Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ξέρω ότι αυτά που γράφω δεν πολυκυκλοφορούν αλλά αν ψαχτεί κάποιος με την εξελικτική ψυχολογία που εξηγεί πολλά και καλά παίρνει πολλές απαντήσεις, αν έχει περιέργεια για το πως λειτουργεί ο κόσμος βέβαια.

Δεν χρειάζεται να είμαι προσωπικά βαρβάτο θύμα μάνας για να γράφω τέτοια αλλά βλέπω και από φίλους και συγγενείς που είχαν θέματα άγχους και αυτοπεποίθησης κτλ τι μανάδες είχαν και παίρνω τις απαντήσεις μου.

Το κακό είναι ότι πολλοί άνθρωποι εθελοτυφλούν και αντί να σπάσουν τον φαύλο κύκλο πάνε και γίνονται σαν τους καταπιεστές τους είτε πρόκειται για γονείς είτε κλήρος είτε πολίτικοι κτλ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Καθε φορα που μια γυναίκα κανει δύσκολο επαγγελμα γίνεται ειδηση παγκοσμίως.

Ακριβώς αυτό επισημαίνω. Και το πόσο διπλά είναι τα κριτήρια. Αλλά αυτή είναι η προπαγάνδα για να τους χαιδέψουν τα αυτιά. Κι εμείς μπορούμε. ΟΧΙ. Δεν μπορείτε σαν σύνολο. Σίγουρα κάποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ γυναίκες είναι πολύ ικανώτερες από κάποιους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ άντρες. Σαν σύνολο, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες στις εφευρέσεις, στις κατασκευές, στην Επιστήμη. Είναι το ίδιο καλές στην τέχνη. Πλεονεκτούν (λόγω φύσης) σε υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με μπλα μπλα (τηλεφωνήτριες) και στο να φροντίζουν άτομα (νοσοκόμες, παιδαγωγοί σε πολύ μικρά παιδάκια κλπ)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Συναγωνιστές,δεν έχει καμία σχέση το πανηγύρι εδώ με το αν είμαστε ανώτεροι οι κατώτεροι ο ένας απο τον άλλο.Το γεγονός και μονο ότι κατεβήκαμε απο την θέση ισχύος έτσι μαρτυράει πολλά.Πλέον εμείς δεν διατηρουμε ισορροπίες και έχουμε γίνει μουνόδουλοι,πίρφοροι,αγαπούληδες,κερατάδες και εν γένει γυναικωτοί.Σήμερα εδώ λατρεύουμε την μέση ελλεϊνίδα μπας και γαμήσουμε τσάμπα κάποιες φορές,όταν,εαν,εφόσον και επειδή κάποιες συνθήκες απο μεριάς τους είναι ευνοϊκές και αν θέλουν.Την ίδια στιγμή βρωμάει μουνί ο τόπος,πληρωμένο ή και τσάμπα.Και να ξέρετε οι μικρότεροι πως το τσάμπα σεξ,είναι το πλέον ακριβό,καθώς κοστίζει χρόνο και χρήμα,αλλά πλέον και αξιοπρέπεια.Δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας αγαπητοί συναγωνιστές,καθώς η φύση μας έχει δώσει ότι χρειαζόμαστε και αυτό είναι τα αρχίδια μας και τα ανδρογόνα που παράγουν.Να είστε άντρες και όχι ραδίκια ρε.Να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και να σταματήσετε να είστε υποδουλωμένοι.Θα τσινίσουν στην αρχή,αλλά θα εκτιμηθεί πως δεν είστε έρποντα σιχάματα,αλλά άνδρες.Σας τρώνε τις γκόμενες αλβανοί και ρωσοπόντιοι που είνια σαν ξαδέρφια των όρκ απο τον Άρχοντα των δακτυλιδιών.Γιατι;έχουν λεφτά;Κλαίν.Είναι πιο εμφανίσημοι;Ούτε κατα διάνοια.Αλλά πουλάνε μαγκιά και οι γκόμενες γουστάρουν τέτοιο κόσμο κατα βάθος και όχι αγαπούληδες και πίρφορους.Αν είστε εν γένει έτσι,να περιμένετε να ακούσετε και ατάκες του τύπου "Είσαι καλό παιδί,αλλά είμαι αλλού.Θα με πας στο αγόρι μου μετά και αν μπορείς θα περιμένεις και λίγο,κανένα μισάωρο,να κατέβω να με πάς σπίτι;" και ενώ θα έχεις πάει με το λουλουδικό,θα την πάς ταριφιλίκι να την γαμήσεο το όρκ και θα περιμένεις να κατέβει,γιατί είσαι ένας ξεφτίλας και μισός.Επίσης μάθετε να είστε επιλεκτικοί και όχι πτωματοφάγοι.Βλέπω φίλους του γιού μου,μορφωμένα παιδιά,με σχετικά καλές για την εποχή δουλειές,εμφανίσημους και με εν γένει τον τρόπο τους και είναι με κάτι πατόζες ή με τίποτε πολύ μεταχειρισμένες,αν και νέες.Όχι ρε.Εκεί.Να πληρώνουν το παρελθόν τους και να μην έχουν αφεση που είναι χοντρές,καριόλες,δήθεν ή μαλακισμένες.Όπως και οι γυναίκες δεν συγχωρούν το παρελθόν ενός άνδρα,έτσι πρέπει να γίνουμε και εμείς.Όπως παλιά.Όταν θα μείνουν στο ράφι όλες αυτές,οι αμέσως επόμενες θα πιάσουν το νόημα.Όταν όμως όλες έχουν μάθει να είναι αμόρφωτες σε κάθε επίπεδο,να μιλάνε σαν νταλικέρηδες,να είναι χοντρές,να παίρνουν τα φύλλα και τα δέντρα και στο τέλος να παίρνουν κελεπουράκια,δεν κάνουμε δουλίτσα.Αν όμως προτιμάει ο μέσος άνδρας την νορμάλ κοπελίτσα με την μόρφωσή της,που είναι όμορφη,νοικοκυρά και θέλει να κάνει οικογένεια και όχι μπουρδέλο,θα αλλάξει το πράγμα.Στο χέρι μας είναι όλα,καθώς και εδώ ισχύει ο κανόνας περί προσφοράς και ζήτησης.Ότι μένει στο ράφι λήγει και καταστρέφεται,μάγκες.

Αγαπητε, τα λες παρα πολυ καλα.
Το θεμα ειναι, ειδικα εδω στην Ελλαδα, οτι εχουμε να παλεψουμε με ακομη μια 'ιδιαιτερη' παθογενεια της ελληνικης φυλης: τον ατομισμο!
Ωχαδερφισμος, παρτακισμος, κανενας δεν κανει το 'do your part', αλλα οτι αρπαξει ο κολος μας, και ας τα κανουν οι αλλοι σωστα!
Εμ ετσι ομως δεν γινεται προκοπη!
Δεν εχουμε μαθει σε ομαδικοτητα, κοινο σκοπο, παρα μονο ισως (αμφιβαλλω και γι'αυτο πια), αν μπουκαρε κανενας εισβολεας!
Κατα τα λοιπα, τρωγομαστε μεταξυ μας, ο ενας να βγαλει τα ματια του αλλου!
Γιατι αυτα που λες, θελουν κοινη γραμμη.
Θελουν 'συνειδητοποιηση', του ποιος ειμαι, τι κανω, τι επιπτωσεις εχει αυτο που κανω και αυτο που δεν κανω.
Και εδω ερχομαστε σε ενα αλλο σοβαρο θεμα: οτι ολα ειναι θεμα παιδείας! Δεν λεω μορφωση. Αλλα πχ κοινωνικη μορφωση.
Δεν ξερω λοιπον αν οι Ελληνες, οντως θελουμε να αλλαξουμε τα πραγματα.
Οι αντρες, αντε μεχρι δεκαετια 60, ειχαν τη θεση που επρεπε στην ελληνικη κοινωνια.
Τωρα πια, δεν ξερω αν ειναι αναστρεψιμα τα πραγματα....
Παντως, εστω και λιγες φωνες, οπως οι mgtow, ή οπως τα λες εσυ, ακουγονται.
Μακαρι να διαδοθουν, να ξυπνησουν περισσοτεροι, μπας και καταλαβουν ολοι, οτι ο αντρας πρεπει να φερεται σαν ΑΝΤΡΑΣ, και τοτε μονο θα μπουν και οι ελλεεινιδες στη θεση τους.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Οι ελληνιδες μια χαρα ειναι.
Ας ψαχνομαστε εμεις οι ελληνες πριν ριξουμε το φταιξιμο σε αυτες.
Μηπως δεν ξερουμε εμεις (εσεις, αυτοι) να τις κουμανατρουμε και υπαρχουν κακεκτυπα αρσενικων που δεν μπορουν να διαχειριστουν το ανρωπινο δυναμικο τους (συζυγο) σωστα και τα κανουν μανταρα με το καλημερα του γαμου?
ολα τα ναυαγια της ζωης και της μαλακυνσης εγκεφαλου εδω μεσα μαζευτηκανε να κλαφτουνε ποσο τους αδικουνε οι γκομενες.
εαν ειχατε πραγματικα αρχιδια και φροντιζζατε να στεκοσασταν πραγματικα στα ποδια σας καμμια δεν θα σας κουναγε απο τη θεση σας. οι προγονοι σας μια χαρα καταφερνανε τις συντροφους τους - εσεις εισαστε για τα μπαζα. και φωναζετε για την αδικια κι απο πανω.
τελος, οταν κανεις παιδια εχεις το 50% της ευθυνης. δεν θελεις ευθυνη? δεν κανεις παιδια. παιδια γινοινται μονο με γυναικα (για οσους απο σας ειστε τοσοοοοο σιδεροστοκοι που δεν θελετε να το καταλαβετε). εαν κανεις παιδια τα φροντιζεις αλλιως εισαι μαλακιο με περικεφαλαια. δεν γκρινιαζεις γι αυτο. βλεπεις μπροστα και προχωρας για να παρεχεις στα παιδια σου. ακομα και εαν αυτο σημαινει οτι θα στερηθεις υλικα πραγματα. εαν αυτο ειναι βαρυ φορτιο...δεν κανεις παιδια.
στραβες θα σου τυχουν στη ζωη. ιτσ ΟΚ. θα τις παλεψεις. οι πιθανοτητες να "πεσεις" σε χοντρο στραβοξυλο γυναικα ειναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ με τις πιθανοτητες να πεσει σε σενα που εισαι χοντρο στραβοξυλο μια αλλη.
οσοι δεν μπορειτε να το χωνεψετε αυτο,
σοδα!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Η μάνα είναι ο πρώτος και χειρότερος εχθρός ενός ανθρώπου.
Αν δεν υπάρχει ο πατέρας παραδίπλα θα καταστρέψει ψυχολογικά το παιδί της για να το έχει πάντα κοντά της σαν γλάστρα.

που ησουνα πουλαδα εσυ τοσο καιρο?
τι εξυπνα πραγματα βγηκες να μας πεις ?
ποιος σε κλωνοποιησε εδω μεσα?
τωρα ξυπνησες?
are you real?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η μάνα είναι ο πρώτος και χειρότερος εχθρός ενός ανθρώπου.
Αν δεν υπάρχει ο πατέρας παραδίπλα θα καταστρέψει ψυχολογικά το παιδί της για να το έχει πάντα κοντά της σαν γλάστρα.

προιοντα τους οι μαμακηδες και οι τριανταρες σε ροζ συννεφακια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
εαν ειχατε πραγματικα αρχιδια και φροντιζζατε να στεκοσασταν πραγματικα στα ποδια σας καμμια δεν θα σας κουναγε απο τη θεση σας. οι προγονοι σας μια χαρα καταφερνανε τις συντροφους τους - εσεις εισαστε για τα μπαζα. και φωναζετε για την αδικια κι απο πανω.

Τα αρχίδια του άντρα είναι πλέον η τσέπη και μετά η κοινωνική του θέση.Χωρίς αυτά τα δύο,τον έχουν χεσμένο όλες και όλοι.

Οι πρόγονοι ζούσαν σε μια εποχή που η γυναίκα δεν τολμούσε να του πει κουβέντα.Την είχαν μόνο για να τους μαγειρεύει και να τους πλένει τα βρακιά.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα αρχίδια του άντρα είναι πλέον η τσέπη και μετά η κοινωνική του θέση.Χωρίς αυτά τα δύο,τον έχουν χεσμένο όλες και όλοι.

Οι πρόγονοι ζούσαν σε μια εποχή που η γυναίκα δεν τολμούσε να του πει κουβέντα.Την είχαν μόνο για να τους μαγειρεύει και να τους πλένει τα βρακιά.
μονο με τσεπη παλι δεν γαμας

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Άμα δεν γαμάς ούτε με τσέπη,παράτα τα.

Αχμαναρια μου!
αχ αντρες ελληνων επιφανων!
τι καμαρια ειστε εσεις για το εθνος?

δεν μπορειτε να φανατστειτε ποσο στενοχωριομαστε ολοι εδω μεσα (αλλα και εδω ...εξω) που δεν βρισκετε γκομενα/συζυγο/θυηλυκο να αναπαραχθειτε!!!!

κριμααααα
κριμααααααααα

πανε χαμενα τα γονίδια σας! ω τι χασουρα για το εθνος!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τα αρχίδια του άντρα είναι πλέον η τσέπη και μετά η κοινωνική του θέση.

δεν θα μπορουσες να εισαι περισσοτερο λαθος.
ΠΟΤΕ ο αντρας δεν εγινε απο λεφτα ή θεση.
ΝΑΙ, τον βολευαν αυτα εαν τα ειχε ,
αλλα υπηρξαν και υπαρχουν αντρες (και οχι μποκολεια συνδροματα) με καθε γραμμα κεφαλαιο και με περιγραμμα, μπολντ και ιταλικ.
αντρας ειναι αυτος που δεν χρειαζεται να εχει λεφτα η θεση για να δειξει την αξια του.
ξερει να φερθει στη γυναικα του και να την εχει βασιλισσα και οχι να τονε μουνοδουλευει.
να την εχει διπλα του και να μπορει να την κανει ευτυχιοσμενη για να ειναι και ο ιδιος και η ,οποια, οικογενεια του.
και αν τα φερει η τυχη και χωρισει -ζωη ειναι αυτη, ολα τα φερνει- προχωραει μπροστα προσφερει αυτο που πρεπει και με τα υπολοιπα παει και ξαναφτιαχνει τη ζωη του οπως αυτος μπορει και γουσταρει.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
netsome on fire σημερα  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό επισημαίνω. Και το πόσο διπλά είναι τα κριτήρια. Αλλά αυτή είναι η προπαγάνδα για να τους χαιδέψουν τα αυτιά. Κι εμείς μπορούμε. ΟΧΙ. Δεν μπορείτε σαν σύνολο. Σίγουρα κάποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ γυναίκες είναι πολύ ικανώτερες από κάποιους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ άντρες. Σαν σύνολο, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες στις εφευρέσεις, στις κατασκευές, στην Επιστήμη. Είναι το ίδιο καλές στην τέχνη. Πλεονεκτούν (λόγω φύσης) σε υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με μπλα μπλα (τηλεφωνήτριες) και στο να φροντίζουν άτομα (νοσοκόμες, παιδαγωγοί σε πολύ μικρά παιδάκια κλπ)
Και στα εργοστασια δουλευουν καλα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Οι ελληνιδες μια χαρα ειναι.
Πρίν τον γάμο-> είναι το παιδί σου, ανέλαβε τις ευθύνες σου.
Μετά το γάμο(στο διαζύγιο),->παίρνω το παιδί μου και φεύγω.
Φράση ελλεεινίδας:<< πρέπει να τα έχω καλά με τον άντρα μου για να μου μεγαλώνει το παιδί μου.>> Λες και ο άντρας της είναι ο σκλάβος ρομπότ!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Πρίν τον γάμο-> είναι το παιδί σου, ανέλαβε τις ευθύνες σου.
Μετά το γάμο(στο διαζύγιο),->παίρνω το παιδί μου και φεύγω.
Φράση ελλεεινίδας:<< πρέπει να τα έχω καλά με τον άντρα μου για να μου μεγαλώνει το παιδί μου.>> Λες και ο άντρας της είναι ο σκλάβος ρομπότ!

Έχω στον περίγυρό μου παραδείγματα από άντρες μικρότερους γύρω στα 30+ που παντρεύτηκαν 35 ή και 40άρες. Φαντάζεσαι την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει το φύλο; Μέχρι και αυτές (που πολλές δε βλέπονται κιόλας και είναι σαν σταφίδες αλλά με φράγκα από πίσω) βρήκαν το κορόϊδο, που κανονικά θα έπρεπε να τις φτύνουν όλοι και να τις έχουν τελευταία λύση για να κάνουν οι ίδιοι οικογένεια. Άπαξ και γέννησαν αυτές τους έχουν χεσμένους τόσο που υπάρχουν δεν υπάρχουν στο σπίτι, ένα και το αυτό. Φυσικά καταλήγουν στα μπουρδέλα για να ξεδώσουν ενώ οι γυναίκες τους μπορεί να το δώσουν και σε καναν άλλον μικρότερο αφού βλέπουν ότι τις παίρνει ακόμα. Άμα κάποιος θέλει να ζει τέτοια ζωή και μάλιστα με μεγαλύτερη του ας βάλει θηλιά και ας πάει να κρεμαστεί μόνος του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom