Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω  γαμαω ωραιες γυναικες και εληνιδες και τανες  και οιτ καλο υπαρχει χοντρες οχι   οι ελληνιδες το καλυτερο ειναι  να  μην δινεις   σημασια  και τοσο σε αυτα που λενε  να ζειτε την ζωη σας γαμωντας οσο περισσοτερα μουνια 

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
πρωτον δεν ασχολουμαστε με ελληνιδες επειδη το θελουμε αλλα επειδη ειναι το 90% των γυναικων σε αυτην την  χωρα, και εγω αν ειχα επιλογη στην γαλλια θα εμενα οχι εδω να παρακαλαω την καθε κοντη με κυτταριτιδα.

εχω κανει σχεση με γεωργιανη, με γαλλιδα, με ρωσσιδα που ειμαι τωρα. και οι 3 ειναι μακραν καλυτερες σε συμπεριφορα και χαρακτηρα απο την καλυτερη απο τις 28 ελληνιδες με τις οποιες εκανα καποιου ειδους σεξουαλικη σχεση (ακομη και ουαν ναητ σταντ μεσα).

τελος εμεις δεν το παιζουμε παρθενες. μας αρεσουν ρωσιδες , ταυλανδες κλπ τις γαμαμε και δεν ειμαστε υποκριτες να το κρυψουμε. αυτες ειναι ψευτρες και λενε παραμυθια και το παιζουν παρθενες, τα κομπλεξ και τα ψεματα τα δικα τους δεν εχουμε λογο να τα τρωμε. και την υποκρισια την κακιζουμε με το δικιο μας.

...και ειχαμε και τον ιδεολογο τον πικερ να μας λεει να αποκαλυπτουμε την πορνοζωη μας στις γυναικες λες και αυτες μας λενε τι κανουν στα μπαρ και στις διακοπες!!!

Ρε ωραία και καλά όσα λές.
Και μην ξαναακουμπήσεις ελλήνίδα και να γαμείς μόνο ξένες υπερμουνάρες. Δεν αντιλέγω.
Απο την άλλη τι σε κόφτει όμως αν την ελληνίδα την γαμάει πάκης, αράπης ή εξωγήινος?
Αφου υποτιθεται οτι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί ασχολήσαι?

Για το οτι το παίζουν παρθένες συμφωνώ κι εγώ οτι έτσι είναι και είναι ενα καλο θέμα προς συζητηση. Αλλά τα παραπάνω πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω εκτός και αν κάποιος είναι φασίστας/ρατσιστής.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε ωραία και καλά όσα λές.
Και μην ξαναακουμπήσεις ελλήνίδα και να γαμείς μόνο ξένες υπερμουνάρες. Δεν αντιλέγω.
Απο την άλλη τι σε κόφτει όμως αν την ελληνίδα την γαμάει πάκης, αράπης ή εξωγήινος?
Αφου υποτιθεται οτι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί ασχολήσαι?

Για το οτι το παίζουν παρθένες συμφωνώ κι εγώ οτι έτσι είναι και είναι ενα καλο θέμα προς συζητηση. Αλλά τα παραπάνω πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω εκτός και αν κάποιος είναι φασίστας/ρατσιστής.
ειπα εγω ότι γαμω μονο ξενες?????
ουτε μονο ομορφες γαμω, κριτηριο ειναι η ομρφια αν εχεις την επιλογη. την επιλογη σε ολα τα ειδη την κανει το θηλυκο.
δυστυχως γαμαω κυριως ελληνιδες λογω χωρας που διαμενω.
με ενδιαφερει και ασχολουμαι γιατι μου δημιουργει εμποδια στην ζωη μου, που αν ζουσα σε αλλη χωρα και οποτε εχω παει σε αλλη χωρα βλεπω οτι τετοια προβληματα ΔΕΝ υπαρχουν.
οι γυναικες προκαλουν λεγοντας θελουν πχ να ειναι ευγενικος, τιμιος, ειλικρινης, μορφωμενος, με οικονομικη ανεση και... παει και τα φτιαχνει με οικονομικο μεταναστη , ασχημο, που ξερει οτι εχει σχεση με αλλη.(πραγματικο και οχι ασυνηθιστο γεγονος).
εγω μπορει να λεω μου αρεσουν οι ξανθιες αλλα να παω και με μελαχροινη, δεν με κανει υποκριτη αυτο γιατι θα πηγαινα με το 90% των γυναικων ετσι κι αλλιως επειδη ειμαι αντρας και στοχευω στην ποσοτητα και οχι στην ποιοτητα οπως στοχευουν και το λενε οι γυναικες.
οταν λοιπον σου λεει μια δεν σε θελω γιατι εισαι κοντος και την επομενη μερα παει και τα φτιαχνει με πιο κοντο απο σενα σου αρεσει???

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
καλα το οτι αλλα λενε αλλα εννοουν και αλλα κανουν ειναι ενα γεγονος.

Απο την αλλη κι εμεις δεν ειμαστε απολυτα ειλικρινής.
Δεν θα πεις ποτε σε μια γυναικα οτι κοιτα να δεις εγω αμα μου γυαλίσει καμια μικρούλα την εφαγα δεν μπα να με εχεις πασα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα το οτι αλλα λενε αλλα εννοουν και αλλα κανουν ειναι ενα γεγονος.

Απο την αλλη κι εμεις δεν ειμαστε απολυτα ειλικρινής.
Δεν θα πεις ποτε σε μια γυναικα οτι κοιτα να δεις εγω αμα μου γυαλίσει καμια μικρούλα την εφαγα δεν μπα να με εχεις πασα...
δεν καταλαβες φιλε. τίμιος το παιζεις παντα και μονογαμικος ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΩΝ.
η γυναικα από την άλλη μπορει να είναι κλασσης κατωτερη από σενα αλλα σε χυλοπιτιαζει και παει με χειροτερο από σενα πραγμα που δικαιολογημένα δημιουργει αγανακτηση.

εγω δεν κακιζω γυναικες επειδή χυλοπιτιαζουν. και εγω αν ειχα 10 προτασεις τον μηνα θα πηγαινα μονο με τις 3 καλυτερες.
εγω όμως αμα πω σε καποια πχ αν χασεις 10 κιλα εχεις ωραιο προσωπο θα μου αρεσεις κα αυτή παει και χασει 10 κιλα και μου ξαναρθει θα την γαμησω δεν θα ριξω χυλοπιτα. αυτές όπως προειπα δεν ξερουν τι θελουν πως το θελουν και σε τρελαινουν με την συμπεριφορά τους, σου λενε α εννουνε β και κανουν γ. οι αντρες εχουμε σταθερο χαρακτηρα αν πουμε α εννουμε α και κανουμε α.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Νταλαβερίστηκα τον τελευταίο καιρό με Ελλεηνίδα της οποίας ο πρώην της ήταν χειρότερος από μένα και εμφανισιακά και οικονομικά και από άποψη δυναμικού για να πετύχει! Με ξέσκισε στα mind games και στα ψυχολογικά της η καργιόλα και ξέκοψα γρήγορα.. Έκανα κάποια υπομονή μόνο και μόνο επειδή ήταν πολύ καλό μουνάκι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμενα πχ φυσιολογικα μου αρεσουν τα γυναικεια βυζια αν μου φερεις μπροστα γυναικεια βυζια θα τα φιλησω.
η γκομενα και ειδικα η ελληνιδα θα σου πει πχ μου αρεσουν τα μπρατσα, θα τις πας μπροστα  τα μπρατσα, θα σου πει α όχι αυτά δεν μου αρεσουν και την άλλη μερα θα την δεις να αγκαλιαζει καναν αγυμναστο λαπα ηλικιωμενο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ελληνιδα κανει στην ουσια καστινγκ  βλεπεις καμια 10 ατομα και διαλεγει  αυτον που θεωρει καλυτερο η ρωταει καμια φιλη η την μητερα της 

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
βρίζετε Ελλεϊνιδες πόσο σκατά είναι,  επειδή πάνε με αράπηδες.
Αποφασίστε τελικά τι θέλετε.
Όταν πηγαίνουν με έγχρωμους να μένουν εκεί.. Να μην θέλουν μετά τον μαρτάκη με την τσέπη του λάτση. Αφού θα τις έχουν γλεντήσει..
Επίσης δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν θα επέλεγαν κάποιον ευρωπαίο ή αμερικανό.
Αλλά επιλέγουν ότι πιο υποδεέστερο υπάρχει.  :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εγω  γαμαω ωραιες γυναικες και εληνιδες και τανες  και οιτ καλο υπαρχει χοντρες οχι  οι ελληνιδες το καλυτερο ειναι  να  μην δινεις  σημασια  και τοσο σε αυτα που λενε  να ζειτε την ζωη σας γαμωντας οσο περισσοτερα μουνια 
πες κανα κολπο στο γαμησι πανω να ξετρελανω τη δικια μου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σταρακο  στα 4  η χουφτωμα στα βυζια  η χερι  στο μουνακι  να την κανεις  να γινει υγρη  το σεξ ειναι  θεμα ψυχωλογιας  σταρακο και διαθεσης   

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Όταν πηγαίνουν με έγχρωμους να μένουν εκεί.. Να μην θέλουν μετά τον μαρτάκη με την τσέπη του λάτση. Αφού θα τις έχουν γλεντήσει..
Επίσης δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αν θα επέλεγαν κάποιον ευρωπαίο ή αμερικανό.
Αλλά επιλέγουν ότι πιο υποδεέστερο υπάρχει.  :S

Αν κι εσυ γαμήσεις μια σάπια λοιπόν μετά μην σε δώ να κοιτάς τα ωραια γκομενάκια!
Απαγορεύεται!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Νταλαβερίστηκα τον τελευταίο καιρό με Ελλεηνίδα της οποίας ο πρώην της ήταν χειρότερος από μένα και εμφανισιακά και οικονομικά και από άποψη δυναμικού για να πετύχει! Με ξέσκισε στα mind games και στα ψυχολογικά της η καργιόλα και ξέκοψα γρήγορα.. Έκανα κάποια υπομονή μόνο και μόνο επειδή ήταν πολύ καλό μουνάκι.

Σερραια τυπε? :S :S :S :S  :uglykiss: :uglykiss:

barney-stinson-kill-myself-boring-suicide-neil-patrick-harris-How-I-Met-Your-Mother.gif

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
281

Πες μας τα mind games, να μάθουμε! Πρόσφατα βγήκα πρώτο rdv με παρόμοια κατάσταση (ο πρώην της πολύ κάτω μου σε όλα) κύλησε πολύ καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom