Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Να σε δω τωρα big spender μου...Αυτο που παριστανεις πρεπει να μπορεις να το υποστηριξεις κιολας!

ξερεις τι γινεται
εχω ετοιμο καθε πλανο
εγω θα ισχυριστω οτι γουσταρω να χαλαω λεφτα σε γυναικες που μου φερονται ομορφα και αμα θελησει να πιασει το υπονοουμενο τοτε καλως

τωρα τι ναπω απο αυτα που ξερω και εχω δει με δαυτην το ζει παρταρει τρελα

αν κανει και αλλα παρεα που θα με βοηθησουν να την παρω πακετο τοτε καλως

τζογο παιζω ουτος η αλλως

παντως θα σας πω κατι

την εχω πετυχει στο island στη βαρκιζα στο παρτυ που εκανε η ομαδα του πιξι και οι κοπελες απο παρεα μου σχολιαζαν οι καριολες του στυλ αυτη θα ειναι βιζιτα χαχαχα καριολες αγαμητες ρε φιλε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σε δεκα λεπτακια θα σας αφησω τομαρια προλαβαινετε να γραψετε καμια εξυπναδα που δεν θα την δω αυριο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
σε δεκα λεπτακια θα σας αφησω τομαρια προλαβαινετε να γραψετε καμια εξυπναδα που δεν θα την δω αυριο

μη τα χαλασεις ολα τα λεφτα σου στο γκομενακι, κρατα και κανα 10ρικο να πας να ριξεις ενα γαμησι στο μεταξι μετα....  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε αν πας ντυμένος σαν ταγάρι ΣΥΡΙΖΑίος, δεν θα μιλήσετε καν.
Αν πας large και έχεις κανά 1000ρικο , έχεις κάποιος ελπίδες, αλλά πρέπει να κάνεις ζημιά.
Επίσης πρέπει να έχεις και καυλιάρικο όχημα ... μη σκάσεις μύτη με κανά παπί.
Αλλιώς πρέπει να ξηγηθείς ταξί. Αν έχεις κανέναν κολλητό ταρίφα να σε περιμένει έξω, ακόμη καλύτερο.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

τι ρωσιδες τι ελλεινιδες    ετσι θα μας καταντησουν
:priest: :priest: :priest:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αγορινες καθε βοηθεια δεκτη

σε λιγοτερο απο δυο ωρες θα παω να παρω απο το σπιτι της διαγαλαξιακο μουνι επειπεδου 9-10

για να σας δωσω να καταλαβετε θα μπορουσε υπο συνθηκες να περπαταγε σε πασαρελλα με αγγελακια βικτορια σικρετ η να ηταν ακριβη βιζιτα στο φεστιβαλ καννων, τυπισσα με ινσταγκραμ και 10χιλιαδες φολλοουερς

και θα μου πειτε που τη μπανισα???

της πεταξα ενα τυρακι σε ποστ του φβ και μετα ακολουθησε περισσοτερο τυρακι στο ιμποχ

αυτη λοιπον μετα απο καμια ωρα με ρωτησε αν ξερω ενα μαγαζι

ακολουθησε τσατ στο ινμποξ και μετα απο αρκετη ωρα κανονισαμε να βγουμε

σε δυο σκελη η εξοδος

πρωτα σε μαγαζι γλυφαδας και μετα σε μαγαζι κεντρου

ακολουθησε ερωτηση αν στο δευτερο μαγαζι μπορει να φερει μια φιλη της

και τωρα το τυρακι

ε ναι λοιπον της ειπα οτι εγω γουσταρω να χαλαω λεφτα για γυναικες να περναω καλα να πινω ουσικια sinle malt και οχι κοκτειλ και να καπνιζω πουρα και οτι πολλοι αντρες φοβουντα να χαλασουν λεφτα για μια γυναικα

το πιο σημαντικο???η κοπελα ειναι ρωσιδα καθαροαιμη με περασμα και απο αθηναικα στριπ

με τα πολλα κανονισαμε σε λιγοτερο απο δυο ωρες θα πρεπει να την παρω

επειδη δδεν μου εχει τυχει να βγω με πραγματικο δεκαρι δυο μετρα κανονικο μουνο εχω φαει κοκομπλοκο ποιος εγω ο αρχηγος

μαλακες πειτε τι κανω

δε θελω φιδια και ιστοριες και δε θελω να ανοιξω σαμπανιες μπελβεντερε και ιστοριες

θελω να περασω καλα και να φαω αν μπορω σε χοτελι

το πιο σημαντικο ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΒΓΟΥΜΕ

δε θελω να χαλασω σε μπουκαλια σαμπανιες ουτε ντρογκια γιατι θα παμε σε κλαμπ τετοια οχι μπουζουκερι ελληναδικα

θα εχω οριο σε μπατζετ και θα πραξω αναλογως μεχρι 150το  πολυ
Τελικά έχεις και τα δυο νεφρά ή δεν ξύπνησες ακόμα ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μα στην έκανα,οι γκόμενες γουστάρουν να σαι κορυφαίος,δεν έχει σημασία σε τι.

Εκτύπωσε τα αποτελέσματα και πες της ότι βγήκες το πιο αγαπητό μέλος εδώ μέσα,
σιγά που ξέρει να διαβαζει ελληνικά το Ρωσίδι.
Φιλος το "μαλάκας" είναι διεθνής λέξη το καταλαβαίνουν ως και οι Παπούα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Pussy wagon, μας διασκεδάζεις.

Συνέχισε την καλή δουλειά

Π

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Ερχομενος στο θεμα.
Αυτο το πραγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα, δηλ. 45 χρονων γυναίκα, 100 κιλα, χωρισμενη με δυο παιδια να εχει αντρα δεν ειναι καθολου φυσιολογικο. Και σιγουρα δεν φταινε οι ελληνιδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ερχομενος στο θεμα.
Αυτο το πραγμα που συμβαίνει στην Ελλάδα, δηλ. 45 χρονων γυναίκα, 100 κιλα, χωρισμενη με δυο παιδια να εχει αντρα δεν ειναι καθολου φυσιολογικο. Και σιγουρα δεν φταινε οι ελληνιδες.
στην γυναικα ρολο για να προσελκυσει αντρα παιζει ρολο ΜΟΝΟ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
κανενας δεν καυλωνει με το αν εχει πτυχια, δουλεια, πρεστιζ, προικα, ονομα, υψος, βαρος, χρωμα,
αλλα μονο η συνολικη εμφανιση αν μπορει να σε καυλωσει, την πεφτεις.

και ειναι και θεμα ανταγωνισμου προφανως, γραφει πχ ο πορνομετανστης πως την πεφτετε σε φωκιες ή οσοι εχουν ζησει τσεχια, πολωνια κλπ οτι τις 40ρες ή τις παχουλες ουτε να τις φτυσουν ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ το 90% των 20-30ρων ειναι σαν φωτομοντελα και το δινουν ευκολα.
στην ελλαδα που οι 20-30ες ειναι οι μισες παχουλες και το δινουν δυσκολα, τι θα κανεις δεν εισαι στο 10% των πιο επιλεξιμων γι αυτες? θα μεινεις με το πουλι στο χερι? θα αρχισεις να την πεφτεις και σε χαμηλοτερου επιπεδου, εγω αυτο το ξεκινησα φανταρος στα 22, μεχρι τοτε την επεφτα μονο σε ομορφες και ετρωγτα μονο χυλοπιτες, αρχισα να γαμαω και μπαζα και αργοτερα αναμεσα στα 20 μπαζα που γαμησα , γαμησα και 10 μετριες και 5 ομορφες. γιατι πηρα τον αερα στο λεγειν, γιατι επιασα δουλεια και ειχα φραγκα, για ολα αυτα μαζι. ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟΣ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕ ΛΕΓΕΙΝ-ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, ΠΑΡΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 18.

αντιστοιχα αν πας σε ενα νησι του ειρηνικου που ολες μετα τα 20 γινονται παχυσαρκες (υπαρχει ενα τετοιο το ειδα σε ντοκυμαντερ δεν θυμαμαι το ονομα του) ε και εκει οι αντρες τις παρακαλανε να τις γαμησουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Ερχομενος στο θεμα.
περιγραφεις το μεγαλυτερο προτερημα του γυναικειου φυλου

οσο ασχημες και να ειναι ΠΑΝΤΑ τις περιτριγυριζουν ορδες αγαμητων πυρφορων που ειναι ικανοι να σκοτωσουν ακομα και την ιδια τους την μητερα για να τους χαιδεψει επιτελους μια γυναικα το πουλακι   

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
περιγραφεις το μεγαλυτερο προτερημα του γυναικειου φυλου

οσο ασχημες και να ειναι ΠΑΝΤΑ τις περιτριγυριζουν ορδες αγαμητων πυρφορων που ειναι ικανοι να σκοτωσουν ακομα και την ιδια τους την μητερα για να τους χαιδεψει επιτελους μια γυναικα το πουλακι    
απλα ο αγαμητος στην τσεχια βρισκει 1 φορα τον μηνα μια 25χρονη 1.64 56 κιλα , γιατι αυτή είναι στο 30% των πιο ασχημων γυναικων και του καθεται.

ενώ ο αγαμητος στην ελλαδα βρισκει 1 φορα τον χρονο μια 35χρονη 1.60 70 κιλα , γιατι αυτή είναι στο 30% των πιο ασχημων γυναικων και του καθεται.

δεν μπορεις να ζεις στην μεση της σαβαννας και να εχεις πιττα γυρο από όλα κάθε μερα και για επιδορπιο παγωτο, εκει θα κυνηγησεις για να βρεις σκληρη ωμη αντιλοπη και μες την πεινα σου θα πεις και τυχερος ημουνα σημερα.

ε η ελλαδα και το ισλαμ είναι σαν ερημοι και ο υπολοιπος κοσμος μας φαινεται οαση

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
αυτές οι χοντρές ελλεηνδες που λετε, ξέρετε τι καυλιάρες είναι ;;;

και αντίστοιχα, κάτι μοντελάκια, είναι ψυχρές σαν παγόβουνο και με υφάκι για πολλές μπούφλες όμως !!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.609
Πόντοι
606
αυτές οι χοντρές ελλεηνδες που λετε, ξέρετε τι καυλιάρες είναι ;;;

και αντίστοιχα, κάτι μοντελάκια, είναι ψυχρές σαν παγόβουνο και με υφάκι για πολλές μπούφλες όμως !!!
θα συμφωνησω  μαζι σου για το γκαυλιαρες αλλα αν μαμησεις μοντελο με σωματαρα ειναι αλλη η αισθηση με την μουναρα και την χοντρη οσο και γκαυλιαρα να ειναι η χοντρη η μοουναρα ειναι μουναρα η γκαυλα παει σε αλλο επιπεδο η μουναρα ειναι φυσικο βιαγκρα η χοντρη θα σε γλυψει σαν σαλιγκαρι για να σου σηκωθει :P me exei tyxei paλια με μια χοντρη να μην μπορω να πιτσιλισω μονο και μονο που την εβλεπα :P με μουναρα σπας μπετον αρμε :P γιαυτο ας αφησουμε τις χοντρες και να κολαμε μουναρες ελληνιδες απλα ο ελληνας φοβατε να ρισκαρει στο καλο μουνι παμε στα μπουρδελα στα στουντιο και μαμαμε :P με λεφτα μουνια που θελει κοπο για να φωτσιξουμε εξω στην πιατσα αφηστε τις χοντρες και πιαστες τις ψηλες ολες εχουν τροπο αλλα θελει κοπο :P

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
θελω σοβαρες απαντησεις απο σοβαρους παιχτες αν γινεται να φαω λεω αν η αν θα με τεσταρει στο ποσα θα ξοδεψω

ανηκει στο μουνι που καθε σκ ειναι εξω η παει εξωτερικο και εχει παντα διαθεσιμα ατομα να την βγαλουν

Αν πληρώσεις γεύμα 100 ευρώ σε κυριλέ ρεστωράν και της αγοράσεις και δώρο με 300 ευρώ παίζει να σου δώσει κανά φιλάκι.
Αλλά αυτή με μια ματιά που θα ρίξει έχει κόψει αμέσως το βαλάντιό σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αλλα οσες φορες τα ειχα με χοντρη το ματι επεφτε στις λεπτες οσο καλο σεξ κι αν εκανε πχ εδινε κωλο και τα καταπινε.

οσο είμαι με λεπτες όπως τωρα πχ, και κανουν τα 2-3 βασικα που θελω πχ κωλο και να τα παιρνει στο στομα να τα καταπιει, ΔΕΝ μου πεφτει το ματι σε άλλες, με ικανοποιει 100%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom