Κατα καιρους, κυριως πιο παλια, γραφανε εδω για ντυσιμο, λεγειν κλπ. Εχω πει το παραδειγμα με συναδελφο που μιλαει μεσα απο τα δοντια του και δυσκολα καταλαβαινεις τι λεει, λεει συνεχεια κουλα κρυα ανεκδοτα και η ομηγυρις βρισκεται σε αμηχανια, και ομως εχει περαση στις γυναικες γιατι ειναι εμφανισημος. Οπως εχω δει καποιον να κυκλοφοραει με φορμες και να εχει ωραια γκομενα. Να πω κι ενα πολυ παλιο περιστατικο με εναν νεαρο συναδελφο πριν αρκετα χρονια. Μου συστηνει μια κοπελα που βγαινανε τοτε μαζι. Εκεινη φοιτητρια, του την επεσε στη ψυχρα οπως μου ελεγε, επιδιωκοντας απο μια τυχαια τους γνωριμια, να εξελιγχθει απο τη μερια της σε κατι παραπανω αφου ενδιαφεροταν και του το εδειχνε. Ο συναδελφος αρκετα εμφανισημος. Και να μου λεει ιστοριες απο την ολιγομηνη σχεση τους. Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν ψιλομαλακακος. Να μου λεει λοιπον οτι τον καλουσε σπιτι της που σαν φοιτητρια εμενε μονη της και τη πηδουσε απ ολες τις μεριες. Οτι δεν ανταποκρινοταν παντα στα τηλεφωνηματα της, και αυτη εφτασε να παει ξαφνικα χωρις να τον ειδοποιησει σε μια ταβερνα στην αλλη ακρη της Αττικης οπου εργαζοταν αυτος ως γκαρσονι. Μαζι με μια φιλη της για να του κανουν επισκεψη και αυτος τη σκυλοβρισε και την εδιωξε που τον ενοχλησε στη δουλεια του. Και αλλα, και στο τελος τη παρατησε και της πηρε απο το σπιτι της φευγοντας ενα ραδιοφωνο μεγαλο με σιντι, ετσι γιατι ηταν καραγκιοζης οπως ειπαμε. Αυτο μου το ελεγε και γελαγε. Αρα η γκομενα τα θελε και τα παθε και το ευχαριστηθηκε κιολας. Περιττο να ψαχνει κανεις τι και πως, συμβαινουν αυτα.