Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Πολύ δυνατή περιγραφή του τύπου που είναι μια τυπική κατηγορία Έλληνα!  
Όμως έχω μια σημαντική  ένσταση!  Είμαι σίγουρος πως ο τύπος δεν είναι αγάμητος! Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που γουστάρει η Ελληνίδα και θεωρεί βασικά προσόντα σε έναν άντρα! Αεριτζής,μικρολαμόγιο, ενημερωμένος στο ίνστα και πλασάρει τον εαυτό του παραπάνω απ ότι είναι!
Ο συγκεκριμένος τύπος βάζει κάτω στα μάτια της πλειοψηφίας των Ελλεινίδων ακόμα και ευπορους,  καλλιεργημένους και συγκροτημένους  άντρες!
Κι ομως αδερφε, o συγκεκριμενος ειναι αγαμητος και μαλιστα καραγαμητος του κερατα εδω και μπολικο χρονικο διαστημα, γιατι αφενος εχει ψυχολογικα προβληματα αυτοπεποιθησιακου χαρακτηρα και ιδιατερα λανθανουσας αυτοεκτιμησης (οχι οτι ηξερε ποτε να εκτιμα τιποτε σωστα στον εαυτο του ) και γιατι ολο αυτο το Image που περιεγραψα επι τροχαδην, ειναι fake.....ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ... και αυτο ηθελα να το συνδεσω με την εκπληκτικη συνοψη του Kman ....εννοω οτι ειναι απλα μουφα δηθενιστης και καραδηθεν μαγκας.... δεν ειναι originaL.... δεν ανηκει στο original 20 τα εκατο που γαμαει το 80 ....κατα βαθος δηλαδη οσο go go boy και τρελιαρης και να το παιζει και να πηγαινει στα κλαμπακια και στα τουριστικα μερη μπας και κανει one night stand με τουριστριες και ταχα να γαμησει αβερτα τα μουνακια, ειναι ενας φλωρος και αγαμητος και μισος που ποτε δεν θα γινει σαν αυτους που θελει παντα θα τους ζηλευει ( μη δημιουργικα ),.,,,τον νοιαζει μονο το ονοματακι, που νομιζει οτι εχει γιατι οπως ειπα ειναι μια οικογενεια αναπηρων και καθυστερημενων ολοι σχεδον στο σοι, επειδη ετσι του ειπε ο μαλακας ο κλοουν ο γερο μπαμπακας του και οτι ειναι κατι στην τοπικη αθλια κοινωνια που ζουμε ( ειμαστε σε επαρχεια )..... και αυτο ακριβως ειναι και το πραγματικο προβλημα του Νεοελληνα που συνοψιζει τα παντα.... το παιζει Αμερικανακι και εγω θα γαμησω και θα βρω μουνακι και θα κανω και θα ρανω , αλλα ΛΙΓΟΙ ειναι πραγματικοι γαμμιαδες και ανηκουν στο 10 και 20 τα εκατο που θα περιποιηθουν κανα μουνι .... οι αλλοι οι κακομοιρηδες σαν τον αρχιμαλακα που προαναφερα μια ζωη ζηλια και δηθενια θα εκπεμπουν και μια ζωη θα το παιζουν καποιοι ενω κανονικα θα ανηκουν σε ενα ατυπο φεστιβαλ ηλιθιων ,οι περισσοτεροι απο δαυτους..... θα θελουν παντα να μοιασουν στο προτυπο τους τον μπαρμαν, τον κλαρινο , τον ταχα μου , τον δηθεν κλπ. (με οικτρα αποτελεσματα σχεδον παντα)... αλλα θα παιρνουν παντοτε τα τετοια τους, οταν ερχεται η ωρα της μοιρασιας της μουνοπιτας .... και να σου η ζηλια και να σου το κομπλεξ και το βγαλσιμο μισους ,και δηθενιας και αρρωστιας..... απο την μια Αμερικανακια επειδη ετσι τους ειπανε ταχα οι μεγαλυτεροι και οι εμπειροι να ζησετε την ζωη σας τωρα που ειστε νεοι, αλλα απο την αλλη τη θα πει το χωριο ποτε θα παντρευτω , ποτε θα κανω εγγονακια επειδη το λεει ο μπαμπακας μου....για να καταλαβεις αυτος ο ταχα 'τρελος' και που επιδεικνυει με την πρωτη ευκαιρια αυτο κατι-τιποτα, που ειναι, τωρα τελευταια πηγαινει με τον μπαμπακα του σε γαμους και βαφτισια και και το παιζει, οσο το δυνατον περισσοτερο κοινωνικος και 'ιστορια σε κατι γιαγιαδες και ανηψιες θειων και ανηψιων ΄και ξαδερφων των μπατζανακιδων κλπ. κλπ.,..... με αποτελεσμα σχετικα προσφατα να του κανει μια γιαγια ενος οικογενειακου γνωστου τους κονε, με μια ημιχοντρη ψιλομπαζολα ( απο αυτες που οταν βγαινω μαζι του εξω στα κλαμπακια και λεω ε δεν εχει κατι καλο ας ορμηξουμε σε αυτες, μου λεει παντα , καλα ρε σε αυτην θα πας να μιλησεις για να 'φας' , αυτη ειναι τοσο μπαζο που ουτε που θα την μιλαγα , εγω μονο σε φοβερα κομματια θα παω να μιλαω και να προσεγγιζω γιατι οτι γουσταρω κανω και μονο τετοια μου αξιζουν εμενα)..... και μαλιστα αυτην την μπαζολα της στελνει στο ινσταγκραμ , συνεχεια ποτε θα βγουμε αστερι της περιοχης μας, και γνωρισα την γιαγια σου υπεροχη γυναικα και μου ειπε για σενα και να βγουμε να γνωριστουμε..... ο ταχα γαμιας των μοντελων.... σε κονε με γιαγιαδες και σογια και προξενια ....ο ταχα αμερικανακιας googoboy που ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει και ορμαει αβερτα στις ξενες ( που ομως οταν εγω , ο φιλος του, γαμαει ξενες απο πισω καθεται και ζηλευει και σταζει ζηλια το βλεμμα του και η τρισαθλια υπαρξη του ) ...αυτος ο κλασσικος μαλακας Ελληναρας με μηδεν γνωσεις , μηδεν προσανατολισμο και γενικα ΟΛΑ υπο το μηδεν .... αυτος θα ρθει να πει ποιος , τι και που..... αυτοι ειναι δυστυχως μεγαλε οι περισσοτεροι εκει εξω φιλε aegean....δυστυχως.... αυτοι και θα συνεχισουν να ειναι αυτοι .....γιατι μη νομιζεις απο κατι τετοια απελπισμενα προξενια και γιαγιαδες και ξαδερφες θα βρουν να γαμησουν και θα διαιωνιζουν την μιζερια και την λεζα του συγρχονου Ελλαδιστανου......αλλα απο την αλλη θα το παιζουν και μια ζωη οτι ειναι αυτο το κατι που ζηλεψαν οι μαλακες οι ποκοπικοι οι πατεραδες διαβαζοντας το Κλικ του Κωστοπουλου τοτες......

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Eννοειται οτι θα βελτιωνονταν.. σαν τις ισραηλινες που ειναι γατες με πεταλα.
Γιατι τωρα οι δικες μας σερνονται απο καναπε σε καναπε, και ειναι ορθιοι υπνοι, γιατι τους εχει
καψει το μυαλο η tv και τα social media. Ασε που οι περισσοτερες σημερα εχουν την ψευδαισθηση
οτι ζουν πανω στο φαντασιωσικο ροζ συννεφακι της πριγκιπισσας Hysi σε ενα παραλληλο συμπαν.
Λιγη θητεια στο στρατο θα τους εκανε καλο, και θα τις επανεφερε στην κανονικοτητα!  :cool2:

Και εγώ την ίδια απάντηση θα έλεγα τύπε.

Η στρατιωτική θητεία θα βελτίωνε τις Ελλεηνίδες από πολλές πλευρές... 

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλά όλα αυτά ρε τύποι, αλλά εσείς τι κάνετε για να απαλλαγείτε από τις ελλεηνίδες;

Κάποιοι ξενιτευτήκαμε και βρήκαμε την υγειά μας σε αυτό το θέμα.

Όσοι μένετε Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή σε τουριστικά μέρη δεν έχετε λόγο να γκρινιάζετε,έχετε εκτός από ελλεηνίδες και άλλες επιλογές.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καλά όλα αυτά ρε τύποι, αλλά εσείς τι κάνετε για να απαλλαγείτε από τις ελλεηνίδες;

Κάποιοι ξενιτευτήκαμε και βρήκαμε την υγειά μας σε αυτό το θέμα.

Όσοι μένετε Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή σε τουριστικά μέρη δεν έχετε λόγο να γκρινιάζετε,έχετε εκτός από ελλεηνίδες και άλλες επιλογές.
Γιατι νομίζεις ότι πολλοί απο εδω μέσα που κράζουν δεν λιγουρεύονται κατά βάθος ελεηνίδες;;;Να τους λένε ότι έχουν πάει με τρείς πρίν απο αυτούς, να τους κάνουν γυμνάσια, γκρίνια συνεχόμενη για φίλες, φίλους, σκύλους, γάτες και κατσαρίδες.
Άξιοι της μοίρας τους....

Επισκέπτης
Ρε παιδιά εγώ διαβάζω ποστ από κάτι παλικάρια που φαίνεστε πολύ συνειδητοποιημένοι και από τα γραφόμενά σας συμπεραίνει κανείς πως ξέρετε να ψυχολογείτε μια γυναίκα. Πώς λοιπόν το εξηγείτε ότι δεν έχετε σχέση; Εδώ πάνω στο Γκόσπορτ βρήκα εγώ που ποτέ δεν πέρασα για ωραίος. Είναι τόσο δύσκολες οι Ελλεεινίδες; Ή μήπως τα παραλέμε;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε παιδιά εγώ διαβάζω ποστ από κάτι παλικάρια που φαίνεστε πολύ συνειδητοποιημένοι και από τα γραφόμενά σας συμπεραίνει κανείς πως ξέρετε να ψυχολογείτε μια γυναίκα. Πώς λοιπόν το εξηγείτε ότι δεν έχετε σχέση; Εδώ πάνω στο Γκόσπορτ βρήκα εγώ που ποτέ δεν πέρασα για ωραίος. Είναι τόσο δύσκολες οι Ελλεεινίδες; Ή μήπως τα παραλέμε;

Στο Γκοσπορτ οι γυναίκες ψάχνουν τον συνάδελφο,φίλο,γνωστό,αδερφό,ξάδερφο φίλης;Αν όχι,ελπίζω να παίρνεις απάντηση στο ερώτημα σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μην υποτιμαμε το γεγονος οτι η Ελληνιδα που ειχε σκεπτικο τετοιο πριν 10 χρονια, που μπορει να ηταν πχ 25-35, σημερα ειναι 35-45 και το δικο της market value εχει αρχισει και tankαρει επικινδυνα. Στην αγορα εχουν μπει νεα/φρεσκα μουνια που το μονο που εχουν ζησει στη ζωη τους ειναι η ελλαδα της κρισης. Δεν εχουν δει ή ζησει κατι αλλο. Aν εισαι σημερα 25 χρονων τι να θυμασαι πριν τα μνημονια? Το αν σου εδιναν χαρτζηλικι για να αγορασεις τυροπιτα στο γυμνασιο? Δε τη ξερεις καν τη προμνημονιακη εποχη ως γυναικα. Εχεις αλλες παραστασεις οπως μεγαλωνεις. Παραστασεις πιο σκληρες και "ρεαλιστικες" σε μια ελλαδα που βαραγε ανεργιες 30% και ολοι γινοντουσαν deliverαδες ή φευγαν μεταναστες ενω οικογενειες διαλυονταν απ'την κριση, σπιτια χανονταν, κτλ.

Δλδ εμεις εχουμε στο μυαλο μας μια fixed ελληνιδα που απλα επρεπε να αναπροσαρμοσει τις απαιτησεις της ομως αυτη η ελληνιδα που εμεις εχουμε στο μυαλο μας κοντευει να βγει στην ...αποσυρση ως γυναικα. Αυτες που ειναι επιθυμητες απο αποψη νιοτης ειναι γυναικες που εχουν αντικαταστησει αυτες που βγηκαν στην αποσυρση και εχουν μεγαλωσει με διαφορετικο σκεπτικο εξ'ολοκληρου. Υπαρχει δλδ ενας μυθος για τη (fixed) ελληνιδα που αλλαξε μυαλα, αλλα αυτη η παλια ελληνιδα ουτως ή αλλως μεγαλωσε αρκετα μεσα στη κριση και το market value της κατερρευσε παραλληλα με τις κοσμογονικες αλλαγες στη μακροοικονομια.

Δεν είναι ακριβώς έτσι . Γιατί  η κρίση δεν έχει κλείσει ακόμη 10ετία.
Οκτώβρη του 2009 βγήκε ο ΓΑΠ, αλλά άρχισε από το καλοκαίρι του 2010.
Τα λαμόγια που τα σκάγαν χοντρά, άρχισαν να την τρώνε αργότερα, κάπου το 2012.
Και πάλι το θεωρούσαν προσωρινό και όλοι περίμεναν να γυρίσουμε στις πριν το 2009 εποχές.
Οπότε πήραν απόφαση τη νέα κατάσταση πριν καμιά 5ετία.

Και οι παλιότερες ξεφτυλισμένες ελλεηνίδες, δεν παροπλίζονται εύκολα.
Μην ξεχνάμε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, που πάνε με μεγαλύτερες.
Ντίβες της δικής μου γενιάς (45), ακόμη πουλάνε μούρη .
Κάτι λίγες δαγκώνουν σπόνσορες με έτοιμα λεφτά της επόμενης γενιάς, δηλαδή 35-40 !!!!!!!

Και οι καινούργιες, όχι ότι έχουν γίνει προσιτές όπως οι γυναίκες άλλων χωρών .
Υπάρχουν ακόμη άπειρες καριόλες.
Δες τι γίνεται από χλιδάτους γάμους και βαφτίσεις σε Μύκονο, Σαντορίνη, Σπέτσες , Αράχωβα.
Το καριολίκι και η δηθενιά καλά κρατούν .

Φέτος στην παραλιακή, είχε πάλι κάμποσα χαβουζομάγαζα, ενώ πέρσι είχαν πάρει τον πούλο .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Στο Γκοσπορτ οι γυναίκες ψάχνουν τον συνάδελφο,φίλο,γνωστό,αδερφό,ξάδερφο φίλης;Αν όχι,ελπίζω να παίρνεις απάντηση στο ερώτημα σου.

Αυτή η αποκλειστικότητα στο προξενιό , υπάρχει όντως μόνο στην ελλάδα.
Προξενιό όχι από γονείς και παλιότερες γενιές-οικογένειες, αλλά καριόλες φίλες,
που πασάρουν τον ξάδελφο , το βαφτισιμιό του πατέρα τους κτλ .

Στον πολιτισμένο κόσμο , μπορεί κάποιος νορμάλ , να γνωρίσει μια εμφανίσιμη άγνωστη με καλή πιθανότηες και προοπτικές. Στην ελλάδα, είναι απείρως δυσκολότερο και είναι για άνδρες κομμάντο μόνο , με θωράκιση θωρηκτού

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατι νομίζεις ότι πολλοί απο εδω μέσα που κράζουν δεν λιγουρεύονται κατά βάθος ελεηνίδες;;;Να τους λένε ότι έχουν πάει με τρείς πρίν απο αυτούς, να τους κάνουν γυμνάσια, γκρίνια συνεχόμενη για φίλες, φίλους, σκύλους, γάτες και κατσαρίδες.
Άξιοι της μοίρας τους....

:thumbsup:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ποια κριση ρε παιδια δουλευομαστε μεταξυ μας οι μεγαλες πολεις τωρα το καλοκαιρι εχουν αδειασει ο κοσμος ο μισος και βαλε λειπει ναι υπαρχουν αυτοι που τα βγαζουν δυσκολα περα αλλα αυτοι πριν την κριση νομιζετε οτι δεν υπηρχαν?Για μπειτε στα social ολοι ταξιδια κανουν εσωτερικο,εξωτερικο με τι λεφτα ρε?πλακα κανουμε η κριση εχει τελειωσει στην Ελλαδα απλα υπαρχουν καποιοι που δεν προσαρμοστηκαν στις νεες συνθηκες που δημιουργηθηκαν και νομιζουν οτι τα πραγματα θα γινουν οπως πριν την κριση που θα μοιραζεται το χρημα χωρις κοπο αν και στο δημοσιο παλι παρτυ γινεται απλα δεν μπορουν να μπουν τοσο ευκολα οπως πριν και ο ιδιωτικος τομεας εχει γινει ο θανατος σου η ζωη μου με τα αφεντικα να κανουν οτι θελουν γιατι τους εδωσε το κρατος αυτο το δικαιωμα.

Επισκέπτης

Γιατί έχεις να κρύψεις τίποτα; Ρε όρμα και μη σε νοιάζει τίποτα. Σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι. Τι κάθεσαι και αναλύεις; Κατέληξα που λες καρντάση στο εξής συμπέρασμα: η γυναίκα άμα την δώσεις περιθώριο να στα κάνει αυτά τότε μόνο θα στα κάνει. Αν είσαι σοβαρό αρσενικό, δε θα της βγει. Αν είσαι ελαφρύς και χαζός μόνον τότες. Τι λες γι΄ αυτό;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ποια κριση ρε παιδια δουλευομαστε μεταξυ μας οι μεγαλες πολεις τωρα το καλοκαιρι εχουν αδειασει ο κοσμος ο μισος και βαλε λειπει ναι υπαρχουν αυτοι που τα βγαζουν δυσκολα περα αλλα αυτοι πριν την κριση νομιζετε οτι δεν υπηρχαν?Για μπειτε στα social ολοι ταξιδια κανουν εσωτερικο,εξωτερικο με τι λεφτα ρε?πλακα κανουμε η κριση εχει τελειωσει στην Ελλαδα απλα υπαρχουν καποιοι που δεν προσαρμοστηκαν στις νεες συνθηκες που δημιουργηθηκαν και νομιζουν οτι τα πραγματα θα γινουν οπως πριν την κριση που θα μοιραζεται το χρημα χωρις κοπο αν και στο δημοσιο παλι παρτυ γινεται απλα δεν μπορουν να μπουν τοσο ευκολα οπως πριν και ο ιδιωτικος τομεας εχει γινει ο θανατος σου η ζωη μου με τα αφεντικα να κανουν οτι θελουν γιατι τους εδωσε το κρατος αυτο το δικαιωμα.

Να'ναι καλά το χαρτζιλικάκι από γονεις και γιαγιάδες.Θα σου λεγα μετά αν θ'άδειαζαν οι πόλεις και ποια κρίση

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Να'ναι καλά το χαρτζιλικάκι από γονεις και γιαγιάδες.Θα σου λεγα μετά αν θ'άδειαζαν οι πόλεις και ποια κρίση
Δεν εχει σημασια απο που τα βρισκει η ουσια ειναι οτι τα βρισκει και βγαζει τα γουστα του αλλα υπαρχουν αρκετοι που μενουν με τους γονεις δουλευουν παιρνουν πχ 600-700 ευρω στο σπιτι δεν βαζουν φραγκο για τα εξοδα και οτι βγαζουν τα ξοδευουν για τον εαυτο τους και αν εχουν και καμια σχεση βγαζει και η αλλη που επισης μενει με τους γονεις της και βγαζει αυτοι τα ιδια για μετρα ποσα ειναι το χρονο ? συν και καποα εξτρα απο τους γονεις απο συνταξεις και οχι μονο υπαρχουν και τα ετοιμα με αυτα τα λεφτα αν μενεις στο σπιτι των γονιων ή σε σπιτι που το ειχαν αγορασει οι γονεις πριν την κριση για το παιδι τους  στην Ελλαδα ζεις και κανεις και τα γουστα σου οποτε ας αφησουμε τα παραμυθια περι κρισης κι ολα αυτα τα λεω γιατι τα βλεπω γυρω μου.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Μαγκες μην υπεραναλυουμε ...

η Ελλε-εινιδα ειναι η γκομενα ...

του ημιαπασχολουμενου...
του μουσατου ...
του μαμακια ...
του σωγαπρου...

δειτε απλα με ποιους πηδιουνται ...

Αν δεν εμπιπτεις στις παραπανω κατηγοριες δεν εχεις κανενα λογο να ασχολησαι ...

Αξιζεις περισοτερα ...!

Επισκέπτης
Μαγκες μην υπεραναλυουμε ...

η Ελλε-εινιδα ειναι η γκομενα ...

του ημιαπασχολουμενου...
του μουσατου ...
του μαμακια ...
του σωγαπρου...

δειτε απλα με ποιους πηδιουνται ...

Αν δεν εμπιπτεις στις παραπανω κατηγοριες δεν εχεις κανενα λογο να ασχολησαι ...

Αξιζεις περισοτερα ...!

Δηλαδή εμείς που γαμήσαμε Ελληνίδες το καλοκαίρι με σφιχτά μπουτάκια και μάγουλα είμαστε μαμάκηδες και σώγαμπροι. Και ημιαπασχολούμενοι / άνεργοι. Αυτό θες να μου πεις τώρα. Όχι ότι απλά εσύ είσαι μίζερος και μας βάζεις ταμπέλες επειδή δε σου κάθεται καμία. Να σου πω γιατί δε σου κάθεται καρντάση; Γιατί σε παίρνουν πρέφα απ' την αρχή ότι είσαι ελαφρύς.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Δηλαδή εμείς που γαμήσαμε Ελληνίδες το καλοκαίρι με σφιχτά μπουτάκια και μάγουλα είμαστε μαμάκηδες και σώγαμπροι. Και ημιαπασχολούμενοι / άνεργοι. Αυτό θες να μου πεις τώρα. Όχι ότι απλά εσύ είσαι μίζερος και μας βάζεις ταμπέλες επειδή δε σου κάθεται καμία. Να σου πω γιατί δε σου κάθεται καρντάση; Γιατί σε παίρνουν πρέφα απ' την αρχή ότι είσαι ελαφρύς.

Δεν βαζω ταμπελες σε κανεναν γιατι δεν σας ξερω.

Αν οντως πηδας Ελλε-ινιδες ... μαγκια σου ...

Αν εχεις ρευστο για να πηδας και καλυτερες ... δυο φορες μαγκια σου ...!

Επισκέπτης
Δεν βαζω ταμπελες σε κανεναν γιατι δεν σας ξερω.

Αν οντως πηδας Ελλε-ινιδες ... μαγκια σου ...

Αν εχεις ρευστο για να πηδας και καλυτερες ... δυο φορες μαγκια σου ...!

Α δηλαδή πρέπει να έχω ρευστό για να πηδάω. Πάλι ταμπέλες βάζεις. Θα σε μαλώσω.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν εχει σημασια απο που τα βρισκει η ουσια ειναι οτι τα βρισκει και βγαζει τα γουστα του αλλα υπαρχουν αρκετοι που μενουν με τους γονεις δουλευουν παιρνουν πχ 600-700 ευρω στο σπιτι δεν βαζουν φραγκο για τα εξοδα και οτι βγαζουν τα ξοδευουν για τον εαυτο τους και αν εχουν και καμια σχεση βγαζει και η αλλη που επισης μενει με τους γονεις της και βγαζει αυτοι τα ιδια για μετρα ποσα ειναι το χρονο ? συν και καποα εξτρα απο τους γονεις απο συνταξεις και οχι μονο υπαρχουν και τα ετοιμα με αυτα τα λεφτα αν μενεις στο σπιτι των γονιων ή σε σπιτι που το ειχαν αγορασει οι γονεις πριν την κριση για το παιδι τους  στην Ελλαδα ζεις και κανεις και τα γουστα σου οποτε ας αφησουμε τα παραμυθια περι κρισης κι ολα αυτα τα λεω γιατι τα βλεπω γυρω μου.

Ε τί λέω κι εγώ,αν δεν υπήρχαν τα έτοιμα και ο άλλος με 300-700 ευρώ είχε να πληρώσει τα πάντα,ούτε για μπύρα στο πάρκο δεν θα πήγαινε,όχι διακοπές και ταξίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom