dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Τι χρυσο..; Πηχτρα στην απλυσια και στα κονδυλωματα ειναι.. :SΠούτσα και ξύλο θέλουν να στρώσουν, γιατί νομίζουν πως έχουν όλες το χρυσό μουνί.
Τι χρυσο..; Πηχτρα στην απλυσια και στα κονδυλωματα ειναι.. :SΠούτσα και ξύλο θέλουν να στρώσουν, γιατί νομίζουν πως έχουν όλες το χρυσό μουνί.
Το απογευμα στην Ερμου περπατουσαν προς Συνταγμα δυο μαθητριες γυμνασιου Ελληνοπουλες. Στο κατοπι της ειχαν παρει τρεις προσφυγες εικοσαρηδες, απο αυτους που βλεπουμε στο Μεταξι, με τα κουρεματα και τα κινεζικα μπουφαν, και τους εκαναν καμακι. Οι μικρες γυρνουσαν και τους μιλουσαν και γελουσαν. Οι Αραβες χαιρονταν πολυ με την επιτυχια. Ετσι ξεκινανε και σε λιγα χρονια τους πιανουν εραστες. Που χαθηκαν οι παλιοι γονεις οι δεξιοι της Κυψελης και αλλων περιοχων που κοβανε κεφαλια;
Το απογευμα στην Ερμου περπατουσαν προς Συνταγμα δυο μαθητριες γυμνασιου Ελληνοπουλες. Στο κατοπι της ειχαν παρει τρεις προσφυγες εικοσαρηδες, απο αυτους που βλεπουμε στο Μεταξι, με τα κουρεματα και τα κινεζικα μπουφαν, και τους εκαναν καμακι. Οι μικρες γυρνουσαν και τους μιλουσαν και γελουσαν. Οι Αραβες χαιρονταν πολυ με την επιτυχια. Ετσι ξεκινανε και σε λιγα χρονια τους πιανουν εραστες. Που χαθηκαν οι παλιοι γονεις οι δεξιοι της Κυψελης και αλλων περιοχων που κοβανε κεφαλια;
Ο διάολος φταίει που δεν βρίσκεις γυναίκα.mgtow ο πατερ κλεομενης, ανεβηκε ακομη περισσοτερο στην εκτιμηση μου.
Και τα λεει πολυ σωστα.
Ο Θεος επλασε τη γυναικα για να ειναι βοηθος του αντρα,
κι ηρθε ο διαβολος, παλια μου τεχνη, και με την διαστροφη του, την εβαλε να ανταγωνιζεται τον αντρα,
και αντι να εχει χαμηλο προφιλ, να εχει ξεφυγει τελειως.
Φυσικα, αυτοι που νομοθετουν στα κρατη, αυτο θελουν.
Μπαιρακια στις γυναικες, και διαλυση της οικογενειας.
Κριμα που οι ελληνιδες ξεπεσαν σε αυτο το επιπεδο...και εγιναν ελλεεινιδες...
Πατήρ Κλεομένης, από τρελό και χαζό μαθαίνεις την αλήθεια. Σωστά τα λέει.
Και για την υπογεννητικότητα της Ελλάδος οι γυναικες αυτής της χώρας ευθύνονται κατά κύριο λόγο, που οι περισσότερες θέλουν να βρούνε ματσωμένο με χρήμα ενώ ο άνδρας αρκείται με τα λίγα. Ελά όμως που αυτοί με λεφτά στην Ελλάδα του σήμερα είναι ειδος προς εξαφάνιση. Οπότε θέλουν δεν θέλουν θα κανουν οικογένεια με φτωχό αλλιώς ας μεινουν μόνες. Προσωπικά ποτέ δεν θα έπαιρνα ως γυναικα μια φιλοχρηματη και φυσικά χιλιογαμημένη.
΄
Πιστεύω πως η ελλειψη χρηματών ισως κανει τους Έλληνες πιο σκληρους και αδιάφορους απέναντι στις γυναικες (ελλεηνιδες) υπό την έννοια "αυτος ειμαι αυτά έχω και αμα σ'αρέσω και ξέρεις τώρα χέστηκα αμα δεν ικανοποιώ τα θέλω σου, αλλιως δρομο" και επίσης να πέφτει και καμια σφαλιάρα αμα δεν ακούνε, αναγκαστικά αυτο βλέπω να γινεται. Πάντα σε δύσκολους καιρους όπως φτώχειες ή πολέμους κόβονταν ο αέρας στις γυναίκες. Η μουνοδουλίαση πρέπει επιτέλους να πάψει.
Σωστά τα λες, αλλά προσπάθησε να βάζεις σημεία στίξης για να σε καταλαβαίνουμε πιο εύκολα. Έχεις δίκιο. Ο μέσος άνδρας του δυτικού κόσμου είναι σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αφενός οι όμορφες και νέες γυναίκες γαμιούνται μόνο με πλούσιους ή πολύ όμορφους ή άντρες της νύχτας και τον απορρίπτουν, αφετέρου οι μέτριες και οι άσχημες γκόμενες έχουν επιλογές και τον απορρίπτουν κι αυτές επειδή έχουν ζήτηση! Και επειδή έχουν ζήτηση, έχουν και απαιτήσεις. Γι' αυτό πολλοί αναγκάζονται να καταφύγουν στην πορνεία! Τι θα γίνει όμως μ' αυτούς που δεν έχουν λεφτά ούτε για πορνεία? Η απάντηση είναι ότι μένουν με το πουλί στο χέρι, δεν γαμούν καθόλου! Συχνάζω σε ακαδημαϊκό περιβάλλον εδώ στην Αθήνα και τα βλέπω καθημερινά. Είναι απίστευτο ότι, ακόμα και οι πάνκοντες-χοντρές-κακομούτσουνες νεαρές φοιτήτριες έχουν πάντα γαμιάδες και γκόμενους και ικανοποιούν όποτε θέλουν τις βιολογικές τους ανάγκες για σεξ (όσες έχουν), ενώ τα αντίστοιχα εμφανίσιμα παλικαράκια τρώνε συνεχώς χυλόπιτες! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχει γίνει έτσι η κοινωνία πολύ σκληρή για τα αρσενικά! Αν δεν αποκτήσει κάποιες προϋποθέσεις, όπως αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, μπορεί να μη γαμήσει ποτέ και να τρώει μια ζωή χυλόπιτες, ενώ κάποιοι άλλοι που τις πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις να γαμάνε 5 και 10 γκόμενες, κλέβοντάς τες από τα άλλα αρσενικά. Έχουμε γίνει ζούγκλα, όπου τα δυνατότερα λιοντάρια (όμορφος, λεφτάς, άνδρας της νύχτας κ.τ.λ) τις γαμάει όλες και τα αδύναμα λιοντάρια απλώς αφήνονται στη μαύρη τους τη μοίρα! Ετοιμάζω ένα βιβλίο μέχρι το τέλος του χρόνου πάνω σε αυτό το φαινόμενο, με τη μορφή νουβέλας.Πριν λιγες μερες πινω το καφεδακι μου παραλιακα στη σαλονικη διπλα μου μια κοπελια 35ρα 95-105 κιλα τουλαχιστον με το πυρφοφορο γκομενο παρων της να λεει στην παρεα της...χθες περιμενα στο δρομο τον "πυρφοφορο φιλο της" να με παραλαβει και ξαφνικα σταματα ενα αυτοκινητο και μου λεει ο οδηγος...κουκλα τι κανεις μονη θελεις να παμε βολτα μαζι...τον αγνοησα και εφυγε...αμεση ευθανασια στον πυρφοφορο που τη γαμα και στον οδηγο που ηθελε να τη γαμησει...δεν υπαρχει σωτηρια...σε οποιαδηποτε δημοκρατικη χωρα τη συγκεκριμενη δεν την εδιναν ουτε στα σκυλια για σκυλοτροφη...
Σε οποιαδηποτε δημοκρατικη χωρα, ο καθενας γαμάει αυτες που γουσταρει. Εσενα τι σε βαλαμε ρε τύπε, δραγάτη στον πουτσο μας?Πριν λιγες μερες πινω το καφεδακι μου παραλιακα στη σαλονικη διπλα μου μια κοπελια 35ρα 95-105 κιλα τουλαχιστον με το πυρφοφορο γκομενο παρων της να λεει στην παρεα της...χθες περιμενα στο δρομο τον "πυρφοφορο φιλο της" να με παραλαβει και ξαφνικα σταματα ενα αυτοκινητο και μου λεει ο οδηγος...κουκλα τι κανεις μονη θελεις να παμε βολτα μαζι...τον αγνοησα και εφυγε...αμεση ευθανασια στον πυρφοφορο που τη γαμα και στον οδηγο που ηθελε να τη γαμησει...δεν υπαρχει σωτηρια...σε οποιαδηποτε δημοκρατικη χωρα τη συγκεκριμενη δεν την εδιναν ουτε στα σκυλια για σκυλοτροφη...
Ο τιτλος του βιβλιου ποιος ειναι? "Η κλάψα του μπάκουρου"?Σωστά τα λες, αλλά προσπάθησε να βάζεις σημεία στίξης για να σε καταλαβαίνουμε πιο εύκολα. Έχεις δίκιο. Ο μέσος άνδρας του δυτικού κόσμου είναι σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αφενός οι όμορφες και νέες γυναίκες γαμιούνται μόνο με πλούσιους ή πολύ όμορφους ή άντρες της νύχτας και τον απορρίπτουν, αφετέρου οι μέτριες και οι άσχημες γκόμενες έχουν επιλογές και τον απορρίπτουν κι αυτές επειδή έχουν ζήτηση! Γι' αυτό καταφεύγει στην πορνεία! Τι θα γίνει όμως μ' αυτούς που δεν έχουν λεφτά ούτε για πορνεία? Η απάντηση είναι ότι μένουν με το πουλί στο χέρι, δεν γαμούν καθόλου! Συχνάζω σε ακαδημαϊκό περιβάλλον εδώ στην Αθήνα και τα βλέπω καθημερινά. Είναι απίστευτο ότι, ακόμα και οι πάνκοντες-χοντρές-κακομούτσουνες νεαρές φοιτήτριες έχουν πάντα γαμιάδες και γκόμενους και ικανοποιούν όποτε θέλουν τις βιολογικές τους ανάγκες για σεξ (όσες έχουν), ενώ τα αντίστοιχα εμφανίσιμα παλικαράκια τρώνε συνεχώς χυλόπιτες! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχει γίνει έτσι η κοινωνία πολύ σκληρή για τα αρσενικά! Αν δεν αποκτήσει κάποιες προϋποθέσεις, όπως αυτοκίνητο, σπίτι, δουλειά, μπορεί να μη γαμήσει ποτέ και να τρώει μια ζωή χυλόπιτες, ενώ κάποιοι άλλοι που τις πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις να γαμάνε 5 και 10 γκόμενες, κλέβοντάς τες από τα άλλα αρσενικά. Έχουμε γίνει ζούγκλα, όπου τα δυνατότερα λιοντάρια (όμορφος, λεφτάς, άνδρας της νύχτας κ.τ.λ) τις γαμάει όλες και τα αδύναμα λιοντάρια απλώς αφήνονται στη μαύρη τους τη μοίρα! Ετοιμάζω ένα βιβλίο μέχρι το τέλος του χρόνου πάνω σε αυτό το φαινόμενο, με τη μορφή νουβέλας.
Που την είδες την κλάψα. Μια πραγματικότητα παραθέτω. Ο μέσος άνδρας του δυτικού κόσμου δυσκολεύεται απείρως περισσότερο να βρει σεξ, σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Καταναλώνει απείρως περισσότερη ενέργεια και πόρους για να βρει ερωτική σύντροφο. Γι' αυτό και οι θηλυκές πόρνες είναι συντριπτικά περισσότερες από τις αρσενικές.Ο τιτλος του βιβλιου ποιος ειναι? "Η κλάψα του μπάκουρου"?