You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
Η Ελληνιδα μανα, ειναι απο τις χειροτερες στο πλανητη. Ισως η χειροτερη. Γιατι;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ-ΦΟΒΙΚΟ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ-ΑΜΠΑΛΟ-ΦΛΩΡΟ-ΛΑΚΗ-ΤΕΜΠΕΛΗ-ΑΝΙΚΑΝΟ-ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΌΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ-ΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟ.
Αποδειξεις περι αυτου πιστευω εχετε δει ολοι γυρω σας τοσα ετη. Σε περιπτωση που εχετε αλλη αποψη περι του θεματος, δικαιωμα σας.
λεγετε οτι η Ελληνιδα μανα μεγαλωνει ενα γιο που δεν θα ηθελα για συζηγο!
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλα για τις ελλεηνιδες δεν το έχω και απιθανο να δειχνουν καχυποψια στους αντρες και οχι σε γυναικες που τις πλησιάζουν. Προχθές μου λέει μια "δεν το περιμενα οτι θα αντιδρασεις τοσο καλά" ακου εδω ρε φιλε μας ελέγχουν κιολας.
Σκυψε στο αυτι της και πες της την επομενη φορα: Θα σε γαμουσα απο ολες τις τρυπες αν δεν ησουν τοσο αχαλινωτα μαλακισμενη.
Μεγαλη προσοχη στο να της το πεις στο αυτι να μην ακουσει κανεις. Κορυφαιο πιθανο ενδεχομενο να ενημερωσει κανα λευκο ιπποτη-μουνοδουλο και να φας ή να ριξεις ξυλο με τη ψυχη σου.
Στα αρχιδια σου.
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και κατι ακομα που μου ειχε πει καποτε ενας παππους για τις γυναικες!
Πραγμα που το γαμας τι αξια να του δωσεις!
Κατα περιπτωση ισχυει!!!
Παντα ισχυει αυτο που ειπε ο παππους. Σε καθε περιπτωση.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.751
- Πόντοι
- 506
Παντως και τα μπουρδελα δεν είναι λυση.
Βλέπεις κάτι μισθοσυντηρητους που δεν εχουν να φανε και πανε και σκανε 200αρια για να γαμησουν μια ξεχειλωμενη.
Γιαυτο δεν πέφτουν οι τιμες.
Βλέπεις κάτι μισθοσυντηρητους που δεν εχουν να φανε και πανε και σκανε 200αρια για να γαμησουν μια ξεχειλωμενη.
Γιαυτο δεν πέφτουν οι τιμες.
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καθεσαι στο χ νυχτερινο μαγαζι μαζι με καριολα και φιλες της καριολας. Εχουν πιει (οχι μεθυσει), εχουν χαλαρωσει και ξεκινανε χορους-γυναικουλιστικες μαλακιες κτλπ. Σε καποια στιγμη, καποιο τυπακι αρχιζει να φλερταρει καποια απο τη παρεα σου. Εδω θα πρεπει να σημειωσουμε οτι δεν εχεις αλλους αντρες στη παρεα, μονο 4 γυναικες και δεν εχεις δηλωσει με καποιο τροπο ποια απο τις 4 ειναι η και καλα γκομενα σου για αποψε. Επισης, η κοπελα, με αυτη τη ψευτικη ευγενεια ανταποκρινεται με μετρο στο φλερτ του τυπου.
Ποια πιστευετε οτι θα πρεπει να ειναι η αντιδραση απεναντι στο τυπο και απεναντι στη κοπελα οταν δειτε οτι το τυπακι φλερταρει τη χ γκομενα απο τις 4;
Για να δουμε τι θα απαντησουν οι συναγωνιστες της παρεας.
Ποια πιστευετε οτι θα πρεπει να ειναι η αντιδραση απεναντι στο τυπο και απεναντι στη κοπελα οταν δειτε οτι το τυπακι φλερταρει τη χ γκομενα απο τις 4;
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.829
- Πόντοι
- 216
Το ποσο σκουπιδι παντως ειναι μια γυναικα δεν εξαρταται απο το ποσο ομορφη ειναι μονο. Αμα εχει λεφτα και μορφωση και 200 κιλα να ναι παλι θα το παιζει γκομενα και θα ειναι απαιτητικη
Άμα έχει απλά λεφτά ναι, θα το παίζει ιστορία. Αν έχει και σοβαρή μόρφωση νομίζω θα είναι πιο συνειδητοποιημένη με την εμφάνισή της και ξέρει ότι το value της είναι πεσμένο.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.751
- Πόντοι
- 506
Μπα αμα ειναι ψωνιο δε σώζεται με τίποτα.Άμα έχει απλά λεφτά ναι, θα το παίζει ιστορία. Αν έχει και σοβαρή μόρφωση νομίζω θα είναι πιο συνειδητοποιημένη με την εμφάνισή της και ξέρει ότι το value της είναι πεσμένο.
Γενικα έχουν μεγαλομανία. Και ψεμα. Απειρα ψέματα...
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άμα έχει απλά λεφτά ναι, θα το παίζει ιστορία. Αν έχει και σοβαρή μόρφωση νομίζω θα είναι πιο συνειδητοποιημένη με την εμφάνισή της και ξέρει ότι το value της είναι πεσμένο.
Οταν εχουν μορφωση (δεν ειναι της ωρας να εξηγησουμε τι ειναι μορφωση, δεν υπαρχουν μορφωμενες γυναικες) ειναι σε αρκετες περιπτωσεις πιο υπεροπτικες και μαλακισμενες. Με ολο αυτο, το παιζουν πιο δυσκολες-μυστηριες-τρελες-μαγκακια-εξυπνες.
Αυτες ειναι που κανουν και τα πιο τρελα γαμησια με τις πιο μεγαλες ανωμαλιες που μπορεις να φανταστεις.
Γαμησι με "μορφωμενη" ειναι μια καλη εμπειρια που θα σε βοηθησει οταν εισαι στην αρχη να ανεβεις level πιο γρηγορα.
Γιατι; Γιατι γουσταρουν ετσι και αλλιως να τους γαμας το μυαλο αλλα οταν θεωρουν οτι εχουν πιο πολυ και τους το ξεσκιζεις με ανεση οπως ποτε κανεις αλλος δεν φανταζεσαι τι παθος θα σου βγαλουν. Ψευτικο, εγωιστικο, της στιγμης, των μια δυο το πολυ φορων που θα της δωσεις το μουνι στο πατωμα.
Αποτελουν ισχυρη επενδυση διοτι θα λειτουργησουν ως η καλυτερη διαφημιση που ειχες ποτε στα αλλα μουνια απο το μισος που θα σου βγαλουν και το θαψιμο που θα σου ριξουν στις "φιλες" τους. Μελλοντικα αν παιξεις σωστα θα καρπωθεις τα ωφελη αυτης της διαφημισης.
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χύμα στο μαπίδι!
Με εκανες και γελασα με το σχολιο σου, γουσταρω ! ! !
Καθεσαι στο χ νυχτερινο μαγαζι μαζι με καριολα και φιλες της καριολας. Εχουν πιει (οχι μεθυσει), εχουν χαλαρωσει και ξεκινανε χορους-γυναικουλιστικες μαλακιες κτλπ. Σε καποια στιγμη, καποιο τυπακι αρχιζει να φλερταρει καποια απο τη παρεα σου. Εδω θα πρεπει να σημειωσουμε οτι δεν εχεις αλλους αντρες στη παρεα, μονο 4 γυναικες και δεν εχεις δηλωσει με καποιο τροπο ποια απο τις 4 ειναι η και καλα γκομενα σου για αποψε. Επισης, η κοπελα, με αυτη τη ψευτικη ευγενεια ανταποκρινεται με μετρο στο φλερτ του τυπου.
για να δουμε για να δουμε!
ξαναγραψε το ερωτημα σου (αφου κατσεις και το σκεφτεις πρωτα κανα δυο τρια 24ωρα), ελα τη δευτερα με τον κηδεμονα σου και τοτε ισως αρχισεις να μαζευεεις καμμια αποψη.
παντως για 43 μηνυματα ,απο το '15, μπαινεις δυναμικα εσυ στο μπου!
(κλωνος)ποιανου'σ'εσυ?
εχει και ονομασια αυτο το φαινομενο! Το να σε βλεπουν να εισαι με αλλη/αλλες γυναικες σημαινει οτι ηδη σε εχουν εγκρινει αυτες
"Το φαινόμενο μερικές γυναίκες να έλκονται ερωτικά και σεξουαλικά από άντρες που είναι ήδη δεσμευμένοι (σε σχέση ή παντρεμένοι) ονομάζεται «αντιγραφή επιλογής συντρόφου» (mate-choice copying)"
Ξεχασες να πεις για τους χωρισμενους!
Ποιος μπορει να ηταν ο λογος που οδηγησε τον φιλο σου στο να τη πεσει στο μπαζακι; Ακομα και αν ειναι μουναρα, γιατι καποιος να τη της πεσει οταν δεν εχει δει τα αναλογα "σημαδια" εκ μερους της;
Οταν μια γυναικα γουσταρει και θελει να της μιλησεις, το δειχνει. Αρκετες φορες μπορει να δημιουργησει μια αφορμη για να μιλησετε ή ακομα και να μιλησει πρωτη η ιδια. Δεν κολλανε ουτε φοβουνται κατι αλλο οταν γουσταρουν.
Αν με τον τροπο της ή με τη γλωσσα του σωματος-ματιων μια γυναικα δεν εχει δειξει οτι γουσταρει, δεν υπαρχει λογος καν να τη κοιτας.
Ας ηταν κανας ηθοποιος-τραγουδιστης-γνωστος-πλουσιος που κανει κρα οτι το φυσαει-αληταμπουρας και να δεις τοτε πως κανουν.
Δεν φταινε αυτες, εμεις φταιμε που συχνα δεν παρατηρουμε τα διαφορα μηνυματα που μπορει να μας στειλει με καποιο τροπο η εκαστοτε γυναικα.
Συμφωνω μαζι σου. Πρωτα βλεπεις σημαδια, που αν θελουν δινουν, και αν οντως σου αρεσει κι εσενα, τα προχωρας μετα.
Βεβαια, επειδη η ξυνιλα παει συννεφο, πολλοι τα παρακαμπτουν αυτα, ελπιζουν οτι θα καταφερουν κατι μιλωντας, και απλα τρωνε τα μουτρα τους.
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Καταρχην οι Ελληνιδες μανες ειναι οτι χειροτερο
Σε πανε πισω σε εξελιξη στην ζωη και ειδικα επαγγελματικα σου και θελουν να παρεμβαινουν στις σχεσεις σου.
Ενας απ τους λογους οτι οι Ελληνες σημερα ειναι ανικανοι για τα παντα ειναι οι Ελληνιδες μανες
Μιλαω με Ελληνες και μου ζαλιζουν τα @@ δεν εχω δουλεια δν εχω δουλεια και καπακια μιλαω με Συριο που ηρθε απ τον πολεμο και κοπαναει 1000Ευρω+ το μηνα απ δουλεια οικοδομης που εμαθε..Ο μαστορας του Ελληνες ηθελε δεν εβρισκε και ο Συριος τα τσεπωνει
Αλλα η Ελληνιδα μανα θελει τον γιο της γιατρο η δικηγορο και ας πειναει...Αφου οι διπλανοι εχουν γιο,κορη σπουδαγμενο πρεπει και ο δικος της,τι θα λεει στην γειτονια
Με τις κορες τα ιδια και χειροτερα..Η Ελληνιδα μανα θελει η κορη της να παρει γιατρο και καποιον "μεγαλο" να εχει να κοκορευεται στην γειτονια..Εξ αλλου η κορη της το αξιζει μιας που εχει τελειωσει φοβερη σχολη(σε κανα ΙΕΚ) και με την ομορφια της θα τον σκλαβωσει
Εγω εχω σχεδον κοψει καθε σχεση περα απ τα τυπικα με τους δικους μου και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στην ζωη μου.Αμα τους ακουγα ουτε εξωτερικο θα ειχα παει,ουτε θα γαμουσα ουτε δουλεια θα ειχα
Ειλικρινα σας το λεω κοφτε καθε επαφη με τους δικους σας οσο πιο νωρις γινεται
Σε πανε πισω σε εξελιξη στην ζωη και ειδικα επαγγελματικα σου και θελουν να παρεμβαινουν στις σχεσεις σου.
Ενας απ τους λογους οτι οι Ελληνες σημερα ειναι ανικανοι για τα παντα ειναι οι Ελληνιδες μανες
Μιλαω με Ελληνες και μου ζαλιζουν τα @@ δεν εχω δουλεια δν εχω δουλεια και καπακια μιλαω με Συριο που ηρθε απ τον πολεμο και κοπαναει 1000Ευρω+ το μηνα απ δουλεια οικοδομης που εμαθε..Ο μαστορας του Ελληνες ηθελε δεν εβρισκε και ο Συριος τα τσεπωνει
Αλλα η Ελληνιδα μανα θελει τον γιο της γιατρο η δικηγορο και ας πειναει...Αφου οι διπλανοι εχουν γιο,κορη σπουδαγμενο πρεπει και ο δικος της,τι θα λεει στην γειτονια
Με τις κορες τα ιδια και χειροτερα..Η Ελληνιδα μανα θελει η κορη της να παρει γιατρο και καποιον "μεγαλο" να εχει να κοκορευεται στην γειτονια..Εξ αλλου η κορη της το αξιζει μιας που εχει τελειωσει φοβερη σχολη(σε κανα ΙΕΚ) και με την ομορφια της θα τον σκλαβωσει
Εγω εχω σχεδον κοψει καθε σχεση περα απ τα τυπικα με τους δικους μου και ειναι οτι καλυτερο εχω κανει στην ζωη μου.Αμα τους ακουγα ουτε εξωτερικο θα ειχα παει,ουτε θα γαμουσα ουτε δουλεια θα ειχα
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καταρχην οι Ελληνιδες μανες ειναι οτι χειροτερο
Ευχαριστη εκπληξη τα οσα εγραψες, χαιρετιζω τις αποψεις σου και τη σταση ζωης σου.
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Για τις γκομενες Ελλαδα τι να πεις,δεν αξιζει καν να ασχοληθειτε εκτος αν βρειτε καλη κοπελα
Στα μαγαζια βγαινεις ολοι-ολες με ενα κινητο..Κανεις δεν χορευει η ασχολειται με το πως θα γνωρισει κοσμο.Τσαμπα κοπος
Απ ιντερνετ θα βρεις μετριες σε ποιοτητα και πολλες εξαφανιζονται σαν να ναι 15χρονων πριν βγειτε η ολο κατι τυχαινει
Συν οτι οι Ελληνιδες γυρω στα 30 30φευγα χαλανε σε σωματα
Βγηκα με μια απ tinder εκτος οτι μου τα ζαλιζε με την δουλεια της σε πρωτο ραντεβο λες και την ρωτησα ηταν και 2σκαλια κατω απ τις φωτο αισθητα ειχε παρει κιλακια..
Και ακουσα και για φεμινισμους,πατριαρχεια..
Φαινομενο ανησυχητικο γιατι ολο και περισσοτερες λενε τις ιδιες μαλακιες που ακουσανε καπου.Οτι γινεται μοδα στην Ελλαδα αμεσως το οικοιοποιουνται ολες
Τι πραγμα ειναι αυτο
Να φαει δν εχει η αλλη,δουλεια δεν εχει και η ασχολια της ειναι ο Ζακ και η πατριαρχεια..
Ωρες ωρες νιωθω οτι μιλαω με τυπισσες που ζουνε σε μια παραλληλη πραγματικοτητα οπου βγαζουν καλα λεφτα και ασχολουνται με διαφορες μαλακιες για να περνα η ωρα
Το μονο θετικο ειναι οτι πλεον αρκετες Ελληνιδες ειδικα αμα βγειτε απο tinder θα κανουν one night stand πριν καποια χρονια υπηρχαν περισσοτερα ταμπου σε αυτο το θεμα
Στα μαγαζια βγαινεις ολοι-ολες με ενα κινητο..Κανεις δεν χορευει η ασχολειται με το πως θα γνωρισει κοσμο.Τσαμπα κοπος
Απ ιντερνετ θα βρεις μετριες σε ποιοτητα και πολλες εξαφανιζονται σαν να ναι 15χρονων πριν βγειτε η ολο κατι τυχαινει
Βγηκα με μια απ tinder εκτος οτι μου τα ζαλιζε με την δουλεια της σε πρωτο ραντεβο λες και την ρωτησα ηταν και 2σκαλια κατω απ τις φωτο αισθητα ειχε παρει κιλακια..
Φαινομενο ανησυχητικο γιατι ολο και περισσοτερες λενε τις ιδιες μαλακιες που ακουσανε καπου.Οτι γινεται μοδα στην Ελλαδα αμεσως το οικοιοποιουνται ολες
Τι πραγμα ειναι αυτο
Να φαει δν εχει η αλλη,δουλεια δεν εχει και η ασχολια της ειναι ο Ζακ και η πατριαρχεια..
Ωρες ωρες νιωθω οτι μιλαω με τυπισσες που ζουνε σε μια παραλληλη πραγματικοτητα οπου βγαζουν καλα λεφτα και ασχολουνται με διαφορες μαλακιες για να περνα η ωρα
Το μονο θετικο ειναι οτι πλεον αρκετες Ελληνιδες ειδικα αμα βγειτε απο tinder θα κανουν one night stand πριν καποια χρονια υπηρχαν περισσοτερα ταμπου σε αυτο το θεμα
τα τριτοκοσμικα στερρεοτυπα τα αναπαραγει ο νεοφιλελευθερισμος,ο καπιταλισμος ακι το τριτοκοσμικο συστημα της μαφιοζοκρατιας στην ελλαδα
τεραστιο ελλειμα σε υπαλληλους,ολοι θελουν να φοροδιαφυγουν και να το παιζουν επιχειρηματιες ανοιγωντας καφετεριες και μετα ελληναρες και ελλεινιδες ερχονται οι γερμανοι και οι αμερικανοι και σας ισοπεδωνουν οικονομικα επειδη εχουν εντεχνα καλλιεργησει ενα λαμογιστικο και ευατουλιστικο συστημα και νοοτροπιες που εξυπηρετει ντοπιους και ξενους μαφιοζους
τεραστιο ελλειμα σε υπαλληλους,ολοι θελουν να φοροδιαφυγουν και να το παιζουν επιχειρηματιες ανοιγωντας καφετεριες και μετα ελληναρες και ελλεινιδες ερχονται οι γερμανοι και οι αμερικανοι και σας ισοπεδωνουν οικονομικα επειδη εχουν εντεχνα καλλιεργησει ενα λαμογιστικο και ευατουλιστικο συστημα και νοοτροπιες που εξυπηρετει ντοπιους και ξενους μαφιοζους
xkabamarux
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για τις γκομενες Ελλαδα τι να πεις,δεν αξιζει καν να ασχοληθειτε εκτος αν βρειτε καλη κοπελα
Τι πραγμα ειναι αυτο
Δεν εχω ουτε tinder ουτε fb ουτε καμια αλλη αναλογη εφαρμογη. Ειναι ασκοπο χασιμο χρονου-ενεργειας.
Προτιμω real life οπου γινεται το κανονικο παιχνιδι. Οποιος παιζει σωστα, τρωει. Απλα.
Δεν χρειαζεται να κατσεις και να ακουσεις ολα αυτα που λενε, απο την αρχη οδηγησε τις εκει που θελεις. Αν δεν θελει και το παιζει δυσκολη, παρατα τη εκει που ειναι και απλα φευγεις για την επομενη.
Τι πραγμα ειναι αυτο
για οτι συμβαινει στην ελλαδα φταιει αποκλειστικα ο νεοφιλελευθερισμος που αναπαραγει τον ναρκισσιστικο τροπο ζωης και το παταω πανω σε πτωματα για να ανελθω
σε συνδυασμο με τα κακα χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του ελληναρα( λαμογια,κουτοπονηρια,κακως νοουμενη αυθορμητη και αντιδραστικη συμπεριφορα) δημιουργουν το εκρηκτικο μιγμα που καταστρεφει τις κοινωνικες σχεσεις και την κοινωνια συνολικα