Επισκέπτης
...λιγοι ειναι , νομιζεις , αυτοι που τα κανουν ολα αυτα ???κανετε κι εσεις πιστολακι στο μαλλι; το βαφετε; πατε γενικως κομμωτηριο και σκατε κασταρικα;
...λιγοι ειναι , νομιζεις , αυτοι που τα κανουν ολα αυτα ???κανετε κι εσεις πιστολακι στο μαλλι; το βαφετε; πατε γενικως κομμωτηριο και σκατε κασταρικα;
...λιγοι ειναι , νομιζεις , αυτοι που τα κανουν ολα αυτα ???
...ενταξει ... κλεισαμε γι'αποψε ..... Δωσεεεεε ... μη σε νοιαζει τιποτα ! Σας απολαμβανουμε..
ε τι να κανω βρε? πριν μια εβδομαδα εγινα καστανη ! ξανθια ημουν.
.εσυ ζεις στην πατριδα των metrosexual . Δεν το΄χεις ξανακουσει το θεμα??? !?!?!?! Βαλαμε και μεις Ερωτικο ! Παπαζογλου παιζει τωρα !παει δεν υπαρχουν πια αντρες αυτο εχω να πω :'( :'( :'( :'(
ε τι να κανω βρε? πριν μια εβδομαδα εγινα καστανη ! ξανθια ημουν.
...τεχνητη νοημοσυνη !ε τι να κανω βρε? πριν μια εβδομαδα εγινα καστανη ! ξανθια ημουν.
Εγώ ήξερα ότι οι Σαλονικιές είναι ντόμπρες και σταράτες
δεν θα κρύβανε ότι είναι on-line σαν πουστάκια… ;)
τότε γιατί η απόκρυψη?????? ;)γιατι εστελνες πμ και δεν απαντουσα?
για προσεχε πως μιλας
και pm δεν έστελνα και το ξέρεις...γιατι εστελνες πμ και δεν απαντουσα?
για προσεχε πως μιλας
και pm δεν έστελνα και το ξέρεις...
μάλλον you can’t afford it!!!στειλτε μου τον κυριο σπιτι με ΕΛΤΑ πορτα-πορτα
...εδω γεννιεται ενας ερωτας μεγαλος ... ειμαστε μαρτυρες 14 μελη και 10 επισκεπτες !!!!!παραξενη η τροπη της υποθεσης...
...εδω γεννιεται ενας ερωτας μεγαλος ... ειμαστε μαρτυρες 14 μελη και 10 επισκεπτες !!!!!
μάλλον you can’t afford it!!!
αν ήμουνα λίγο σκληρός συγνώμη...την αποκρυψη την εχω για να μην με ζαλιζουν με πμ
και οχι εσυ δεν μου εστηλες και δεν με εχεις ενοχλησει.
παντος δεν σου εχω μιλησει εσενα ποτε ετσι....
αν ήμουνα λίγο σκληρός συγνώμη...
παρασύρομαι γιατί μου βγαίνει να είμαι σκληρός με τις γυναίκες...
.. ρε καρντασινα... αυτος ο Ερωτικος , μονο Σαλονικιους τραγουδιστες παιζει ??? Εχουμε πεθανει πια ! Κανε κατι εσυ που'χεις τα μεσα !αυριο,σημερα ειμαι πτωμα