Εγω παλι ΞΕΡΟΧΥΝΩ με επικες παρεμβασεις Ιακωβου( με τις περιφημες οφιολατριες του ) ,
με παρεμβασεις θρυλικου Sad man που κατι Μουνοκωλαριαρηδες και Ακαποεροι και Πανοι Σκληροπυρηνικοι και Αλεξοδικηγοροι και κατι καινουργιοι Καπαμαρου (ο οποιος Ιγκανο απότι φαινεται τελικα μονο στομα μεγαλου ιπποποταμου διαθετει, δηλαδη μονο μεγαλοστομιες και μπλα μπλα μπλα υποτιθεμενης ανωτεροτητας) που προσπαθουν να τον 'γαμησουν' στο ιντερνετικο bulling οτι ειναι κατεστραμμενος, καημενος και αγαμητος και τελικα κατα βαθος να συνειδητοποιουν οτι οχι μονο εχει απολυτο δικιο σε ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ απο αυτα που λεει αλλα μαλλον να τους θυμιζει και αυτους την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατασταση την οποια βιωνουν και οχι το προφιλ των υποτιθεμενων γαμιαδων και τυπων που βρισκουν για πλακα γκομενα, το οποιο θελουν να προβαλουν μεσω της ανωνυμιας του ιντερνετ....(Disclaimer : Μην θιχτειτε αμεσως δεν το λεω υποτιμητικα ή προσβλητικα, απλα να μαθαινουμε να βλεπουμε και λιγο τα χαλια μας , μια αυτοκριτικη δεν βλαπτει)
Επισης ξεροχυνω με Νασο Αθανασιαδη και την περιφημη Ακαποτη Clan που καποτε εγραφε...
Επιπλεον μπορω να πω οτι εχω ξεροχυσει κατα καιρους με διαφορους τυπους οπως πχ Dean Corso και αλλους που γραφανε κυριως σε νηματα που αφορουσαν σχολιασμο τυπων σε trash reality τυπου top model, power of love, survivor και λοιπες τετοιες μαλακιες τις TV.....(Εχουν ειπωθει ατακαρες σε κεινα τα threads , ΚΑΙ ΝΑΙ θα τολμησω να πω ισως καποιες απο αυτες εφαμιλλες με ατακες απο comedians του βελινεκους των George Carlin και του C.K.Louis)...
Και τελος με τον εναν και τον μοναδικο Mindreader ο οποιος μια στο τοσο γραφει, ειδικα εδω στις Ελεεινηδες παιζει να εχει βαρεθει να γραφει πλεον, αλλα και τοτε που εγραφε εσπερνε ανεμους και θεριζει θυελλες ( και το εννοω και αυτο καλοπροαιρετα ), πραγματικα εκλπηκτικος τροπος αποτυπωσης σκεψης , ευγε Mind.....
Καταρχην εδω ο καθενας λεει την γνωμη του.Δευτερον αν ενας ανθρωπος ποσο μαλλον αντρας ανω των 18+ μιλαει για bullying να παει σε καμια πορεια για τους lgbt.
Μας λετε και για ιντερνετικο μπουλινγκ εδω η χωρα καιγεται και ο Ελληνας ανησυχει για τις μαλακιες του καθε Καπουστιδη και τα δηθεν bullying.
Απ τα 20 οικοδομη ετρωγα χριστο-παναγιες απ τον μαστορα και τωρα ακους "αντρες" 30φευγα να σου λενε για bullying.
Ειναι οι κλασσικοι μαμακηδες που δεν βρισκουν δουλεια
Τους κανει bullying η κακια η κοινωνια,ρε μαλακες ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ οχι παιδακια
Τη bullying και @@ λετε
Αν ειναι δυνατον..Προχθες μιλουσα με εναν φιλο που επεσε απιστευτα στα ματια μου.Εφυγε απ την δουλεια του μαντραχαλος ετων 30 γιατι του μιλησανε ασχημα
Του φλωρου
Και ο Αλβανος και ο Πακης δουλευουν ενω ο Ελληνας ασχολειται με τα bullying και τις μαλακιες των πουστηδων
Το τι βρισιμο του εριξα δεν λεγετε
Και η πλακα ειναι οτι @@ bullying του κανανε απλα του ειπανε να ειναι πιο γρηγορος κτλπ
Και αυτος μονο την μανα του δεν πηρε τηλεφωνο
Ξαναλεω την ιδια ωρα πιθανον την δουλεια του που ειναι delivery να την κανει ενας λαθρο...
Παμε απ την παρενθεση στο θεμα μας...
Ο sadman προσωπικα ο καθε sadman δεν με ενοχλουν για αυτα που λενε,σε πολλα συμφωνο
Αλλα αυτη η μιζερια αυτη η αδυναμια μου βγαζει στα ματια μου χαρακτηριστικα ανθρωπων που αποδεχονται την μοιρα τους,κοινως τα παρατανε και τοτε μου γυριζουν τα αντερα
Δεν ανεχομαι αντρας και ποσο μαλλον Ελληνας να κλαψουριζει και να αποδεχεται την μοιρα του
Και εμενα δεν μου αρεσουν οι συγχρονες Ελληνιδες,βρηκα ξενες και ευτυχως και Αθηνα εχει μπολικες μαλιστα εχω δωσει και πληροφοριες πως να τις βρεις..Αλλα καποιοι προτιμουν την κλαψα απ την προσπαθεια
Και εγω Ελλαδα δεν εβρισκα δουλεια,3 φορες πηγα εξωτερικο..
Αν ο καθενας κλαιγεται και μιλαει για bullying ας παραδωσουμε την χωρα σαν ανικανοι και αδερφες σε λαους που εχουν τα @@ να αποφευγουν την μιζερια