ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
έλα ρε Μπάμπη μην καρφώνεσαι...
θα γελαω παρα πολυ αν εισαι ενας απο αυτους
ασε που μπορει να εισαι ηδη ;)
έλα ρε Μπάμπη μην καρφώνεσαι...
και να σκεφτεί κανείς ότι αυτές τις ''καμμένες'', τελειωμένες, άσχημες, εμπαθείς ψυχασθενείς κάποιος, κάποτε θα τις λουστεί. Ανατρυχιάζω με τη σκέψη και μόνο. Με παρεθλόν 20ωρες/μερα σε τσατ με μπουρδέλα και ένα τεράστιο κενό στη ψυχή. ξανα-ανατρύχιασα...
και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ήδη γυναίκες που λούζονται άντρες που 2 φορές τη βδομάδα γαμάνε σε μπουρδέλο
Οι ελληνες και οι ελληνιδες εχουμε μεγαλωσει με τονισμενο υπερεγω και με το αισθημα της ιδιοκτησιας πανω απο το κανονικο,ειναι λογικο ακομη και σε μια σχεση να θελουμε μια κυριαρχια πανω στο ταιρι μας και δεν ενοω μονο σεξουαλικα αλλα περισσοτερο συναισθηματικα.
Ετσι προσπαθουμε να δημιουργησησουμε σχεσεις εξαρτησης και στο ταιριμας αισθηματα ενοχης νομιζοντας οτι ετσι κραταμε τον αλλο για παντα δικο μας.
Αγνοοντας παντα πως ο αλλος ειναι ενψυχο ον και οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων απλα θα μας βαρεθει και θα φυγει τρεχοντας
Απορώ πως δεν ξέρεις. Αν διαβάσεις προσεκτικά είναι ο γνωστός νεαρός ψευτονταής ο οποίος μάλλον έχει πρόβλημα με όποιον είναι έστω και δύο χρόνια μεγαλύτερος του αλλά πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνετε να έχει με τους αρκετά μεγαλύτερους, υβρίζοντας σε θρέντς ή στο τσάτ με τον αισχρότερο τρόπο. Αλλά φυσικά όταν έχει μπαναριστεί και μετά από κλαψούρες του επετράπει να ξαναμπεί, φυσικό είναι να θεωρεί τον ευατό του θεό του σάιτ.
Που'σαι συ ρε τοσο καιρο ?!?!?!?!!...ειπαμε να κοιμηθεις...οχι να κανεις προπονηση για τον αιωνιο...μαροκάνι?
ρε Μπάμπηηη... το γύρισες???ελπιζω να μην ειμαι/γινω μια απ αυτες......
παλιε κυκλοφορεις σε καποιο αλλο φορουμ ισως? ποια νορμα μας λες? η νορμα ειναι ειναι να ξαπλωνει με μερικες δεκαδες αντρες και να αναγκαζεται λογω κομπλεξ να πει οτι εχει παει με 3 αντρες......και η αντιστοιχη αντρικη νορμα ειναι να ζηλευουν οτιδηποτε απελευθερωμενο κυκλφορει μασωντας ομως (και ουσιαστικα ειπθυμοντας) το παραμυθι των 3 αντρων......για ποια νορμα μιλας ακριβως? το τι κανουμε (αντρες γναικες) σε σχεση με το τι λεμε στους αλλους απεχει χιλιομετρα
Εντάξει, άμα σου πει μία γυναίκα σήμερα π.χ. στα 26 της ότι έχει πάει με 3 μόνο άντρες πριν από σένα και συ την πιστέψεις τότε σου αρέσει να ζεις στη χώρα της μιλούπας και όχι στην πραγματικότητα! Προσωπικά γουστάρω τις γυναίκες που μου λένε "δεν έχω κάτσει να τους μετρήσω αλλά έχω πάει πριν από σένα με 20, 30, 40 άντρες". Γιατί να τον χαλάει αυτό ένα άντρα; Η άλλη έπρεπε τόσα χρόνια να πλέκει σεμεδάκι περιμένοντας το συγκεκριμένο αγά στη ζωή της; Και αν δεν φουρνίσει το καρβέλι τώρα που είναι μικρή πότε θα το φουρνίσει, όταν θα έχει οικογένεια (αν και κει το καλοφουρνίζουν πολλές...)
εγω ειμαι γυναικα,αλλα εσυ εισαι ρωσσος οποτε δεν σου δινω σημασια.
Ειμαι εθνικηστρια.
Μην ασχολησε μαζι μου λοιπον ρωσσοπομακε.
ουστ
θα προτιμούσα να περιορίζαμε τις μαλακίες...εθνικηστρια βουλγαρα?
θα προτιμούσα να περιορίζαμε τις μαλακίες...
Ελα ρε αν ειναι δυνατον?Εκανες κλωνο ρε γελεοιε marauder για να κλαφτεις? Ποιανου παπου κλωνος εισαι ρεεε :
Οπως ειχα πει καποτε και στον κωλογερο Παπαριωνα εγω σεβομαι ατομα και οχι ηλικιες...Δεν ειναι στρατος εδω μεσα για να πετας την ηλικια σου και να στεκονται οι αλλοι σουζα.Γκεγκε παπου?