Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.995

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Σε φιλους μου που ηρθαν απο εξωτερικο(μη Ελληνες) αμεσως βρηκανε την πηγη του κακου.Close minded μου λεγανε οταν τους ρωτησα πως τους φαινονταν οι Ελληνιδες..Τους εκανε εντυπωση που ο κοσμος στα μαγαζια δεν χορευε και αλλα πολλα....

Ακριβως αυτο συμβαινει..Ο Ελληνας νιωθει ασφαλεια σε εναν δικο του μικρο κυκλο,κυριως αυτος περιλαμβανει οικογενεια-οικογενειακους φιλους και αργοτερα φιλους απ την εργασια.
Μια γκομενα λοιπον μπορει να κλαιγεται οτι δεν γνωριζει καποιον αλλα η ιδια ουσιαστικα δεν προσπαθει..Θελει αλλα φοβαται λογω του τροπου που μεγαλωσε

Το λαθος που κανουνε ειναι ολες αυτες να στρεφονται σε πατριαρχες,φεμινισμους ενω το προβλημα δεν εχει καμια σχεση με αυτο απλα ειναι μοδα και το ακολουθουνε απο αντιδραση.Ακομα χειροτερα αυτες οι μαλακιες τους γαμανε τα μυαλα τελειως και καταληγουν οι πιο πολλες τρελες και μονες ειτε με 2-3 σκυλια.

Ουσιαστικα το προβλημα εχει να κανει με τους στενους δεσμους-ειτε με πατερα ειτε με μητερα κτλπ αυτο δεν εχει να κανει με πατριαρχεια αλλα με την δομη της Ελληνικης κοινωνιας που ειναι φοβικη σε αλλαγες.

Εγω λεω σε μια που μου ελεγε για πατριαρχειες κτλπ..Η πρωην μου Πολωνεζα στα 19 πηγε μονης της Αγγλια για δουλεια και φετος ηρθε Ελλαδα για σεζον.Ποια πατριαρχεια της λεω σε εμποδιζει να πας να κανεις κατι αντιστοιχο απ το να βγαινουμε και να ρχεσαι παντα αφραγκη?

Απλα ειναι ο ευκολος τροπος να πεις δεν δουλευω,δεν βρισκω αντρα δεν πανε καλα τα πραγματα στην ζωη μου..αλλα δεν φταιω εγω..οχι,οχι η πατριαρχεια φταιει

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
σε συνδυασμο με τα κακα χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του ελληναρα(λαμογια,κουτοπονηρια,κακως νοουμενη αυθορμητη και αντιδραστικη συμπεριφορα,κακως νοουμενη απειθαρχη συμπεριφορα που τον οδηγει στο να μην θελει να ειναι υπο και να δρα συλλογικα αλλα να κονομα μονο για την παρτη του με καθε τροπο) δημιουργουν το εκρηκτικο μιγμα που καταστρεφει τις κοινωνικες σχεσεις και την κοινωνια συνολικα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
για οτι συμβαινει στην ελλαδα φταιει αποκλειστικα ο νεοφιλελευθερισμος που αναπαραγει τον ναρκισσιστικο τροπο ζωης και το παταω πανω σε πτωματα για να ανελθω

σε συνδυασμο με τα κακα χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του ελληναρα( λαμογια,κουτοπονηρια,κακως νοουμενη αυθορμητη και αντιδραστικη συμπεριφορα) δημιουργουν το εκρηκτικο μιγμα που καταστρεφει τις κοινωνικες σχεσεις και την κοινωνια συνολικα

Ισα ισα οσο πιο πολυ οπισθοδρομικη ειναι μια χωρα--->δηλαδη ακολουθει κρατισμο τοσο λιγοτερο γαμα κανεις..Αρκει μια ματια σε μουσουλμανικες χωρες που φοβουνται τις αλλαγες να δεις οτι ολοι παιζουν με τις χουφτες τους

Ευρωπη οσο ζουσα γαμουσα επι 10 σε σχεση με Ελλαδα γιατι πολυ απλα στα @@ τους τι λεει και τι κανει ο διπλανος τους,απλα δεν τους νοιαζει

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Σε φιλους μου που ηρθαν απο εξωτερικο(μη Ελληνες) αμεσως βρηκανε την πηγη του κακου.Close minded μου λεγανε οταν τους ρωτησα πως τους φαινονταν οι Ελληνιδες..Τους εκανε εντυπωση που ο κοσμος στα μαγαζια δεν χορευε και αλλα πολλα....

Ακριβως αυτο συμβαινει..Ο Ελληνας νιωθει ασφαλεια σε εναν δικο του μικρο κυκλο,κυριως αυτος περιλαμβανει οικογενεια-οικογενειακους φιλους και αργοτερα φιλους απ την εργασια.
Μια γκομενα λοιπον μπορει να κλαιγεται οτι δεν γνωριζει καποιον αλλα η ιδια ουσιαστικα δεν προσπαθει..Θελει αλλα φοβαται λογω του τροπου που μεγαλωσε

Το λαθος που κανουνε ειναι ολες αυτες να στρεφονται σε πατριαρχες,φεμινισμους ενω το προβλημα δεν εχει καμια σχεση με αυτο απλα ειναι μοδα και το ακολουθουνε απο αντιδραση.Ακομα χειροτερα αυτες οι μαλακιες τους γαμανε τα μυαλα τελειως και καταληγουν οι πιο πολλες τρελες και μονες ειτε με 2-3 σκυλια.

Ουσιαστικα το προβλημα εχει να κανει με τους στενους δεσμους-ειτε με πατερα ειτε με μητερα κτλπ αυτο δεν εχει να κανει με πατριαρχεια αλλα με την δομη της Ελληνικης κοινωνιας που ειναι φοβικη σε αλλαγες.

Εγω λεω σε μια που μου ελεγε για πατριαρχειες κτλπ..Η πρωην μου Πολωνεζα στα 19 πηγε μονης της Αγγλια για δουλεια και φετος ηρθε Ελλαδα για σεζον.Ποια πατριαρχεια της λεω σε εμποδιζει να πας να κανεις κατι αντιστοιχο απ το να βγαινουμε και να ρχεσαι παντα αφραγκη?

Απλα ειναι ο ευκολος τροπος να πεις δεν δουλευω,δεν βρισκω αντρα δεν πανε καλα τα πραγματα στην ζωη μου..αλλα δεν φταιω εγω..οχι,οχι η πατριαρχεια φταιει

αυτο συμβαινει γιατι ο ενας μισει τον αλλο και τον υποψιαζεται και εχοντας ο καθενας απλυτα για τον αλλο αναπαραγονται οι εμφυλιοπολεμικες λογικες

οταν εσυ ξερεις οτι ο αλλος μπηκε στο δημοσιο με βυσμα ή εχει κληρονομησει μαγαζι απο τον λαδεμπορα πατερα και κανει φοροδιαφυγη εκατομμυριων πως να μην αναπαραγεται το μισος και η κακια?

και μετα οσο αυξανει η ενταση της πεινας που δημιουργει ο καπιταλισμος τοσο περισσοτερο τα εμφυλιοπολεμικα και κανιβαλιστικα ενστικτα διερυνονται

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
για οτι συμβαινει στην ελλαδα φταιει αποκλειστικα ο νεοφιλελευθερισμος που αναπαραγει τον ναρκισσιστικο τροπο ζωης και το παταω πανω σε πτωματα για να ανελθω

σε συνδυασμο με τα κακα χαρακτηριστικα του χαρακτηρα του ελληναρα( λαμογια,κουτοπονηρια,κακως νοουμενη αυθορμητη και αντιδραστικη συμπεριφορα) δημιουργουν το εκρηκτικο μιγμα που καταστρεφει τις κοινωνικες σχεσεις και την κοινωνια συνολικα

Δεν υπηρχε καμια επι τους ουσιας κοινωνικη σχεση ποτε στο παρελθον σε καμια χωρα για να καταστραφει τωρα.

Ανεκαθεν τα παντα στηριζονται στο συμφερον, χρημα, εξουσια, και το σεξ. Ολα τα υπολοιπα στηθηκαν για να ωραιοποιησουν την ωμη αληθεια, οτι ολα ειναι καθαρο συμφερον καθε ειδους. Ψυχολογικο-οικονομικο-επαγγελματικο-σεξουαλικο.

Ποιες σχεσεις...οι μονες πραγματικες σχεσεις που θα μπορεσει καποια στιγμη ενας νορμαλ ανθρωπος να αναπτυξει ειναι η σχεση με τον εαυτο του να τα βρουν, με τη φυση και τα ζωα. Οι σχεσεις με τους ανθρωπους παντα ηταν προβληματικες απο της αρχη τους. Στηριζονται σε λαθος κριτηρια-βασεις-προοπτικες-τροπους δημιουργιας-διατηρησης.

Ακομα και εδω που γραφουμε, δεν υπαρχει καποιου ειδους σωστη κοινωνικη σχεση. Το χρονο μας σκοτωνουμε, πουλαμε και εξυπναδες-μαγκιες-νταηλικι ορισμενοι και πανω απο ολα εχουμε ολοι μας καποιο ωφελος λιγο ή πολυ. Ειναι δωρεαν, ξεδινουμε, μαθαινουμε, ενημερωνομαστε για πολλα θεματα κτλπ.

Μια κοινωνικη σχεση θα πρεπει να εχει σαν βαση της την αγαπη του ενος προς τον αλλον, το σεβασμο, την αληθεια και πολλα αλλα.

Αγνωστες εννοιες για την εποχη μας, ουτοπικες για ρομαντικους ανθρωπους με αρκετη φαντασια και φοβο διαπιστωσης της αληθινης καταστασης.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Ισα ισα οσο πιο πολυ οπισθοδρομικη ειναι μια χωρα--->δηλαδη ακολουθει κρατισμο τοσο λιγοτερο γαμα κανεις..Αρκει μια ματια σε μουσουλμανικες χωρες που φοβουνται τις αλλαγες να δεις οτι ολοι παιζουν με τις χουφτες τους

Ευρωπη οσο ζουσα γαμουσα επι 10 σε σχεση με Ελλαδα γιατι πολυ απλα στα @@ τους τι λεει και τι κανει ο διπλανος τους,απλα δεν τους νοιαζει

το ακριβως αντιθετο συμβιανει

σε ολες τις δυτικες κοινωνιες η αγαμια γιγαντωνεται γιατι ο πλουτος περναει στα χερια των γυναικων και ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ειναι το μοντελακι που προωθουν οι καπιταλιστικες ελιτ

αντιθετα ο ανδρας ειναι κυριαρχος στις μουσουλμανικες χωρες που υπαρχει ικανη ρυθμιση

Επισκέπτης
Καθεσαι στο χ νυχτερινο μαγαζι μαζι με καριολα και φιλες της καριολας. Εχουν πιει (οχι μεθυσει), εχουν χαλαρωσει και ξεκινανε χορους-γυναικουλιστικες μαλακιες κτλπ. Σε καποια στιγμη, καποιο τυπακι αρχιζει να φλερταρει καποια απο τη παρεα σου. Εδω θα πρεπει να σημειωσουμε οτι δεν εχεις αλλους αντρες στη παρεα, μονο 4 γυναικες και δεν εχεις δηλωσει με καποιο τροπο ποια απο τις 4 ειναι η και καλα γκομενα σου για αποψε. Επισης, η κοπελα, με αυτη τη ψευτικη ευγενεια ανταποκρινεται με μετρο στο φλερτ του τυπου.  

Ποια πιστευετε οτι θα πρεπει να ειναι η αντιδραση απεναντι στο τυπο και απεναντι στη κοπελα οταν δειτε οτι το τυπακι φλερταρει τη χ γκομενα απο τις 4;

Για να δουμε τι θα απαντησουν οι συναγωνιστες της παρεας.
Προσκαλεις αλλους τρεις να φλερταρουν τις υπολοιπες. Λες παω λιγο στην τουαλετα, φευγεις και πας στα μπουρδελακια. Αν πετυχει γλιτωνεις και τον λογαριασμο. Τι αλλο να ζητησεις;;;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καθεσαι στο χ νυχτερινο μαγαζι μαζι με καριολα και φιλες της καριολας. Εχουν πιει (οχι μεθυσει), εχουν χαλαρωσει και ξεκινανε χορους-γυναικουλιστικες μαλακιες κτλπ. Σε καποια στιγμη, καποιο τυπακι αρχιζει να φλερταρει καποια απο τη παρεα σου. Εδω θα πρεπει να σημειωσουμε οτι δεν εχεις αλλους αντρες στη παρεα, μονο 4 γυναικες και δεν εχεις δηλωσει με καποιο τροπο ποια απο τις 4 ειναι η και καλα γκομενα σου για αποψε. Επισης, η κοπελα, με αυτη τη ψευτικη ευγενεια ανταποκρινεται με μετρο στο φλερτ του τυπου. 

Ποια πιστευετε οτι θα πρεπει να ειναι η αντιδραση απεναντι στο τυπο και απεναντι στη κοπελα οταν δειτε οτι το τυπακι φλερταρει τη χ γκομενα απο τις 4;

Για να δουμε τι θα απαντησουν οι συναγωνιστες της παρεας.

Μου εχει κατσει παρομοιο σκηνικο
Ειπα σε μια φιλη της που ειχε αυτοκινητο να την παρει μαζι της γιατι εγω την κανω τωρα
Χαιρετησα την δικια μου συνοπτικα και εφυγα..
Αρχισε να με κυνηγαει απο πισω

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

σε ολες τις δυτικες κοινωνιες η αγαμια γιγαντωνεται γιατι ο πλουτος περναει στα χερια των γυναικων και ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος ειναι το μοντελακι που προωθουν οι καπιταλιστικες ελιτ

αντιθετα ο ανδρας ειναι κυριαρχος στις μουσουλμανικες χωρες που υπαρχει ικανη ρυθμιση

Τυπε μου αν ζουσες σε μουσουλμανικη χωρα και δεν ειχες φραγκα θα γαμαγες καμηλες. Την ωρα που οι φραγκατοι και οι φυλαρχοι θα γαμαγαν χαρεμια
Στις δυτικες χωρες το γαμησι ειναι σχεδον αυθορμητο και αφθονο

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.036
Πόντοι
1.106
Τυπε μου αν ζουσες σε μουσουλμανικη χωρα και δεν ειχες φραγκα θα γαμαγες καμηλες. Την ωρα που οι φραγκατοι και οι φυλαρχοι θα γαμαγαν χαρεμια
Στις δυτικες χωρες το γαμησι ειναι σχεδον αυθορμητο και αφθονο
Τυπε αυτος και σε μπουρδελο να πσει θα φαει πορτα. Τα χουμε πει.

Επισκέπτης
Οι μπουρδελιαρηδες διαλέγουν με ποια θα κάνουν σεξ δεν τους διαλέγουν οι άλλες. Ουτε ξεροσταλιάζουν για ένα ραντεβου ! Ο αγοραιος έρωτας ειναι μια αξιοπιστη λυση για οσους δεν έχουν κολληματα με την αυτοεκτιμηση τους.
Ειμαστε pickers!

Επισκέπτης
Εμενα δεν μπορουν να με συρουν απο το μουνι της γιατι οποτε θέλω το μουνι το βρισκω. Και χωρις μπλεξίματα.
Ελαχιστες ειναι καλες περιπτωσεις οι περισσοτερες ειναι κακομαθημενες και συμφεροντολογες.

Peter σε λιγο καιρο που θα ειμαι Αθηνα θα εχεις την δυνατοτητα να διαβασεις και παλι τις πορνικες μου περιπλανησεις και κριτικές σε πρώτη μετάδοση. Μεινετε συντονισμενοι κυριοι το πάρτυ θα ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ. 
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig:
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μου εχει κατσει παρομοιο σκηνικο
Ειπα σε μια φιλη της που ειχε αυτοκινητο να την παρει μαζι της γιατι εγω την κανω τωρα
Χαιρετησα την δικια μου συνοπτικα και εφυγα..
Αρχισε να με κυνηγαει απο πισω

Οι γυναικες σε αναλογα σκηνικα οπως αυτο της ιστοριας μας, περιμενουν πως και πως να κοψουν αντιδρασεις εκ μερους μας. Αν σε δουν οτι εισαι ενοχλημενος, αυτοματως καταλαβαινουν οτι εισαι ασθενικος-αδυναμος.

Λατρευουν το ξεφτιλισμα, οχι με το να κανεις κατι εσυ για να τις ξεφτυλισεις, απλα να τις αφησεις να το κανουν μονες τους. Αν δεις οτι και καλα κολλανε...βοηθας στο φλερτ το τυπακο, εισαι ανετος και τον κανεις και αυτον να νιωσει ανετα. Μπορεις για να τον βοηθησεις να ανοιχτει να του πεις στο αυτι οτι δεν εχεις κατι με καμια και πως ειναι ξαδερφες σου. Καμια ενδειξη οτι εχεις ενοχληθει και δεν πρεπει να ενοχληθεις. Στη πραγματικοτητα δεν πρεπει να ενοχληθεις ακομα και να φυγει μαζι του να παει να τσιμπουκωθει στη τουαλετα. Ανετος. Οχι να το παιζεις, να εισαι ανετος. Το μονο που ζητας ειναι να περασεις καλα, δειχνεις οτι δεν σε δενει τιποτα συναισθηματικο μαζι της. Αυτο της σκοτωνει, το να μη ζηλευεις, το να ξεφτιλιζεται επιτηδες για να σε τσεκαρει και εσυ να εισαι ανετος.

Κορυφαια πιθανη εξελιξη, να πας με τις υπολοιπες 3 ταυτοχρονα (εχουν κοψει και αυτες τι παιχτης εισαι) ή με καμια αλλη απο το μαγαζι. Βλεπουν, τα παντα. Θα σε δει αυτη που πρεπει και αν οι συνθηκες το επιτρεψουν θα σου ερθει με τον οποιο τροπο βρει.

Ακομα και τις 4 να παρει το παλικαρι, ανεση. Δεν τρεχει τιποτα. Σε φαση που τους ευχεσαι καλη συνεχεια, χαιρετας την ωρα που φευγουν για τη παρτουζα και απλα πας αλλου ή καθεσαι εκει με αλλη αν εχει προκυψει κατι.

Θα εισαι ο πρωτος και ο τελευταιος τυπος που θα εχουν δει με τοση μεγαλη ανεση. Παιχτης, χωρις συναισθηματα και κολληματα, αντρας και οχι ενα κλαψιαρικο και ζηλιαρικο ευαισθητουλι αρχιδακι-παιδακι-φλωρακι.

Αν δεν το εχεις, δεν μπορεις να προσποιηθεις και θα σου βγουν τα νευρα-ζηλειες-εγωισμοι και θα δειξεις ανασφαλειες-κομπλεξ που δεν θα επρεπε να εχεις οταν εχεις να κανεις με πουτανες.

Γιατι...; Γιατι ολες ειναι πουτανες και οταν τους το δινεις εμπρακτα να το καταλαβουν οτι το εχεις καταλαβει-εφαρμοσει τοτε δεν εχουν καμια επιδραση πανω σου ολες οι μαλακιες τους και δοκιμαζουν διαφορες μαλακιες στυλ γατουλα υποταγμενη για να σε κερδισουν.

Αν σε δουν ευαισθητο, νορμαλ, ζηλιαρη θα σου πιουν το αιμα πριν σε παρατησουν συντομα φανερα ή κρυφα για το τελευταιο μαλακα που θα εχει αυτο το κατι το κλικ που δεν γνωριζουν ουτε οι ιδιες τι ειναι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εμενα δεν μπορουν να με συρουν απο το μουνι της γιατι οποτε θέλω το μουνι το βρισκω. Και χωρις μπλεξίματα.
Ελαχιστες ειναι καλες περιπτωσεις οι περισσοτερες ειναι κακομαθημενες και συμφεροντολογες.

Peter σε λιγο καιρο που θα ειμαι Αθηνα θα εχεις την δυνατοτητα να διαβασεις και παλι τις πορνικες μου περιπλανησεις και κριτικές σε πρώτη μετάδοση. Μεινετε συντονισμενοι κυριοι το πάρτυ θα ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ.  

Μουνι που πρεπει να τον τυλιξεις σε πλαστικο για να τον χωσεις

Τουλαχιστον μυστη μου δηλωσε συμμετοχή για κανα γυρισμα του ggg να ριξεις και κανα ακαποτο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Άντε πάλι η ίδια κασέτα...
Στα καθεστώτα που ονειρεύεσαι εσύ,μόνο ευήμερα και ευχάριστα δεν είναι όλα.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο που γαμαει τα παντα στο παιχνιδι αλλα και στο καθε ειδους παιχνιδι, ειναι το αγχος-στρες-νευρα. Αν καταλαβεις οτι μονο τα αρχιδια σου μετρανε στη ζωη και ο λογαριασμος σου στη τραπεζα, δεν αγχωνεσαι ποτε και με καμια πουτανα οτι και να κανει. Στα αρχιδια σου οταν φλερταρεις στα αρχιδια σου οταν κανουν τα δικα τους στα αρχιδια σου οταν φευγουν κιολας.

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τη γλεντας την ολη φαση, παντα. Τη καθε φαση. Δεν μπαινεις στο τριπακι τους του να επιτρεψεις να σε κομπλαρει κατι να σε ενοχλησει να σε κολλησει να σε πειραξει-θιξει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ακομα και τις 4 να παρει το παλικαρι, ανεση. Δεν τρεχει τιποτα. Σε φαση που τους ευχεσαι καλη συνεχεια, χαιρετας την ωρα που φευγουν για τη παρτουζα και απλα πας αλλου ή καθεσαι εκει με αλλη αν εχει προκυψει κατι.
Θα εισαι ο πρωτος και ο τελευταιος τυπος που θα εχουν δει με τοση μεγαλη ανεση.
κανονικα για να εισαι κομπλε λάρτζ πρέπει να πληρωσεις το λογαριασμο τους ,του παλικαριού αλλά και της παρέας του παλικαριού και φευγοντας απο την εξοδο θα παρεις και το βραβειο σου,2 χρυσα στιλβωμενα κέρατα και δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος αλλα ουτε ο τελευταιος στο πιρφοριστάν που ζούμε

xkabamarux

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
1
οσο για τις περιπτωσεις καποιων που θα το παιξουν Bruce Lee Rocky Balboa Scarface...ενημερωτικα απλα σας λεω οτι υπαρχει κοσμος που εχει και αυτος αρχιδια και ακρες και δυναμη...και δεν εχουν ταμπελα στο κουτελο. Σιγα μη κατσεις για μια πουτανα να χαλαστεις με το καθε τυπακο. Φυλακη-νοσοκομειο-αστυνομιες-νεκροταφειο. Πολλοι εχουν καταληξει σε κατι αναλογο για τα ματια μιας πουτανας. Ειδικα σημερα που υπαρχουν γυρω μας τα παντα.

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να τη χαλασεις για μια πουτανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom