Ρε ωραία και καλά όσα λές.
Και μην ξαναακουμπήσεις ελλήνίδα και να γαμείς μόνο ξένες υπερμουνάρες. Δεν αντιλέγω.
Απο την άλλη τι σε κόφτει όμως αν την ελληνίδα την γαμάει πάκης, αράπης ή εξωγήινος?
Αφου υποτιθεται οτι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί ασχολήσαι?
Για το οτι το παίζουν παρθένες συμφωνώ κι εγώ οτι έτσι είναι και είναι ενα καλο θέμα προς συζητηση. Αλλά τα παραπάνω πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω εκτός και αν κάποιος είναι φασίστας/ρατσιστής.
ειπα εγω ότι γαμω μονο ξενες?????
ουτε μονο ομορφες γαμω, κριτηριο ειναι η ομρφια αν εχεις την επιλογη. την επιλογη σε ολα τα ειδη την κανει το θηλυκο.
δυστυχως γαμαω κυριως ελληνιδες λογω χωρας που διαμενω.
με ενδιαφερει και ασχολουμαι γιατι μου δημιουργει εμποδια στην ζωη μου, που αν ζουσα σε αλλη χωρα και οποτε εχω παει σε αλλη χωρα βλεπω οτι τετοια προβληματα ΔΕΝ υπαρχουν.
οι γυναικες προκαλουν λεγοντας θελουν πχ να ειναι ευγενικος, τιμιος, ειλικρινης, μορφωμενος, με οικονομικη ανεση και... παει και τα φτιαχνει με οικονομικο μεταναστη , ασχημο, που ξερει οτι εχει σχεση με αλλη.(πραγματικο και οχι ασυνηθιστο γεγονος).
εγω μπορει να λεω μου αρεσουν οι ξανθιες αλλα να παω και με μελαχροινη, δεν με κανει υποκριτη αυτο γιατι θα πηγαινα με το 90% των γυναικων ετσι κι αλλιως επειδη ειμαι αντρας και στοχευω στην ποσοτητα και οχι στην ποιοτητα οπως στοχευουν και το λενε οι γυναικες.
οταν λοιπον σου λεει μια δεν σε θελω γιατι εισαι κοντος και την επομενη μερα παει και τα φτιαχνει με πιο κοντο απο σενα σου αρεσει???