Και γω έχω όλη μέρα πονοκέφαλο μαλλον εκει που πήγα χτες μας φλόμωσαν στις μπόμπες
μα εγω δεν πινω ποτε αλκοολ,οπως και δεν τρωω τηγανιτα,λιπη.σαλτσες,ψωμι,κοκκινο κρεας,γλυκα,αμυλο και πολλα αλλα
Και γω έχω όλη μέρα πονοκέφαλο μαλλον εκει που πήγα χτες μας φλόμωσαν στις μπόμπες
μα εγω δεν πινω ποτε αλκοολ,οπως και δεν τρωω τηγανιτα,λιπη.σαλτσες,ψωμι,κοκκινο κρεας,γλυκα,αμυλο και πολλα αλλα
Και ξέρεις να ζεις;
φυσικα,μονο το κολοτσιγαρο δεν μπορω να σταματησω.
Πολύ στη γυάλα σε βλέπω, φιλενάδα.
μην θιγεις τον κοσμο ετσι μωρη πουτανοπαπιαΠολύ στη γυάλα σε βλέπω, φιλενάδα.
Πολύ στη γυάλα σε βλέπω, φιλενάδα.
μην θιγεις τον κοσμο ετσι μωρη πουτανοπαπια
οποιος συσχετιζεται μαζι σου ξεφτιλιζεται,απο προχθες μου εκανε μεγαλη ζημια στο image ο xilnik που με εβαλε διδυμο με την ντροπη των πτηνων τον ρουφιανο κλαψομουνη του σαιτ
Ρε γαμώ την πανακόλαση μου...
Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το site είναι πρωτοφανές (καθρεπτίζει όμως απόλυτα την πραγματικότητα εκεί έξω στην κοινωνία μας). 3-4 τσατσοδικτυωμένες, συμπλεγματικές έως και ψιλοφακλάνες, σίγουρα ψιλοαγάμητες Ελληνίδες (τρελαμένες από τη βαρβατο-οσμή 60.000 τσολών - όσα τα άρρενα μέλη του site) επιχειρούν διαρκώς να κυριαρχήσουν σε όλα τα thread εδώ μέσα, καπελώνοντας κάθε βασικό θέμα και προωθώντας τσατσο-γυναικο-παρείστικα τις δικές τους απόψεις. Και όλα αυτά σε ένα καθαρά αντρικό, καυλο-site!
Και μετά σου λένε ότι η κοινωνία μας είναι ανοιχτή και ελεύθερη και οι Ελληνίδες δεν είναι Ελλεηνίδες! Μόνο σε μία πεινασμένη, στερημένη, κακογαμημένη κοινωνία θα συνέβαινε αυτό το φαινόμενο!
κοιτα ομως τωρα και τι μου εμαθε η δικια σου η μανουλαΕίναι απαράμιλλη και παροιμιώδης η κουλτούρα σου.
Όπως και τεράστια η γκάμα των θεμάτων που μπορείς να συζητήσεις.
Όλα αυτά στα έμαθε η μανούλα σου βεβαίως.
Απο τον Πειραιά, να υποθέσω, εκείνες τις περίεργες εποχές σύσφιξης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων;
ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ !!!!!!!!!
Τι κολοσσός είναι ο τύπος.
Τι έγραψε Ο Τιτάνας??????????
κοιτα ομως τωρα και τι μου εμαθε η δικια σου η μανουλα
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,12324.0]http://www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,12324.0[/url]
αστερι,οχι σαν και σενα την καριολα που εχεις τον κωλο μονο για να κανεις αυγα
αρχισες τις μεθοδους λασπης παλιΑπλώς επιβεβαιώνεις την κουλτούρα σου, μικρό μου ζουζουνάκι.
Και μην αρχίσεις να μου κλαιγεσαι πάλι σε pm.
Το καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να μεγαλώνεις ζηλεύοντας τα άλλα παιδάκια που γνωρίζουν το μπαμπά τους, αλλα that's life.
καθολου εχω εδω την μανουλα σου και μου παιρνει ολη την ενταση(εχεις χαιρετισματα)Συγχύστηκες, βλέπω.
Ρε γαμώ την πανακόλαση μου...
Αυτό που συμβαίνει σε αυτό το site είναι πρωτοφανές (καθρεπτίζει όμως απόλυτα την πραγματικότητα εκεί έξω στην κοινωνία μας). 3-4 τσατσοδικτυωμένες, συμπλεγματικές έως και ψιλοφακλάνες, σίγουρα ψιλοαγάμητες Ελληνίδες (τρελαμένες από τη βαρβατο-οσμή 60.000 τσολών - όσα τα άρρενα μέλη του site) επιχειρούν διαρκώς να κυριαρχήσουν σε όλα τα thread εδώ μέσα, καπελώνοντας κάθε βασικό θέμα και προωθώντας τσατσο-γυναικο-παρείστικα τις δικές τους απόψεις. Και όλα αυτά σε ένα καθαρά αντρικό, καυλο-site!
Και μετά σου λένε ότι η κοινωνία μας είναι ανοιχτή και ελεύθερη και οι Ελληνίδες δεν είναι Ελλεηνίδες! Μόνο σε μία πεινασμένη, στερημένη, κακογαμημένη κοινωνία θα συνέβαινε αυτό το φαινόμενο!
δεν μιλαει για αυτο βλακα ξυπναΜάγκα,
η ιστορία ξεκίνησε πριν λίγο καιρό απο ένα τρίτο, τον pleauseregiver, ο οποίος πρώτος άρχισε να αναφέρεται υβριστικά σε μανάδες και να παραμένει ατιμώρητος.
Παρ όλες τις τότε διαμαρτυρίες μου, ουδείς απο το σάιτ τον ενόχλησε, γι αυτό και γίνονται αυτά που γίνονται τώρα.
Άμα δεν ξέρεις κάτι, μην μιλάς.
Μάγκες, ξεφτιλίζοντας τις γυναίκες δεν σας κάνει περισσότερο άντρες
Θα το μάθετε μεγαλώνοντας…
καληνύχτα