Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σημερα εφαγα ρυζι απο το μαγειριο μαζι με 2 κουτια τονους απο το σουπερ. Εφτιαξα και μια σαλατα. Το απολαυσα πολυ αυτο το γευμα.

Ο μασαζο αποκλειεται να ειναι ο Μπολντης γιατι ο Μπολντης ηταν αποφασισμενος να βρει γκομενα με το χορο και τις παρεες και σνομπαρε ολους εμας τους πουτανιαρηδες.

Ουτε ενα ρυζι δεν μπορεις να βρασεις ρε?
Παλι καλα που εφτιαξες σαλατα μονος σου..

Και για να πιασουμε το θρεντ..
Ναι οι ελληνιδες προσφερουν το μουνι τους υπερτιμημένο
Αλλα αν δεν εισαι ικανος να βρασεις ρυζι, αν δεν εισαι ικανος να βγαζεις καποια εστω μετρια φραγκα, αν δεν εισαι ικανος να διατηρεις το σωμα σου εστω και λιγο γυμνασμενο, οχι ελλεηνιδα ουτε μαιμου δεν σου καθεται

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Ελληνιδες, μοναδικες, ανεπαναληπτες.

Επισκέπτης
Ουτε ενα ρυζι δεν μπορεις να βρασεις ρε?
Παλι καλα που εφτιαξες σαλατα μονος σου..

Και για να πιασουμε το θρεντ..
Ναι οι ελληνιδες προσφερουν το μουνι τους υπερτιμημένο
Αλλα αν δεν εισαι ικανος να βρασεις ρυζι, αν δεν εισαι ικανος να βγαζεις καποια εστω μετρια φραγκα, αν δεν εισαι ικανος να διατηρεις το σωμα σου εστω και λιγο γυμνασμενο, οχι ελλεηνιδα ουτε μαιμου δεν σου καθεται
ασε μας ρε δον ζουαν! Εσενα σου μαγειρευει η μαμα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κατα καιρους, κυριως πιο παλια, γραφανε εδω για ντυσιμο, λεγειν κλπ. Εχω πει το παραδειγμα με συναδελφο που μιλαει μεσα απο τα δοντια του και δυσκολα καταλαβαινεις τι λεει, λεει συνεχεια κουλα κρυα ανεκδοτα και η ομηγυρις βρισκεται σε αμηχανια, και ομως εχει περαση στις γυναικες γιατι ειναι εμφανισημος. Οπως εχω δει καποιον να κυκλοφοραει με φορμες και να εχει ωραια γκομενα. Να πω κι ενα πολυ παλιο περιστατικο με εναν νεαρο συναδελφο πριν αρκετα χρονια. Μου συστηνει μια κοπελα που βγαινανε τοτε μαζι. Εκεινη φοιτητρια, του την επεσε στη ψυχρα οπως μου ελεγε, επιδιωκοντας απο μια τυχαια τους γνωριμια, να εξελιγχθει απο τη μερια της σε κατι παραπανω αφου ενδιαφεροταν και του το εδειχνε. Ο συναδελφος αρκετα εμφανισημος. Και να μου λεει ιστοριες απο την ολιγομηνη σχεση τους. Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν ψιλομαλακακος. Να μου λεει λοιπον οτι τον καλουσε σπιτι της που σαν φοιτητρια εμενε μονη της και τη πηδουσε απ ολες τις μεριες. Οτι δεν  ανταποκρινοταν παντα στα τηλεφωνηματα της, και αυτη εφτασε να παει ξαφνικα χωρις να τον ειδοποιησει σε μια ταβερνα στην αλλη ακρη της Αττικης οπου εργαζοταν αυτος ως γκαρσονι. Μαζι με μια φιλη της για να του κανουν επισκεψη και αυτος τη σκυλοβρισε και την εδιωξε που τον ενοχλησε στη δουλεια του. Και αλλα, και στο τελος τη παρατησε και της πηρε απο το σπιτι της φευγοντας ενα ραδιοφωνο μεγαλο με σιντι, ετσι γιατι ηταν καραγκιοζης οπως ειπαμε. Αυτο μου το ελεγε και γελαγε. Αρα η γκομενα τα θελε και τα παθε και το ευχαριστηθηκε κιολας. Περιττο να ψαχνει κανεις τι και πως, συμβαινουν αυτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κατα καιρους, κυριως πιο παλια, γραφανε εδω για ντυσιμο, λεγειν κλπ. Εχω πει το παραδειγμα με συναδελφο που μιλαει μεσα απο τα δοντια του και δυσκολα καταλαβαινεις τι λεει, λεει συνεχεια κουλα κρυα ανεκδοτα και η ομηγυρις βρισκεται σε αμηχανια, και ομως εχει περαση στις γυναικες γιατι ειναι εμφανισημος. Οπως εχω δει καποιον να κυκλοφοραει με φορμες και να εχει ωραια γκομενα. Να πω κι ενα πολυ παλιο περιστατικο με εναν νεαρο συναδελφο πριν αρκετα χρονια. Μου συστηνει μια κοπελα που βγαινανε τοτε μαζι. Εκεινη φοιτητρια, του την επεσε στη ψυχρα οπως μου ελεγε, επιδιωκοντας απο μια τυχαια τους γνωριμια, να εξελιγχθει απο τη μερια της σε κατι παραπανω αφου ενδιαφεροταν και του το εδειχνε. Ο συναδελφος αρκετα εμφανισημος. Και να μου λεει ιστοριες απο την ολιγομηνη σχεση τους. Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν ψιλομαλακακος. Να μου λεει λοιπον οτι τον καλουσε σπιτι της που σαν φοιτητρια εμενε μονη της και τη πηδουσε απ ολες τις μεριες. Οτι δεν  ανταποκρινοταν παντα στα τηλεφωνηματα της, και αυτη εφτασε να παει ξαφνικα χωρις να τον ειδοποιησει σε μια ταβερνα στην αλλη ακρη της Αττικης οπου εργαζοταν αυτος ως γκαρσονι. Μαζι με μια φιλη της για να του κανουν επισκεψη και αυτος τη σκυλοβρισε και την εδιωξε που τον ενοχλησε στη δουλεια του. Και αλλα, και στο τελος τη παρατησε και της πηρε απο το σπιτι της φευγοντας ενα ραδιοφωνο μεγαλο με σιντι, ετσι γιατι ηταν καραγκιοζης οπως ειπαμε. Αυτο μου το ελεγε και γελαγε. Αρα η γκομενα τα θελε και τα παθε και το ευχαριστηθηκε κιολας. Περιττο να ψαχνει κανεις τι και πως, συμβαινουν αυτα.

Κουκη σε ποια ταβερνα δουλευες? Στα βλαχικα στη Βαρη?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κουκη σε ποια ταβερνα δουλευες? Στα βλαχικα στη Βαρη?
Μπαιρακταρη, ησουν διαχειριστης εδω παλια; Θυμαμαι καλα; Γιατι επαψες να εισαι; Βεβαια δεν ειναι κι οτι καλυτερο ενας κομπλεξικος που φερεται σαν αυτιστικος συνεχεια νομιζοντας οτι κατι κανει, να ειναι ακομα διαχειριστης. Δεν ειναι σωστο εδω που τα λεμε. Αληθεια, εκτος απο τραπεζες, Δημους, τι αλλο γνωριζεις με σιγουρια; Για τοτε λεω  με τον  Δημο και το αυθαιρετο που εκανες σαν  υστερικος οτι γνωριζεις καλυτερα εσυ και τη πατησες και εκανες τη παπια μετα.  Κι ας μενει στο εξωτερικο, δεν εχει σημασια, ο Μπαιρακταρης γνωριζει καλυτερα. Η τι γινεται στα Πατησια, στη Κυψελη, διαφωτισε μας, κι ας μη μενεις εδω. Κανενα καλο μπουρδελο στη Φυλης, καμια καλη προταση; Απο κει μακρια που εισαι, θα ξερεις καλυτερα. Ας φροντισουν για τη περιπτωση σου οι φιλοι σου. Καποιος ειχε πει οτι εισαι ενα πληγωμενο σπουργιτι. Να ηταν  μονο αυτο, καλα θα ηταν. Τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
ότι και να λέτε η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά σε ηλικίες 18-25 και κατι... Από κει και μετά μετράνε και άλλα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κατα καιρους, κυριως πιο παλια, γραφανε εδω για ντυσιμο, λεγειν κλπ. Εχω πει το παραδειγμα με συναδελφο που μιλαει μεσα απο τα δοντια του και δυσκολα καταλαβαινεις τι λεει, λεει συνεχεια κουλα κρυα ανεκδοτα και η ομηγυρις βρισκεται σε αμηχανια, και ομως εχει περαση στις γυναικες γιατι ειναι εμφανισημος. Οπως εχω δει καποιον να κυκλοφοραει με φορμες και να εχει ωραια γκομενα. Να πω κι ενα πολυ παλιο περιστατικο με εναν νεαρο συναδελφο πριν αρκετα χρονια. Μου συστηνει μια κοπελα που βγαινανε τοτε μαζι. Εκεινη φοιτητρια, του την επεσε στη ψυχρα οπως μου ελεγε, επιδιωκοντας απο μια τυχαια τους γνωριμια, να εξελιγχθει απο τη μερια της σε κατι παραπανω αφου ενδιαφεροταν και του το εδειχνε. Ο συναδελφος αρκετα εμφανισημος. Και να μου λεει ιστοριες απο την ολιγομηνη σχεση τους. Εντωμεταξυ ο τυπος ηταν ψιλομαλακακος. Να μου λεει λοιπον οτι τον καλουσε σπιτι της που σαν φοιτητρια εμενε μονη της και τη πηδουσε απ ολες τις μεριες. Οτι δεν  ανταποκρινοταν παντα στα τηλεφωνηματα της, και αυτη εφτασε να παει ξαφνικα χωρις να τον ειδοποιησει σε μια ταβερνα στην αλλη ακρη της Αττικης οπου εργαζοταν αυτος ως γκαρσονι. Μαζι με μια φιλη της για να του κανουν επισκεψη και αυτος τη σκυλοβρισε και την εδιωξε που τον ενοχλησε στη δουλεια του. Και αλλα, και στο τελος τη παρατησε και της πηρε απο το σπιτι της φευγοντας ενα ραδιοφωνο μεγαλο με σιντι, ετσι γιατι ηταν καραγκιοζης οπως ειπαμε. Αυτο μου το ελεγε και γελαγε. Αρα η γκομενα τα θελε και τα παθε και το ευχαριστηθηκε κιολας. Περιττο να ψαχνει κανεις τι και πως, συμβαινουν αυτα.

Κουκη αφου ο συναδερφος δουλευε σε ταβερνα τοτε η και εσυ σε ταβερνα δουλευες η μας αραδιαζεις οτι ασυναρτησιες κατεβασει η κουτρα σου.Αποφασισε δε θα σου βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κουκη αφου ο συναδερφος δουλευε σε ταβερνα τοτε η και εσυ σε ταβερνα δουλευες η μας αραδιαζεις οτι ασυναρτησιες κατεβασει η κουτρα σου.Αποφασισε δε θα σου βαλουμε το μαχαιρι στο λαιμο
Τωρα μιλας καλα Σεβαλιε. Οτι ο νεαρος συναδελφος δουλευε μαζι μου παρτ ταιμ μερικης απασχολησης και τα Σαββατοκυριακα βοηθουσε οικογενειακο του φιλο ως σερβιτορος σε εξοχικη ταβερνα για μεροκαματο, οπου τον επισκεφθηκε εκει η γκομενα του, φανταζομαι δε σου περναει απο το μυαλο. Για να αποδειξεις τι; Εσυ ξερεις. Τα δικα σου τα ασυναρτητα τα συνηθισμενα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κατα καιρους, κυριως πιο παλια, γραφανε εδω για ντυσιμο, λεγειν κλπ. Εχω πει το παραδειγμα με συναδελφο που μιλαει μεσα απο τα δοντια του και δυσκολα καταλαβαινεις τι λεει, λεει συνεχεια κουλα κρυα ανεκδοτα και η ομηγυρις βρισκεται σε αμηχανια, και ομως εχει περαση στις γυναικες γιατι ειναι εμφανισημος. Οπως εχω δει καποιον να κυκλοφοραει με φορμες και να εχει ωραια γκομενα.

Εγώ είμαι ο πρώτος που λέει ότι ντύσιμο,λέγειν κλπ στις ελληνίδες δεν μετράνε.Πρώτα να είσαι γνωστός της και μετά να έχετε κοινό εγκέφαλο.Ξέρεις πόσες φορές μ'έχουν βάλει γκόμενες friendzone επειδή μ'έβρισκαν εμφανίσιμο μεν αλλά σοβαρό;Και τα φτιάχνανε με τύπους που ακούγανε πχ μόνο σκυλάδικα και πετάγανε μαλακίες που τις έκαναν να γελάνε;

Επισκέπτης
Μπαιρακταρη, ησουν διαχειριστης εδω παλια; Θυμαμαι καλα; Γιατι επαψες να εισαι; Βεβαια δεν ειναι κι οτι καλυτερο ενας κομπλεξικος που φερεται σαν αυτιστικος συνεχεια νομιζοντας οτι κατι κανει, να ειναι ακομα διαχειριστης. Δεν ειναι σωστο εδω που τα λεμε. Αληθεια, εκτος απο τραπεζες, Δημους, τι αλλο γνωριζεις με σιγουρια; Για τοτε λεω  με τον  Δημο και το αυθαιρετο που εκανες σαν  υστερικος οτι γνωριζεις καλυτερα εσυ και τη πατησες και εκανες τη παπια μετα.  Κι ας μενει στο εξωτερικο, δεν εχει σημασια, ο Μπαιρακταρης γνωριζει καλυτερα. Η τι γινεται στα Πατησια, στη Κυψελη, διαφωτισε μας, κι ας μη μενεις εδω. Κανενα καλο μπουρδελο στη Φυλης, καμια καλη προταση; Απο κει μακρια που εισαι, θα ξερεις καλυτερα. Ας φροντισουν για τη περιπτωση σου οι φιλοι σου. Καποιος ειχε πει οτι εισαι ενα πληγωμενο σπουργιτι. Να ηταν  μονο αυτο, καλα θα ηταν. Τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα.
Τον διαλυσες το φιλο του χοντρονωντα.

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Εγώ είμαι ο πρώτος που λέει ότι ντύσιμο,λέγειν κλπ στις ελληνίδες δεν μετράνε.Πρώτα να είσαι γνωστός της και μετά να έχετε κοινό εγκέφαλο.Ξέρεις πόσες φορές μ'έχουν βάλει γκόμενες friendzone επειδή μ'έβρισκαν εμφανίσιμο μεν αλλά σοβαρό;Και τα φτιάχνανε με τύπους που ακούγανε πχ μόνο σκυλάδικα και πετάγανε μαλακίες που τις έκαναν να γελάνε;
Τέτοιες γυναίκες φίλε μου, μακριά και αγαπημένοι.
Και δόξα το Θεό να λες που δεν έμπλεξες μαζί τους και σε απορρίψανε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τέτοιες γυναίκες φίλε μου, μακριά και αγαπημένοι.
Και δόξα το Θεό να λες που δεν έμπλεξες μαζί τους και σε απορρίψανε.

Συμφωνώ,αλλά μου άρεσαν εμφανισιακά και γι'αυτό και μόνο θα έμπλεκα.Από την άλλη,να τα φτιάξω με κάποια που θα με γουστάρει αλλά δεν θα με καυλώνει εμφανισιακά,δεν λέει.

Django

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
ότι και να λέτε η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο ειδικά σε ηλικίες 18-25 και κατι... Από κει και μετά μετράνε και άλλα...
Οι μικρές ξέροντας ότι μετράνε σε όλα (ηλικία,εμφάνιση)κοιτάνε μεν εμφάνιση αλλά δεν θα τους χαλάσει αν υπάρχει και το ανάλογο συνοδευτικό πακέτο.
Οι πιο μεγάλες συνειδητοποιώντας το μέγεθος του ραφιού που τις περιμένει καθώς τα χρόνια περνούν,αρχίζουν τους συμβιβασμούς στις απαιτήσεις που είχαν στο μυαλό τους για αυτόν που θα ήθελαν να έχουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

18-23 (όχι 25) έχει όμως και πολύ διαθέσιμο μουνί.Ειδικά για όσους μένουν Θεσσαλονίκη-Αθήνα.Και οι λιγότερο εμφανίσιμοι μπορούν να βγάλουν καλές γκόμενες σ'αυτές τις ηλικίες εαν γνωριστούν στην παρέα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Και ήταν ομορφόπαιδα αυτοί που λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom