xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε εγω ποτε δεν κοιταξα μηνυματα κλπ
Οτι μου γυαλιζε πηγαινα καμικαζι
Μαλιστα ποτε σε ευθεια διαλεγα πορεια που θα με εβλεπε δευτερολεπτα πριν της μιλησω
Μικρα ποσοστα επιτυχιας αλλα γουσταρα την διαδικασια και εχω φαει κομματια που ηταν διαστημικα
Τωρα ο φιλος που αναφερω κυνηγαει αριθμους, οτι ειναι σε αποσταση βολης ριχνει
Αν μαθεις να μελετας τα σημαδια-μηνυματα που δινουν θα αυξησεις τα ποσοστα επιτυχιας. Ακομα καλυτερα αν μαθεις να δινεις εσυ τα σωστα μηνυματα-σημαδια για τη καθε περιπτωση.
Ακομα πιο ευκολα μπορει να γινεται η ολη φαση οταν βελτιωσεις σε σημαντικο βαθμο εμφανιση-αυτοπεποιθηση (οχι ψευτικη γιατι θα πεσει γρηγορα απο τα τεστακια που κανουν στο λεπτο) και το θεμα τσεπης.
Οταν γραφω για το θεμα τσεπης δεν εννοω να εισαι ο μαλακας που του τα τρωνε τα καριολακια. Απλα να περνας καλα με τη παρεα σου και να φαινεται οτι εισαι ανετος. Και μονο που θα ξερουν οτι το εχεις, θα σε κυνηγανε αυτες μετα με το τροπο τους ωστε να μη δειξουν οτι ειναι τελειωμενες πουτανες.
Καλη τεχνικη επισης ειναι να μη βγαινεις ποτε με φιλους σου αλλα με ομορφα μουνακια φιλες σου. Μπορεις ανετα να βαλεις σε friend zone καποιες (χωρις αυτο να σημαινει οτι εχεις μπει και εσυ στο τριπακι του φιλαρακου-μαλακα-ανοητου) και να βγαινετε εξω παρεα. Οταν βλεπουν καποιον αντρα μαζι με μια ομορφη-ομορφες γυναικα-γυναικες αυτο και μονο τις βαζει σε σκεψη για παρτυ σου. Εκεινη τη στιγμη που θα εισαι μαζι με ενα μουνακι-φιλη (ριχνε της και αυτης κανα στα φιλικα) ξεκινα να παρατηρεις τα σημαδια γυρω σου απο τα αλλα μουνακια. Θα εκπλαγεις ποσα πιο πολλα θα ειναι απο το να εβγαινες με εναν φιλο σου.
Οι γυναικες μπαινουν αμεσως στο ανταγωνισμος-κατακτηση mode οταν σε βλεπουν με αλλα μουνακια γυρω σου να μαλακιζεστε γενικως. Θελουν αυτες να σε αποκοψουν να σε κατακτησουν και να σε διορθωσουν.
Δεν ειναι δυσκολο, απλα χρειαζεται να προσεξεις να μη σε βαλει η καριολα στο friend zone αντι να τη βαλεις εσυ.
Καλη επιτυχια και καλο βολι !!!