Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
Το απογευμα στην Ερμου περπατουσαν προς Συνταγμα δυο μαθητριες γυμνασιου Ελληνοπουλες. Στο κατοπι της ειχαν παρει τρεις προσφυγες εικοσαρηδες, απο αυτους που βλεπουμε στο Μεταξι, με τα κουρεματα και τα κινεζικα μπουφαν, και τους εκαναν καμακι. Οι μικρες γυρνουσαν και τους μιλουσαν και γελουσαν. Οι Αραβες χαιρονταν πολυ με την επιτυχια. Ετσι ξεκινανε και σε λιγα χρονια τους πιανουν εραστες. Που χαθηκαν οι παλιοι γονεις οι δεξιοι της Κυψελης και αλλων περιοχων που κοβανε κεφαλια;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
εχουν γινει κεντρωωοι φιλελε επιχειρηματιες που κανιβαλιζουν τους ελληνες εργαζομενους και απασχολουν αλλοδαπους στα χωραφια

μονη λυση η αυτοχθων λογικη στην οικονομια

hqdefault.jpg

αλλιως θα  βιωσουμε την δυστοπικη κεντροφιλελε κοινωνικη πραγματικοτητα που βιωνει ολη η ευρωπη σημερα και ο αυτοχθων ανδρας (πραγμα που βιωσαν πρωτοι οι ανδρες του ανατολικου μπολ μολις γκρεμισαν ον κομμουνισμο τα παρασιτα του χρηματοπιστωτικου τομεα)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.867
Πόντοι
1.056
Το απογευμα στην Ερμου περπατουσαν προς Συνταγμα δυο μαθητριες γυμνασιου Ελληνοπουλες. Στο κατοπι της ειχαν παρει τρεις προσφυγες εικοσαρηδες, απο αυτους που βλεπουμε στο Μεταξι, με τα κουρεματα και τα κινεζικα μπουφαν, και τους εκαναν καμακι. Οι μικρες γυρνουσαν και τους μιλουσαν και γελουσαν. Οι Αραβες χαιρονταν πολυ με την επιτυχια. Ετσι ξεκινανε και σε λιγα χρονια τους πιανουν εραστες. Που χαθηκαν οι παλιοι γονεις οι δεξιοι της Κυψελης και αλλων περιοχων που κοβανε κεφαλια;

Περα απο το θεμα των γονεων της εκπαιδευσης κτλπ που ειναι σημαντικα, δεν φταινε οι γυναικες εμεις φταιμε. Εμεις ειμαστε ανωτεροι και πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας.

Δυστηχως οι περισσοτεροι ειναι φλωροι και μουνοδουλοι :walkingpenis: γιαυτο εχουν καταντησει ετσι οι γυναικες.

Μπορει να μην συμφωνω με τα περισσοτερα που λεει ο Picker αλλα ο νομος του πιστευω θα μπορουσε να βοηθησει.

reaper21

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Κριτικές
2
Like
87
Πόντοι
0

Στο Μοναστηράκι βλέπεις Ελληνίδες με κάθε λογής σκούρο να φασωνονται

Colobarianos.gr

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0

που ζεις άνθρωπε μου?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Αλλη μια αντικουκου πρωτια ελλεινιδας  :S

Στην Αστυνομία το πρώτο της πόστο ήταν ως μυστική αστυνομικός που έκανε την ιερόδουλη για να αποκαλύψει κυκλώματα πορνείας.

Η Ελληνίδα που διοικεί αστυνομικό τμήμα στη Νέα Υόρκη

«Ο μπαμπάς μου έχει χαρεί η μητέρα μου όμως είναι παραδοσιακή μαμά και ήθελε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά».

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
mgtow ο πατερ κλεομενης, ανεβηκε ακομη περισσοτερο στην εκτιμηση μου.
Και τα λεει πολυ σωστα.
Ο Θεος επλασε τη γυναικα για να ειναι βοηθος του αντρα,
κι ηρθε ο διαβολος, παλια μου τεχνη, και με την διαστροφη του, την εβαλε να ανταγωνιζεται τον αντρα,
και αντι να εχει χαμηλο προφιλ, να εχει ξεφυγει τελειως.
Φυσικα, αυτοι που νομοθετουν στα κρατη, αυτο θελουν.
Μπαιρακια στις γυναικες, και διαλυση της οικογενειας.

Κριμα που οι ελληνιδες ξεπεσαν σε αυτο το επιπεδο...και εγιναν ελλεεινιδες...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
mgtow ο πατερ κλεομενης, ανεβηκε ακομη περισσοτερο στην εκτιμηση μου.
Και τα λεει πολυ σωστα.
Ο Θεος επλασε τη γυναικα για να ειναι βοηθος του αντρα,
κι ηρθε ο διαβολος, παλια μου τεχνη, και με την διαστροφη του, την εβαλε να ανταγωνιζεται τον αντρα,
και αντι να εχει χαμηλο προφιλ, να εχει ξεφυγει τελειως.
Φυσικα, αυτοι που νομοθετουν στα κρατη, αυτο θελουν.
Μπαιρακια στις γυναικες, και διαλυση της οικογενειας.

Κριμα που οι ελληνιδες ξεπεσαν σε αυτο το επιπεδο...και εγιναν ελλεεινιδες...
Ο διάολος φταίει που δεν βρίσκεις γυναίκα.

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Πατήρ Κλεομένης, από τρελό και χαζό μαθαίνεις την αλήθεια. Σωστά τα λέει.

Και για την υπογεννητικότητα της Ελλάδος οι γυναικες αυτής της χώρας ευθύνονται κατά κύριο λόγο, που οι περισσότερες θέλουν να βρούνε ματσωμένο με χρήμα ενώ ο άνδρας αρκείται με τα λίγα. Ελά όμως που αυτοί με λεφτά στην Ελλάδα του σήμερα είναι ειδος προς εξαφάνιση. Οπότε θέλουν δεν θέλουν θα κανουν οικογένεια με φτωχό αλλιώς ας μεινουν μόνες. Προσωπικά ποτέ δεν θα έπαιρνα ως γυναικα μια φιλοχρηματη και φυσικά χιλιογαμημένη.
΄
Πιστεύω πως η ελλειψη χρηματών ισως κανει τους Έλληνες πιο σκληρους και αδιάφορους απέναντι στις γυναικες (ελλεηνιδες) υπό την έννοια "αυτος ειμαι αυτά έχω και αμα σ'αρέσω και ξέρεις τώρα χέστηκα αμα δεν ικανοποιώ τα θέλω σου, αλλιως δρομο" και επίσης να πέφτει και καμια σφαλιάρα αμα δεν ακούνε, αναγκαστικά αυτο βλέπω να γινεται. Πάντα σε δύσκολους καιρους όπως φτώχειες ή πολέμους κόβονταν ο αέρας στις γυναίκες. Η μουνοδουλίαση πρέπει επιτέλους να πάψει.

thomas66

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Πατήρ Κλεομένης, από τρελό και χαζό μαθαίνεις την αλήθεια. Σωστά τα λέει.

Και για την υπογεννητικότητα της Ελλάδος οι γυναικες αυτής της χώρας ευθύνονται κατά κύριο λόγο, που οι περισσότερες θέλουν να βρούνε ματσωμένο με χρήμα ενώ ο άνδρας αρκείται με τα λίγα. Ελά όμως που αυτοί με λεφτά στην Ελλάδα του σήμερα είναι ειδος προς εξαφάνιση. Οπότε θέλουν δεν θέλουν θα κανουν οικογένεια με φτωχό αλλιώς ας μεινουν μόνες. Προσωπικά ποτέ δεν θα έπαιρνα ως γυναικα μια φιλοχρηματη και φυσικά χιλιογαμημένη.
΄
Πιστεύω πως η ελλειψη χρηματών ισως κανει τους Έλληνες πιο σκληρους και αδιάφορους απέναντι στις γυναικες (ελλεηνιδες) υπό την έννοια "αυτος ειμαι αυτά έχω και αμα σ'αρέσω και ξέρεις τώρα χέστηκα αμα δεν ικανοποιώ τα θέλω σου, αλλιως δρομο" και επίσης να πέφτει και καμια σφαλιάρα αμα δεν ακούνε, αναγκαστικά αυτο βλέπω να γινεται. Πάντα σε δύσκολους καιρους όπως φτώχειες ή πολέμους κόβονταν ο αέρας στις γυναίκες. Η μουνοδουλίαση πρέπει επιτέλους να πάψει.

σωστός !!!!

dimit29

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
180
Πόντοι
0
Πριν λιγες μερες πινω το καφεδακι μου παραλιακα στη σαλονικη διπλα μου μια κοπελια 35ρα 95-105 κιλα τουλαχιστον με το πυρφοφορο γκομενο παρων της να λεει στην παρεα της...χθες περιμενα στο δρομο τον "πυρφοφορο φιλο της" να με παραλαβει και ξαφνικα σταματα ενα αυτοκινητο και μου λεει ο οδηγος...κουκλα τι κανεις μονη θελεις να παμε βολτα μαζι...τον αγνοησα και εφυγε...αμεση ευθανασια στον πυρφοφορο που τη γαμα και στον οδηγο που ηθελε να τη γαμησει...δεν υπαρχει σωτηρια...σε οποιαδηποτε δημοκρατικη χωρα τη συγκεκριμενη δεν την εδιναν ουτε στα σκυλια για σκυλοτροφη...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Πριν λιγες μερες πινω το καφεδακι μου παραλιακα στη σαλονικη διπλα μου μια κοπελια 35ρα 95-105 κιλα τουλαχιστον με το πυρφοφορο γκομενο παρων της να λεει στην παρεα της...χθες περιμενα στο δρομο τον "πυρφοφορο φιλο της" να με παραλαβει και ξαφνικα σταματα ενα αυτοκινητο και μου λεει ο οδηγος...κουκλα τι κανεις μονη θελεις να παμε βολτα μαζι...τον αγνοησα και εφυγε...αμεση ευθανασια στον πυρφοφορο που τη γαμα και στον οδηγο που ηθελε να τη γαμησει...δεν υπαρχει σωτηρια...σε οποιαδηποτε δημοκρατικη χωρα τη συγκεκριμενη δεν την εδιναν ουτε στα σκυλια για σκυλοτροφη...
Σωστά τα λες, αλλά προσπάθησε να βάζεις σημεία στίξης για να σε καταλαβαίνουμε πιο εύκολα. Έχεις δίκιο. Ο μέσος άνδρας του δυτικού κόσμου είναι σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αφενός οι όμορφες και νέες γυναίκες γαμιούνται μόνο με πλούσιους ή πολύ όμορφους ή άντρες της νύχτας και τον απορρίπτουν, αφετέρου οι μέτριες και οι άσχημες γκόμενες έχουν επιλογές και τον απορρίπτουν κι αυτές επειδή έχουν ζήτηση! Και επειδή έχουν ζήτηση, έχουν και απαιτήσεις. Γι' αυτό πολλοί αναγκάζονται να καταφύγουν στην πορνεία! Τι θα γίνει όμως μ' αυτούς που δεν έχουν λεφτά ούτε για πορνεία? Η απάντηση είναι ότι μένουν με το πουλί στο χέρι, δεν γαμούν καθόλου! Συχνάζω σε ακαδημαϊκό περιβάλλον εδώ στην Αθήνα και τα βλέπω καθημερινά. Είναι απίστευτο ότι, ακόμα και οι πάνκοντες-χοντρές-κακομούτσουνες νεαρές φοιτήτριες έχουν πάντα γαμιάδες και γκόμενους και ικανοποιούν όποτε θέλουν τις βιολογικές τους ανάγκες για σεξ (όσες έχουν), ενώ τα αντίστοιχα εμφανίσιμα παλικαράκια τρώνε συνεχώς χυλόπιτες! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχει γίνει έτσι η κοινωνία πολύ σκληρή για τα αρσενικά! Αν δεν αποκτήσει κάποιες προϋποθέσεις, όπως αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, μπορεί να μη γαμήσει ποτέ και να τρώει μια ζωή χυλόπιτες, ενώ κάποιοι άλλοι που τις πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις να γαμάνε 5 και 10 γκόμενες, κλέβοντάς τες από τα άλλα αρσενικά. Έχουμε γίνει ζούγκλα, όπου τα δυνατότερα λιοντάρια (όμορφος, λεφτάς, άνδρας της νύχτας κ.τ.λ) τις γαμάει όλες και τα αδύναμα λιοντάρια απλώς αφήνονται στη μαύρη τους τη μοίρα! Ετοιμάζω ένα βιβλίο μέχρι το τέλος του χρόνου πάνω σε αυτό το φαινόμενο, με τη μορφή νουβέλας.    

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σε οποιαδηποτε δημοκρατικη χωρα, ο καθενας γαμάει αυτες που γουσταρει. Εσενα τι σε βαλαμε ρε τύπε, δραγάτη στον πουτσο μας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστά τα λες, αλλά προσπάθησε να βάζεις σημεία στίξης για να σε καταλαβαίνουμε πιο εύκολα. Έχεις δίκιο. Ο μέσος άνδρας του δυτικού κόσμου είναι σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αφενός οι όμορφες και νέες γυναίκες γαμιούνται μόνο με πλούσιους ή πολύ όμορφους ή άντρες της νύχτας και τον απορρίπτουν, αφετέρου οι μέτριες και οι άσχημες γκόμενες έχουν επιλογές και τον απορρίπτουν κι αυτές επειδή έχουν ζήτηση! Γι' αυτό καταφεύγει στην πορνεία! Τι θα γίνει όμως μ' αυτούς που δεν έχουν λεφτά ούτε για πορνεία? Η απάντηση είναι ότι μένουν με το πουλί στο χέρι, δεν γαμούν καθόλου! Συχνάζω σε ακαδημαϊκό περιβάλλον εδώ στην Αθήνα και τα βλέπω καθημερινά. Είναι απίστευτο ότι, ακόμα και οι πάνκοντες-χοντρές-κακομούτσουνες νεαρές φοιτήτριες έχουν πάντα γαμιάδες και γκόμενους και ικανοποιούν όποτε θέλουν τις βιολογικές τους ανάγκες για σεξ (όσες έχουν), ενώ τα αντίστοιχα εμφανίσιμα παλικαράκια τρώνε συνεχώς χυλόπιτες! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχει γίνει έτσι η κοινωνία πολύ σκληρή για τα αρσενικά! Αν δεν αποκτήσει κάποιες προϋποθέσεις, όπως αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, μπορεί να μη γαμήσει ποτέ και να τρώει μια ζωή χυλόπιτες, ενώ κάποιοι άλλοι που τις πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις να γαμάνε 5 και 10 γκόμενες, κλέβοντάς τες από τα άλλα αρσενικά. Έχουμε γίνει ζούγκλα, όπου τα δυνατότερα λιοντάρια (όμορφος, λεφτάς, άνδρας της νύχτας κ.τ.λ) τις γαμάει όλες και τα αδύναμα λιοντάρια απλώς αφήνονται στη μαύρη τους τη μοίρα! Ετοιμάζω ένα βιβλίο μέχρι το τέλος του χρόνου πάνω σε αυτό το φαινόμενο, με τη μορφή νουβέλας.   
Ο τιτλος του βιβλιου ποιος ειναι? "Η κλάψα του μπάκουρου"?

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ο τιτλος του βιβλιου ποιος ειναι? "Η κλάψα του μπάκουρου"?
Που την είδες την κλάψα. Μια πραγματικότητα παραθέτω. Ο μέσος άνδρας του δυτικού κόσμου δυσκολεύεται απείρως περισσότερο να βρει σεξ, σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Καταναλώνει απείρως περισσότερη ενέργεια και πόρους για να βρει ερωτική σύντροφο. Γι' αυτό και οι θηλυκές πόρνες είναι συντριπτικά περισσότερες από τις αρσενικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom