Απλα υποκλινομαι ..... πολλες φορες εδω μεσα μπορει να ακουστουν πολλα αλλα μπορει να ακουστει και η ωμη αληθεια.... ευγε που υπαρχουν καποιοι να την αποτυπωσουν ΟΠΩΣ ακριβως ειναι...
πχ. εχω ενα κλασσικο μαλακα καθυστερα Ελλεινα ( κυριολεκτικα ομως Ελεεινα , το αρσενικο της Ελεεινηδας ) φιλο χρονια τωρα....αυτος για να καταλαβεις ανηκει στην κατηγορια του κλασσικου αναπηρου καθυστερημενου στα μυαλα που ολη τη μερα βλεπει στο ινσταγκραμ τι κανει ο ενας ποια ακολουθησε ποιον και οι πιο σοβαρες συζητησεις που μπορεσε ποτε να κανει στην ζωη του ειναι ποιος στην κωλοεπαρχεια που ζουμε απο το γυμναστηριο που παει παιρνει κρεατινη , ποιος κουτσομπολεψε τον εναν για το αν επαιρνε αναβολικα, ποια πηδιετε με το ταδε dj και τετοια... απο την αλλη ειναι και ο κλασσικος αχρηστος μπαμπακιας που ακομα κανει οτι του πει ο μπαμπακας του κατα γραμμα ( φανταστειτε μεχρι και γκομενα τον χωρισε επειδη του ελεγε , Η ιδια παρακαλω, οτι ειναι μπαμπακιας και ακομα κανει οτι του πει ο μπαμπας του ..... συνεπακολουθο αυτου τον βολεψαν σε μια τοπικη επιχειρηση που φτιαχνουν κατι προιοντα οι θειοι του και τον βολεψαν σε μια θεση ψιλομετρια, γιατι ηταν ανικανος να κανει κατι αλλο και να παει για ψηλοτερα, ) ... ολη την ωρα αποπνεει μια αισθηση ανωτεριλας ...και εγω ειμαι αυτος και εμεις εχουμε ονομα ( σιγα το ονομα , μια οικογενεια καθυστερημενων ειναι οι περισσοτεροι ) και εγω δουλευω( εκει επικαλειται το γεογνος οτι αυτος δουλευει και οτι ταχα δεν καθεται και ειναι εργατης για να φανει βιοπαλαιστης και ταχα οτι εχει αδραξει την ζωη απο τα μαλλια ενω μονο τετοιος δεν ειναι στην πραγματικοτητα) και εμενα με ζηλευουν καποιοι εξυποονοντας και εμας του λιγοστους φιλους που του απεμειναν και ολη την ωρα flexing και κομπασμος, ενω ουσιαστικα ειναι ενα τιποτα με μπολικο καθλου...ενας Ελληναρας του ινσταγκραμ και του καναπε σχεδον αγραμματος και καθυστερας στα μυαλα που νομιζει οτι του αξιζουν τα καλυτερα μουνια γιατι δουλευει σε επιχειρηση ( ασχετα αν κανει τα ιδια που κανουν κατι αλβανοι εργατες, που οι περισσοτεροι ειναι πιο εξυπνοι απο τον ιδιο ).... και αφου ειναι ταχα καποιος, ΠΡΕΠΕΙ και του αξιζουν τα καλυτερα μουνια και οι καλυτερες εκει ξεω θα επρεπε να του ρθουν ....συμπερασμα χρονια αγαμιας και κομπλεξισμων που ΟΛΟΕΝΑ και διογκωνονται στην περιπτωση του , μιζερια, λεζα , ταχα επιδειξη και ψωνισμος για το τιποτα ,,,, ενα τετοιο παραδειγμα κυτριες και κυριοι του Μπου ειναι ο μεσος αχρηστος ελληνας του σημερα.... το απομειναρι του παλιου Πασοκ και ΝΔ ( πχ αυτουνου η οικογενεια του που ειναι ολοι σχεδον λειψοι στα μυαλα ηταν Δεξιοι..... υπερηφανεια για το τιποτα και για μια τιμη και ενα status που οι περισσοτεροι ουτε που εχουν , αχρηστοι ανθρωποι που ουτε μια ενηλικη συζητηση με ενδιαφερον θεμα, δεν μπορουν να ξεκινησουν ή να στοιχειοθετησουν και αγιος ο Θεος..... ξυπνατε Ελληναραδες , ξυπνατε ..... Ενας τετοιος στα χρονια του greek dream, που λεει ο Κman θα ητανε το ιδανικο παραδειγμα που θα γαμαγε παρολο που ειναι αχρηστος πουθενας ,.... απλα σημερα ετυχε να ζει την μετρια ζωη του 700αρικου και να παρακαλαει στα κλαμπακια μουνια να του κατσουν ενω δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ο ιδιος.....