Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Γιατι ρε συ τι κακο εχουμε κανει εμεις οι αντρες? ¨-(Tυπε σε μερικά χρόνια όλοι οι άντρες θα είστε πούστηδες και τον πλανήτη θα τον κυριαρχούν γυναίκες
Γιατι ρε συ τι κακο εχουμε κανει εμεις οι αντρες? ¨-(Tυπε σε μερικά χρόνια όλοι οι άντρες θα είστε πούστηδες και τον πλανήτη θα τον κυριαρχούν γυναίκες
Γιατι ρε συ τι κακο εχουμε κανει εμεις οι αντρες? ¨-(
ποιος εκλασε ρε παιδια;Καλά τα είπε,μαλακίες έγραψες!!
:-Ναι ειμαι μαντρας που κονομαει 100000€ τον μηνα και μπαινω στα μπου.κομ για να περναω την ωρα μου.
ποιος εκλασε ρε παιδια;
:-
ειμαι μαντρας που βγαζει 100000 ευρω το μηνα και μπαινω εδω για να περασω την ωρα μουΠοσο καμμενος εισαι για να ψαχνεις ποστ ετων για οποιον σου την λεει??
Tυπε σε μερικά χρόνια όλοι οι άντρες θα είστε πούστηδες και τον πλανήτη θα τον κυριαρχούν γυναίκες
Γιατί δεν έβαλες και το υπόλοιπο ρε πουλάκι ;ποιος εκλασε ρε παιδια;
:-
ειμαι μαντρας που βγαζει 100000 ευρω το μηνα και μπαινω εδω για να περασω την ωρα μου
ενω το δικο μου για τα δημοσια επιλεκτηρια ηταν κυριολεκτικο και φυσικα εσυ το καταλαβεςΓιατί δεν έβαλες και το υπόλοιπο ρε πουλάκι ;
"Και μονο απο αυτό που εγραψες για την ασφαλεια του αυτοκινητου δείχνει ποσο ασχετος εισαι."
Και φυσικά ήταν ειρωνικό,και φυσικά δεν το κατάλαβες.
ενω το δικο μου για τα δημοσια επιλεκτηρια ηταν κυριολεκτικο και φυσικα εσυ το καταλαβες
Ορσε μαλακα
εδω εσυ ρε μαλακα φαντασιωνεσαι οτι στη γερμανια σε περιμενει μοντελο να τη γαμησεις και 10 σελιδες πριν μαρτυρας χωρις ξυλο οτι τη βγαζεις με μαλακιαΟταν δεν σου εχει κατσει ουτε νυφιτσα αναμενομενο ειναι να φαντασιώνεσαι δημοσια επιλεκτηρια
Ενω εσυ τυπε εγινες ηδη για να προλαβεις τις εξελιξεις. :S :S :S
εδω εσυ ρε μαλακα φαντασιωνεσαι οτι στη γερμανια σε περιμενει μοντελο να τη γαμησεις και 10 σελιδες πριν μαρτυρας χωρις ξυλο οτι τη βγαζεις με μαλακια
κατανοω καποιος να γαμαει μονο πουτανες απο επιλογη
επιλογη αφου εχει δοκιμασει και με γκομενες
και εγω καποια διαστηματα γαμουσα μονο πουτανες
εσυ εχεις ψαξει γιατι δεν σου εχει κατσει ουτε θηλυκος χιμπατζης?
τα κουσούρια σου ειναι μονο ψυχικά ή και σωματικα?
τα ψυχικα ειναι δεδομενα οταν ψαχνεις ποστ ετων για οποιον σε κοροιδευει
για ενα φεγγαρι το πουλι πηδουσε και μια εξαθλιωμενη προσφυγοπουλα την οποια εκμεταλλευοταν ασυστολα...κοντεψαν να κανουν ψηφισμα στον ΟΗΕ για να σταματησουν την δραση του απανθρωπου εκμεταλλευτη.... :S
Παίξε το πουλάκι σου μπας και ξελαμπικάρεις.ενω το δικο μου για τα δημοσια επιλεκτηρια ηταν κυριολεκτικο και φυσικα εσυ το καταλαβες
Ορσε μαλακα
δεν κοιτας ρε μαλακα που εσεις τους βαζετε να παιξουν και μπαλα για ενα πιατο φακη;για ενα φεγγαρι το πουλι πηδουσε και μια εξαθλιωμενη προσφυγοπουλα την οποια εκμεταλλευοταν ασυστολα...κοντεψαν να κανουν ψηφισμα στον ΟΗΕ για να σταματησουν την δραση του απανθρωπου εκμεταλλευτη.... :S
ουτε πουτανες ουτε γκομενες γαμαςκατανοω καποιος να γαμαει μονο πουτανες απο επιλογη
επιλογη αφου εχει δοκιμασει και με γκομενες
και εγω καποια διαστηματα γαμουσα μονο πουτανες
εσυ εχεις ψαξει γιατι δεν σου εχει κατσει ουτε θηλυκος χιμπατζης?
τα κουσούρια σου ειναι μονο ψυχικά ή και σωματικα?
τα ψυχικα ειναι δεδομενα οταν ψαχνεις ποστ ετων για οποιον σε κοροιδευει