Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
έλα ρε Μπάμπη μην καρφώνεσαι... :idiot:

καλα σκαω......ειδες ομως η κοτα η λυρατη? ολο μελι μελι και τηγανητα τιποτα...χαχαχααχα
το σκυλι που γαβγιζει......αλλα λογια ν' αγαπιομαστε.....

θα βρω κι αλλες παροιμιες να παραθεσω εν καιρω.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και να σκεφτεί κανείς ότι αυτές τις ''καμμένες'', τελειωμένες, άσχημες, εμπαθείς ψυχασθενείς κάποιος, κάποτε θα τις λουστεί. Ανατρυχιάζω με τη σκέψη και μόνο. Με παρεθλόν 20ωρες/μερα σε τσατ με μπουρδέλα και ένα τεράστιο κενό στη ψυχή. ξανα-ανατρύχιασα... :huh: :huh: :huh:

και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν ήδη γυναίκες που λούζονται άντρες που 2 φορές τη βδομάδα γαμάνε σε μπουρδέλο

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι ελληνες και οι ελληνιδες εχουμε μεγαλωσει με τονισμενο υπερεγω και με το αισθημα της ιδιοκτησιας πανω απο το κανονικο,ειναι λογικο ακομη και σε μια σχεση να θελουμε μια κυριαρχια πανω στο ταιρι μας και δεν ενοω μονο σεξουαλικα αλλα περισσοτερο συναισθηματικα.
Ετσι προσπαθουμε να δημιουργησησουμε σχεσεις εξαρτησης και στο ταιριμας αισθηματα ενοχης νομιζοντας οτι ετσι κραταμε τον αλλο για παντα δικο μας.
Αγνοοντας παντα πως ο αλλος ειναι ενψυχο ον και οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων απλα θα μας βαρεθει και θα φυγει τρεχοντας

+1000 Spygirl :rockon: Τα συγχαρητήρια μου! Ζωγράφισες!

Επισκέπτης
Απορώ πως δεν ξέρεις. Αν διαβάσεις προσεκτικά είναι ο γνωστός νεαρός ψευτονταής ο οποίος μάλλον έχει πρόβλημα με όποιον είναι έστω και δύο χρόνια μεγαλύτερος του αλλά πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνετε να έχει με τους αρκετά μεγαλύτερους, υβρίζοντας σε θρέντς ή στο τσάτ με τον αισχρότερο τρόπο. Αλλά φυσικά όταν έχει μπαναριστεί και μετά από κλαψούρες του επετράπει να ξαναμπεί, φυσικό είναι να θεωρεί τον ευατό του θεό του σάιτ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ρε αν ειναι δυνατον?Εκανες κλωνο ρε γελεοιε marauder για να κλαφτεις?Ποιανου παπου κλωνος εισαι ρεεε :uglystupid: :headbang:

Οπως ειχα πει καποτε και στον  κωλογερο Παπαριωνα εγω σεβομαι ατομα και οχι ηλικιες...Δεν ειναι στρατος εδω μεσα για να πετας την ηλικια σου και να στεκονται οι αλλοι σουζα.Γκεγκε παπου? :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παλιε κυκλοφορεις σε καποιο αλλο φορουμ ισως? ποια νορμα μας λες? η νορμα ειναι ειναι να ξαπλωνει με μερικες δεκαδες αντρες και να αναγκαζεται λογω κομπλεξ να πει οτι εχει παει με 3 αντρες......και η αντιστοιχη αντρικη νορμα ειναι να ζηλευουν οτιδηποτε απελευθερωμενο κυκλφορει μασωντας ομως (και ουσιαστικα ειπθυμοντας) το παραμυθι των 3 αντρων......για ποια νορμα μιλας ακριβως? το τι κανουμε (αντρες γναικες) σε σχεση με το τι λεμε στους αλλους απεχει χιλιομετρα

Εντάξει, άμα σου πει μία γυναίκα σήμερα π.χ. στα 26 της ότι έχει πάει με 3 μόνο άντρες πριν από σένα και συ την πιστέψεις τότε σου αρέσει να ζεις στη χώρα της μιλούπας και όχι στην πραγματικότητα! Προσωπικά γουστάρω τις γυναίκες που μου λένε "δεν έχω κάτσει να τους μετρήσω αλλά έχω πάει πριν από σένα με 20, 30, 40 άντρες". Γιατί να τον χαλάει αυτό ένα άντρα; Η άλλη έπρεπε τόσα χρόνια να πλέκει σεμεδάκι περιμένοντας το συγκεκριμένο αγά στη ζωή της; Και αν δεν φουρνίσει το καρβέλι τώρα που είναι μικρή πότε θα το φουρνίσει, όταν θα έχει οικογένεια (αν και κει το καλοφουρνίζουν πολλές...)  

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπητε τσατ στο βου!κατι πλουσιοι μοιραζουν μετοχεσ!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εντάξει, άμα σου πει μία γυναίκα σήμερα π.χ. στα 26 της ότι έχει πάει με 3 μόνο άντρες πριν από σένα και συ την πιστέψεις τότε σου αρέσει να ζεις στη χώρα της μιλούπας και όχι στην πραγματικότητα! Προσωπικά γουστάρω τις γυναίκες που μου λένε "δεν έχω κάτσει να τους μετρήσω αλλά έχω πάει πριν από σένα με 20, 30, 40 άντρες". Γιατί να τον χαλάει αυτό ένα άντρα; Η άλλη έπρεπε τόσα χρόνια να πλέκει σεμεδάκι περιμένοντας το συγκεκριμένο αγά στη ζωή της; Και αν δεν φουρνίσει το καρβέλι τώρα που είναι μικρή πότε θα το φουρνίσει, όταν θα έχει οικογένεια (αν και κει το καλοφουρνίζουν πολλές...)  

κσλε μου δεν εξεταζω αν ειναι σωστο ή κακο αυτο.......αλλα το τι γινεται.......κατα την αποψη μου σωστα τα λες αλλα αντε να βρεις το δικιο σου... ;)

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :boobies:ρε τι λαλακιεσ λενε μπασ κ μαμησουνε.μετοχεσ??????//

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κατι διαβασα για φουρνιστο ψωμι,δεν τρωμε βρε !
θα κανουμε ψωμακια και μετα δεν θα μας παρει κανεις!!
ουτε ο ισκιος

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
. μουνόδουλος
Ανθρωποειδές αρσενικού φύλου το οποίο ειναι διατεθειμένο να κάνει οτιδήποτε παρά τη θέλησή του μόνο και μόνο επειδή του το ζήτησε κάποια κοπέλα χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι η κοπέλα είναι όμορφη ή ότι πρόκειται να παιχτεί κάποια φάση με αυτή. Οι «επιστήμονες» πιστεύουν ότι τέτοια φαινόμενα οφείλονται στην απελπισία που προέρχεται από την αγαμία.

απο το slang.gr

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελα ρε αν ειναι δυνατον?Εκανες κλωνο ρε γελεοιε marauder για να κλαφτεις? Ποιανου παπου κλωνος εισαι ρεεε :
Οπως ειχα πει καποτε και στον  κωλογερο Παπαριωνα εγω σεβομαι ατομα και οχι ηλικιες...Δεν ειναι στρατος εδω μεσα για να πετας την ηλικια σου και να στεκονται οι αλλοι σουζα.Γκεγκε παπου?

Κύριε (αν είστε κύριος, πράγμα για το οποίο αμφιβάλω) τις μαγκιές, τις εξυπνάδες και τις αισχρές επιθέσεις
να τις κάνεις εκεί που σε παίρνει Marauder, KOMANTO, amc_anthony, palios και τέλος πάντων σε οποίους σε ανέχονται.
Εγώ καμία διάθεση να ανοίξω διάλογο μαζί σου ή να ανεχθώ την ανορθογραφία σου, τις βρισιές σου ή τα χαζοπόστ σου, όπως εκείνοι. GET A LIFE SUCKER & με την ευκαιρία και κανένα spell checker, μια και από το σχολείο φαίνεται ότι πέρασες μόνο απ' έξω.

Υ.Γ. Μαγκιά & ανδρισμός είναι να είσαι αυτά και στην ζωή και στο διαδίκτυο. Εσύ προφανώς δεν είσαι πουθενά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom