milftaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2016
- Like
- 251
- Πόντοι
- 21
Κι ομως αδερφε, o συγκεκριμενος ειναι αγαμητος και μαλιστα καραγαμητος του κερατα εδω και μπολικο χρονικο διαστημα, γιατι αφενος εχει ψυχολογικα προβληματα αυτοπεποιθησιακου χαρακτηρα και ιδιατερα λανθανουσας αυτοεκτιμησης (οχι οτι ηξερε ποτε να εκτιμα τιποτε σωστα στον εαυτο του ) και γιατι ολο αυτο το Image που περιεγραψα επι τροχαδην, ειναι fake.....ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ... και αυτο ηθελα να το συνδεσω με την εκπληκτικη συνοψη του Kman ....εννοω οτι ειναι απλα μουφα δηθενιστης και καραδηθεν μαγκας.... δεν ειναι originaL.... δεν ανηκει στο original 20 τα εκατο που γαμαει το 80 ....κατα βαθος δηλαδη οσο go go boy και τρελιαρης και να το παιζει και να πηγαινει στα κλαμπακια και στα τουριστικα μερη μπας και κανει one night stand με τουριστριες και ταχα να γαμησει αβερτα τα μουνακια, ειναι ενας φλωρος και αγαμητος και μισος που ποτε δεν θα γινει σαν αυτους που θελει παντα θα τους ζηλευει ( μη δημιουργικα ),.,,,τον νοιαζει μονο το ονοματακι, που νομιζει οτι εχει γιατι οπως ειπα ειναι μια οικογενεια αναπηρων και καθυστερημενων ολοι σχεδον στο σοι, επειδη ετσι του ειπε ο μαλακας ο κλοουν ο γερο μπαμπακας του και οτι ειναι κατι στην τοπικη αθλια κοινωνια που ζουμε ( ειμαστε σε επαρχεια )..... και αυτο ακριβως ειναι και το πραγματικο προβλημα του Νεοελληνα που συνοψιζει τα παντα.... το παιζει Αμερικανακι και εγω θα γαμησω και θα βρω μουνακι και θα κανω και θα ρανω , αλλα ΛΙΓΟΙ ειναι πραγματικοι γαμμιαδες και ανηκουν στο 10 και 20 τα εκατο που θα περιποιηθουν κανα μουνι .... οι αλλοι οι κακομοιρηδες σαν τον αρχιμαλακα που προαναφερα μια ζωη ζηλια και δηθενια θα εκπεμπουν και μια ζωη θα το παιζουν καποιοι ενω κανονικα θα ανηκουν σε ενα ατυπο φεστιβαλ ηλιθιων ,οι περισσοτεροι απο δαυτους..... θα θελουν παντα να μοιασουν στο προτυπο τους τον μπαρμαν, τον κλαρινο , τον ταχα μου , τον δηθεν κλπ. (με οικτρα αποτελεσματα σχεδον παντα)... αλλα θα παιρνουν παντοτε τα τετοια τους, οταν ερχεται η ωρα της μοιρασιας της μουνοπιτας .... και να σου η ζηλια και να σου το κομπλεξ και το βγαλσιμο μισους ,και δηθενιας και αρρωστιας..... απο την μια Αμερικανακια επειδη ετσι τους ειπανε ταχα οι μεγαλυτεροι και οι εμπειροι να ζησετε την ζωη σας τωρα που ειστε νεοι, αλλα απο την αλλη τη θα πει το χωριο ποτε θα παντρευτω , ποτε θα κανω εγγονακια επειδη το λεει ο μπαμπακας μου....για να καταλαβεις αυτος ο ταχα 'τρελος' και που επιδεικνυει με την πρωτη ευκαιρια αυτο κατι-τιποτα, που ειναι, τωρα τελευταια πηγαινει με τον μπαμπακα του σε γαμους και βαφτισια και και το παιζει, οσο το δυνατον περισσοτερο κοινωνικος και 'ιστορια σε κατι γιαγιαδες και ανηψιες θειων και ανηψιων ΄και ξαδερφων των μπατζανακιδων κλπ. κλπ.,..... με αποτελεσμα σχετικα προσφατα να του κανει μια γιαγια ενος οικογενειακου γνωστου τους κονε, με μια ημιχοντρη ψιλομπαζολα ( απο αυτες που οταν βγαινω μαζι του εξω στα κλαμπακια και λεω ε δεν εχει κατι καλο ας ορμηξουμε σε αυτες, μου λεει παντα , καλα ρε σε αυτην θα πας να μιλησεις για να 'φας' , αυτη ειναι τοσο μπαζο που ουτε που θα την μιλαγα , εγω μονο σε φοβερα κομματια θα παω να μιλαω και να προσεγγιζω γιατι οτι γουσταρω κανω και μονο τετοια μου αξιζουν εμενα)..... και μαλιστα αυτην την μπαζολα της στελνει στο ινσταγκραμ , συνεχεια ποτε θα βγουμε αστερι της περιοχης μας, και γνωρισα την γιαγια σου υπεροχη γυναικα και μου ειπε για σενα και να βγουμε να γνωριστουμε..... ο ταχα γαμιας των μοντελων.... σε κονε με γιαγιαδες και σογια και προξενια ....ο ταχα αμερικανακιας googoboy που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει και ορμαει αβερτα στις ξενες ( που ομως οταν εγω , ο φιλος του, γαμαει ξενες απο πισω καθεται και ζηλευει και σταζει ζηλια το βλεμμα του και η τρισαθλια υπαρξη του ) ...αυτος ο κλασσικος μαλακας Ελληναρας με μηδεν γνωσεις , μηδεν προσανατολισμο και γενικα ΟΛΑ υπο το μηδεν .... αυτος θα ρθει να πει ποιος , τι και που..... αυτοι ειναι δυστυχως μεγαλε οι περισσοτεροι εκει εξω φιλε aegean....δυστυχως.... αυτοι και θα συνεχισουν να ειναι αυτοι .....γιατι μη νομιζεις απο κατι τετοια απελπισμενα προξενια και γιαγιαδες και ξαδερφες θα βρουν να γαμησουν και θα διαιωνιζουν την μιζερια και την λεζα του συγρχονου Ελλαδιστανου......αλλα απο την αλλη θα το παιζουν και μια ζωη οτι ειναι αυτο το κατι που ζηλεψαν οι μαλακες οι ποκοπικοι οι πατεραδες διαβαζοντας το Κλικ του Κωστοπουλου τοτες......Πολύ δυνατή περιγραφή του τύπου που είναι μια τυπική κατηγορία Έλληνα!
Όμως έχω μια σημαντική ένσταση! Είμαι σίγουρος πως ο τύπος δεν είναι αγάμητος! Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που γουστάρει η Ελληνίδα και θεωρεί βασικά προσόντα σε έναν άντρα! Αεριτζής,μικρολαμόγιο, ενημερωμένος στο ίνστα και πλασάρει τον εαυτό του παραπάνω απ ότι είναι!
Ο συγκεκριμένος τύπος βάζει κάτω στα μάτια της πλειοψηφίας των Ελλεινίδων ακόμα και ευπορους, καλλιεργημένους και συγκροτημένους άντρες!