pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αγορινες καθε βοηθεια δεκτη
σε λιγοτερο απο δυο ωρες θα παω να παρω απο το σπιτι της διαγαλαξιακο μουνι επειπεδου 9-10
για να σας δωσω να καταλαβετε θα μπορουσε υπο συνθηκες να περπαταγε σε πασαρελλα με αγγελακια βικτορια σικρετ η να ηταν ακριβη βιζιτα στο φεστιβαλ καννων, τυπισσα με ινσταγκραμ και 10χιλιαδες φολλοουερς
και θα μου πειτε που τη μπανισα???
της πεταξα ενα τυρακι σε ποστ του φβ και μετα ακολουθησε περισσοτερο τυρακι στο ιμποχ
αυτη λοιπον μετα απο καμια ωρα με ρωτησε αν ξερω ενα μαγαζι
ακολουθησε τσατ στο ινμποξ και μετα απο αρκετη ωρα κανονισαμε να βγουμε
σε δυο σκελη η εξοδος
πρωτα σε μαγαζι γλυφαδας και μετα σε μαγαζι κεντρου
ακολουθησε ερωτηση αν στο δευτερο μαγαζι μπορει να φερει μια φιλη της
και τωρα το τυρακι
ε ναι λοιπον της ειπα οτι εγω γουσταρω να χαλαω λεφτα για γυναικες να περναω καλα να πινω ουσικια sinle malt και οχι κοκτειλ και να καπνιζω πουρα και οτι πολλοι αντρες φοβουντα να χαλασουν λεφτα για μια γυναικα
το πιο σημαντικο???η κοπελα ειναι ρωσιδα καθαροαιμη με περασμα και απο αθηναικα στριπ
με τα πολλα κανονισαμε σε λιγοτερο απο δυο ωρες θα πρεπει να την παρω
επειδη δδεν μου εχει τυχει να βγω με πραγματικο δεκαρι δυο μετρα κανονικο μουνο εχω φαει κοκομπλοκο ποιος εγω ο αρχηγος
μαλακες πειτε τι κανω
δε θελω φιδια και ιστοριες και δε θελω να ανοιξω σαμπανιες μπελβεντερε και ιστοριες
θελω να περασω καλα και να φαω αν μπορω σε χοτελι
το πιο σημαντικο ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΒΓΟΥΜΕ
δε θελω να χαλασω σε μπουκαλια σαμπανιες ουτε ντρογκια γιατι θα παμε σε κλαμπ τετοια οχι μπουζουκερι ελληναδικα
θα εχω οριο σε μπατζετ και θα πραξω αναλογως μεχρι 150το πολυ
σε λιγοτερο απο δυο ωρες θα παω να παρω απο το σπιτι της διαγαλαξιακο μουνι επειπεδου 9-10
για να σας δωσω να καταλαβετε θα μπορουσε υπο συνθηκες να περπαταγε σε πασαρελλα με αγγελακια βικτορια σικρετ η να ηταν ακριβη βιζιτα στο φεστιβαλ καννων, τυπισσα με ινσταγκραμ και 10χιλιαδες φολλοουερς
και θα μου πειτε που τη μπανισα???
της πεταξα ενα τυρακι σε ποστ του φβ και μετα ακολουθησε περισσοτερο τυρακι στο ιμποχ
αυτη λοιπον μετα απο καμια ωρα με ρωτησε αν ξερω ενα μαγαζι
ακολουθησε τσατ στο ινμποξ και μετα απο αρκετη ωρα κανονισαμε να βγουμε
σε δυο σκελη η εξοδος
πρωτα σε μαγαζι γλυφαδας και μετα σε μαγαζι κεντρου
ακολουθησε ερωτηση αν στο δευτερο μαγαζι μπορει να φερει μια φιλη της
και τωρα το τυρακι
ε ναι λοιπον της ειπα οτι εγω γουσταρω να χαλαω λεφτα για γυναικες να περναω καλα να πινω ουσικια sinle malt και οχι κοκτειλ και να καπνιζω πουρα και οτι πολλοι αντρες φοβουντα να χαλασουν λεφτα για μια γυναικα
το πιο σημαντικο???η κοπελα ειναι ρωσιδα καθαροαιμη με περασμα και απο αθηναικα στριπ
με τα πολλα κανονισαμε σε λιγοτερο απο δυο ωρες θα πρεπει να την παρω
επειδη δδεν μου εχει τυχει να βγω με πραγματικο δεκαρι δυο μετρα κανονικο μουνο εχω φαει κοκομπλοκο ποιος εγω ο αρχηγος
μαλακες πειτε τι κανω
δε θελω φιδια και ιστοριες και δε θελω να ανοιξω σαμπανιες μπελβεντερε και ιστοριες
θελω να περασω καλα και να φαω αν μπορω σε χοτελι
το πιο σημαντικο ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΒΓΟΥΜΕ
δε θελω να χαλασω σε μπουκαλια σαμπανιες ουτε ντρογκια γιατι θα παμε σε κλαμπ τετοια οχι μπουζουκερι ελληναδικα
θα εχω οριο σε μπατζετ και θα πραξω αναλογως μεχρι 150το πολυ