση, άλλες που το χρησιμοποιούν μια στο τόσο ή είναι απόρρητο. Επίσης πολλές ντύνονται προκλητικά για να τραβήξουν βλέμματα μπας και απαλλύνουν λίγο την ανασφάλεια που έχουν.  Μιλάω για μερικές και μόνο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
κιτρινο μπρος-καφε πισω..
ειδικο μοντελο για τις σκατολαγνες πολωνεζες..

Τα Μινερβα γινανε διασημα σε ολο το πρωην ανατολ. μπλοκ

ΥΓ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΛΑΙΚ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ???
ΨΩΛΟΒΑΡΑΤΕ ΚΑΡΓΑ ΕΤΣΙ???
ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ..

σωστη επισημανση

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Σε αυτό με το κέρασμα μάλλον στάθηκες τυχερός , δυστυχώς έχω άσχημες εμπειρίες σε αυτό το θέμα και με άλλους που το χω συζητήσει.  Όσο για το insta εγώ βλέπω πολλές Ελληνίδες να τα πετάνε όλα έξω ειδικά τώρα που υπάρχει το instagram. Σίγουρα δεν ειναι όλες ίδιες και υπάρχουν εξαιρέσεις, άλλες που το χουν για διαφήμιση, άλλες που το χρησιμοποιούν μια στο τόσο ή είναι απόρρητο. Επίσης πολλές ντύνονται προκλητικά για να τραβήξουν βλέμματα μπας και απαλλύνουν λίγο την ανασφάλεια που έχουν.  Μιλάω για μερικές και μόνο
Αυτό με το κέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω ρε μάγκες. Άντε να κεράσεις την πρώτη φορά γνωριμίας. Μετά στην σχέση συνεχίζεις και κερνάς; Για ποιον λόγο; Θα της πέσει ο κωλος της κυριας αν κερνάει που και που ή αν μοιράζεστε τα έξοδα και ειδικά αν δουλεύει και η ίδια; Μου φαινεται αδιανόητο. Αν υπάρχουν τέτοιες σχέσεις που ένας μαλακας πληρώνει για τα παντα συνέχεια, τότε συγνώμη αλλά φταίει ο μαλακας που μένει σε αυτήν την σχέση και τις καλομαθαινει.

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Αυτό με το κέρασμα δεν μπορώ να το καταλάβω ρε μάγκες. Άντε να κεράσεις την πρώτη φορά γνωριμίας. Μετά στην σχέση συνεχίζεις και κερνάς; Για ποιον λόγο; Θα της πέσει ο κωλος της κυριας αν κερνάει που και που ή αν μοιράζεστε τα έξοδα και ειδικά αν δουλεύει και η ίδια; Μου φαινεται αδιανόητο. Αν υπάρχουν τέτοιες σχέσεις που ένας μαλακας πληρώνει για τα παντα συνέχεια, τότε συγνώμη αλλά φταίει ο μαλακας που μένει σε αυτήν την σχέση και τις καλομαθαινει.
Πες τα ρε φίλε. Να αγιάσει το στόμα σου. Και όμως υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες , γιατί είναι μουνόδουλοι. Ευτυχώς βέβαια αρχίζουν και ξυπνάνε τελευταία, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα σαν λαός.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν και γενικά καλά τα λες, σε μερικά διαφωνώ.Συμφωνω ότι το κυριότερο πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Έρχονται σε άβολη θέση, τους βγαίνει μια ξινιλα, τους πιάνει πανικός. Όλες οι σχέσεις που έχω κάνει ήταν μέσω γνωστών και όχι μέσω φλερτ.

Μόνο μ'εμάς τις πιάνει η ξινίλα.Αν τους την πέσει κανας τουρίστας όμως,μια χαρά ανταποκρίνονται,μπορεί να του κάτσουν και την ίδια μέρα.Γι'αυτό και πολλοί ξένοι θεωρούν τις ελλεηνίδες από τις πιο εύκολες γκόμενες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Τον kostas21d γιατι τον μπαναρανε ρε παιδιά;;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Τον kostas21d γιατι τον μπαναρανε ρε παιδιά;;
Ποιος ξέρει χτές ηταν muted σήμερα banned ... μήπως ήταν τίποτα κλώνος ; Δεν ξέρω. Η συνολικά τα μηνύματά του μπορει να ενοχλουσαν , γιατι δεν εχει κάποιο απο τα μηνυματα επισημανση απο οτι ειδα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Δεν προκαλούσε το παιδί. Γι αυτο μου έκανε εντύπωση

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Το κερασμα της γκομενας ειναι σχετικο.
Αν εχεις ενα καλο εισοδημα π.χ. 2+ χιλιαρικα το μηνα, και οταν βγαινεις εξω με τη γκομενα πρωτη φορα δε θες να δωσεις 5-10 ευρω για κερασμα, η καρμοιρια σου γινεται αμεσα αισθητη. Δεν πας ποτε τη γκομενα για  φαγητο πρωτο ραντεβου, ή σε αλλη ακριβη εξοδο, αν δεν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις.
Απο εκει και μετα, και αυτο ειναι κατι που ερχεται με την εμπειρια, κοβεις τη γυναικα και τη συμπεριφορα της και αντιδρας αναλογως. Π.χ. μια γυναικα που δεν κανει ποτε κινηση να βγαλει πορτοφολι ψαχνει για αντρα κιμπαρη, αν εσυ δεν εισαι τετοιος, πας παρακατω (χωρις να την προσβαλεις). Υπαρχουν και γυναικες που ειναι μαθημενες ετσι π.χ. πολλες ρωσιδες και αυτο ειναι κατι που πρεπει να ξερεις. Προσφατα ειδα σε ενα προφιλ στο τιντερ μια κοπελα απο Ρωσια γυρω στα 25 που ελεγε ερχομαι ελλαδα σε λιγες μερες και θελω να γνωρισω εναν αντρα για σχεση, λοιπον μετα απο λιγες μερες πετυχα παλι το προφιλ της και εγραφε "δε μου αρεσει ο καφες και δεν παω για καφε" προφανως γιατι την ταραξανε καρμοιρηδες στα μηνυματα για καφε στο ποδι στο πουθενα.
Φυσικα μεγαλη σημασια εχει αν τρως ή οχι μουνι, γιατι αυτο αλλαζει τα δεδομενα (και ΝΑΙ οι γυναικες ΠΑΝΤΑ σκεφτονται "τσαμπα μουνι θελεις μαλακα?" και αυτο το εχω ακουσει απο πολλες γυναικες (οχι πουτανες συνηθισμενες γυναικες) για αλλους. Δε μπορεις να αλλαξεις παγιωμενες αντιληψεις εκατονταδων ετων. Ο αντρας πρεπει να ειναι provider και ακομη και αν η χωρα σου ειναι σε κριση κοψε το λαιμο σου να βγαλεις λεφτα, τελος. Απο εκει και μετα να ξερετε οτι οι γυναικες εκτος απο το χρημα βαθμολογουν την προσπαθεια (π.χ. να φας μιση ωρα να πας να πας να παρεις ενα γλυκο που της αρεσει) και το ποσο ενδιαφερεσαι για αυτες (χωρις να γινεσαι δουλικος ή ζηλιαρης).

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε μάγκες το θέμα είναι τα κεράσματα αν είναι 10 ή 20;

Η ουσία είναι να μην μένει η άλλη μαζί σου για τα φράγκα, αλλά επειδή την πηδάς καλά, ή επειδή την καλύπτεις σαν πακέτο.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206

Η ουσία είναι να μην μένει η άλλη μαζί σου για τα φράγκα, αλλά επειδή την πηδάς καλά, ή επειδή την καλύπτεις σαν πακέτο.

Με τα social media στην εποχη μας, παντα υπαρχει αλλος (δεν λεω που την καλυπτει καλυτερα) αλλα διαφορετικος.

Εχει γινει τελειως fast food το θεμα.

Μαγκες προσεξτε οχι μακροπροθεσμες επενδυσεις.

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
942
Πόντοι
86
Ρε πούτσα και ξύλο ρεεεεε.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Με τα social media στην εποχη μας, παντα υπαρχει αλλος (δεν λεω που την καλυπτει καλυτερα) αλλα διαφορετικος.

Εχει γινει τελειως fast food το θεμα.

Μαγκες προσεξτε οχι μακροπροθεσμες επενδυσεις.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου δεν τίθεται θέμα μακροχρόνιας σχέσης αλλά και για 10 - 20 πούτσους να ξέρεις ρε φίλε ότι το κέρδισες για αυτό που είσαι και εξωτερικά και εσωτερικά γιατί αν το κέρδισες με μερικά δωράκια τότε κακώς δεν τα έδωσες στην επαγγελματία να το απολαύσεις κιόλας.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ότι και να μάθεις στην Ελλεεινιδα ... το κατώτερο ελληνικό DNA θα υπερτερησει ...

ειναι αυτό που κάνει τη μούρη της ξυνή ...

ειναι αυτό που κάνει τον κωλο της ... κωλαθρα

ειναι αυτό που σου σου ζητάει πολλά και σου προσφέρει λίγα ...

η λύση απλή  ... pay as you go ... μουνι καρτοκινητο ...

μου προσφέρεις σε πληρώνω ... δεν προσφέρεις ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ...!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Ότι και να μάθεις στην Ελλεεινιδα ...
ειναι αυτό που σου σου ζητάει πολλά και σου προσφέρει λίγα ...
η λύση απλή ... pay as you go ... μουνι καρτοκινητο ...
μου προσφέρεις σε πληρώνω ... δεν προσφέρεις ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ...!
Πες το σε αυτους που βιαζονται να τις κανουν βασιλισσες και τους τα παρεχουν ΟΛΑ,
μην τυχον και χασουν το μ@υνι της χρονιας.  Αφου στο τελος θα βαρεθουν να τις γ@μανε.. και αυτες  
με την σειρα τους θα πανε αλλου να γ@μηθουν.. Οπως γινεται συνηθως, χιλιοπαιγμενο εργο.  :cool2:

Επισκέπτης
Εδώ στην Αγγλία οι γυναίκες είναι πολύ πιο προσεγγίσιμες και συνέχεια θέλουν σεξ. Βγαίνω τον τελευταίο μήνα με μια ξανθομάλλα νταρντάνα από το γυμναστήριο. Μια χαρά σε όλα της όλο σεξ κάνουμε και έξω κυρία και τα έξοδα από μισά χωρίς να το επιδιώξω. 31 εγώ 28 αυτή. Δεν ξέρω αν στάθηκα τυχερός αλλά νομίζω είναι θέμα νοοτροπίας όλες έτσι είναι εδώ. Από πατρίδα έχω άσχημες εμπειρίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom