bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Και εννοείται ότι μιλάμε για φυσιολογικές κοπέλες, όχι για πουτάνες
Κι αυτές σε γουστάρουν όσο τις κερνάς.Πασάδες μόνο τους δικούς τους έχουν τζάμπα.Πιστεύω από ανατολικές μόνο οι Σερβίδες μπορεί να σ'έχουν πασά χωρίς να τις πληρώνεις.
Οι γκόμενες έχουν απεριόριστες προσφορές και πρέπει να έχεις κάτι,να προσφέρεις κάτι με αξία για να ξεχωρίσεις.Αλλιώς είσαι λαλάκης,average John,μαλάκας τελείως και οι γκόμενες σε κλάνουνε,η τεχνολογία σε έχει απλά ξεπεράσει.
Δε βγάζεις στη Δύση πάνω από 4000 ευρώ αν είσαι 45 χρονών απλά έχεις ξοφλήσει δε σου κάθεται καμία κάτω των 40.
Τα είπες όλα. Να σχολιάσω μόνο σχετικά με το λεξιλόγιο που αναφέρεις και χρησιμοποιείται, κακώς κι από τους άνδρες. Οι λέξεις λιγουρης, πεφτουλας, ακούγονται μόνο στην Ελλάδα. Έμενα προσωπικά μου προκαλούν αηδία και λυπήση. Σε καμία άλλη χώρα σοβαρή δεν χρησιμοποιούν παρόμοιες λέξεις. Η χρήση αυτών των λέξεων δηλώνει οτι τα άτομα που την χρησιμοποιούν είναι ανασφαλή και δεν αποδέχονται το φλερτ ως μέρος της επικοινωνίας μεταξύ των 2 φύλων. Η μη αποδοχή του φλερτ μπορεί να χαρακτηριστεί ανωμαλία και υποδηλώνει ακόμη και ψυχολογικά προβλήματα.Ας καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου για αυτό το ενδιαφέρον θέμα. Ένα πράγμα που με ενοχλεί στις Ελληνίδες είναι η υποκρισία. Πάς να τις φλερτάρεις είσαι πέφτουλας , δεν πας είσαι κότα. Τις κοιτάς στον δρόμο είσαι λιγούρης και ματάκιας, δεν τις κοιτάς στον δρόμο είσαι αδιάφορος και ξενέρωτος.
Άλλο. Θέλουν διαρκώς να είναι απο πάνω μας. Θέλουν να της προσέχουμε , να τις αγαπάμε , να τις έχουμε πάνω απο όλους και να τους παρέχουμε τα πάντα, ενώ αυτές πολλές φορές δεν εκτιμάνε τίποτα ή δεν προσφέρουν αντίθετα ούτε τα μισά απο αυτά που τους δίνουν.
Επίσης έχουν μεγάλο τουπέ. Νομίζουν επειδή τις κοιτάνε μερικά λιγούρια στο insta ότι είναι θεές και ότι πρέπει να τις προσκυνάμε για να μας ρίξουν έστω μια ματιά.
Ακόμα θέλουν διαρκώς κέρασμα ή να πληρώνουμε εμείς τα πάντα, ενώ μπορουν πια και αυτές να πληρώνουν. Και καλα είναι οι παραδόσεις, όποτε τις συμφέρουν φυσικά.
Τέλος δεν μου αρέσει το ότι είναι εθισμένες σε τηλεόραση, ίντερνετ, social media ,κινητό και έχουν τρομερή ανασφάλεια. Για να καλύψουν αυτή την ανασφάλεια τους ανεβάζουν ημίγυμνες φωτογραφίες και ντύνονται προκλητικά , μπας και της κοιτάξει κανένας.
ΥΓ. Όλα αυτά αφορούν μερικές, το τονίζω, όχι όλες τις γυναίκες. Ευχαριστώ.
Μπα,και οι δικοί τους τα σκάνε ή πρέπει να σπάνε κεφάλια.Γενικά σλαβικό κόσμο παίζει τρελό μπουνίδι αν δεν τα έχεις ή δεν είσαι εμφανίσιμος.
Και ο ξένος άμα δείξει ευκατάστατος πρέπει να το δείξει αμέσως αλλιώς δεν.Ερχεται ο Τάρας Μπούλμπα και σε σβερκώνει γιατί έθιξες την τιμή της αγαπημένης του αφού δεν πλερώ.
Γενικά όμως σλαβικές ώρες νιώθεις ημίθεος και βάλε αν τα σκας.Αρκεί να μην τις φέρεις Δύση και καλομάθουν.
Οι Σέρβες σε θεωρούν πολύ κατώτερο από τους Σέρβους αφού με τίποτα δεν τους πιάνεις σε ύψος,manliness,μπρατσέτο.Αντε να κάνουν καμιά παραχώρηση αν είσαι πολύ γυμνασμένος και γκαφράτος.Αλλιώς πάνε με τους δικούς τους και για εθνικιστικούς λόγους.
Οι Σέρβες είναι οι δυσκολότερες Σλάβες μακράν.Σχεδόν Ελλεινίδες που λένε στη νοοτροπία,θέλουν ολοκληρωμένο πακέτο όχι εκπτώσεις και έχουν διαστημικές απαιτήσεις,έχουν καλομάθει.Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες αντίστοιχα,τα παπάκια του ανατολικού μπλοκ,όλοι έχουν καβαλήσει μία Πολωνέζα,είναι τα Mc girls,πολύ χαμηλές απαιτήσεις.
Γενικά θέλει αυτοβελτίωση.Μπορείς να βγάλεις άνω των 10000 ευρώ καθαρά μηνιαίως?Μπορείς να είσαι εμφανισιακά στο 1% του αντρικού πληθυσμού?Η να έχεις κύκλο που έχει το 1%?
Γενικά αν είσαι στο 1% των αντρών εμφανισιακά ή κοινωνικά ή εισοδηματικά γαμάς σίγουρα αβέρτα κουβέρτα.Αν είσια στο 5% επείσης γαμάς αρκετά εύκολα.Αν δεν είσαι σε αυτά τα ποσοστά έχει αγώνα,πάλη.Πρέπει να προσπαθήσεις να ανέβεις κατηγορία γιατί απλά παίζεις στη Β Εθνική στα μουνιά.
δασκαλε οι γερμανοειδεις δεν παιρνουν στα σοβαρα τις σλαβες
κατα συνεπεια δεν νομιζω να τις καλομαθαινουν
Δεν καλομαθαίνουν από τις Γερμανίδες.Καμία σχέση με αυτά που τους πιπιλίζουν στα αυτιά οι Ελληνίδες στην Ελλάδα και τις χαλάνε.Καλομαθαίνουν από το δυτικό κράτος πρόνοιας που εκμεταλεύονται στο έπακρο.
απο γερμανοειδεις συναδελφους ακουω να λενε για το bad mentality που εχουν οι σλαβες
η δικια μου η βαλτικη μενει γερμανια και γενικα εχω καταλαβει οτι δεν συμπαθει τους γερμανους ισως για την αντιληψη που εχουν για αυτες
υποθετω πως τριτοκοσμικοι και τυποι με gap 20ετιας τις κυνηγανε στην δυση και εδω τις εχουμε θεοποιησει
Ο ανταγωνισμός για τα λίγα διαθέσιμα αξιόλογα μουνιά είναι τρομερός,οι ψωλαραίοι δίνουν φοβερές μάχες και όλοι προσπαθούν να διατηρούνται σε τοπ επίπεδο οικονομικά,κοινωνικά,εμφανισιακά,επαγγελματικά κτλ δεν είναι παίγνιο για ψωλάδες,μπούληδες,μαμόθεφτους,βαρετούς,κισμέτ τύπους που τα περιμένουν όλα έτοιμα.Είσαι συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού συνεχώς αμφισβητείσαι από τον επόμενο γαμέα,σου λένε άσε είσαι μπάμπας,ξόφλησες,είσαι άσχημος,παπάρας,loser,άντε γεια,εγώ είμαι το κελεπούρι,σήκω φύγε παππού κτλ.Συνεπώς πρέπει να δείξεις κλάση δεν είναι εύκολα τα πράγματα για μπαρμπάδες ούτε και για νέωπες βέβαια γιατί βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι.
Υπαρχει βεβαια και ο παραγοντας της εξασφαλισης. Γιατι η μπογια τους περναει γρηγορα και μετα παπαλα.
Η λογικη ο Α ειναι καλυτερος του Β που ειναι καλυτερος απ'τον Γ δουλευει μονο εφοσον η γκομενα παραβλεψει τον παραγοντα εξασφαλιση. Γιατι μπορει μεν να παει για τον καλυτερο αλλα ο καλυτερος μπορει να παιζει με 10 ταυτοχρονα, αρα αντι να βελτιωσει τη θεση τους που ειναι με τον "καλυτερο" ουσιαστικα εριξε τις πιθανοτητες της να εξασφαλιστει στο 10% (λογω των αλλων 9 με τις οποιες παιζει ο υποθετικος γαμικουλας).
Ενω αμα καθονταν με τον λιγο χειροτερο που δεν επαιζε με 3-5-10 γκομενες αλλα επαιζε μονο με αυτη ή αντε αλλες 2-3 το πολυ οι πιθανοτητες να καβατζωθει με εκεινον θα ηταν υψηλοτερες. Και ο δικος τους χρονος δεν ειναι για να σπαταλιεται σε τετοια κακα gambles γιατι λειτουργει εις βαρος τους λογω της πτωσης του market value as a function of time. Αν δεν εχει καβατζωθει γρηγορα μετα οι επιλογες ειναι συμβιβασμοι με πολυ χειροτερους, βιζιτες, κτλ κτλ.
Αν και γενικά καλά τα λες, σε μερικά διαφωνώ.Συμφωνω ότι το κυριότερο πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Έρχονται σε άβολη θέση, τους βγαίνει μια ξινιλα, τους πιάνει πανικός. Όλες οι σχέσεις που έχω κάνει ήταν μέσω γνωστών και όχι μέσω φλερτ. Δεν συμφωνώ ότι θέλουν διαρκώς κέρασμα και να πληρώνουμε τα πάντα. Σε όλες τις σχέσεις μου, αν εξαιρέσεις το πρώτο κέρασμα, τα υπόλοιπα έξοδα τα μοιραζόμασταν. Ποτέ δεν ενιωσα να με εκμεταλλεύονται. Το ίδιο συνέβαινε και με τους φίλους μου και τις σχέσεις τους, με εξαίρεση έναν όταν τα είχε φτιάξει με μια μοντέλα που δούλευε σε πρωινή εκπομπή. Αυτός όντως πλήρωνε τα πάντα. Τέλος, ενώ συμφωνώ ότι είναι εθισμένες στα social media (αν και στις μέρες μας σχεδόν όλοι είναι), δεν συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά ημίγυμνα προφίλ Ελληνίδων στο instagram. Αν το θεωρείς αυτό που να δεις τι γίνεται με Ρωσίδες και Λατινοαμερικανες στο instagram. Οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω από τη δουλειά και παλιότερα από το πανεπιστήμιο έχουν ιδιωτικά προφίλ και λίγους ακολούθους και είναι μια χαρά κοπέλες. Αυτές με τα ημίγυμνα προφίλ στην Ελλαδα, θεωρώ ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από ψιλοδιαλυμενες οικογένειες. (Όταν λέω ημίγυμνα δεν εννοώ φυσιολογικές φωτογραφίες με μαγιό)Ας καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου για αυτό το ενδιαφέρον θέμα. Ένα πράγμα που με ενοχλεί στις Ελληνίδες είναι η υποκρισία. Πάς να τις φλερτάρεις είσαι πέφτουλας , δεν πας είσαι κότα. Τις κοιτάς στον δρόμο είσαι λιγούρης και ματάκιας, δεν τις κοιτάς στον δρόμο είσαι αδιάφορος και ξενέρωτος.
Άλλο. Θέλουν διαρκώς να είναι απο πάνω μας. Θέλουν να της προσέχουμε , να τις αγαπάμε , να τις έχουμε πάνω απο όλους και να τους παρέχουμε τα πάντα, ενώ αυτές πολλές φορές δεν εκτιμάνε τίποτα ή δεν προσφέρουν αντίθετα ούτε τα μισά απο αυτά που τους δίνουν.
Επίσης έχουν μεγάλο τουπέ. Νομίζουν επειδή τις κοιτάνε μερικά λιγούρια στο insta ότι είναι θεές και ότι πρέπει να τις προσκυνάμε για να μας ρίξουν έστω μια ματιά.
Ακόμα θέλουν διαρκώς κέρασμα ή να πληρώνουμε εμείς τα πάντα, ενώ μπορουν πια και αυτές να πληρώνουν. Και καλα είναι οι παραδόσεις, όποτε τις συμφέρουν φυσικά.
Τέλος δεν μου αρέσει το ότι είναι εθισμένες σε τηλεόραση, ίντερνετ, social media ,κινητό και έχουν τρομερή ανασφάλεια. Για να καλύψουν αυτή την ανασφάλεια τους ανεβάζουν ημίγυμνες φωτογραφίες και ντύνονται προκλητικά , μπας και της κοιτάξει κανένας.
ΥΓ. Όλα αυτά αφορούν μερικές, το τονίζω, όχι όλες τις γυναίκες. Ευχαριστώ.
Αυτά τα θέματα τα έχουν υπεραναλύσει οι γκόμενες.
Πόσος είναι ο χρόνος ημίσειας ζωής τους σα γκόμενες και πώς να προλάβουν να καβαντζωθούν.
Ποιους τύπους πρέπει να αποφεύγουνε για μάξιμουμ όφελος.
Ναι,το θεωρούν άδικο ο άντρας να μπορει να γαμαει και να ειναι στα ντουζενια του για δεκαετίες αν στέκεται καλα και κονομαει ενω αυτές να έχουν 15 χρόνια στην καλύτερη να τα πετύχουν ολα και μεγάλη ζωή και γάμο και καριέρα κτλ.
[move][/move]
κιτρινο μπρος-καφε πισω..[move][/move]
Μην δίνεις σημασία. Ούτως ή άλλως και μια γυναίκα να την πέσει σε άνδρα ή ίδια σκέψη θα περάσει από το μυαλό του.Αυτό που με εκνεύριζει με τις Ελλε-ινιδες ειναι ότι όλες θεωρούν ότι θέλεις να τις γαμησεις ... ακόμα και το καλημέρα το θεωρούν πέσιμο ...
... ε λοιπόν εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να τις γαμησω ...
γιατί τον Πούτσο μου με Ελλεινιδα δεν χαραμίζω ...!
κ οι δυο σας μαλακιες γραφετε..Αν και γενικά καλά τα λες, σε μερικά διαφωνώ.Συμφωνω ότι το κυριότερο πρόβλημα με τις Ελληνίδες είναι ότι δεν ξέρουν να φλερτάρουν. Έρχονται σε άβολη θέση, τους βγαίνει μια ξινιλα, τους πιάνει πανικός. Όλες οι σχέσεις που έχω κάνει ήταν μέσω γνωστών και όχι μέσω φλερτ. Δεν συμφωνώ ότι θέλουν διαρκώς κέρασμα και να πληρώνουμε τα πάντα. Σε όλες τις σχέσεις μου, αν εξαιρέσεις το πρώτο κέρασμα, τα υπόλοιπα έξοδα τα μοιραζόμασταν. Ποτέ δεν ενιωσα να με εκμεταλλεύονται. Το ίδιο συνέβαινε και με τους φίλους μου και τις σχέσεις τους, με εξαίρεση έναν όταν τα είχε φτιάξει με μια μοντέλα που δούλευε σε πρωινή εκπομπή. Αυτός όντως πλήρωνε τα πάντα. Τέλος, ενώ συμφωνώ ότι είναι εθισμένες στα social media (αν και στις μέρες μας σχεδόν όλοι είναι), δεν συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά ημίγυμνα προφίλ Ελληνίδων στο instagram. Αν το θεωρείς αυτό που να δεις τι γίνεται με Ρωσίδες και Λατινοαμερικανες στο instagram. Οι περισσότερες κοπέλες που γνωρίζω από τη δουλειά και παλιότερα από το πανεπιστήμιο έχουν ιδιωτικά προφίλ και λίγους ακολούθους και είναι μια χαρά κοπέλες. Αυτές με τα ημίγυμνα προφίλ στην Ελλαδα, θεωρώ ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία προέρχονται από ψιλοδιαλυμενες οικογένειες. (Όταν λέω ημίγυμνα δεν εννοώ φυσιολογικές φωτογραφίες με μαγιό)