Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931
Αυτοτραυματίστηκε και σκηνοθέτησε βιασμό για να μην παντρευτεί!

Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας για την υπόθεση βιασμού στο Πεδίον του Άρεως – Μετά από σοβαρές αντιφάσεις, η 25χρονη «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι αυτοτραυματίστηκε για να μην παντρευτεί :S :S :S

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας για την υπόθεση βιασμού στο Πεδίον του Άρεως – Μετά από σοβαρές αντιφάσεις, η 25χρονη «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι αυτοτραυματίστηκε για να μην παντρευτεί :S :S :S

Φτηνα τη γλιτωσε το παλικαρι :dancing:
Η γκομενα προφανως ειναι πολυ πειραγμενη  :headbang:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Eλλεινιδες, ανωριμοτητα και ψυχεδελεια..  :S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.691
Πόντοι
9.931
Μαλλον η τυπισσα θα έφαγε καψούρα με κάποιον ενώ ήταν έτοιμοι για γάμο και έψαχνε τρόπο να την κάνει με ελαφρά.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26

Ευτυχώς γλύτωσε ο γαμπρός. Ούτε του παπά μη το πει.
Ουστ βρωμοελλεηνιδες :vomit: :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
βολτες στα σοκακια του θησειου ,πλακας,γκαζι,κλπ κλπ

αρκετες πετανε ματιες,μεσα τους θελουν

δυστηχως ομως η περισσοτερες την εχουν δει μερλιν μονροε

και ειδικα κοπελες που χωρις makeup ανηκουν εμφανισιακα στον μεσο ορο.

απελσπισια

θα γερασουμε στο μεταξουργειο , τελος

ο φιλος μου που σπουδαζει σλοβακια,πηδαει αβερτα,εμφανισιακα στα ιδια επιπεδα με μενα, τιποτα διαφορετικο..

δεν ειναι ουτε πεφτουλας,ουτε κυνηγος,απλα εκει ειναι ακομπλεξαριστες..

τωρα με οσους εχω συνομιλησει εκτος μπουρδελων,η μισοι μου λενε γαμιουνται ευκολα,το 50% μου λεει πρεπει να βαλεις υποθηκη για να πηδησεις..αλλιως,μαλακια και μεταξουργειο :rolleyes:

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
πιστευω στην ελλαδα καλυτερα ειναι να την πεφτεις σε ξενες ειναι ποιο ομορφες και θα σκοραρεις πολυ ποιο ευκολα και στην τελικα αμα δεν σου κατσει θα πας καμια φυλης η κανα μεταξυ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ο φιλος μου που σπουδαζει σλοβακια,πηδαει αβερτα,εμφανισιακα στα ιδια επιπεδα με μενα, τιποτα διαφορετικο..

δεν ειναι ουτε πεφτουλας,ουτε κυνηγος,απλα εκει ειναι ακομπλεξαριστες..

Πάντως οι γνώστες λένε ότι Σλοβακία είναι συντηρητική χώρα και δεν γαμάς έτσι εύκολα εαν είσαι ξένος.Μήπως ο φίλος σου πουλάει παπά;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
πιστευω στην ελλαδα καλυτερα ειναι να την πεφτεις σε ξενες ειναι ποιο ομορφες και θα σκοραρεις πολυ ποιο ευκολα και στην τελικα αμα δεν σου κατσει θα πας καμια φυλης η κανα μεταξυ.

Που να την βρεις την ξενη στην Ελλαδα φιλε μου;
Δεν εχει μεινει και καμια... να μεινει να κανει τι;;;
Εδω μεταναστευουν οι Ελληνες. Οι ξενες θα μεινουν;
Την εχουμε κατσει με ελλεεινιδες γυρω μας.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Που να την βρεις την ξενη στην Ελλαδα φιλε μου;
Δεν εχει μεινει και καμια... να μεινει να κανει τι;;;
Εδω μεταναστευουν οι Ελληνες. Οι ξενες θα μεινουν;
Την εχουμε κατσει με ελλεεινιδες γυρω μας.
+1  και δή Συριζοτέτοιες ελληνίδες. ειναι παντού πλέον.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Τύπε εσύ την πέφτεις σε ξένες ; Ρωτάω γιατί αν είσαι καλός πεφτουλας να κάνουμε συνεργασία.

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Επανέρχομαι στη ξεχασμενη επικεφαλιδα του θεματος και θα σας πω τι τρεχει με τις ελληνιδες....Βασικα δε θα αναλωθώ σε ρητοριες αλλα θα πω ένα χαρακτηριστικο παράδειγμα...
Εχω ένα γνωστο(όχι φιλο) που μαζι του επικοινωνουσα ένα διαστημα αρκετα λογω του ότι μου εφτιαχνε το αμαξι..παντρεμένος με 2 παιδια..σπιτι-μαγαζι-σπιτι κ καμια απολυτως άλλη προσωπικη ζωη καθως ετσι προσταζουν οι αρχες ενός σωστου οικογενειαρχη..μου ελεγε βασικα ότι δεν τα παει καλα με τη γυναικα του και ότι δεν εχουν ερωτικη ζωη κτλ κτλ...ένα πρωι λοιπον με παιρνει κ μου λεει ότι η γυναικα του ξυπνησε και εφυγε με τα 2 παιδια απ το σπιτι και ότι απλα μου το αναφερει γιατι με θεωρει "φιλο"...
Τεσπα και να παμε και για καμια μπυρα και να παμε και για κανα ποτο και να παμε και καμια τσαρκα...
Ως ζωο εγω λοιπον(παρολο που τοτε ειχα σχεση) θυσιαζα μεγαλο μερος του χρονου μου και γιατι το θεωρουσα ανθρωπινο και γιατι θεωρουσα ότι ενας ισορροπημένος ανθρωπος εχει χρονο για όλα...
Ο κυριος αυτος λοιπον δεν περνα ένα μηνα και γνωριζει μεσω καποιου μια κοπελα και καταληγει μαζι της...και αρχιζει να υιοθετει σε χρονο dt την κλασσικη συμπεριφορα του ΜΟΥΝΟΥΔΟΥΛΟΥ...θα μου πεις κ τι να κανει...Συγνωμη αλλα εχεις ένα προβληματικο γαμο,ζεις μια κατασταση καταπιεσης για χρονια,ικετευεις για λιγη παρεα όταν εχεις αναγκη και αμεσως με την πρωτη ευκαιρια ξαναπεφτεις στο ΜΟΥΝΙ με τα μουτρα??
Θεωρω ότι ο κυριος αυτος αντιπροσωπευει το 90% των ανδρων εκει εξω...
Ποιο είναι το συμπερασμα?
ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
Οι Ελληνιδες απλα και ετεροχρονισμένα καταλαβαν τη δυναμη του μουνιου τους και παιζουν το παιχνιδι τους αριστα....ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!και γω στη θεση τους το ιδιο ακριβως θα εκανα....
Η ελληνικη κοινωνια εχει μαθει στα αγορια από μικρα να συνδεουν την αξια τους με το αν εχουν γκομενα ή όχι ανα πασα χρονικη στιγμη....όταν λοιπον είναι θεμα ΑΞΙΑΣ θα τρεχεις πισω από το μουνι οσες σφαλιαρες κ αν φας στη ζωη,γιατι πολύ απλα αν δεν τρεχεις δε θα εχεις καμια ΑΞΙΑ!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Επανέρχομαι στη ξεχασμενη επικεφαλιδα του θεματος και θα σας πω τι τρεχει με τις ελληνιδες....Βασικα δε θα αναλωθώ σε ρητοριες αλλα θα πω ένα χαρακτηριστικο παράδειγμα...
Εχω ένα γνωστο(όχι φιλο) που μαζι του επικοινωνουσα ένα διαστημα αρκετα λογω του ότι μου εφτιαχνε το αμαξι..παντρεμένος με 2 παιδια..σπιτι-μαγαζι-σπιτι κ καμια απολυτως άλλη προσωπικη ζωη καθως ετσι προσταζουν οι αρχες ενός σωστου οικογενειαρχη..μου ελεγε βασικα ότι δεν τα παει καλα με τη γυναικα του και ότι δεν εχουν ερωτικη ζωη κτλ κτλ...ένα πρωι λοιπον με παιρνει κ μου λεει ότι η γυναικα του ξυπνησε και εφυγε με τα 2 παιδια απ το σπιτι και ότι απλα μου το αναφερει γιατι με θεωρει "φιλο"...
Τεσπα και να παμε και για καμια μπυρα και να παμε και για κανα ποτο και να παμε και καμια τσαρκα...
Ως ζωο εγω λοιπον(παρολο που τοτε ειχα σχεση) θυσιαζα μεγαλο μερος του χρονου μου και γιατι το θεωρουσα ανθρωπινο και γιατι θεωρουσα ότι ενας ισορροπημένος ανθρωπος εχει χρονο για όλα...
Ο κυριος αυτος λοιπον δεν περνα ένα μηνα και γνωριζει μεσω καποιου μια κοπελα και καταληγει μαζι της...και αρχιζει να υιοθετει σε χρονο dt την κλασσικη συμπεριφορα του ΜΟΥΝΟΥΔΟΥΛΟΥ...θα μου πεις κ τι να κανει...Συγνωμη αλλα εχεις ένα προβληματικο γαμο,ζεις μια κατασταση καταπιεσης για χρονια,ικετευεις για λιγη παρεα όταν εχεις αναγκη και αμεσως με την πρωτη ευκαιρια ξαναπεφτεις στο ΜΟΥΝΙ με τα μουτρα??
Οι Ελληνιδες απλα και ετεροχρονισμένα καταλαβαν τη δυναμη του μουνιου τους και παιζουν το παιχνιδι τους αριστα....ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!και γω στη θεση τους το ιδιο ακριβως θα εκανα....
Η ελληνικη κοινωνια εχει μαθει στα αγορια από μικρα να συνδεουν την αξια τους με το αν εχουν γκομενα ή όχι ανα πασα χρονικη στιγμη....όταν λοιπον είναι θεμα ΑΞΙΑΣ θα τρεχεις πισω από το μουνι οσες σφαλιαρες κ αν φας στη ζωη,γιατι πολύ απλα αν δεν τρεχεις δε θα εχεις καμια ΑΞΙΑ!
Συμφωνώ με αυτά που λες , και να προσθέσω για το κόκκινο οτι εκτός απο την κοινωνία νομίζω οτι βοήθησαν και κάποιες σειρές/ταινίες στην τηλεόραση .. σαν την σειρά knight rider πχ (ο ιππότης της ασφάλτου).

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Πούτσα και ξύλο θέλουν να στρώσουν, γιατί νομίζουν πως έχουν όλες το χρυσό μουνί.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μετά από μια ηλικία,δεν υπάρχουν φιλίες.Αυτό πρέπει όλοι να το αποδεχτούμε.Για τους περισσότερους άντρες,η σειρά προτεραιότητας είναι μουνί,παιδιά(εαν υπάρχουν),δουλειά και οι φίλοι είναι πολύ πιο κάτω.Όταν στερείσαι τα πρώτα,θυμάσαι και κανα φίλο.Όταν τα έχεις,στο διάολο ο φίλος.Έτσι πάει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μετά από μια ηλικία,δεν υπάρχουν φιλίες.Αυτό πρέπει όλοι να το αποδεχτούμε.Για τους περισσότερους άντρες,η σειρά προτεραιότητας είναι μουνί,παιδιά(εαν υπάρχουν),δουλειά και οι φίλοι είναι πολύ πιο κάτω.Όταν στερείσαι τα πρώτα,θυμάσαι και κανα φίλο.Όταν τα έχεις,στο διάολο ο φίλος.Έτσι πάει.

Ξεροχυνω με σκληρες αληθειες Sad_Man  :wanker: :wanker: :wanker: :erection: :erection: :headbaning2: :headbaning2:

Επισκέπτης
Όταν πηγαίνουν με έγχρωμους να μένουν εκεί.. Να μην θέλουν μετά τον μαρτάκη με την τσέπη του λάτση. Αφού θα τις έχουν γλεντήσει..
Επίσης δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν θα επέλεγαν κάποιον ευρωπαίο ή αμερικανό.
Αλλά επιλέγουν ότι πιο υποδεέστερο υπάρχει.  :S
Μετα τον αραπη και τον Ινδο οι απαιτησεις τους αυξανονται. Σκεφτονται: εζησα το σεξ αντ δε σιτυ. Τωρα θα ζησω την αποκατασταση με τον μρ μπιγκ!

Επισκέπτης
βολτες στα σοκακια του θησειου ,πλακας,γκαζι,κλπ κλπ

θα γερασουμε στο μεταξουργειο , τελος

Μη λες τετοια φιλε! Ποιος σου εριξε καταρα να γερασεις πανω στα βρωμικα σεντονια του Μεταξουργειου;

Υπαρχουν και οι ξενες παιδια. Δε θελω απογοητευση.

Εγω το καλοκαιρι θα κανω το γυρο της Ευρωπης με ενα σακ βουαγιαζ και μηδεν λεφτα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Ως προς τη παραθεση του φιλου για τον παντρεμενο που τον παρατησε η γυναικα του, και βρηκε γκομενα, λογικο τον κοβω εφ'οσον εχει στερηθει νορμαλ σχεση με την πρωην γυναικα του.

Θελει να βρει το μοτζο του παλι ο ανθρωπος και αν εμπλεξε και με μικροτερη του, μια χαρα τον βλεπω.

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655
Πούτσα και ξύλο θέλουν να στρώσουν, γιατί νομίζουν πως έχουν όλες το χρυσό μουνί.

Συμφωνω αλλά πουτσα και λουσα τις υγραινει στο μεγιστο. Ομως παντα πρωτα η πουτσα και μετα τα λουσα.

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom